Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum cecommm evet aynenn şükür kuzum nihayet kavuştuk kart işi hayırlı uğurlu olsun canımm rabbim bol kazanç nasip etsinn çok iyi olmuş senin için.90 günlük diyet yapıyorsun sanırım hadi bakalım hedefine ulaştıktan sonra çok sağlıklı besleneceğine eminim motivasyonun için iyi olmuş bitanemm

Oyyyy canım kaptanım hoşgeldin. Biliyorum ama herşey daha güzel olacak inanıyorum.

İnşallah, kaptanım. Teyzene geçmiş olsun.

Cecom ilk partiyi teslim ettin mi begendiler mi işini cnm bide sen alıştın mı işe

donmenize cok sevindimmmm
Kuyruklu alintilarinizi bekliyoruz artik :) 14.30 da randevu var insallah guzel haberler aliriz hic uyuyamadim
insallah bitanem :)

Kızlaaar, bu hafta her şey üst- üste geldi. Derslerim çok yoğun hem de çooooook, adet oldum, üstüne bi de grip. Anlayın artık halimi
stres yapma kuzum

Hg kaptanım telefonuma kavusmama bır hafta kaldı

Günaydın meleklerimmmmmGününüz güzel geçsin inşallah

Oyyyy canım kaptanım hoşgeldin. Biliyorum ama herşey daha güzel olacak inanıyorum.

Hoşbuldum meleğimmm elbette güzel olacak şüphem yok bitanemmm

Sweetdimple aaaaa kaptanım gelmiş, sonunda tanışa bildik

Hoşbuldum çıtır meleğimmmm evet nihayet kuzummm

Kızlaaar, bu hafta her şey üst- üste geldi. Derslerim çok yoğun hem de çooooook, adet oldum, üstüne bi de grip. Anlayın artık halimi

Oy oy oyyy hepsi üst üste gelmişş derslerinde başarılar bitanemmm bol bol ıhlamur limon karabiber iç sıcak sıcak iyi gelir kuzum

İnşallah, kaptanım. Teyzene geçmiş olsun.

Çok tşkler bitanemmm yürümeye başlamış çok şükür

donmenize cok sevindimmmm
Kuyruklu alintilarinizi bekliyoruz artik :) 14.30 da randevu var insallah guzel haberler aliriz hic uyuyamadim
insallah bitanem :)

stres yapma kuzum

Çok teşekkürler selvoşummm inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz kardeşinin

Hg kaptanım telefonuma kavusmama bır hafta kaldı

Hb kraliçemmm sende hg hadi az kalmışş vuslata

Hoşbuldummm barbimmmm cansınız hepiniz sizde iyiki varsınız kuzummm sorun yok ben o kadar bile beceremiyorum teldennn

hoşgeldin asıl can sensin bacımmm herşeyimm. hadi geçmiş olsun kavuştuk nihayet

Hoşbuldummm bitanemmmm evet çok şükürrrKaldığımız yerden devammm
Tam kk ya girdim makromedeki salsı düşytü iyimi halı beyaz koltuklar beyaz sabah sabah çıldırdım

OHOHAHAHA AYNEN KAPTANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…