- 22 Ağustos 2014
- 460
- 1.127
- 33
İnşallah, canım, tebrikleeerSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn
Çok şükür bu sabahta erkenden uyandımBugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim
Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg
Yüzdesi; 1.795 %
Toplam giden; 26.3 kg
Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum
Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur
Bülbülümün bildirimini yaptım hadi az daha kestireyim :)***6.TAKIM 432&433. Etap***
45derya45 ( 77/ / /% )Yüzdesi 2 ye bölündü
baldandane (87 / / / % )Yüzdesi 2 ye bölündü
bülbül-e bismil ( 82,5/82.2 / 0,3/ % 0,18)Yüzdesi 2 e bölündü
selvos88 ( 73/ / / %) 430.etapta izne ayrılan üye Yüzdesi 3 e bölündü
sekerkiz67(81,3/ / /% ) 355.ETAPTA 3.Takımdan hamilelik nedeniyle ayrılan üye.Başlangıç14 Eylül.Başlangıç Kilo: 81,5 -Hedef: 70.Yüzdesi 3 e bölündü
Ange_ange(59,4 / / /% )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52.Yüzdesi 3 e bölündü
6.Takım Ortalaması:%
cnm ya bıledım ben sımdı uce bolundu falan onca kacamaga rahmen 81.00 cıktım yuppy:) nasıl yapıcam?***6.TAKIM 432&433. Etap***
45derya45 ( 77/ / /% )Yüzdesi 2 ye bölündü
baldandane (87 / / / % )Yüzdesi 2 ye bölündü
bülbül-e bismil ( 82,5/82.2 / 0,3/ % 0,18)Yüzdesi 2 e bölündü
selvos88 ( 73/ / / %) 430.etapta izne ayrılan üye Yüzdesi 3 e bölündü
sekerkiz67(81,3/ / /% ) 355.ETAPTA 3.Takımdan hamilelik nedeniyle ayrılan üye.Başlangıç14 Eylül.Başlangıç Kilo: 81,5 -Hedef: 70.Yüzdesi 3 e bölündü
Ange_ange(59,4 / / /% )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52.Yüzdesi 3 e bölündü
6.Takım Ortalaması:%
Canım çok çok sevindim, hadi geçmiş olsun her şey yolundaymışKizlar iyi ulekleiniz dualariniz icin cok tesekkur ederim kizkardesimin gogus buyumesi hormonal bi simetrik buyumeymus cok sukur hic bi sorun yok
Sen hesapla yaz kaptan boluyor kuzumcnm ya bıledım ben sımdı uce bolundu falan onca kacamaga rahmen 81.00 cıktım yuppy:) nasıl yapıcam?
Canım harikasın süper gidiyorsun, nazar değmesin maşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnnnn
Çok şükür bu sabahta erkenden uyandımBugün kuşumu yine Anaokuluna götüreceğim oradanda Annemlere geçiceğim erkek kardeşim Pazartesi günü dönüyor bari son bir kaç gün daha küçük kuzumu seveyim doya doya
Hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım sonra eşimi uyandırıp işe yollar kahvaltılık meyvemi yerim
Başlangıç; 124.5 kg
Önceki hafta; 100.4 kg
Bu hafta; 98.6 kg
Fark; 1.8 kg
Yüzdesi; 1.795 %
Toplam giden; 26.3 kg
Çok şükür 2li rakamları garantiledim gibi birşey ( Allah korusun bir daha görmemek için çok dikkat ediyorum )
İlk hedefim olan 99u şükür gördüm artık bir sonraki hedefim şimdilik 89Allahın izniylede bu işi başaracağıma ve çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum
Umarım herkes çok güzel bildirimlerde bulunur
Günaydınn canımm ben bugün iyi anlaşıyorum kendisiyleGunaydinnn kizlarr tarti bugun en iyi dostunuz olur insallah
Ayy hep boyle gider insallah supersin hem hamile olup hem kilo vermek dubble keyifGünaydınn canımm ben bugün iyi anlaşıyorum kendisiyle
hoşgeldiniz kaptanım
Cok gecmis olsun kuzumm en azindan atmissin aldigin kiloyu.hoşgeldiniz kaptanım.tüm takımdan özür dileyerek başlayayım önce .yoğun geçen bir bayram haftasından sonra istanbuldan evime samsuna geldim e uzun zamandır açılmamış evçok kirliydi temizlik yaptım yolculuğun yorgunluğu çıkmadan temizlik yorgunluğuda eklendi ve belim tutuldu ve ağır grip oldum .çok rahatsızım 3 gündür yatak yorgan yatıyorum.yakında iyileşip sahalara dönmeyi umut ediyorum.
bayramda malesef kaçamaklarım oldu o hafta 1 kilo alarak geçtiama bu hafta attım onu yani yine sabit kilodayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?