canım aynen dediğin gibi yaptım hiç ekmek yemedim 2 tane kemalpaşa yedim(miniklerden)
1 kepçe şehriye çorbası
1 kaşık menemen
2 çatal fırında makarna
havuç karalahana salatası(yağsız)
2 kemalpaşa tatlısı
akşamda
köfte patatez yemeği(fırında)
az yoğurt ve 3 parça karpuz veya yarım muz yiyeceğim
lmaz: lmaz: lmaz:
bu işaret bana aebeni hatırlatıyo nedense opuyorumnanaktan
yaa kimse beni duymuyo mu?
Akşam ne yemek yiceksiniz?
Fikir verin
nülücüğüm akşam köfteden ye ama patatesten yeme
kızlar yaa şu kaşık olayına kafam takıldı benim.
mesela elifcim senin yarım yemek kaşığı dediğin yemek yediğimiz kaşık mı. öyleyse bir lokmacık bişey eder. yoksa servis kaşığı mı fisfisfis
nilücüm sana da soruyorum aynı soruyu buyrunnnnnnnnn
elifciğim ben akşama mantar yemeği pişiricem canım. sabah ayıkladım. akşam pişecek. yanına büyük ihtimalle pilav yaparım :kedi: belki 1 kaşık alırım tadımlık. bugünlerde hiç iştahım yokmaaşallah deyin ama kaydirigubbakcemile2
lahanamı kaynatamadım akşam. bu akşam yemek olurken kaynatırım herhalde. beşi bir yereye de tekrar başlamayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
yemiyeyim dimi...1 tane bile yemiyeyimmi..ya bu patetez çokmu zararlı??
pilavdan falan dahamı çok kalorisi var
mesela elifcim senin yarım yemek kaşığı dediğin yemek yediğimiz kaşık mı. öyleyse bir lokmacık bişey eder. yoksa servis kaşığı mı fisfisfis
elifciğim ben akşama mantar yemeği pişiricem canım. sabah ayıkladım. akşam pişecek. yanına büyük ihtimalle pilav yaparım :kedi: belki 1 kaşık alırım tadımlık. bugünlerde hiç iştahım yokmaaşallah deyin ama kaydirigubbakcemile2
lahanamı kaynatamadım akşam. bu akşam yemek olurken kaynatırım herhalde. beşi bir yereye de tekrar başlamayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
patatesi yiyeceğine 2 yemek kaşığı pilav ye. bence
pilavla pek aram yok allahtan..normaldede sevmem....o yüzden hiç yemiyorum...
benpatlıcan salatası yapıcam akşama ondan yiicem bol bol mmmmmmmmmmmmmm
patlıcan salatası, mantar hiç sevmem
taze fasulye bugün yemekte vardı nazlım
oofff napçam ben :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?