Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o zaman hedefin yilbasina kadar rahatca m beden gyiyebilmek olsun dimi :) yoksa daha erken mi hedefin
gule gule kullan cnm

@gel_pcpc 45derya45 alinti yapmistim manyak tarayici kendi kendini kapatti boyle ywzim bari. Cocugumu sevmiyor yaa durmadan aglatiyor cocukla resmen inatlasiyor tatil oncesi tadim kacmasin diye susuyorum. Sabah bana zayifladikca cirkinlesion dedi ya sabir diyorum ama bazen dayanamiyorum yaa kocis sabah bana acik somon rengi bi gomlek almis hediye onada laf etti ankarada daha uygun fiyata alirdin ne gerek var dedi. Bende eve geldim maske yaptim kaslarimi aldim yarin cicilerimi giyimde gider ayak bi kudursun

Allahım yaaaa ne istiyo çocuktan bu kadın. boşverrrr insanlar böyle çekemedikçe çamur atıyolar biliyosun... aynen sana düşen o zaten süslen püslen çık karşısına. benimkide diyoki azcık zayıflamışın sanki... bende bilmem farkında değilim deidmmmm

Kızlarrrrrrrrrr bugün sebze günümdü ya daha doğrusu meyve günüydüde benim şeker tavan yapıyor diye sabah beri salatalık yedim garip olan hiç açıkmadım

Keyif kahvemi kaptım geldim
Bu arada regl olmaya başladım bakalım yarın ne göreceğim tartıda ( az artıda çıksa takılmam çünkü ödemin olabileceği gerçeği var ortada )

oooo cool takilmissin

Merhabalar çıtırlar dünden beri görüşemedik bugün sabahtan bir bakayım kimler ne yazmış diye dedim alıntılarımı da hazırladım ama sonra eve misafir geldi kahve falan yaptım onlara sonra unuttum nasılsınız? Hafif bir gerginlik olmuş ama olur böyle şeyler aile arasında bile fikir ayrılıkları oluyor önemli olan hoşgörü

Pazar menüm:
Sabah: 1 katı yumurta
Öğlen: 5 küçük ızgara köfte, 2 orta boy fırında baharatlı patates, ayran
Akşam: 3-4 tane taze ceviz

Ohh afiyet olsun kuzum ama akşam az olmuş sanki. Cevizli peynirli çok güzel salata yapabilirdin bak canım çekti şimdi

Yarından itibaren artık tam bi diyet uygulamak istiyorum, İnşallah. Akşam inceleyip birini seçicem.

Bende yaklaşık 1 buçuk senedir karatay yapıyorum. Eğer düşünürsen her bakımdan yardımcı olabilirim.

Oyyy oyyyy tam kapışma haftası regl mi olunur yaaaaaaaa

Allahtan son gününe geliyor tartı günü... bu azimle bu bile beni durduramaz

Deryam hiç moralini bozma kaptanım hep der regl dönemi daha avantajlıyız diye

İste benim stilim basliyor izleyip bende sizin gibi citir olcam diyorum hergun izleyin izleyin iyi motive olursunuz

Ayy hiç sevmiyorum valla küçük küçük kızlarda izleyip diyete giriyorlar sonra anoreksiya oluyorlar lafım kesinlikle sana değil ablacım bizlerde çocukların yanında farkında olmadan kilodan zayıflıktan konuştukca çok önemli bir şey zannediyorlar. Benim kendi yeğenlerimde diyet yapıyorda hep toplum dayatması işte

yemek yokkkk yaaaa.. bakıcaz artık bişeyler.... balık var aslında yanımda şimdi onu yicem akşamada yoğurt yer bastırırım diyorum...

