vallahi koçum bu diyeti yapıyosunya bişey diyemiyorum sana :) ekmek sadece kahvaltıda var.Ölmüyonmu kız açlıktan? bide çalışıyosun ben olsam baş ağrısından çatlarım
benim yediklerim
kahvaltı saat (10:30)
3 zeytin,1 dilim k.ekmeği,kaşar,domates,şekersiz çay
ara saat (15:00)
3 dilim karpuz
akşam saat(20:30)
4 dilim kepek ekmeği :)
3 dilim karpuz
az peynir
2 zeytin
patlıcan salatası :) teşekkür ederim maytabımmmm :)) sayende bi öğünü leziz bi şekilde atlattım :))) kaydirigubbakcemile3
ara (saat 21:30)
1 kase kirazı eşimle birlikte yedik opuyorumnanaktan romantik romantik opuyorumnanaktan
saat 22:00
şekersiz çay
şimdi yani 23:15 tatlıcı tombaktan yürüttüğüm 2 paket fındık tanecikleri :)) tatlıların üzerine dökülenlerden kaydirigubbakcemile3
veee evde sütlü nuriye var ama ben yemiyorum..büyük başarı :)
bu arada yumukum saçlarımı kızıla boyadım ilk defa kendim boyadım fena olmadı. Lorealin sanırım adı Aşk Alevi.. Aşklara geldim ayoooolllll :roflol: ama gel görkü eşim eve geldi 45 dk geçti yemek yiyoruz dönüpte aaa aşkım saçların ne kadar güzel olmuş demedi kafamçokkarıştı saçlarımı toplamıştım gerçi ama olsun insan parlamasından anlamazmı kızdım tabilmaz: "geleli 45 dk oldu ama hiç farketmiyosun bende bi farklılık yokmu? " dedim.. farketti :asigim: " ama toplamışsın saçlarını nasıl farkedeyim" diyede kıvırmayı unutmadı kaydirigubbakcemile2 bende dedim kıvır kıvır kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
içimden geldi kızlar bu çiçekler size a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
maytabım geçmiş olsun canım..kulak işi kötü ya.. benim kulak patlakya ondan biliyom..(benimde hertarafım sakatya kaydirigubbakcemile3 ) ben banyoya girerken pamuğa vazelin sürüyorum sonra kulağımı tıkıyorum.Küçükkende kulaklarım problemliymiş annemde öyle yapıyomuş.. sende böyle tıka istersen. Bilmiyosan diye diyeyim dedim.
Günaydın! Ya ben yuzde işini yine yapamadım kızlar. Ama daha ikinci haftam olsun o kadar di mi? :kedi:
74.5 \ 73.5 \ 1 \
Günaydın! Ya ben yuzde işini yine yapamadım kızlar. Ama daha ikinci haftam olsun o kadar di mi? :kedi:
74.5 \ 73.5 \ 1 \
mmmf27 (61,9/ 61,6 /0,3 / %0,48)
günaydın kızlar benim sonucum bu
oğlan hala ateşli zor bi gecenin sabahında kendimi o kadar şiş hissediyorumki bu souca şükrettim
canın saggolsun haftaya verirsin nazlım...kaydirigubbakcemile2canım ya çok geçmiş olsun maytapçığım. kızlar bu hafta benim kilom aynı.
buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
bende pazartesiden beri 1,1 kg vermişim kaydirigubbakcemile2
günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ....
ne oldu maytap mikrosköpik genemi hastalandı .... geçmiş olsun .
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
bende pazartesiden beri 1,1 kg vermişim kaydirigubbakcemile2
yagların kasa dönüşür bir dönem refim baskülde belli olmaz . bu yüzden hiç moralini bozma canım ..Günaydın kızlar , bende müşteriden ordan yazıyorum kilom aynı malesef oysaki ben çok incelmiş hissediyorum kendimianlamadım gittiii
tabi canım :1hug: biliyosunuz benim en iyi yaptıgım şeydirgünaydın aebenciğim sanada hayırlı cumalar . senden bişey rica edicem artık yürüyüşlere başlamak istiyorum ama olmuyor bir türlü . ben bugün başlayıp bütün yürüyüş saatlerimi buraya yazacağım. yazmadığım zamanlarda beni uyar lütfen yoksa ben başlayamayacağım. sinirlerim bozuluyor ya.:gitme:
bendende okey canım .....Şenizaebenciğim çıkmadan sana sorayım nilüferi listeye alıcakmıyız kızlar sadece aebene değil hepinize soruyorum. ben nülüferi sevdim paylaşımıda iyi benim için tamamdır.
niye nan cadı arkandan atlımı geliyo .lülülülülülüslm herkese günaydın hayırlı cumalar,
hatunlar hade çabuk bildirim yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?