Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çay içmeyeyim bari çay şekerleri birazda olsa şu pastayı dengeler ...şimdilik kaçtım canlarım... byee

kendime şaşıyorum kaç gündür dolapta çikolata var, en sevdiğim çikolatalı bisküviden var, hiç dayanamadığım tahin helvası var ama ben yemedim:))

sadece dondurmaya dayanamadım ama onu da yürüyüşten önce yedim

gece sadece 1 salatalık ve 2 erik yedim

selam kızlar

reff canım annelik insanı böyle yapıyor işte. bende hiç kıyamam çocuklara. hele sebepsiz kendini savunamayan çocuklara bağrılması bir tarafa dövenler varya şeytan diyor git sen de çak ona bir tane. bazen eşim bağırır oğluma oda alışık değil ya çok ağlar. kendi kendime diyorum milletin çocukları dayak yer susar bizimki bağırmayla ağlıyor. eşimde bazen abartır durumu. bende kızarım ona. sonrada herkes bana kızar arka çıkıyormuşum çocuğa. zaten çalışan anne çocuğu olduğu için çok üzülüyorum bir de bağrılınca dayanamıyorum mafoldumben

kütom ahhh ahhh ben de yakında toplanmaya başlıcam. bizim de taşınma durumumuz var. dua edin de kayınvalideden uzak olayım bu sefer :gitme: evimiz yıkılıyor yol yapılacak.

diyet konusunda iyi gidiyorum. ama sanki vücudum su tutuyor gibi geliyor bana. su içtiğim kadar wcye çıkamıyorum. soğan suyundan da gözüm korktu. acaba içsem mi yine. özgecim sana da fayda etmedi dimi. bir de benim eglim gecikti ya off off. lahana kalmıştı dolapta. bu akşam onu kaynatmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

selam hatunlar kuusura bakmayın bugünde fazla uğrayamadım buralara fatihi dr götürdüm çok dolandım yoruldum eridim çok sıcakkkkkkk

Asicim sen hala Regli olmadın mı yaaa. Bak bu soğan suyu hamileleiğe destekmiş test yapacaktın ne oldu??

Aynen senin gibi bende bu konuda çok hassasım bağırılması hele hele vurulması Allahım korusun yavruloarımızı onlar melekler. Çalıştığım için bende senin gibi hassas ve oğluma karşı kendimi ezik hissediyorum malesef :1hug:

regl oldum canım. yaklaşık 10 günlük gecikmeyle :bbo:
ama ben oğlumda da üstüne görme yaşadığım için regl olsamda hamile değilim diyemiyorum hiçbir zaman maalesef kötükedihüso

oda bişimi küto gı ben 5 gündür toplasan 1,5 lt meyve suyu içtim onla duruyom ben nasılım :roflol:...

napıyonuz gı...

ben geldim ama yaklaşık 2 saat yürüdükten sonra
yürürken yarım etiform çubuk (paket değil yanlız tek çubuk) yedim ve 1 şişe su içtim
ama sıcaktan bayılmak üzereydim eve vardığımda
birazdan yemek yicem tavuk yemeği ve salata ekmeksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…