Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu saate kadar yediklerim.

3 dilim kızarmış tam buğay ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir

ara

1 adet şeftali

öğlen

1 kase çoban salata
1 su bardağı yoğurt

yemekte kabak dolma vardı yemedim.

doram sen neler yapıyorsun uyumak dışında canım ...kaydirigubbakcemile3

yürüyüşlere devammı söyle 60 oldunmu ...delikafaduldendelikafadulden

aebenciğim çocuklarının başarısını tebrik ederim canım.
dilerim rabbimden her daim böyle hep yüzünü güldürsünler.

bizim karnede senin kılzrınkinin aynısı.
hatta birde takıldım bu ne kızım ya her sene aynı karne insan bir değişik not getirirde bende stresimi atardım diyeklava:

ya bu dolmacıkların ne günahı var mafoldumben
ama onlar çok güzel, yiyelim onları küsmesinler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

saggol doram senin kızada tebrikler .... sbs dede seneyede güzel puan alır güzelbi liseye girer inşallah .:Saruboceq: bu sene 8. sınıflarınki zor geçti herkesin ...a.s umarım seneye biraz kolay olur ...

evet alıştık karnelere hep aynı senelerdir ...delikafadulden

ya bu dolmacıkların ne günahı var mafoldumben
ama onlar çok güzel, yiyelim onları küsmesinler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
montide pirinç yasakta ondan normal diyet yapyaydı yerdi nazlım ...vereliniortak
nazlım devan canım kendin için hafta sonuda uy diyetine inan senden çok ben istiyorum 57 barajını geçmeni . bu sana güven verecek ....:lepi:

biliyorum canım kaydirigubbakcemile3
inşallah nazlım bu azimle vericek kiloları, çıtır bi gelin olcak :hooray:

kıslar kaliş bu diyetle bu hafta 2.5 kilo vermiş . valla .. ay bizde takımcanamı yapsak ne ....

yapıcam aebenim. şu pazar günü iadeyi ziyaret yapıcaz nişanlımlara onuda atlatırım. Ben evdeki okadar börek çörek kurabiyeleri atlattım bunu mu atlatamıycam.

biliyorum canım kaydirigubbakcemile3
inşallah nazlım bu azimle vericek kiloları, çıtır bi gelin olcak :hooray:

AMİN ELİFÇİĞİM İNAN ÇOK İSTİYORUM ÇITIR BİR GELİN OLMAYI İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ÇITIR OLURUM. HEPİMİZ ÇITIR OLALIM TABİKİ.opuyorumnanaktan

kıslar kaliş bu diyetle bu hafta 2.5 kilo vermiş . valla .. ay bizde takımcanamı yapsak ne ....

ayyy ne güzel yumukumla özgem yapıyor. bendemi yapsam diyorum ama ben önce şu montiyi anlımın akıyla bir yapayım . daha sonra belki yaparım.:hooray:

Arkadaşlar benim yerime yüzdemi hesapladığınız için teşekkür ederim. Yalnız ben hesaplayınca 0,0134 çıkıyor. Ben nerde hata yapıyorum anlamadım. 0'ı atıyor muyuz?

Arkadaşlar benim yerime yüzdemi hesapladığınız için teşekkür ederim. Yalnız ben hesaplayınca 0,0134 çıkıyor. Ben nerde hata yapıyorum anlamadım. 0'ı atıyor muyuz?

klementine ( 74,5 / 73,5 / 1,0 / 1,34 % )

geçen haftaki kilon ile bu haftaki kilonun farkını geçen haftaki kilonla bölüp 100 ile çarpınca çokıyor canım.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

hayallll naptın sen ya Çok üzgünüm çoook

diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet :roflol::roflol:...

evet apla dün asabah önceki günle aynı çıkdtı akiam 1 kilo az çıktı sabah ben gene dünkünü yazdım diğeri hakketen gittiyse haftaya yapatrım didim 7,55 % çok olurdu aplam gı:roflol::roflol:...

tebrikler yumukum .......:lepi::hooray:

5. takımdaki kıslard açok güzel vermişler demekki bu diyet grçekten işe yarıyorrr....buyrunnnnnnnnn

bende bakacam merak ittim hihoyyythihoyyyt:jeyyar::jeyyar:...

günaydın kızlarrrrrdelikafadulden

75 kiloyum:lepi:hihoyyyt:sm_cool:

darısı bana tez vakitte:Saruboceq:...

nuron birazdaha ver dahada fıstık olacaksın .. yanındaki hetun sana benziyor kim .....

biz karnemizi aldık geldik ......

2. taktir . tosunumunkide hepsi 5.

3 karnede 4 ü göremedik ....:teytey:

ablam tebrik et kuzuları yerimeize öp bide inş hep böle ii olur okul hayatları ve hak ettikleri yere gelirler bebişlerin...:Saruboceq:

bugün sabah::
1 dilim uno lıgh ekmek
2 siyah zeytin
1 küçük peynir (ÇAY İÇMEDİM)

öğlen:
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 küçük karnıyarık
1 kase cacık

akşam:

kabak var evde kabakla neyapabilirm???kıymalı kabak diye bi yemek varmıydı yakaydirigubbakcemile3
eşimde yesin haşlasam olmaz şimdi:bbo:

menün çok iyi gidiyor nilüü kabak yemeği yap internette vardır yemek tarifi....

evt öyle bakayım canım...
bu diğer takımın yaptığı rejim hangisi bir haftada herkez 2 kılo vermiş ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…