günaydın . hayırlı sabahlar..
günaydınlarrrrr tatlişkolar
özgenin deyimiyle tatlı şişkolar delikafadulden
nurom hemen telaş etme canım tekrar yaptır . bu durumun kematerapiyle ne alakası var ben pek enlayamadım .kızlar canım çok sıkkınn.. ben bu gidişle ayrılacakmıyım aranızdan dersiniz ??? BHCG değerim yükselmiş geçen hafta 14tü bu hafta 20 olmuş senağlama niye olduğunu doktorumla konuşamadım ama moralim 0 senağlama internette değer yükselirse kemoterapi diyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben artık hastaneden hiç çıkmam ben. bi yandan fizik tedavi bi yandan kemoterapi mafoldumben mafoldumben mafoldumben kan tahlilş yaptırmaya gittiğim gün aç karnına sirkeli su içmiştim onun etkisi olabirmi acaba yükselmesinde???
haftaya gider özkem kuşum üzülme..... sen bozma diyetini.buyrunnnnnnnnnTekrara günaydın kızlar
nurhayatçım hiç bozma moralini bence sirkenin etkisi muhakkak vardır
birdahakine bak istediğin sonucu alacaksın inşallah
ben regl oldum o yüzden sanıyorum ki bu hafta benim eksi bakiye gözükmeyecek listede gerçekten çok üzgünüm çünkü 1.5 kilo gitmişti bu sabah aynı çıktı kafayı yiyecektim sonra bi baktım regl olmuşum:kedi:
evet canım aynen öyle demiştim ..Şenizbu sabahta kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 kk beyaz peynir ve 2 çilek yedim
(aeben çilek yemekle yenebilecek tek meyve demişti:))
yanımda da ara öğün olarak kiraz ve form çubuk var
oneki .....delikafaduldenface demişken maytab ya facedeki burç gönderine bayıldım ya
benimki sığırül camış çıktı :umursamaz::umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim face yok kıslar ..... ben ne çıkarım ki bak merak ettim şimdi .....benimkide haşaratül zehri zıkkım ohaaaaa falan oldum valla:1ninca:[/URL][/IMG]
günaydın asüm .Şenizgünaydınlarrrrr tatlişkolar
özgenin deyimiyle tatlı şişkolar delikafadulden
ŞenizŞenizŞenizgünaydınnnn..a.s.
nazlım bu hafta neden kilo veremedin canım . kaçamaktan dolayımı ki . laram 3. kere ilk üçe girmişti . oda senin gibi çok ghüzel uyguluyordu . ben hiç 10 günü geçemedim hatta 1 haftayı ...:gitme: akşam yedim küçük bir dilim . kokoluyu hiç sevmeme ragmen benimki biraz hatır işi oldu gerçi . eşimi kırmayım diye .. ama hep ertesi gün bildiginiz üzere artık şişlik olyo bende tatlı yersem sabah vardı ama kilom artmamış ilgimç demekki yemeseymişim iniş olacakmış ..:gitme: ama genede verdim bu hafta 1 kiloya yakın . 66 5. gum ..kaydirigubbakcemile2ben hemen anladım elif olduğınu avatarından tanıdım.
