Olmaya başladı bile kemerlerde ceketlerde yeni ilikler falanTüm gardolap baştan dizilecek bu gidişle
Bu daha başlangıç mücadeleye devam
yakında bunlarda olmıcak kuzum. resmen ellerim titredi heyecandan bugün düğmelerle uğraşırken...
olsun kiiii yaparız kiiihahaha eee tabi pek alışık olmadığımız durum bunlarhayırlı olsun,elini alıştırsan iyi olur daha çok tadilat işimiz olacak çünkü
sıradaki hedefim senin bana aldığın pantolon sorunsuz kapanmasını bekliyorummmmm akşam denedim biraz fermuar sıkıntılı ama olacak 2 hafta en geçhahaha eee tabi pek alışık olmadığımız durum bunlarhayırlı olsun,elini alıştırsan iyi olur daha çok tadilat işimiz olacak çünkü
sıradaki hedefim senin bana aldığın pantolon sorunsuz kapanmasını bekliyorummmmm akşam denedim biraz fermuar sıkıntılı ama olacak 2 hafta en geç
hahah napak olekmiiihahaha tombik selviii
bende patlamak üzereymişim ama hiiiççç bide pozlar pozlar
gecmiş olsun kaptanımmm .. içimizde bastırılmıs hırs küpü varmış kaptanımmSlm fıstıklarımmmm şükür gelebildimmmmm teyzem ameliyat oldu bizim ev dolup taşıyor bu nasıl iş anlamadımtam yarış haftası uzak kaldımmm ama öyle muhteşemsinizki gece okuyup çok güldüm hele 10, takıma baskınınız muhteşemdi meleklerimin içinden tatlı cadılar mı çıktı acaba Hemn bir 14, sayfacık geçmiş yapıp dönüyorum
Unutmadan Çarşamba Menümü de yazayım
Sabah : 4 kreple yaptığım peynirli ve füme etli gözlemelerim ve çay
Öğlen : Tavuk ve 1 yumurta (alakasız ama ofiste ne varsa o :) )
Akşam : Yoğurt ve öğleden kalan tavuktan yedim
*Gün içinde yeşilçay,beyaz çay yatmadan önce 1/2 sütlü mistik çayım 2 lt suyumda içiliyor hergün
Bu arada ne çok tavuk yiyom yav bugünde tavuk var yakında gıdaklarım
uff hiç sorma tavuk manyağı oldukUnutmadan Çarşamba Menümü de yazayım
Sabah : 4 kreple yaptığım peynirli ve füme etli gözlemelerim ve çay
Öğlen : Tavuk ve 1 yumurta (alakasız ama ofiste ne varsa o :) )
Akşam : Yoğurt ve öğleden kalan tavuktan yedim
*Gün içinde yeşilçay,beyaz çay yatmadan önce 1/2 sütlü mistik çayım 2 lt suyumda içiliyor hergün
Bu arada ne çok tavuk yiyom yav bugünde tavuk var yakında gıdaklarım
valla o kiloyla vermeseymişiz iyimişşş ne kötülük yapmışız kendimizehahah napak olekmiiipozdamı vermıyek
gecmiş olsun kaptanımmm .. içimizde bastırılmıs hırs küpü varmış kaptanımm
ya ben beyaz çay bulamadım kuzum yok migrosta
bir aydır gıdaklamadık bundan sonra da gıdaklamayız canım yaa haaaaa yumurtlarsak şaşmam
insanin kendıne ettığını kımse edemezmiş balım biizimkide aynı iş yedik yedik tombili oldukvalla o kiloyla vermeseymişiz iyimişşş ne kötülük yapmışız kendimize
uff hiç sorma tavuk manyağı olduk
insanin kendıne ettığını kımse edemezmiş balım biizimkide aynı iş yedik yedik tombili olduk
hoşbuldum canımm nasılsınn :) yagsız kıyma ette hıc yenmıo yutamıyorum ben yaaaHoşgeldin selvicim
Napacan mecbuuuurrr
36 beden olcazAynen öyle ama zararın neresinden dönersen kardır,şimdi de çıtır olcaz ki biz
iyiyiz şirineeee sen nasılın... evet kaldı 1 günnnSlm 6takimin melekleri Nasılsınız yarın tartı günü :
36 beden olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?