Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamlar kıslar . bediş hayırlı olsun canım yeni evinde yeni mutluluklar ....

ne güzel bende temizlige koyulmuştum bir tel geldi . dr. hadi dişçiye . az önce geldim telin birazı talıkdı agladı kızım ya bişi yemiyor çigniyemiyorum diye ...

kıyamam ya geçmiş olsun mafoldumben

yemekten geriye bitek boş tencere kalmış mafoldumben
kocacım yemiş bitirmiş afiyet olsun

en iyisi ton balıklı salata

kıyamam ya geçmiş olsun mafoldumben

saggol elifim gerdirip ince telide salı takılacakmış o birazdaha açıtacak ..:gitme: nasıl geçeçek bu iki sene ....

yavrum benimle 1 haftadır akşamları yürüyordu hafif balık etiyizde . 52 kilo idi 50 düşmüş .boyuda 1.63.. yakında bu tellerle 40 küsürlü kilolara gelir ...:gitme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tavuk yemeği yicem dedikten sonra kafamı çevirdim bi baktım tencere ocağın üzerinde
yanına gittim boş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse dün akşam yemiştim zaten bu akşam da kalmasın bitsin diye yicektim lülülülülülü

var ya durmadan yürü, hareket et diyen kocam bile şaşırdı taa ordan buraya yürüyerek mi geldin diye :1shok:

ama yürümeyip direk otobüsle eve gelseydim, çıkmazdım belki dışarı çok sıcak diye

iyi oldu böyle

Kıslar benımkının dogum gÜnÜ bugÜn . Pasta aldık . Ben ne halt yıycem Şındı ....umarım hıÇbı halt yemem ....

kızlar canım çok sıkkınn.. ben bu gidişle ayrılacakmıyım aranızdan dersiniz ??? BHCG değerim yükselmiş geçen hafta 14tü bu hafta 20 olmuş senağlama niye olduğunu doktorumla konuşamadım ama moralim 0 senağlama internette değer yükselirse kemoterapi diyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben artık hastaneden hiç çıkmam ben. bi yandan fizik tedavi bi yandan kemoterapi mafoldumben mafoldumben mafoldumben kan tahlilş yaptırmaya gittiğim gün aç karnına sirkeli su içmiştim onun etkisi olabirmi acaba yükselmesinde???

koçum geçmiş olsun çok üzüldüm:çok üzgünüm: inşallah sirkedendir :uhm:

bende bugün akşam eve bi geldim eylül kapıda oynamaya çıkmış nereye baktıysam bulamadım öldüm korkudan gittim görümcem kayınvaldem birlikte yemek yapıyolar dedim eylül yok daha şimdi kapıda oynuyodu çocuklarla dediler karış karış aradım sokakları üst mahallede bi arkadaşı var onlara gtmiş ama biyandan rahatladım bi
yandan eve götürünce artık kulaklarından tavana asma planları yapıyorum babannesine hiçbişey demeden 2 dk içinde kaybolmuş sokaktan eşşek sıpası kaydirigubbakcemile eve geldik sokak cezası oda cezası şimdi odasında oturuyo hanfendi:umursamaz: almış eline camsille bez toz alıyolmaz: bugün yediklerimide yazayım;
sabah;
1 dilim kızarmış ekmek
4 dilim salam
1 domates
şekersiz çay

öğlen;
4 bardak ayran
1 salatalık
1 domates

ara;
2 grissini

akşam(birazdan yiyeceğim)
fırında levrek(240 gr tarttırdımkaydirigubbakcemile3)
salata

gece ince bir dilim karpuz 3-4 kiraz

bukadar sizler nasılsınız geçmişe henüz bakamadım kızın telaşından gece girersem bakarım artık yemeğe bakayım ben görüşrüza.s.

Son düzenleme:

konu neydi canım ben kaçırmışım
çok geçmiş olsun yaa inşallah sirkedendir
bhcg giyince bende hamilelik var sandım:bbo:

canım ben mol gebelik geçirdimya bhcgnin sıfırlanması gerekiyo ama sıfırlanmadı bu hafta yükselmiş sağol maytabım

yaa kemoterapi dedin ya off Allah yardımcın olsun kendi doktoruna bi sor bakalım o ne diivcek hemen üzülme korkma belki gerek kalmaz hem çok yükselmemişki aynı yerde yaptrırmadıysan yanılma payı olabilir belki

günaydın herkese

dün yediklerim ve yaptıklarımı yazayım

sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
yarım domates
1 kk beyaz peynir
3 zeytin

ara öğlene kadar

az şekerli türk kahvesi
2 fındık
2 etiform çubuk

öğle

2 kaşık semizotu
2 kaşık yoğurtlu makarna

ara

yarım etiform çubuk

2 saat kadar yürüdüm buarada

akşam

ton balıklı yağsız salata (ekmek yok)

1 saat kadar sonra 1kase çilek

arkasından mutfak, salon, banyo ve koridoru süpürdüm,sildim, temizledim
bulaşıklarımı topladım, mutfağımı sildim

gece

1 kase kiraz
1 salatalık
veeee günün bombası geliyor tahin helvası yedim dayanamadım mafoldumben mafoldumben :mymeka:

gece yatmadan da otur kalk yaptım biraz öyle yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…