Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nülücüğüm akşam köfteden ye ama patatesten yeme

kızlar yaa şu kaşık olayına kafam takıldı benim.
mesela elifcim senin yarım yemek kaşığı dediğin yemek yediğimiz kaşık mı. öyleyse bir lokmacık bişey eder. yoksa servis kaşığı mı fisfisfis
nilücüm sana da soruyorum aynı soruyu buyrunnnnnnnnn

elifciğim ben akşama mantar yemeği pişiricem canım. sabah ayıkladım. akşam pişecek. yanına büyük ihtimalle pilav yaparım :kedi: belki 1 kaşık alırım tadımlık. bugünlerde hiç iştahım yok maaşallah deyin ama kaydirigubbakcemile2
lahanamı kaynatamadım akşam. bu akşam yemek olurken kaynatırım herhalde. beşi bir yereye de tekrar başlamayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

ben genelde yemek yediğimiz kaşıkla sayıp yazıyorum. maşallah sana asin nazar değmesin inşallah nazar boncuğunuda takayım.

tam sana cevap yazarken patrona yakalanıyodum :1shok:

bildiğimiz yemek kaşığı canım

evt canım benim yediğim menemen yemek kaşığıyla bie kaşıktı...2 çatalda bitti zaten menemenciğim...fırın makarna olduğu için tadımlık aldım yani....servis kaşığıyla aldıklarımı ser.k. şeklinde belirteyim olmazsa...
çorbayı mesela 1 kepçe yazmıştım...
ben yemekleri çok çok az yemeye çalışıyorum çünkü gündüz içtiğim çayların küpşekerlerini düşünüyorum hep))))

muzdamı)))meyve yerine geçmiyormu???
ben patatez kesin yemeyeceğim akşam 2tane köftesinden yerim yoğurta..

patlıcan salatası, mantar hiç sevmem
taze fasulye bugün yemekte vardı nazlım

oofff napçam ben :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…