Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

işi gücü bıraktım yumuga bakıyom yumukkk pek güzelsin yaaaaa maşşallahhhh maşşallahhhh

Benide kabul et kız yumukk merak ettim bak güzelliğini şimdi :))) Arkadaşlık Teklifimi kabul ettt

teşekkürler kızlar saolun refim hemen ediyorum cnm..

kızlar bitek nilüüü kaldı kilo bildirmeyen . en son 68,5 falan oldum diyordu.

8. TAKIM * *108.ETAP SONUÇLARI**
duru16 ( 76,0 ) / 76,0 / 0,0 / 0,00% ) geri dönmek üzere ayrıldı
selma12 ( 82,5 ) / 81,8 / 0,7 / 0,85% )
azrasıla ( 99,2 ) / 99,2 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 114,9 ) / 115,7 / -0,8 / -0,70% )
llaybasak ( 62,0 ) / 61,5 / 0,5 / 0,81% )
üzgünkız ( 66,0 ) / 65,5 / 0,5 / 0,76% )
hamsikolonisi ( 92,0 ) / 92,0 / 0,0 / 0,00% )
BUSE_26 ( 77,0 ) / 77,0 / 0,0 / 0,00% ) paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye
ilterçakir ( 72,4 ) / 72,7 / -0,3 / -0,41% )
ebrar ( 78,6 ) / 78,6 / 0,0 / 0,00% ) paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 820,6 ) / 820,0 / 0,6 / 0,07% )

kızlar bi kontrol edermnz lütfeena.s.

maytapcım ben de walk at home a az baktım da eğlenceli gibi. bana da özelden yollar mısın şu linkleri
kaç dakika sürüyor 6 mil mesela
indirmek değil yapmak ama

günaydın kızlar ben geçmişi okuyordum buarada benide listeye almışsınızzemuszemuszemuszemus
kilom 68.600

ben dünakşam yediklerimi yazayım :
2 tane fırında salçalı köfte 1 tane biber
1 ser.kaşığıyla zeytin yağlı barbun fasulyesi
4 parça karpuz

akşamüzeri 6 gibi 6 çay kaşığı fındık ezmesi yedimmafoldumben
şekerim düşmüş galiba..aşerdim resmen valla ....
akşam yine yürüyüş yaptım kat kat giyinip çok hızlı biryürüyüştü
dünakşam eşimde benle çıktı yürüyüşe:lepi:
oda spoora başladı benden özendi ...ama çok iyi oldu beni nasıl yürütüyo hatta biarada köşturdu sucuuk gibi terledim resmen...

maytapcım ben de walk at home a az baktım da eğlenceli gibi. bana da özelden yollar mısın şu linkleri
kaç dakika sürüyor 6 mil mesela
indirmek değil yapmak ama

yolladım canım özeline
6mil yok 5 mil var oda 1 saat 10 dakka ben başlangıç videosunu 3 ve 5 milliği indirdim çok eğlenceli gerçekten
5 milin hepsini yaparsan 8 kmye tekabül ediiii

maytapcım ben şu senin yaptığın sporu merak ettim ya bu ne arkadaşım bi spor aletimi???

ay ben dışarda yüyrken çok rahatsız oluyorum acaip terliyorum bi rüzgar esiyo üzerime yapışıyo cılk
evde şort badiyle yürümek daha iyi

yumuk kız nerde senin fotolar iki saatir arıyorum kaldırdınmı naptın ben bakacaktım daha:kedi:

nilüfercim yollucam özelden de 600 saniye maalum yakında böle bi sıkıntım olmuucak kartım gelsin
neysem yollucam bakarsın

ay ben dışarda yüyrken çok rahatsız oluyorum acaip terliyorum bi rüzgar esiyo üzerime yapışıyo cılk
evde şort badiyle yürümek daha iyi

ay ben daha çok iki kat uzun kollu swet giyiniyorum terliyeyim diye...yüzümden bile sular akıyor...
eşortman altımda kışlık içi pamuklu)))hihihi....afedersiniz ama popomdan bacağıma suların aktığını hissediyorum..yupppiiiiihihoyyyt

tamam yumuk hemen kabulediyorum canım...

maytapcım bekliyorum merak ettim bende şu aleti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…