Deryam durrr balıkla yoğurt yeme dicektim de allahtan yememişsin

Son 1 gunum kaldi gidiyorum yine kv cildirtti beni 5 gun kafami dinlicem sukurler olsun yaa bi keyfim.yerindeki bugun tum islerimi bitirdim keyif yapicam yarina kadar

Ahh yolculuk daha çok yormasın yap kahveni ohh tv karşısında yat dur valla

Afiyet olsun canım valla şu dukan keklerine bende sarcam yakında hee

bugunku menumm:
kahvalti:
1 dilim ekmek
beyaz peynir
dmates bol salatalik

ikindi
mistik cay

aksam ¨
bulgur pilavi
salata

(bende yemegi yaptim yazayim simdiden )

Afiyet olsun sindim mistik çayda içilmiş

Ohh cecom enerjine hayranım valla. Kuzuların bayramlıkları hazır hayırlı uğurlu olsun

Benimde öyle ya armutum resmen. Bel karın yok hepsi popoda bacakta

Hey allahım koca kadın küçücük çocuktan ne ister ki ayy somon rengine bayılırım eminim ki çok yakışmıştır sanada

Yardımcı olursan çoook sevinirim. Sen kaç kilo verdin ?

Yardımcı olursan çoook sevinirim. Sen kaç kilo verdin ?

Tabikide buradaki herkes gibi bende seve seve yardımcı olurum
Aslında ben takıma geçen sene haziranda girdim. 58 kiloyla. Aralık sonu gibide 48.7 kiloyla mezun oldum. Hepsini karatayla verdim. Ama tabi kilo verdikçe vücudum direndi ilk başlardaki gibi veremedim. Sonra fazla spor yapamadığım hatta hiç yapamadığım için artı 3 öğün yemeyede alıştım verdiğim kiloların çoğunu geri aldım temmuz başı ben yine takımdaydım 54 kiloyla geldim ama kabızlık sorunum var adetim geç ya da erken oluyor bir de sınav senesi stresten fazla veremiyorum bir de spor yok okul başlayalıdan beri bu sene işte mezuniyete kadar yani hazirana kadar 48 lerde olsam benim için yeter zaten önemli olan sağlığımız.
Hıı ne mi yaptım bu süreçte? Genellikle 2 ya da 2.5 öğün yapıyorum. Nadirdir 3 öğün yediğim. Sabahları tam bir karatay kahvaltısı ara öğünlerde de çay kahve ayran yoğurtla idare ediyorum ve çok zevkli hıı meyve ve ekmek yememeyi tercih ediyorum. Arada annem zorluyor o zamanda kırmamak için bir ısırık alıyorum ama tam bir tatlı düşkünüyümdür önüme gelsin affetmem ama hemen bir porsiyon

Ama en önemli şey bu takım olmasa bu kadar kilo veremezdim iyiki varsınız çıtırlarım

Çok güzel kilo vermişsin, İnşallah bu sefer de başarırsın. Beni çok motive ettin, canım

Bi şey dikkatimi çekti ara öğün yemeyin diyo diyette ama sen yiyosun değilmi?

Çok güzel kilo vermişsin, İnşallah bu sefer de başarırsın. Beni çok motive ettin, canım

İnşallah hep birlikte başarırız canım

Bi şey dikkatimi çekti ara öğün yemeyin diyo diyette ama sen yiyosun değilmi?

Karataya ilk başlayanlar alışmak için 3 öpün yiyebiliyorlar daha sonra yavaş yavaş azaltıyorlar. Bende acıkma hissi duyarsam ara öğün yapıyorum. Gerçi benim ara öğünlerim sütlü kahve ama olsun

O zaman yarından itibaren karataya başlıyorum, İnşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir gün diliyorum

Bu sabah biraz geçiktim 07:20 gibi uyandım Neyse yarın tekrar sabah 6da uyanırım nasılsa
Uyandığımdan beri etrafı toparlıyorum ki birazdan temizliğe direk girişebileyim
Kahvaltı niyetine soğuk soğuk armut yedim 1 tane süper iyi geldi

Bu arada regl olmama rağmen sadece 100 gr artıdayım geçen gün ki süper rakamın üzerine
Temizlik bahanesiylede bol bol hareket edeceğime göre eminim yarın dahada fazla eksi göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…