Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar sabah seda sayan açıktı burada bi diyetisyen vardı bi kadında onun kürüyle kilo vermiş...daha önce çok rejimler yapmış aç kalarak kilo vermemiş..verdiğide kalıcı olmamış...
şimdi bu kürü 1 haftadır yapıyormuş ve kıyafetlerimden belli kilo verdiğiğm diyor ama kaç kg verdiğini anlayamdım..işyerindeyim tel falan çaldı...ama kürü dinledim çok kolay

2 bardak suyu kaynatıyorsun içine 1 soğanı 4e bölüp atıyorsun sadece 5dk kaynatıyorsun(6dk olmayacakmış)tam 5 dk..dikkatle takip edilecekmiş....
sonra onu ılıtıp suyunu sabah akşam 1 bardak içiyormuşsun..okadarkaydirigubbakcemile5

sirkeli suda kesinlikle içmeyin zayıflatmaz diyor..daha çok mideyi delermişlmaz:

soğan suyu hamile kalmak için kullanılıyordu benim bildiğim ama anlamadım:1ninca:

eferin nilüüü çok iyi gidiyorsun..ara öğünlerde sadece meyve yemek zorunda değilsin beyaz leblebi , kuru incir kayısı süt de tüketebilirsin canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bizim kızlarda bir ara soğansuyu içiyorlardı

kızlar ben kaçar ara ara bakarım kıyafetleri valizlere tplıyım dantelleri yıkayıp utuleyim tabak canak sarayım kolimde yok daha yakın olan yokkı yardıma cagarsamm sizi

kızlar ben kaçar ara ara bakarım kıyafetleri valizlere tplıyım dantelleri yıkayıp utuleyim tabak canak sarayım kolimde yok daha yakın olan yokkı yardıma cagarsamm sizi

kıyamam Şeniz Şeniz
bende taşınalı 4 ay falan oldu
annemin gelmesini, de beklememiştim
herşeyi kaldırdım tek başıma topladım :bbo:

eferin nilüüü çok iyi gidiyorsun..ara öğünlerde sadece meyve yemek zorunda değilsin beyaz leblebi , kuru incir kayısı süt de tüketebilirsin canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

vallahamı kız iyimi gidiyorum...
yalnız ben aralarda çay içiyorum işte güniçinde..yarım şeker atıyorum...yada şü küçük küp şekerlerdense 1 tane atıyorum..şekerlerin şeklide büyüklü küçüklü ya artık...
çayı çok seviyorum yaa..işte günde 5-6 bardak içiyorum...
ama şu yürüyüşü yaparsam hergece hiç sorun değil işte yapamazsam bu kıloyu hızlı veremem....önümüzdeki ay 15i zamanlarında tatile gideceğiz..arladaşlarla..arkadaşın eşide çöp gibi muberek:roflol::roflol:
ben yanında insan ötesi kalmayayım yaaadelikafadulden

Cızlarrrrrrrr :)) öğle yemeği yedim

Göbekl marul salatası 1 tabak benim gibi göbekli :)) 1 avuç içi kadar beyaz et yani tavuk. Bu kadar kızlarcımmmm

Kızlar o kadar üzgünüm o kadar üzgünüm ki anlatamamm yaaa öğle yemeği 40 dakika kadar yürüyüş yaptım şimdi geldim çok fena bir siren sesi duydum sokağın birinden geçerken baktım minik bir çocuk hatta bebek 1,5 yaşında az kalsın eziliyordu. Neyseki hiçbirşey olmamaış araba sola kırmış direksiyonu buraya kadar sorun yok babası sokakta birşeyler kalaylıyor sanırım eşide orda çingeneler sanıyorum. Adam bebeğe kötü birşey dedi neydi duymadım ama kadın diyorki çocuğa gerizekalı terliklerini ne yaptın ama nasıl bağırıyor geri zekalı diye o an varya şeytan dedi çek kenara gacıyı saçını başını yol. Zavallı mahsum yavru o yaşta onun terlik bile giymemesi lazım ayak gelişimi için gerizekalı kadın ama varya bunları devletin kısırlaştırması lazım yemin ederim onada bakmaz 3-4 tane yaparlar. ışe gelene kadara ağladım ama geçmedi aynı benim bebeğimin yaşındaydı ama tüm hakları elinden alınmıştı ağlamıyordu ama annesi bağırınca başını öne eğip mahsumca durdu keşke bana versler ben baksam veya bağırmasalar dayanamıyorum bebeklere çocuklara bağırılınca dayanamıyorum offffffffffffffffffff tuvalete gidip biraz ağlıyim bari tabiki anneyiz babayız sinirleniyoruz yoruluyorz sabredemiyoruz hafif bağırabiliriz ama sokak ortasında o yaşta yavrum belliki konuşmayı bile bilmiyor ona geri zekalı diye bağırıp onu ileride gerçekten geri zekalı yapacak bir durum yoktu ülkemden ve önlem almayan yöneticilerden nefret ediyorum. Böyle annelerinde köküne kibrit suyuuuuuuuuuuuuu

Cızlarrrrrrrr :)) öğle yemeği yedim

Göbekl marul salatası 1 tabak benim gibi göbekli :)) 1 avuç içi kadar beyaz et yani tavuk. Bu kadar kızlarcımmmm

afiyet olsun refimm yoğurt yada ayran okmuydu reffim. bende ne yedim 1 adet abant kebabı diye geçiyordu . patlıcan ve etle yapılmış bir yemekti. 1 bardak ayran içtim.

canımya yufka yürekli refimm bende sinir olurum sokak ortasında çocuklarına bağıran ve döven annelere boğasım gelir onları. lmaz:

bende yemeğimi yedim 2 kaşık semizotu, 2 kaşık yoğurtlu makarna

refçim malesef böyle anne babalar çok mafoldumben

afiyet olsun refimm yoğurt yada ayran okmuydu reffim. bende ne yedim 1 adet abant kebabı diye geçiyordu . patlıcan ve etle yapılmış bir yemekti. 1 bardak ayran içtim.

Biz sodexo kullanıyoruz canım yani benim markete gidip almam lazımdı burda yemek vermiyoruz. Ama tavukta protein diye almadım hata mı yapmışım acabaaaaaaaa????????

biz sodexo kullanıyoruz canım yani benim markete gidip almam lazımdı burda yemek vermiyoruz. Ama tavukta protein diye almadım hata mı yapmışım acabaaaaaaaa????????

yok tatlım hata yapmamışsın. Ben artık yoğurt ve süt ürünlerine ağırlık veriyorum kemik erimesi olmasın diye. Bide diyet için yoğurt her listede yer alıyor ondan şey ettim canım.

bende yemeğimi yedim 2 kaşık semizotu, 2 kaşık yoğurtlu makarna

refçim malesef böyle anne babalar çok mafoldumben

sanada afiyet olsun elifçiğim aferin kız sana bu sefer azimle devam ediyorsun opuyorumnanaktan:1hug:a.s.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…