Hoşbuldummm bitanemmmm evet çok şükürrrKaldığımız yerden devammm
Tam kk ya girdim makromedeki salsı düşytü iyimi halı beyaz koltuklar beyaz sabah sabah çıldırdım
şükür sana rasladım deryoşummm nasulsun, kilo aldınmu bayramdaa daaaselammmmm
öncelikle prenses elanın annesiPapillon_ gözün aydın canımmm. kız olsunda çamurdan olsunnn...
sonra @BayilanBayilana nurummmmm gönlünü ferah tut canım ben inanıyorum tez zamanda bi prenseste senin olacak. dualarım seninle
valla okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar bölük pörçük anca kusura bakmayın kızlar.
nihayet bugün işyerindeki sorunu giderdik de size rahat rahat kavuştum.
balııımmmm kaymağııımmmmm bende sana şükür. hiç kaçamağım yok canım ama arife günü rahatsızlandım ben serum falan takıldı o ara bi şiştim sanırım ödemdi 79 u gördüm düşün, tabi içtiğim tarhanaların da etkisi olabilir. ama şükür 2 gündür eksideyim. senin 3 kiloyu okudum. sıkma canını onca tatli hemde karadeniiizzz normaldir geldiği gibi gider aşkıımmm. arıyamadım bayramda tatildesin diye kuzum yaaaşükür sana rasladım deryoşummm nasulsun, kilo aldınmu bayramdaa daaa
karadenizlum benummm yerum senii daaaaşükür sana rasladım deryoşummm nasulsun, kilo aldınmu bayramdaa daaa
ahahahah şive yerleştuuu dermişummmmkaradenizlum benummm yerum senii daaaa
canımsın bayramı kandili es geçmezsin biliri aramış kadar oldunnbalııımmmm kaymağııımmmmm bende sana şükür. hiç kaçamağım yok canım ama arife günü rahatsızlandım ben serum falan takıldı o ara bi şiştim sanırım ödemdi 79 u gördüm düşün, tabi içtiğim tarhanaların da etkisi olabilir. ama şükür 2 gündür eksideyim. senin 3 kiloyu okudum. sıkma canını onca tatli hemde karadeniiizzz normaldir geldiği gibi gider aşkıımmm. arıyamadım bayramda tatildesin diye kuzum yaaa
canımsın bayramı kandili es geçmezsin biliri aramış kadar oldunn
bugun eksi gibiyim, bakalım hayrola yarınaaa
Aboo tarti oncesi bu kadar kacamak bol bol su ic balimgunaydın bacılar @Sweetdimple kaptancım hosgeldın cnm tekrar gecmiş olsun:)
dunkı bol cıslı menüm:)
sabah:
domates salatalık peynır 2 dılım ekmek cay
ara
1 armut
öğle:
sebze corba
etlı patates
saat 4 gıbı oturmaya gıtıım
1 dılım peynırlı borek
1 dılım tam bugdaydan kek
1tane hasla küçük içli köfte
1 kase kabak salatası
cay abowwwwww napmısım be ya
2 lt su
1 saat ındır kaldır ıslerı yazlık kıslık hazırlıkları
Cok duygulandim okurken allah oglunu sana bagislasinnhayırlısı cnm kafandan bebek dusuncesını azda olsa cıkardıgın anda hamıle kalıcaksın tatlım.stres cok etkılıyo bak kendımı tekrar anlatayım.2 dusuk 1 dıs gebelık gecırıdm sag tupum alındı. sag tupum lındıkta 6 ay sonra tekrar nıyet ettık olsun dıye bebegımız tup bebek yaptıracakcık sehır dısındakı doktorlardan fıyat aldık vs. kendı oktorumuza gıttık bıde asılama denıyelım dedı .ben catlatma ıgnesı vs olacaktımkı tupum olmayan yumurtam otekıne bakarık 1mm daha fazlaydı ve doktorum yapsakya o catlayacak tutmaz dedı.oan yıkıldım bılıyosun nasıl beklenıyo sonra dedımkı bıdahakı ay denerız vardır bundada bır hayır ama cok morelım bozulmustu.aradan 3 hafta falan gectı ben adet olmadım heralde kullandıgım