aman ne cokj esya varyaaa amannn amannnn
kahvaltı bile etmedim daha bennn
selam kızlar
nasılsınız bakalımm???
iyi sayılırım nazlım sen nasılsın???
selam kızlar
reff canım annelik insanı böyle yapıyor işte. bende hiç kıyamam çocuklara. hele sebepsiz kendini savunamayan çocuklara bağrılması bir tarafa dövenler varya şeytan diyor git sen de çak ona bir tane. bazen eşim bağırır oğluma oda alışık değil ya çok ağlar. kendi kendime diyorum milletin çocukları dayak yer susar bizimki bağırmayla ağlıyor. eşimde bazen abartır durumu. bende kızarım ona. sonrada herkes bana kızar arka çıkıyormuşum çocuğa. zaten çalışan anne çocuğu olduğu için çok üzülüyorum bir de bağrılınca dayanamıyorum mafoldumben
kütom ahhh ahhh ben de yakında toplanmaya başlıcam. bizim de taşınma durumumuz var. dua edin de kayınvalideden uzak olayım bu sefer :gitme: evimiz yıkılıyor yol yapılacak.
diyet konusunda iyi gidiyorum. ama sanki vücudum su tutuyor gibi geliyor bana. su içtiğim kadar wcye çıkamıyorum. soğan suyundan da gözüm korktu. acaba içsem mi yine. özgecim sana da fayda etmedi dimi. bir de benim eglim gecikti ya off off. lahana kalmıştı dolapta. bu akşam onu kaynatmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
Asicim sen hala Regli olmadın mı yaaa. Bak bu soğan suyu hamileleiğe destekmiş test yapacaktın ne oldu??
Aynen senin gibi bende bu konuda çok hassasım bağırılması hele hele vurulması Allahım korusun yavruloarımızı onlar melekler. Çalıştığım için bende senin gibi hassas ve oğluma karşı kendimi ezik hissediyorum malesef:1hug:
şu saate kadar bi kupa gazozla duruyorum nasılım :))
oda bişimi küto gı ben 5 gündür toplasan 1,5 lt meyve suyu içtim onla duruyom ben nasılım :roflol:...
napıyonuz gı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?