- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür uğramaya fırsatım oldu
Akşam kızı okuldan almaya gittik sonrada tekrar kartlardan almaya gittimverdiği ilk posta birazdan biter ama ben biraz mola vermek istedim sizlere bakmak için
Bugün benimde malum meyve günümdü ve şükür hasarsız atlattım
Sabah 3 adet incir yedim
Öğlen 1 adet nektarin
Akşam 1 adet nektarin
Belki bir çoğunuza az gelebilir ama inanın koşturmacaya dalınca hiç açlık hissetmedim hatta aralarda içtiğim kahveler çok tok tutuyor
Yarın protein günüm ve iple çekiyorum açıkcası
Kurban bayramının ilk gününden beri bir türlü kavurma yemek nasip olmadıyarın dibine vuracağım
İnşallah yarın çok güzel bir eksi görürüm hatta cumada güzel bir rakam bekliyorum
Adaşımmmmmmmm hoşgeldin canım inan gözüm hep seni arıyordu
Şükür kavuşturana
Uzunnnn bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba meleklerimmmmm kayıp kaptanınız döndüüü2 yıl tatil yapamamnın acısını bu sene çıkardık arefe günü döndük çok güzeldi fakat bayram sonu teyzzem hepimizi korkuttu neyseki şimdi tehlikeyi atlattı rabbim bizlere bağışladı çok şükür .Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimmm cansınız.Selvoşumm kızkardeşinden de iyi haberler alacağız inşallah bitanem sen gönlünü ferah tut
Yokluğumda beni aratmadığınız için başta @gel_pcpc olmak üzerehepinize teker teker çok teşekkür ederimm Hakkını helal et barbimmmm Ayrıca bundan önceki 8 etaplık dönemde ilk üç takım arasına girerek beni çok mutlu ettiniz hepinizin emeğine sağlık meleklerimmm
@Bulbul-e Bismil Adanadaki yeni hayatında başarılar dilerim bitanemm ne güzel çabucak kaynaşmışsın çok sevindim senin adına yurt olayı biraz zorlayacak ama bir yolunu bulacağına eminim kuzum
@makres76 mezuniyetini tebrik ediyorum bitanemmm başarı hikayeni okumak için sabırsızlanıyorumm inşallah yazma fırsatı bulabilirsin.
RengarenkNesli meleğim desteklerinnn için çok teşekkürler bitanesin
@battaniye1 geçmişi hortlatmayacağım meleğimm çok emek verdin dilerim hedefinden vazgeçmezsin.Başarılar dilerim canımm
@oynakbasi34
sevgili adaşımmm nihayet ikili rakamlara ulaştın çok tebrik ederimmm azminden iradenden dolayı
@senasevval kuzucummm yeni eğitim öğretim yılında sana ve tüm öğrencileirmize başarılar dileirm prensesimm yorucu bir sene seni bekliyor fakat başaracağından hiç şüphem yok
45derya45 dukanı her ne kadar onaylamasamda motivasyonun için iyi oldu kuzum eski kotuna bile girebilmişsinnn
Selvos88 azminle iradenle hakikaten örneksin meleğimmm emeklerinin karşılığını önce sonra resminde gördüm harikasın bitanemmm Kızkardeşinden hayırlı haberler alırız inşallah bitanem
Papillon_ yeni nikin hayırlı olsun prenses elamızın annesi charles çok uzundu bu iyi olmuş Değerlerin inşallah düşer kuzum eski ilacının muadili mutlaka vardır
@sekerkiz67 tatlım tekrar takıma hoşgeldinn bu kez hedefe ulaşana dek çıkmak yok ona göre bitanemmm
zebekine kraliçemmm seni bir bulup bir kaybediyoruz.İnş en kısa zamanda sen telefonuna biz de sana kavuşuruz canımm
@miss_wong bızdıkımmm sanırım senin yoğun trafiğin başladı.Şehirdışındaydın en sonn yakında dönersin inş tatlım
@Yasmiin17 prensesimmm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim .Fakat ameliyat kararına da bir o kadarda üzüldümmm inşallah kararından vazgeçersin kuzum