yumurtlama ılacından bouyle oldum dıe dusundum gıtmedım doktora baktım gene olmuyorum sancım var gıttım doktora test yaptı sonucu almaya ben bıle gıtmedım nasılsa bısey yok dıe esım aldı arabaya gelene kadar tepkısız kagıda bakıyo ve geldıgınde hamılesın dedı bız sok olduk agladık napıcagımızı sasırdık cok sukur zor bı hamılelık gecırdım ama rabbım oglumu kucagıma almayı nasıp etti.rtrabbım herkese bu duyguyu yasamayı nasıp etsın .sen dua etmeyı hıc bırakma rabbıme havale et hayırlısıyla sende hıc ummadıgın ande benım gıbı gusel haber alıcaksın ınsallah amııın yurekten dua edıyorum senın ıcın cunku bunu yasamayan hıssemeyn bılemez cok sukur bu gunumuze
cok iyiyim kuzumm sen nasilsinn guzel haberler aldim sonunda superimmselam canlarimm nasilsiniz anamla bugun cnemiz baya dusmus kizkardesiminde izin gunu bugun baya lafladik yeni kapattik Allah skypeten razi olsun
islere koyulmadan menulerimi de yazayim dedim
bi arstirim neslimmbanum yeni bişi keşfettim ve sanada kızlarada haber vereyim dedimm
tesaduf rasladım hani senle karatayla raw beslenmeyi karıştırıp iyi kilo vermiştik bi ara tıpkı ona benziyorrrbilmeden omni yapmışız yuzde 25-yuzde 75 kuralı omnide yuzde 30 - yuzde 70 zaten anca bu oluyor bak bi okuyun hoşunuza gidecek karatayla aynı zaten yasaklar serbestler
http://www.diyetevim.com/2014/09/omni-diyeti-ile-2-haftada-7-kilo-verin.html
https://www.facebook.com/omnidiyeti
http://www.pudra.com/saglikli-yasam/diyet/omni-diyeti-ile-2-haftada-5-5-kilo-16671.htm
http://www.diyetliyiz.com/2014/06/omni-diyeti-ile-2-haftada-55-kilo-verebilirsiniz.html
cok sukur deryammm saol benim kafa gitmis kkya yazmayi hnutmusummkızlar şükürler olsun selviminn kardeşinin hiiçç bişeyciği yokmuş..
Teşekkür ederim canımHoşgeldin kaptancigimmevet eskisi çok uzundu içimi baydı teşekkürler kaptancigim inşallah düzelecek sıkmıyorum artık kendimi Rabbime sığındım inşallah sağlıkla alacağim bebisimi kucagıma
Canım çok teşekkürler amin
Oyy canım gerçekten de ustuste gelmis çok geçmiş olsunDerslerinde başarılar dilerim kuzum, grip için de bol ihlamur bal zencefil tavsiye ederim
Ayy çok sinir bozucu gerçekten kaptanım kolay gelsin
Canım inşallah güzel haberlerini alicaz
Canımm ben bilmiyordum hikayeniGerçekten ibretlik çok mutlu oldum senin adına Rabbim bize de nasip eder inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayi
Çok şükür, canım. Geçmiş olsunKizlar iyi ulekleiniz dualariniz icin cok tesekkur ederim kizkardesimin gogus buyumesi hormonal bi simetrik buyumeymus cok sukur hic bi sorun yok
Çok teşekkür ederim, kaptanımGünaydın meleklerimmmmmGününüz güzel geçsin inşallah
Hoşbuldum meleğimmm elbette güzel olacak şüphem yok bitanemmm
Hoşbuldum çıtır meleğimmmm evet nihayet kuzummm
Oy oy oyyy hepsi üst üste gelmişş derslerinde başarılar bitanemmm bol bol ıhlamur limon karabiber iç sıcak sıcak iyi gelir kuzum
Çok tşkler bitanemmm yürümeye başlamış çok şükür
Çok teşekkürler selvoşummm inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz kardeşinin
Hb kraliçemmm sende hg hadi az kalmışş vuslata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?