nuron birazdaha ver dahada fıstık olacaksın .. yanındaki hetun sana benziyor kim .....
biz karnemizi aldık geldik ......
2. taktir . tosunumunkide hepsi 5.
3 karnede 4 ü göremedik ....:teytey:
nuron birazdaha ver dahada fıstık olacaksın .. yanındaki hetun sana benziyor kim .....
ohhhh ne güzel senin bebişlerde senin gibi çalışkan aebenciğim.
aebenciğim liste tamam rica etsem paylaşım alanına koyabilirmisin.
çok güzel çıkmışsın hepsindede cnm harikasın okadarda kilolu durmuyosun ayrıca boyun uzun belli
tamam canım koyarım .....ohhhh ne güzel senin bebişlerde senin gibi çalışkan aebenciğim.
aebenciğim liste tamam rica etsem paylaşım alanına koyabilirmisin.
evet aynen öyleler .....kaydirigubbakcemile3 ama babalarınıda yabana atmamak lazım . :kedi:-tatlicadiarzu-anasına bak kızını al sengözlerimebaksanab
tmmdr kızlar listede bi problem yook
ama nlüfer79 arkadaşa hayrn kaldıım
nasıl vermiş 1 haftada yaa
off of biz neden veremiyooz 2 ,2 buçuk kiloo
canım ben daha yeni başladım ilk hafta..bu verdiğimin bire kısmı vücuttaki şişlik ve suydu...bu hafta onu attım ben o yüzden asıl şimdi başlar benim savaşımda...
bide ben yürüyüş yapıyorum 3 gündür...katkat giyinip ev işi yapıyorum...böyle devam edersem hızlı veririrm deeee bakalımmm
Zannediliyor ki ne kadar terlersem o kadar zayıflarım. İlgisi yok aslında, terlemek sadece buharlaşma yoluyla vücudu serinletmek için.
alıntı....
Zannediliyor ki ne kadar terlersem o kadar zayıflarım. İlgisi yok aslında, terlemek sadece buharlaşma yoluyla vücudu serinletmek için.
alıntı....
neden????????
bence ter atmak zayıflatır diye düşünüyorum ben......
terlemeden nasıl olcakkk:uhm:
şu zayıflama eşortmanlarıyla teleye terleye 10 kg veren oluyor....
ben geçen sene düğün alışverişi için hergün çarşıya çıkıyordum terden geberiyordumtemmuz ayında..çarşıdada herçıktığımızda iskender pideli köfte götürüyorduk ama ben a ayda diyetsiz 6 kilo vermiştimmalkisalkisalkis negüzeldi beeee incecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?