Ange_angel aramıza hoşgeldin bitanemmm umarım sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın bızdıkımm verilecek kilon fazla yok kısa sürede seni mezun edeceğimize eminimmm
İnşallah, kaptanım. Teyzene geçmiş olsun.Uzunnnn bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba meleklerimmmmm kayıp kaptanınız döndüüü2 yıl tatil yapamamnın acısını bu sene çıkardık arefe günü döndük çok güzeldi fakat bayram sonu teyzzem hepimizi korkuttu neyseki şimdi tehlikeyi atlattı rabbim bizlere bağışladı çok şükür .Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimmm cansınız.Selvoşumm kızkardeşinden de iyi haberler alacağız inşallah bitanem sen gönlünü ferah tut
Yokluğumda beni aratmadığınız için başta @gel_pcpc olmak üzerehepinize teker teker çok teşekkür ederimm Hakkını helal et barbimmmm Ayrıca bundan önceki 8 etaplık dönemde ilk üç takım arasına girerek beni çok mutlu ettiniz hepinizin emeğine sağlık meleklerimmm
@Bulbul-e Bismil Adanadaki yeni hayatında başarılar dilerim bitanemm ne güzel çabucak kaynaşmışsın çok sevindim senin adına yurt olayı biraz zorlayacak ama bir yolunu bulacağına eminim kuzum
@makres76 mezuniyetini tebrik ediyorum bitanemmm başarı hikayeni okumak için sabırsızlanıyorumm inşallah yazma fırsatı bulabilirsin.
@battaniye1 geçmişi hortlatmayacağım meleğimm çok emek verdin dilerim hedefinden vazgeçmezsin.Başarılar dilerim canımm
@oynakbasi34
sevgili adaşımmm nihayet ikili rakamlara ulaştın çok tebrik ederimmm azminden iradenden dolayı
@senasevval kuzucummm yeni eğitim öğretim yılında sana ve tüm öğrencileirmize başarılar dileirm prensesimm yorucu bir sene seni bekliyor fakat başaracağından hiç şüphem yok
45derya45 dukanı her ne kadar onaylamasamda motivasyonun için iyi oldu kuzum eski kotuna bile girebilmişsinnn
Selvos88 azminle iradenle hakikaten örneksin meleğimmm emeklerinin karşılığını önce sonra resminde gördüm harikasın bitanemmm Kızkardeşinden hayırlı haberler alırız inşallah bitanem
Papillon_ yeni nikin hayırlı olsun prenses elamızın annesi charles çok uzundu bu iyi olmuş Değerlerin inşallah düşer kuzum eski ilacının muadili mutlaka vardır
@sekerkiz67 tatlım tekrar takıma hoşgeldinn bu kez hedefe ulaşana dek çıkmak yok ona göre bitanemmm
zebekine kraliçemmm seni bir bulup bir kaybediyoruz.İnş en kısa zamanda sen telefonuna biz de sana kavuşuruz canımm
@miss_wong bızdıkımmm sanırım senin yoğun trafiğin başladı.Şehirdışındaydın en sonn yakında dönersin inş tatlım
@Yasmiin17 prensesimmm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim .Fakat ameliyat kararına da bir o kadarda üzüldümmm inşallah kararından vazgeçersin kuzum
Ange_angel aramıza hoşgeldin bitanemmm umarım sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın bızdıkımm verilecek kilon fazla yok kısa sürede seni mezun edeceğimize eminimmm
Cecom ilk partiyi teslim ettin mi begendiler mi işini cnm bide sen alıştın mı işeYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür uğramaya fırsatım oldu
Akşam kızı okuldan almaya gittik sonrada tekrar kartlardan almaya gittimverdiği ilk posta birazdan biter ama ben biraz mola vermek istedim sizlere bakmak için
Bugün benimde malum meyve günümdü ve şükür hasarsız atlattım
Sabah 3 adet incir yedim
Öğlen 1 adet nektarin
Akşam 1 adet nektarin
