Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

süpersin cecom tebrikler

günaydınlar kızlarrrrr kendime müthiş bir doğum günü hediyesi verdimmmm. çok direndim bu hafta tüm olumsuzluklara regle ve misafire doğum günlerine rağmen. rabbim bu azmimi bozmamı engel olsun inşallah...

ayyyy ne devrik cümleler kurmuşum yaaa. hep heyecandan bunlar

günaydınlar kızlarrrrr kendime müthiş bir doğum günü hediyesi verdimmmm. çok direndim bu hafta tüm olumsuzluklara regle ve misafire doğum günlerine rağmen. rabbim bu azmimi bozmamı engel olsun inşallah...

Günaydın canım
Harika bir sonuç görmüşsün gerçekten tebrik ederim
Bu arada doğum günün kutlu olsun
Ailen ve tüm dostlarınla nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere

Günaydın canım
Harika bir sonuç görmüşsün gerçekten tebrik ederim
Bu arada doğum günün kutlu olsun
Ailen ve tüm dostlarınla nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu senelere

sağol canım sende öyle bak istedik mi düzeni oturtup yapabiliyoruz aslında.

Canım, çoklu alıntı yapınca o bir mesaj mı sayılıyo?
evet cnm sayiliyo
bitanem afiyet olsun keske aksam ekmegini 1 dilime dusurebilsen canimm:)
Günaydın kızlaaaaar
gunaydin cnmm
İlk bildirim benden gelsin 59.4 -0.33%
fistik simdilik bildirimini free takimdaki adinin yanindaki siralara dolduracaksin ben simdi yapcam etiketlicem ogrenirsin olur mu canim
tebrik ederim ayrica 200 gr gitmis fistigim ohh super
günaydın kısceler bugun bende bıldırım yapıyorum ama lısteye gırmıyorum galıba azda olsa gıtmış:)
81,5 -200 =81,300:) %0,25 dogru hesaplamısımdır umarım:)
ozur dilerim tatlimm unuttum seni eklemeyi free takimaa zaten 2 hafta sonra takimda yariscaksinn
tebrik ederimm cnm

oy oy oy sende mi 2 kilo verdin superrmis cecom yaa cok mutlu oldum masalah sana bitanemmm
yaradi bu diyet sana insallah ayni azimle ve istikrarla devam edersin patir patir dokulur erir gider kilocuklarrr 99 a son 500 gr superrr :))
oo bulbulum sahalara donmuss supersin canimmm artik su 70 li rakamlarda gorelimm seni canim benimmm
yaaaa cok sevindimm deryammm 75 e az kaldiii wuhuuuuuuuuu
iste bu azmin sonuuu superrsinn bitanemmm cok tebrik ederimmm
acaba rakiben ne durumda cok merak ettim :)
oraya da yaptin mi bildirim :)
Zero icmisin ama deukan amca serbest diyodu dimi canimm
afiyet olsun
bu kahvaltilik sos ta ne var tam olarak

Evet canım dukan amcama göre içebiliyoruz günde 2 bardak kadar ama abartmamak lazım.
sosu biz kendimiz hazırlıyoruz kuzum.
kırmızı biberi közleyip doğruyorum, sonra domatesi rendeleyip kaynatıp içine biberi ilave ediyorum. sarımsak maydanoz, sirke ve zeytinyağı. istersen acıda ilave et ama süper bişey oluyo biliyosundur belki de.

***Free Takım***

ange_angel ( 59,6 / 59,4 / 0,2 /% 0,33 )
gel_pcpc( 88,5/89,2 / -0,7/ % -0,80)
efser(74,1/ / /% )
miss_wong( 74.2/ / /% )
oynakbasi34( 102,4/ 100,4 /2 /% 1,95 )
Rengarenknesli (75,8/ / / % )
senasevval (52,5 / / /% )
sekerkiz ( 81,5/ 81,3/ 0,2 /% 0,24 )

Ange_angel CNM BAK BOYLE DOLDURUYOSUN KILONU ZATEN IKI HAFTA SONRA SEN VE sekerkiz67 NORMAL LISTEYE GECECEKSINIZ

Az kaldı valla ablam helal sana

EVET BIRAZ BILIYORUMM BUNU CNM AFIYETT OLSUNN

hahahah dedim ama ben suçsuzum yaniiiiii...
ARTIK DOGUMDAN SONRA KESIN KAFAYI YERIM 90 GUN MU YAPIM KARATAY MI DUKAN MI AYYY:)

***6.TAKIM 431. Etap***

45derya45 ( 79,1 /77 / 2,1 /% 2,65 )
baldandane (87 / / / % )
battaniye1 ( 71,5 / / /% )
bülbül-e bismil ( 83,4 / 82,5 / 0,9 / % 1,08 )
Dark_Paradise
( 113,9/ / /% )kendi istegi ile ayrildi
selvos88 ( 73 / / / % ) izinli

6. Takım Ortalaması:

BU LISTEDEN DEVAM EDIN KIZLARR

oo bulbulum sahalara donmuss supersin canimmm artik su 70 li rakamlarda gorelimm seni canim benimmm
Saol bitanem benim o da olcak inş ama ben şunu farketrim ne kadar kaçırsamda yemeği yürüyüş yapar suyumu da içersem güzel veriyorum ama bunlar olmazsa yemesemde veremiyorum

EVET BIRAZ BILIYORUMM BUNU CNM AFIYETT OLSUNN

ARTIK DOGUMDAN SONRA KESIN KAFAYI YERIM 90 GUN MU YAPIM KARATAY MI DUKAN MI AYYY:)
BU GİDİŞLE ÇOK ZORLAMANA GEREK KALMICAK KUZUM YAAA. bak ne güzel ggidiyo hamilelik. millet 20 25 kilo alır sen ne güzel.

BU GİDİŞLE ÇOK ZORLAMANA GEREK KALMICAK KUZUM YAAA. bak ne güzel ggidiyo hamilelik. millet 20 25 kilo alır sen ne güzel.
HAHAHAHAH EVET KILOLU HAMILE KALDGIIM ICIN KILOM FAZLA ZATEN HEPI TOPU ALDIGIM 6 KILO :)
AMA OGLUMDA 2 AYLIK HAMILEYKEN 64 TUM 85 LE DOGUMA GIRDIM KESKE O ZAMAN SIMDIKI GIBI OLSAYDIM :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…