- 22 Ağustos 2014
- 460
- 1.127
- 33
hoşgeldin tatlımmmselam kizlar yogun bir hafta sonununun ardindan sizinleyim sukurr :))
nasilsiniz iyi misiniz hersey yolundadir insallah
ben bi gecmis yapayimm
olsun sen telafi edersin :)günaydınlarrrrrr hepinize
önce itirafımı yapayım da vicdanım rahat etsin.
dün 2. doğum günü kutlamasında direnemedim ve 2 çatal aldım.
afiyet olsun cnmdünkü menüm
sabah : 1 yumurta, peynir, domates salatalık
öğle : ton balığı ve yarım domates
akşam : 2 çatal pasta 1 çay bardağı zero
su : 2,5 litre
spor 30 squat, 10 sn plank
ay bence pc ni cocuklarin eline verme cnm ozellikle isin var icindeselam canlarım sinir krizleri geçiriyorum kuzen katili olcam oyun indirme benim bilgisayarıma diyorum sıpaya hiç laf dinlemiyor yine gümletti mavi ekran verip duruyorbirde bayram sonuna kadar sunum hazırlamam gerek raporuyla birlikte bugün yapılamazsa pc 3. sayfa haberlerinde bulabilirsiniz beni
afiyet olsun bulbulum :)dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı + yarım dilim ekmek reçel
akşam: nohut yemeği, bulgur pilavı
su: 2,5 lt
spor: 20 dk yürüyüş
ellerine saglik bulbulummm11 EYLÜL - 18EYLÜL 2015CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 430. ETAP SONUC LİSTELERİ
BİREYSEL DERECELER
9. takımdan.................Seydan94................%3.28
7. takımdan........................._SARAYCA_.........................%2.71
6. takımdan..............................45derya45....................................%2.65
45derya45 bireysel dereceni ve takım içi birinciliğini kutlarım tatlım
oooooo yasminimmm hg bebegimm bende bu kizin tatili ne kadar uzun surdu diye dusundum :))Merhabalaaaaaarrrrr ben geldimmmmmmmmmmNasilsiniz bakiyimmm Tatilden doneli 20 gun oldu Cok ozluyorum tr. Kisin tekrardan gitmeyi dusunuyorum :) cooook eglendim cooook:)) kilom sabit durdu orda. Giderken 100 gelirken 100 coksukur almamistim okadar yemelerime restaurantlara ragmen cok sasirdim ve mutlu oldum . Ama burda malesef 2 kg almistim 102 kg olmustum ve bu hafta hurma diyetine baslayip 1,6 kg verebildim 4 gun yaptim. Bugun tartildim ve 100,4 kgim.
Artik tam gazla kurtulacam kilolarimdan. Ustumdeki gereksiz agirliklari tasimakk istemiyorum artik ve yarindan itibaren sizlere katiliyorum :) dusunuyorum yesil elmami yapsam yada sagliklimi sadece beslensemHedefim 50 kg olmak. Yani yarim ben cikmak :) aklimin kosesinde mide kucultme ameliyati var. Komsunun kizi olmus. Bi kiskandimmbi kiskandimmanlatamam cok sevindim onun adina
ayy cok mutlu oldum cecomm evet sende bi ara cok ciddi dusunuyodun ameliyati bak ne guzel tam Hazir olunca basladin ne guzel veriyosun masallah sanaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün evden çıkmadım ama çoook sıkıldımAlışmışım her gün çıkmaya bugün çıkmayınca neyle oyalanacağımı şaşırdım Bir ara hatta uyumuşum
Akşam yemeğimide saat 17:30da yedikten sonra mutfak benim için kapanmıştır
Sabaha kadar artık sadece sıvı tüketeceğim
Hemen aklımdayken yediklerimi paylaşayım;
Bugün protein günümdü
Sabah; (08:00 ) 4 adet mor erik
Öğlen; ( 12:00 ) 5 - 6 dilim sucuk, 1 salatalık, 1/2 domates, 1/2 biber
Akşam; ( 17:30 ) Yahni ( içinde az sarımsak, soğan ve biber vardı )
Elhamdüllillah bugünde doydum şükürYarınki Nişasta günü için henüz isim koymadım ama onada bu gece karar veririmki yarın sıkıntı olmasın sabahtan
Hoşgeldin canım
Tatilinin güzel geçmesine ve artılarla dönmemene çok sevindim canım
Canım bak mide küçültme ameliyatını hiç düşünme canımİnan hiç birşey sonrasında kolay olmayacak ve emin ol sonrasında çok daha fazla yasaklarla karşılaşacaksın
Biliyorsun bende bir ara ciddi ciddi düşünüyordum bu ameliyat işini ama şimdi iyiki olmamışım diyorum
Dün bildirim yaparken seninle aynı kiloda cıktımveee bombayı patlatıyorummmmmmm Bu sabah aç karnına 99.5 kg cıktım
Yani isteyince ve kendine uygun beslenmeyi bulunca oluyormuşSende önce biraz kendine gel sonra tam gaz tekrar başla canım ben inanıyorum başarabilirsin
Hatta bak ne diyeyimbenim yaptığım diyeti bir incelesene googleda ( 90 günlük diyet diye geçiyor ) Besinleri ayırarak tüketiyorsun üstelik yasak yok İnan ben bayıldım 11 gün oldu başlayalı ve 103 kgla başlamıştım düşün artık Hem yapmayı denerim dersen bende sana seve seve her türlü desteği olurum bizim takımda bir kaç arkadaş birden yapıyoruz ve herkes çok memnun
gecmis olsun afiyet olsun fistigim :)Cumartesi günkü menüm
Sabah:
Menemenle kuruyemişsiz kkk
Akşam:
Mercimek çorbası
Ciğer
Turşu
Spor:adetimin ilk günü malesef yok
Su: 3 litre 1 şişe maden suyu
bence 15 squat bile hic yoktan iyidir cnm uzlme :)cumartesi menüm
sabah :2 yumurta peynir 2 zeytin çay