melek benim de kafamı karıştırdı valla. sanırım herkes kendinden şüphe etti kaydirigubbakcemile3
diyet güzel çok güzel. ama kilo aynı maalesef. gerçi fazla yememiş olmama rağmen hafta arası 58 'i gördüm yine. bu sabah 57 idi kaydirigubbakcemile5
yalnız bu gece çok az uyudum yine. öyle günlerde kilom fazla çıkıyo. test edildi onaylandı laelaelaelaelae
gece 12 gibi yattım. oğluş normalde kara kedi gibi aramızda yatar doğduğundan beri nerdeyse. dün gece yatağında yatıralım dedik. fır fır dönüyor yatağın içinde bizi de uyutmuyor. neyse yatırdık yatağına. sabah 05:48 de uyandı :sinifsinif: su istiyor. yanımıza yatırayımda tekrar dalsın dedim. gelmedi beyefendi. sevinmiş orda olduğuna. uyumak bilmedi. bişey değil bizi de uyutmuyor. anneeeeen son al beni dedi. aldım yanıma. bu sefer de tutturdu oyuncaklarımla oynıcam lmaz: git sen oyna dedim. gitti hemen geri geldi yanıma yattı yine. tam uykuya daldı. servis saati geldi bu sefer de :umursamaz: ben kalktım süt ısıttım :1ninca:
grisini aldım işyerime. aralarda atıştırıyorum ve akşam acıkmamaış oluyorum. tuttum ben bu işi. akşamları çok az yemeye başladım artık kaydirigubbakcemile2
özgecim nasıl gidiyor o diyet. uygulayabiliyor musun bari. yumuk sen süper gidiyorsun :lepi:
nazlım bu hafta neden kilo veremedin canım . Kaçamaktan dolayımı ki . Laram 3. Kere ilk üçe girmişti . Oda senin gibi çok ghüzel uyguluyordu . Ben hiç 10 günü geçemedim hatta 1 haftayı ...:gitme: Akşam yedim küçük bir dilim . Kokoluyu hiç sevmeme ragmen benimki biraz hatır işi oldu gerçi . Eşimi kırmayım diye .. Ama hep ertesi gün bildiginiz üzere artık şişlik olyo bende tatlı yersem sabah vardı ama kilom artmamış ilgimç demekki yemeseymişim iniş olacakmış ..:gitme: Ama genede verdim bu hafta 1 kiloya yakın . 66 5. Gum ..kaydirigubbakcemile2
aebencim maytapta akrep burcu seni gibi yani seninde haşaratül zehri zıkkım çıkarzemuszemus:roflol::roflol:
ben boğa burcuyum o yüzden benim sığırül camış çıktı galiba elifte boğa burcuydu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
asim ben 3. gündeyim valla çok sevdim ve bırakmayı asla düşünmüyorum dün akşam arkadaşımdaydık o yüzden menümü değiştirdim kıymalı taze fasulye yapmıştım eşime onu aldırdım arkadaşım da domates çorbası yapmıştı
1 kepçe domates çorbası
bir tabak sadece fasulyelerinden taze fasulye
1 kaseden az cacık yedim
aslında bu akşamki menüydü bu ama ne yapalım
kesinlikle tavsiye ediyorum
yalnız 1. 5 kilo gitmişti bu sabah baktım yine aynı çıktım sanırım reglden msnden ayşegüle yazdım oda adet olmuştu cünkü onda nasıl oldu diye bakalım nasıl olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben kalkar fıstıklar ....
dün yarım kalan temizlik var .. vede mobilyalar vardı bolkana dolap mutfaga ek dolap onlar gelecekti gelsede iycebi temizlige kalkışsan .
hadi öptüm hepinizi .... yarın cuma ..... 1. belli açlık grevi yapan cadılar 1. olur . olsun bakem . inşallah kendilerine zarar vermezler . hayal cadısının enson 6 kilo olmuştu ...
günaydın kızlar...
maytabım aynen bende bu melekde kim ya dedim:1shok: ne zaman katıldı aramıza ben neden görmedim derken ana bi baktım bizim elseymişkaydirigubbakcemile3 zaten melek gibiydi şimdi rumuzla bütünleşmişŞeniz
ben bugün 9da kalkıp sonrada koltukta uyuya kalmışımkaydirigubbakcemile310da uyandım
kahvaltım;
1 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
domates
şekersiz çay
bu arada 9. gündeyim kaldı 29kaydirigubbakcemile3
selam kızlar.. ben şimdi hastaneye gidiyom..moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.. Aebencim sormuş yükselmesinin ne zararı var demiş sanırım? ben mol gebelik yaşadım yani kanser riski olan bi tür gebelik çeşidi. Bunun tekrarlaması kendini BHCG nin yükselmesi ile gösteriyor.Oyüzden 1 sene gebelik yasak.Eğer tekrarlarsa farkedilebilmesi için. BHCG yükselirse tekrar nüksettiğini gösteriyormuş ve bunun tedavi şekli kanser ilaçları yani kemoterapi. Bundan korkuyorum işte.. ama yapılacak bişey yok herşey insanlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?