Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6.takım 108. etap sonuçları

asibulut ( 57,0 / 56,5 / 0,5 / 0,88 % )
kütahya ( 78,0 / 79,0 / -1 ,0 / -1,28 % )
cceylin ( 62,0 / 61,5 / 0,5 / 0,81 % )
referans ( 75,5 / 75,5/ 0,00 / 0,00 % )
nazlıgüleç ( 57,5 / 57,5 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 61,9 / 61,6 / 0,3 / 0,48 % )
yumukum ( 76,5 / 75,0 / 1,5 / 1,96 % )
ozgekrd ( 72,3 / 72,3 / 0,00 / 0,00 % )
nurhayatk ( 80,0 / 80,0 / 0,00 / 0,00 % )
klementine ( 74,5 / 73,5 / 1,0 / 1,34 % )
nilüfer 79 ( 71,0 / 68,6 / 2,4 / 3,38 % )
yeni üye

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 766,2 / 761,0 / 5,2 / 0,68 % )

dün akşam yediklerimi yazmadım

yağı süzülmüş ton balığı ve 1 dilim tam buğday ekmeği
arkasından da 1 salatalık yedim

ama 1 saat kadar sonra dondurma yedim içim yanmıştı valla
40 dk kadar yürüdüm

gece de sarma sarmıştım, pişmişlik kontrolü yaparken 2-3 tane de ondan gitti kaydirigubbakcemile3

tmmdr kızlar listede bi problem yook
ama nlüfer79 arkadaşa hayrn kaldıım
nasıl vermiş 1 haftada yaa
off of biz neden veremiyooz 2 ,2 buçuk kiloo

nuron birazdaha ver dahada fıstık olacaksın .. yanındaki hetun sana benziyor kim .....

biz karnemizi aldık geldik ......

2. taktir . tosunumunkide hepsi 5.

3 karnede 4 ü göremedik ....:teytey:

asi senin hedefin kaç?
daha nerene zayıflıcan şeker kaydirigubbakcemile3
ahh ah ben senin kilona bi varsam

nuron birazdaha ver dahada fıstık olacaksın .. yanındaki hetun sana benziyor kim .....

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ohhhh ne güzel senin bebişlerde senin gibi çalışkan aebenciğim.

aebenciğim liste tamam rica etsem paylaşım alanına koyabilirmisin.

cnm tebrikler bizim karnede 5ten sonraymış bakalım nasıl gelcekzemuszemus

çok güzel çıkmışsın hepsindede cnm harikasın okadarda kilolu durmuyosun ayrıca boyun uzun belli

teşekkür edrim koçum.Boyumun uzun olması avantajım :) bide etim sıkıdır :roflol: ondan yırtıyorum yani :) yoksa way halime.. gören zaten senin fazlan yok diyor ama kilo aldıkca irileşiyorum daha kalıplı duruyorum erkek gibi :)))) kocişim yanımda manken gibi bense onun koruması gibi duruyom hoş olmuyo.. ama az değil 7 kilo verdim.. foto yükleyebilirsem bilgisayara yeni fotomuda koyarım karşılaştırma için:) gerçi bu fotolardan çok farkım yok çünkü geçen yazdan sonra kilo almıştım aldığımı verdim :)

ohhhh ne güzel senin bebişlerde senin gibi çalışkan aebenciğim.

aebenciğim liste tamam rica etsem paylaşım alanına koyabilirmisin.
tamam canım koyarım .....
anasına bak kızını al sengözlerimebaksanab
evet aynen öyleler .....kaydirigubbakcemile3 ama babalarınıda yabana atmamak lazım . :kedi:-tatlicadiarzu-

tmmdr kızlar listede bi problem yook
ama nlüfer79 arkadaşa hayrn kaldıım
nasıl vermiş 1 haftada yaa
off of biz neden veremiyooz 2 ,2 buçuk kiloo

canım ben daha yeni başladım ilk hafta..bu verdiğimin bire kısmı vücuttaki şişlik ve suydu...bu hafta onu attım ben o yüzden asıl şimdi başlar benim savaşımda...
bide ben yürüyüş yapıyorum 3 gündür...katkat giyinip ev işi yapıyorum...böyle devam edersem hızlı veririrm deeee bakalımmm

ben çıkıyorum kızlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlera.s. çok mutlu ettiniz beni bugün çocuklar karne aldı bende almış gibi oldumkaydirigubbakcemile3 yıldızlı takdir :roflol: haydin akşama görüşrüük by:lepi:kaydirigubbakcemile5zemuszemus

tebrik ederim canım.Allah başarılarının devamını getirsin. öpüyorum fıstıkları..

Zannediliyor ki ne kadar terlersem o kadar zayıflarım. İlgisi yok aslında, terlemek sadece buharlaşma yoluyla vücudu serinletmek için.

alıntı....

Zannediliyor ki ne kadar terlersem o kadar zayıflarım. İlgisi yok aslında, terlemek sadece buharlaşma yoluyla vücudu serinletmek için.

alıntı....

neden????????
bence ter atmak zayıflatır diye düşünüyorum ben......
terlemeden nasıl olcakkk:uhm:
şu zayıflama eşortmanlarıyla teleye terleye 10 kg veren oluyor....
ben geçen sene düğün alışverişi için hergün çarşıya çıkıyordum terden geberiyordumtemmuz ayında..çarşıdada herçıktığımızda iskender pideli köfte götürüyorduk ama ben a ayda diyetsiz 6 kilo vermiştimmalkisalkisalkis negüzeldi beeee incecik

kızlar önümüzdeki hafta sonu düğün var 1 haftam kaldı :)bu hafta sonuda elibise alıcam düğün için :)
Bu arada bu c.tesi çocuk esirgeme kurumuna gidicem.Bahçelievlerdekine saat 15:00 de. Facebooktaki arkadaşlarımla birlikte.Müdürle görüşmüşler 15:00 17:00 arası ziyaret edebilirsiniz demiş.. isterseniz sizde gelebilirsiniz.. gelirken ne getirelim demiş arkadaş.Müdür de bizim burda çocukların çikolata fln aldıkları bi market var demiş oraya çikolata fıstık çekirdek sakız cips alabilirsiniz yada okuma kitabı boyama kitabı pastel boya vs. demiş. Aklınızda bulunsun gelmek isterseniz bakırköy devlet hastanesi karşısında.

alıntı....

:1no2: evet melekciğim 3 haftadır sauna giyiyorum. bencede terletme zayıflatmıyor.kaydirigubbakcemile5

sadece su kaybına sebep oluyor terleme

KISLAR LıSTEYı KOPYALADIM . GENEDE LıSTEDE üst sıralarda luruz . ama ilk 3. degil . malun bu hafta 7. takım .1..... 5. takımda 2. olacak galiba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…