öğle : ton balıklı salata ve domates
akşam : ahhh ahhh kendime dukan kıymalı börek yaptım tabi saat bayağı geç olunca da bu sabah artı ile uyandım ama olsun yarına bir şey kalmayacak inşallah
su 1,5 litre 1 yeşil çay
spor : 15 squat
gecmis olsun bitanemmmMerhabalar 6.Takımın melekleri herkese iyi pazarlar
Ben de iki hafta gezdim tozdum döndüm yine kürkçü dükkanıma (Denizliye)Cuma günü çok kötü oldum, uzanıyordum ve sol tarafa dönerken sağ böbreğime çok şiddetli bir sancı girdi nefesimi kesti. Hemen tuvalete koştum sonra geri uzandım sırtıma yumruğumla masaj yaptım biraz azalarak geçti ama ben ömrümde böyle korkmadım eyvah bebeğe mi bişey oldu böbreğimden zaten rahatsızım.. Şükürler olsun geçti, kardeşim eczacı onunla konuştum idrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi ama hastaneye gidemedim evde yalnızdım Araya haftasonu da girince bol su iç ve idrara sıkışma fazla dedi kardeşim ben de şimdi oturma odası ile banyo arasında mekik dokuyorum. Sanırım geçti biraz yanma olmuyor artık. Yarın da tahlil yaptırıcam inşallah geçmiştir. Bu arada dünkü menümü yazayım, sabah 11den akşam 7ye kadar yoldaydım seferi sayılır mıyım
Sabah : 1 dilim ekmek, peynir, 4 zeytin, bal kaymak, 3 dilim de sucuk ile yumurta
Ara : 1 paket çubuk kraker
Öğle : 1 kase mercimek çorbası
Ara : 1 eti karamher yarım saatte bir benzincide durup tuvalete giderken gözüm sürekli abur cuburlara takıldı
Akşam : 1 şeftali, 1 mor erik
Yatmadan da bir bardak süt
afiyet olsunnn cnmDünkü menüm
Sabah: domatesli yumurta, bir dilim ekmek, peynir,zeytin, bir çk tereyağ ve reçel
Ara: maden suyu
Akşam: yoğurt çorbası, nohut, iki kaşık pirinç
Su:2 lt
Spor 30 dk yürüme
olsun canim saabh yedin eritiirsin iki gun dikkat et yeter :)Kızlaaaar bugün çok kötü bişey yaptım. Komşumuz sabahın köründe kalkmış pasta yapmış çocuğınun doğum günü için kadın çalışıyo öğkeden sonra gidicek oyüzden erkenden çağırdı bende sabah kalktım spor yaptım bir elma yedim çocuğu doyurduk daha kahvaltı etmemiştik aç karna gittik ve bir dilim pasta yedim onun üzerinede dün ekmek yapmışlar yufka ama o nasıl güzel bir ekmek yedim yedim ve yedim
ay sayfa bende acilmiyo bulbulummmhttp://kadinlarkulubu.com/haber/-ya...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
Kızlar face de gezerken rastladım bi bakın millet neler yapmış biz niye yapmayalım
afiyet olsun bebisimmm :) menunu begendimm :)Pazar günkü menüm
Sabah:
Patlıcanlı tost ile kkk
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Akşam:
Fasulyeli yoğurtlu çorba
Havuçlu meze
Salata
Turşu
Spor:100 mekik 30 squat
Su:3 litre
kiz sende patates asigisin ben gibi :) ama patates tuketeceksen hasla ve 1 gece buzdolabinda beklet ki glisemik indeksi dussun olur mu tatlimmm :)Cuma menüm:
Sabah:labneh peyniri, 2 tam tahıllı ekmek, salatalık, domates
Öğlen:1 elma
Akşam: haşlama et, haşlanmış patates, haşlanmış, nohut, 1 dilim beyaz ekmek, beyaz peynir
afiyet olsun zamanla duzene girer ogunlerin :))Cumartesi:
Sabah:2 yumurta, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Öğlen: birazcık kızarmış patates, yarım köfte, salatalık, domates
Akşam: biraz kuzu eti, yeşillik salatası
Akşam birazcık tatlı da yedim
afiyet olsun cnm aksam hem patates puresi hem ekmke olmamis sanki :))Pazar:
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim beyaz ekmek, 45 gr kadar beynir
Akşam: 2 köfte, patates püresi, biraz oeynir, 1 dilim beyaz ekmek
afiyet olsun hamisim bebise yarasin daha iyi olmana da sevindim canim insallah tahlilin temiz cikarr :)Günaydın kızlar, dünkü menümü yazayım.
Sabah, yarım kepekli simit, peynir, 2 zeytin, domates, salatalık, 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Öğle, 1 kırmızı biber dolması zeytinyağlı, bir tabak domatesli makarna, salata
Akşam : 1 elma, süt
hosbuldum cnm cok uykum varr yaaa :)hoşgeldin tatlımmm
afiyet olsun cnm takma pastayi eritirsin bugun :))dünkü menüm
sabah: bir dilim pasta, yufka ekmek peynir
ara: maden suyu
akşam: yeşil mercimek, yoğurt
su: 2 lt
spor: 25 dk egzersiz, 20 dk yürüyüş
yeni tablomuz da Hazir eksik menuler tamamlansin bakalimmm yeni tabloyu dolduralimm:)6, Takim 432.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
------
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Ange_angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Selvos[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.Yasminn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR][/TABLE]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
canıııımmmmmmm hoşgeldinnnnKizlarr ben geldimmm :) nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?