Belki bir çoğunuza az gelebilir ama inanın koşturmacaya dalınca hiç açlık hissetmedim hatta aralarda içtiğim kahveler çok tok tutuyor
Yarın protein günüm ve iple çekiyorum açıkcası
Kurban bayramının ilk gününden beri bir türlü kavurma yemek nasip olmadıyarın dibine vuracağım
İnşallah yarın çok güzel bir eksi görürüm hatta cumada güzel bir rakam bekliyorum
Adaşımmmmmmmm hoşgeldin canım inan gözüm hep seni arıyordu
Şükür kavuşturana
donmenize cok sevindimmmmUzunnnn bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba meleklerimmmmm kayıp kaptanınız döndüüü2 yıl tatil yapamamnın acısını bu sene çıkardık arefe günü döndük çok güzeldi fakat bayram sonu teyzzem hepimizi korkuttu neyseki şimdi tehlikeyi atlattı rabbim bizlere bağışladı çok şükür .Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimmm cansınız.Selvoşumm kızkardeşinden de iyi haberler alacağız inşallah bitanem sen gönlünü ferah tut
@oynakbasi34
insallah bitanem :)
stres yapma kuzumKızlaaar, bu hafta her şey üst- üste geldi. Derslerim çok yoğun hem de çooooook, adet oldum, üstüne bi de grip. Anlayın artık halimi
Hg kaptanım telefonuma kavusmama bır hafta kaldıUzunnnn bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba meleklerimmmmm kayıp kaptanınız döndüüü2 yıl tatil yapamamnın acısını bu sene çıkardık arefe günü döndük çok güzeldi fakat bayram sonu teyzzem hepimizi korkuttu neyseki şimdi tehlikeyi atlattı rabbim bizlere bağışladı çok şükür .Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimmm cansınız.Selvoşumm kızkardeşinden de iyi haberler alacağız inşallah bitanem sen gönlünü ferah tut
@oynakbasi34
Oyyyy canım kaptanım hoşgeldin. Biliyorum ama herşey daha güzel olacak inanıyorum.
Kızlaaar, bu hafta her şey üst- üste geldi. Derslerim çok yoğun hem de çooooook, adet oldum, üstüne bi de grip. Anlayın artık halimi
İnşallah, kaptanım. Teyzene geçmiş olsun.
donmenize cok sevindimmmm
Kuyruklu alintilarinizi bekliyoruz artik :) 14.30 da randevu var insallah guzel haberler aliriz hic uyuyamadim
insallah bitanem :)
stres yapma kuzum
Hg kaptanım telefonuma kavusmama bır hafta kaldı
Ay ay ay gözüm gönlüm açıldı kaptanım dönmüş hoşgelmiş sefa gelmiş
Cidden cok eksikti sensiz buralar kaptanım iyi ki varsın cnm benim
Ay tlf dan yazdım bu saç yolan yanlış oldu bi silemedim :)
hoşgeldin asıl can sensin bacımmm herşeyimm. hadi geçmiş olsun kavuştuk nihayet
Hoşbuldummm barbimmmmcansınız hepiniz sizde iyiki varsınız kuzummm sorun yok ben o kadar bile beceremiyorum teldennn
hoşgeldin balımmm, hadi gözün aydınHg kaptanım telefonuma kavusmama bır hafta kaldı
hoşgeldin asıl can sensin bacımmm herşeyimm. hadi geçmiş olsun kavuştuk nihayet
OHOHAHAHA AYNEN KAPTANIMGünaydın meleklerimmmmmGününüz güzel geçsin inşallah
Hoşbuldum meleğimmm elbette güzel olacak şüphem yok bitanemmm
Hoşbuldum çıtır meleğimmmm evet nihayet kuzummm
Oy oy oyyy hepsi üst üste gelmişş derslerinde başarılar bitanemmm bol bol ıhlamur limon karabiber iç sıcak sıcak iyi gelir kuzum
Çok tşkler bitanemmm yürümeye başlamış çok şükür
Çok teşekkürler selvoşummm inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz kardeşinin
Hb kraliçemmm sende hg hadi az kalmışş vuslata
hb ballııımmmm... evet az kaldı vallahoşgeldin balımmm, hadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?