yumukumda sıra ama yumuk bilmiyor öğrenmeye çalışıyordu.
tebrikler yumukum .......:lepi::hooray:günaydın kızlarrrrrdelikafadulden
75 kiloyum:lepi:hihoyyyt:sm_cool:
tebrikler yumukum .......:lepi::hooray:
5. takımdaki kıslard açok güzel vermişler demekki bu diyet grçekten işe yarıyorrr....buyrunnnnnnnnn
tebrikler yumukum .......:lepi::hooray:
5. takımdaki kıslard açok güzel vermişler demekki bu diyet grçekten işe yarıyorrr....buyrunnnnnnnnn
günaydıın hayırlı cumalar 6.takımn çıtırlarıı
canım diyet listelerinde ama ben tam yerini bilmiyorum yumukum nerde canım arkadaşa linkini verebilirmisin ben çıktısını almıştım ..aeben hangi diet bu canımcıım devlet sırıımı bizede ver bizde yapaaak barii
gtsiin şu kilolar bu hafta zaten artıdayıım cnmm çoook sıkkınmafoldumben
canım diyet listelerinde ama ben tam yerini bilmiyorum yumukum nerde canım arkadaşa linkini verebilirmisin ben çıktısını almıştım ..
daha olmassa . 5. takımdan iste canım onlar verirsana ...:1rolleyes:
canım diyet listelerinde ama ben tam yerini bilmiyorum yumukum nerde canım arkadaşa linkini verebilirmisin ben çıktısını almıştım ..
daha olmassa . 5. takımdan iste canım onlar verirsana ...:1rolleyes:
hım nasıl dayandın 5 saat aç canım ya tadımlık olsun yeseydin bari anladım sen sıkınca tam sıkanlardansın ama bırakınca tam bırakanlardan olma ...kaydirigubbakcemile5
yumukum bu hafta baya kilo verdin galiba sen bu diyetle . hadi hayırlısı ..:lepi:
özke cadı daha regle 10 gün vardı -tatlicadiarzu-
Kızlarcım listede hata var referans ( 75,5 / 75,0 / 0,00 / 0,00 % ) ben kilo vermedim burada yarım kilo gitmiş görünüyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?