Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun nurhatçığım inşallah korkulacak bişey çıkmaz canım. tez zamanda sağlığına kavuşup bebişini alırsın kucağına.

nazlım çık kız şu stresten değiştir bakıyım ruh halini
dünya üzülmeye değmicek kadar kısa,
2 gün önce üniversiteden bi arkadaşımın öldüğünü öğrendim
oda arkadaşım, sınıf arkadaşım
24 yaşındaydı daha, hayat dolu, güler yüzlü
tırın altında kalmış arabasıyla
bu ay düğünü vardı
çok üzüldüm,ağladım hala inanamıyorum
ama düşündüm sonra ne için üzüyoruz kendimizi bu hayatta
ölüm biranda geliyor, ne sıra diyo, ne yaşı genç
mutlu olmak için o kadar çook sebebimiz var ki

değiştir bakıyım hemen ruh halini lmaz:

inanmıyorum gencecik insanların ölmesine gerçekten çok üzülüyorum
hayalleri umutları yeni yeni gerçekleşmeye başlarken
seninde başın sağolsun

mekanı cennet olsun inşallah canım :sinifsinif::sinifsinif:

sağol canım benim mafoldumben
inşallah gülen yüzünün karşılığını rabbim cennette nasip eder

değiştirdim elifim. ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH ARKADAŞININ . olümlü dünya aslında herşeyden zevk almasını bilmeliyiz. insan oğlu birgün var birgün yok.

değiştirdim elifim. ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH ARKADAŞININ . olümlü dünya aslında herşeyden zevk almasını bilmeliyiz. insan oğlu birgün var birgün yok.

aferin opuyorumnanaktan

öyle canım şurda yaşıcağımız kaç gün, kaç sene bilmiyoruz
rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah

afiyet olsun özgeciğim bu diyet tam sana göre zaten sen az yemek yiyiyodun. biri bana dur desin kızlar ben bu monti amcadan koptum. hep şu fuar yüzünden uyuz oluyorum ya. bir an önce başlamam lazım. dün söz bohçası için alışverişe gittim . pazar günü iadei ziyarete gideceğiz o güzelim elbiseleri gördükçe moralim bozuldu. bugün hem yürüşlerime başlamam hemde monti amcama geri dönmem lazım. yoksa nişanda duba gibi olmak istemiyorum.:gitme:lmaz:

sen dubaysan ben gidip atlıyım bi yerden :umursamaz:
obezim heralde bende lmaz:

sen dubaysan ben gidip atlıyım bi yerden :umursamaz:
obezim heralde bende lmaz:

yok kız ben kendimi frenleyemezsen nişana kadar duba olurum demek istedim. onun için bugün yürüyüşüme yarında tam anlamıyle tekrar monti amcama dönüyorum.

öğlen çok kötü bişey yedim. 2 adet kadın budu köfte. onun içinde pirinç var.klava::gitme:

ben öleyim o zaman, bildiğin öleyim mafoldumben mafoldumben

yok elifimm sen gayet iyisin bence öyle obez falanda değilsin. hep söylediğim gibi sen az yiyiyorsun ama zararlı şeylerdenyiyiyorsun bak maşallah kaç gündir çok iyi gidiyorsun.

gunaydın kuzularrr gerci bana gunaydın size deil

neyse benım tasınma işi 1 ay sonraya kaldı evi darma duman ettigime yanarım offf yarınada kociş arkadaslarını cagırmış :S sıkıldım ben bu atraksiyonlu hayattan yaa

kızlar bu sabah 79 bikaç gun 80 di ama regl hala gelmedi gelemiyo su yurume işindende haber gelmedi ösge yumuk sizin diyetten yapcam bende ama kıymasız balıksız etsiz bakalım ne olacakk gecmişe bakamıyorum su salona yıgdıgım kucuk dagı yatak odasına tıkıştırayım sonra arkadasa gidicem halı yıkayacaz sonra market yarına pasta börek yapılacak falannn benmi tembelim bizim hayatmı karışık bu ara anlamadım haftasonuda köy evimiz bitmiş ona esya götürüyomusuz :S

tünaydın kütom. sizin hayat öyle karışık değil sen alıştın ya yanlız kalmaya şimdi bir anada koşuşturmaca falan olunca garipsedin bence. :roflol:

öğle yemeğimi de yedim
sabahtan beri yediklerim

sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 çilek

ara

8 fındık

öğle

1/2 yemek kaşığı etli türlü
2 y.k. bulgur pilavı
1 domates
az turşu lmaz:

2. ara öğün için 1 avuç kirazım var yanımda

akşama ne yapsam bilmiyorum ama

ekmek yemeyip tatlı yiyebilirsin. ben,m diyetisyen ekmek ile tatlıyı yer değiştirebirsin demişti ama aşırıya kaçmadan tabi....

canım aynen dediğin gibi yaptım hiç ekmek yemedim 2 tane kemalpaşa yedim(miniklerden)
1 kepçe şehriye çorbası
1 kaşık menemen
2 çatal fırında makarna
havuç karalahana salatası(yağsız)
2 kemalpaşa tatlısı

akşamda
köfte patatez yemeği(fırında)
az yoğurt ve 3 parça karpuz veya yarım muz yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…