Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün başladım eskisi gibi sabah kendime çok kızdım zaten işyerine gelene kadar serviste kendi kendime söylendim. evet kilo almadım bu bile çok iyi .

ben bir bakayım hayal cadısı kaç kilo vermiş . açlık grevi sonucu inşallah geriye almaz verdiklerini.

günaydın çıtırlar. hepinize güzel kilolar vermiş olmayı nasip etsin diyorum mevlama:lepi:

hayal cadısı demek açlık grevini dün akşam bıraktın .
ben senin önümüzdeki pazartesi günkü kilonu merak ediyorum tatlım .....

naslım bu kez değil gülüm şükür ii gitti,
dün akşam bıraktım daha doğrusu bi kaç gün ara verdim sağlık orucuna,haftaya bida yapcam bi bukadar daha gitse inş tememdir öteki hafta ben mezun :roflol:
şaka bi yana dün akşam bıraktım aeben aplam bi kaç gün az az yemek yicem akşam 2 kaşık çorba aldım dıydum tabe her zamanki gibi duramadım ama çokta abartmadım...

günaydın çıtırlar. hepinize güzel kilolar vermiş olmayı nasip etsin diyorum mevlama:lepi:
doram sen neler yapıyorsun uyumak dışında canım ...kaydirigubbakcemile3

yürüyüşlere devammı söyle 60 oldunmu ...delikafaduldendelikafadulden

amin...

hayal cadısı demek açlık grevini dün akşam bıraktın .
ben senin önümüzdeki pazartesi günkü kilonu merak ediyorum tatlım .....

bende aplam bende :roflol::roflol:,
akşam makarnamı yedim
sabhta menemenimi yaptım geçti bütün açlık hissim şimdi yeniden başlasam koymaz he :roflol::roflol:,
bakcaz apman...

hayal cadısı 6 kilo vermiş.

ebet sositosositosositosositosositososito:sm_cool::sm_cool:...

hayal cadısı 6 kilo vermiş.
evet ama 2. gündür gitmiyor takıldı dimi hayal ......lmaz:için dışın boşaldı ....kaydirigubbakcemile3
nan varya birgün elime klava: alıp eşşek sudan gelinceya kadar dövecem sizi ha ....lülülülülülübünyenizi alt üst ediyosunuz ...:gitme:

6.takım 108. etap sonuçları

asibulut ( 57,0
kütahya ( 78,0 / 79,0 / -1 ,0 / -1,28 % )
cceylin ( 62,0 / 61,5 / 0,5 / 0,81 % )
referans ( 75,5 / 75,0 / 0,00 / 0,00 % )
nazlıgüleç ( 57,5 / 57,5 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 61,9 / 61,6 / 0,3 / 0,48 % )
yumukum ( 76,5
ozgekrd ( 72,3
nurhayatk ( 80,0
klementine ( 74,5 / 73,5 / 1,0 / 1,34 % )
nilüfer 79 ( 71,0 /

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 766,2 /

ben asıl 5. takımım kilolarını merak ediyorum kıslar hep birlikte yapıyorlardı yumukun özgemin diyetinden ...

gene senmi yapıyosun nazlım yaa kıyamam
kimdeydi bu hafta sıra
nilüfer benim içinde tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…