- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kızzz seninkide mi aç bırakıyor benimki gibii :) Valla benim eşimin annesinin porsiyonları çok küçüktür görsen normalde yediğimin ancak 3 te 1 i eder :) utanırda asla fazladan istmezdim bakalım bu senede öyle yapıcam. Birazda samsun pidesi flan zorlamazlarsa iyi olur. Bana sen gel mantı yaptırdım kadınlara dondurucuya koydum dedi birde perde pilavı çok severim ben malzeme aldım yapıcam sana diyor( çok korkuyorum kilo alıp gelmem umarım süprizzzzz:CüvCüv: en son oğluma 5 haftalık hamileyken oradaydım 1 kilo alıp dönmüştüm o kadar cimriliğer rağmennnn delikafadulden
biz birbirimizin kadrosunu tamamlıyoruz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ehee
sen zayıflayıp mezun olurmuşsun ben girermişim kilo alıp opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar yaaaa 67 kilo olacağım günler gelirmi sizceeeeçok üzgünüm dün akşam annem bile ne olacak senin bu halin dedi Özelliklede göbeğin çok fena dediii üstelik komşuların yeni doğum yapan kızlarını örnek vererek dedi çok üzgünüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daha yemeğini yemek kısmet olmadı ki , evine yeni gidicem
ama yemekleri hep tereyağlı, bol yağlı, etliymiş
yani ben aç kaldım :umursamaz:
ben herşeyi zeytinyağla yapmıştım onlar geldiğinde hoşlanmamıştı o da benim yemeklerimden :dilcikar:
kaç kg dın sen canım...
bence sporla herşey olur..benim bi arkadaş 6 ay boyunca hergece sadeceyarım saat yürüyerek diyetsiz 15kg vermiş...yani bana çok iyi geldi....
herakşam yürüsek 2 ayda 10 kg verilir bence...diyetle tabii
ay ben tereyağını pilavda bile bazen çok az kullanırım..tereyağla yemekmi yapılır yaa..iğğkk...
bende zeytinyağ taratrarıyım..misler gibii))))
kızlare gene diyet dışıyım ben ama anlatıyım
dun bahsetmiştim ev baktık sanırım tasınıyoruz fiyat gayet uygun ama ev tam içime sinmedi yeni tadilattan cıkmış garajlı dublex mutfak falan süperde bi oturma odası mınık geldi bulup bunamıyım tasınacam gibi olursa bikaç gunu hemen yolculuk var esya topluyo olmam lazım ama yenı uyandım
:lepi: :lepi: :lepi:
hergün yürümek istiyorum :sm_cool:
bende hiç sevmem
yaşasın zeytinyağı kaydirigubbakcemile3
ben çiçekyağ bile kullanmama.s
genelde yemeklerim yağsız oluyo pek beğenilmiyor kaydirigubbakcemile3
else kayınvalidnler nerde oturuyor??????????
ben olsam beğenirim canikom...boşver onlar yemek yapmayı bilmiyor)))hihihi)))
hayırdır inşallah:roflol:
napıyolar orda kız benimde nedense gülesim geldi ama azerbaycan diyince beklemiyordum yanii:roflol:
azeriler demek...
nasıl tanıştınız azerbaycandan..
kızlar öğlen yemeğimide yedim çıkıyorum ben işe gidiyorum yediklerimi yazayım;
1 salatalık
1 domates
4 bardak ayran
şimdilik hoşçakalına.s.
kızlar öğlen yemeğimide yedim çıkıyorum ben işe gidiyorum yediklerimi yazayım;
1 salatalık
1 domates
4 bardak ayran
şimdilik hoşçakalına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?