selamlar kıslar . bediş hayırlı olsun canım yeni evinde yeni mutluluklar ....
ne güzel bende temizlige koyulmuştum bir tel geldi . dr. hadi dişçiye . az önce geldim telin birazı talıkdı agladı kızım ya bişi yemiyor çigniyemiyorum diye ...
kıyamam ya geçmiş olsun mafoldumben
yemekten geriye bitek boş tencere kalmış mafoldumben
kocacım yemiş bitirmiş afiyet olsun
en iyisi ton balıklı salata
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kıslar benİmkİnİn dogum gÜnÜ bugÜn . Pasta aldık . Ben ne halt yİycem Şİndİ ....umarım hİÇbİ halt yemem ....
kızlar canım çok sıkkınn.. ben bu gidişle ayrılacakmıyım aranızdan dersiniz ??? BHCG değerim yükselmiş geçen hafta 14tü bu hafta 20 olmuş senağlama niye olduğunu doktorumla konuşamadım ama moralim 0 senağlama internette değer yükselirse kemoterapi diyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben artık hastaneden hiç çıkmam ben. bi yandan fizik tedavi bi yandan kemoterapi mafoldumben mafoldumben mafoldumben kan tahlilş yaptırmaya gittiğim gün aç karnına sirkeli su içmiştim onun etkisi olabirmi acaba yükselmesinde???
kızlar canım çok sıkkınn.. ben bu gidişle ayrılacakmıyım aranızdan dersiniz ??? BHCG değerim yükselmiş geçen hafta 14tü bu hafta 20 olmuş senağlama niye olduğunu doktorumla konuşamadım ama moralim 0 senağlama internette değer yükselirse kemoterapi diyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben artık hastaneden hiç çıkmam ben. bi yandan fizik tedavi bi yandan kemoterapi mafoldumben mafoldumben mafoldumben kan tahlilş yaptırmaya gittiğim gün aç karnına sirkeli su içmiştim onun etkisi olabirmi acaba yükselmesinde???
konu neydi canım ben kaçırmışım
çok geçmiş olsun yaa inşallah sirkedendir
bhcg giyince bende hamilelik var sandım:bbo:
canım ben mol gebelik geçirdimya bhcgnin sıfırlanması gerekiyo ama sıfırlanmadı bu hafta yükselmişsağol maytabım
günaydın kızlar günaydın nazlıcım nabersin bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?