Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

koçum inan bana açlıktan ölme diye bişey yok tamam özellikle akşamları çok midem kazınıyo ama olsun ben bu yola baş koydumkaydirigubbakcemile3 ilk defa bu sene bu kadar azimliyim bu sene ben bu işi halledicem inşallah ayrıca çalışırken anlamıyorum bile zaman nasıl geçiyo zaten öğlen yediklerim acayip tok tutuyo beni hele geçen gün 4 bardak ayran vardı perde boyu alıcam arkadaşa dedim kuscam şimdi eğilirsem gitcek okadar şiştim kaydirigubbakcemile3 ama sadece şöyle bişey var çok çabuk öğütülen sindirilen gıdalar var en çokta sulu gıdlar yani çok hoşuma gitti 10 numero anlıcan:lepi: ayrıca bende kzııl hastasıyım bende boyatcam vakir bulursamdelikafadulden eşin farketmemiş ona:mymeka: birde aman bırt diyorrumkaydirigubbakcemile3 ben kendim için yapıyorum hep eşim için değil aynaya baktığımda kendimi hoş buluyorumkaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar yarına özel 87lik pozlar kaydirigubbakcemile3 ve kızıl hallerimden bikaç resim koydum nurhayata özendim kaydirigubbakcemile3 kızılları yarın kaldırıcam yarınki hallerimden koyarım bakalım arada 87liklerle ne kadar fark var sırnaşık şey yorumları görcez:roflol:

Son düzenleme:
Günaydın! Ya ben yuzde işini yine yapamadım kızlar. Ama daha ikinci haftam olsun o kadar di mi? :kedi:
74.5 \ 73.5 \ 1 \

mmmf27 (61,9/ 61,6 /0,3 / %0,48)
günaydın kızlar benim sonucum bu
oğlan hala ateşli zor bi gecenin sabahında kendimi o kadar şiş hissediyorumki bu souca şükrettim

günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ....
ne oldu maytap mikrosköpik genemi hastalandı .... geçmiş olsun .

mmmf27 (61,9/ 61,6 /0,3 / %0,48)
günaydın kızlar benim sonucum bu
oğlan hala ateşli zor bi gecenin sabahında kendimi o kadar şiş hissediyorumki bu souca şükrettim

canım ya çok geçmiş olsun maytapçığım. kızlar bu hafta benim kilom aynı.

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize

bende pazartesiden beri 1,1 kg vermişim kaydirigubbakcemile2

canım ya çok geçmiş olsun maytapçığım. kızlar bu hafta benim kilom aynı.
canın saggolsun haftaya verirsin nazlım...kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize

bende pazartesiden beri 1,1 kg vermişim kaydirigubbakcemile2
buyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kıslar bugün karne günü ben biraz sonra çıkacagım ......:teytey:

Günaydın kızlar , bende müşteriden ordan yazıyorum kilom aynı malesef oysaki ben çok incelmiş hissediyorum kendimi anlamadım gittiii

günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ....
ne oldu maytap mikrosköpik genemi hastalandı .... geçmiş olsun .

günaydın aebenciğim sanada hayırlı cumalar . senden bişey rica edicem artık yürüyüşlere başlamak istiyorum ama olmuyor bir türlü . ben bugün başlayıp bütün yürüyüş saatlerimi buraya yazacağım. yazmadığım zamanlarda beni uyar lütfen yoksa ben başlayamayacağım. sinirlerim bozuluyor ya.:gitme:

aebenciğim çıkmadan sana sorayım nilüferi listeye alıcakmıyız kızlar sadece aebene değil hepinize soruyorum. ben nülüferi sevdim paylaşımıda iyi benim için tamamdır.

Günaydın kızlar , bende müşteriden ordan yazıyorum kilom aynı malesef oysaki ben çok incelmiş hissediyorum kendimi anlamadım gittiii
yagların kasa dönüşür bir dönem refim baskülde belli olmaz . bu yüzden hiç moralini bozma canım ..
tabi canım :1hug: biliyosunuz benim en iyi yaptıgım şeydir klava:bukaydirigubbakcemile3

nazlım moralini bozma bak bir dönüm noktasındasım . bu hafta montiyi tam yapamadıgın için kilon degişmedi ve moralin bozuldu farkındayım ama .bu dönemde salarsan inan bütün yaptıkların boşa gider diyetine bugünden itibaren ilk günlerdeki gibi sarıl . a.s mukafatını alacaksın . hem bak kiloda almamışın bu iyye işaret . bide bu yönden bak . ben bırakınca hemen eski kiloma dönüyordun .:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…