Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tahin helvası dışında hepsi süper elifçiğim.

ANNAAA ARAMIZA MELEK KATILMIŞ kaydirigubbakcemile2

ELSE YA BENDE ıSMıMı DEĞıŞTıRMEK ıSTıYORUM NASIL YAPILIYOR Bı ÖĞRETSENE
L' AMER YAPACAĞIM BEN

Tekrara günaydın kızlar

nurhayatçım hiç bozma moralini bence sirkenin etkisi muhakkak vardır
birdahakine bak istediğin sonucu alacaksın inşallah

ben regl oldum o yüzden sanıyorum ki bu hafta benim eksi bakiye gözükmeyecek listede gerçekten çok üzgünüm çünkü 1.5 kilo gitmişti bu sabah aynı çıktı kafayı yiyecektim sonra bi baktım regl olmuşum :kedi:

günaydın melekcim sanada
melek elsemiymiş hay allah bende nerden çıktı bukız vardıda benmi kaçırdım dedim yaa
Allam dedim aklıma mukayet ol:))))))))))
bende maytap yapmak istiyom gene

nazlıcım birinciliğini ilan edebilirsin senağlama
bende adet şişkinliği dönemine girdim haftaya perşembe olacam ama bu hafta nedense dikkat etmeme rağömen gr oynamadı:1ninca: tartı bugün de dikkat ediim bakiim
ama haftaya perşembe olucam 1 günde imkansız şişlik inmez :1no2:
öf yarıştan çok evlilikyıldönümümü düşünüyorum valla:asigim:
aslında oluyo her giydiğim ama ordan burdan fırlamasydı yağ iyi olcaktı:umursamaz:

günaydın melekcim sanada
melek elsemiymiş hay allah bende nerden çıktı bukız vardıda benmi kaçırdım dedim yaa
Allam dedim aklıma mukayet ol:))))))))))
bende maytap yapmak istiyom gene

Bende sadece nazlı yapmak İstİyorum .

benim yaptığım bişey değil kızlar
müracaat kazen bey zemuszemus

bu sabahta kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 kk beyaz peynir ve 2 çilek yedim
(aeben çilek yemekle yenebilecek tek meyve demişti:))

yanımda da ara öğün olarak kiraz ve form çubuk var

hayır haksızlık olmasın yarışmayı 1 hafta daha uzatırız canım bu arada senin şişlik inmiş olur bu hafta bendede tık yok gibi . Aynı olucam galiba .

merhaba kızlar nasılsınız???
ben galiba akşamları yürüyeceğim gibime geliyor artık....dün akşamda 35dk hızlı hızlı yürüyüş yaptım ...bide üzerime uzun kollu swet lerden giyiyorum sucuk gibi terledim)))) swetin içinede tshört giydim ohhh.....
bide yürüyüşten önce yine üstüste giyinip 1 saat ütü yaptım sauna gibi oldum....
ve busabah tartıldım 68.600 geldim yaaa.opuyorumnanaktan..inanamıyorum:lepi: bu hafta güzel gidiyor..hep böyle olsaa keşke..71 ile başlamıştım rejimezemuszemus

dün akşam 1 tabak(sadece çukur kısmına) barbun fasulyesi
3 parça karpuz
yürüyüşten dönünce biraz kiraz 3 tane erik yedim

busabah....
1 dilim uno lıght ekmek
1 yumurtayla yapılmış omlet
1 bardak tek şekerli çay
bi parça beynir

yaw bugün öğlen yine yemekte kemalpaşa tatlısı varmış(((((((((
daha dün piramit pasta vardı
hergün tatlımı olur yaa kafayı yiyeceğim..tatylıya hayır diyemiyorum işteee..yemek yemeyip 2 tane tatlımı yesem napsam mafoldumben

ekmek yemeyip tatlı yiyebilirsin. ben,m diyetisyen ekmek ile tatlıyı yer değiştirebirsin demişti ama aşırıya kaçmadan tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…