Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nuron birazdaha ver dahada fıstık olacaksın .. yanındaki hetun sana benziyor kim .....

biz karnemizi aldık geldik ......

2. taktir . tosunumunkide hepsi 5.

3 karnede 4 ü göremedik ....:teytey:
maşşallah kızlarına
benimde kardeşim karne aldı takdir aldı ama ilkokulda tabiki hepsi 5 olacak onada söylüyorum ortaokulda göreceğiz diye CADIARZUCADIARZU gerçi abime benzemiş o matematik süper abimde össde falan full yapmıştı ben onlara benzememişim benim tarih edebiyat çok iyidir matematik orta seviyed

doram senin kızını da tebrik ediyorum ne güzel başarılarıyla mutlu oluyorsunuz Allah herkese yaşatsın
nurhayat ben göremedim resimlerini:sinifsinif::sinifsinif: albümüne eklesene bende göreyimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlar sabah
1 dilim ekmek 3 4 tane macar salam
çay 2 fincan

yedim
birazdan öğlen yemeğimi yiyeceğimm

yumukcum yeni eklemiş arkadaş her öğünden sonra soda içiliyormuş arkadaşı gönderdim soda alacak bana getirince de öğlen yemeğimi yiyeceğimmm

2 grissini 1 salatalık 1 bardak yoğurtt

sabah

gevrek ve limonata

ara

bikaç fındık

öğle

1 kepçe tavuk suyu şehriye çorbası
1 biber dolması
1 domates

akşama da biber dolmasıyla, yaprak sarması yapmıştım evde ben ya :sinifsinif:

Mınerallı su yazanlarmı maden suyu...kınık ve uludaĞ ne oluyo??sodamı maden suyumu..elımde kınık var mınerallı su yazıyorda

Maden suyu: Jeolojik ve fiziksel olarak koruma altında tutulan yeraltı sularından kuyu açılarak veya kaynaktan doldurularak elde edilmiş, çözünmüş katı madde içeriği toplam 250 ppm'den daha az olmayan sulardır. Çözünmüş mineral tuzları, elementler ve gaz içeren madensularını diğer sulardan ayıran özellik, kaynağından elde ediliyor olmasıdır.

Soda: Su ve sudan yapılan içeceklere üretim esnasında karbondioksit gazı basımıyla elde edilen ve tamamen ‘yapay’ olan içeceklere verilen isimdir.

asi sende mi ayşegüldün?
face'i bi açtım 6 ark. isteği
isimlere şaşırdım kaydirigubbakcemile3

mesela kızılay içebilirsin nilüfer.. o iyi biliyorum çünkü ben afyonda okudumya oda oradan çıkarılıyor..yerin altından doğal haliyle.. bikeresinde ben şişeye doldurmuştum maden suyunu ama içemedim :) çünkü tadı bi garip tuzlu gibi.. onu tesisinde işliyolar sanırım :)

Canım ya kızılay pek yok bursada galıba heryerde uludaĞ veya kınık gÖrÜyorum..bende kınık aldım..uludaĞ galıba soda...

Kız ben takvım yapıyorum aynen yapıŞtırdım code adresı neden Çıkmıyor anlamadım

Offff canım sıkıldı bır arkadaŞımızı daha ıŞten Çıkardılar. Moralım bozuldu.

kıslar 4. olmuşuz ha ....tabrikler olsun fena degil .....

nazlım üzülme ya .

4. mü???kaç takkım vardı buarada kızlar??
birinci olmak güzeldi??başka bi toppikte arkadaş 8. takımda biz 2. olduk söylemesi ayıp demişti bende bizde 1..iiiiiiiiiiiiiiiiiii demiştim looo)))))))))))))))listeye girmeden hava atmıştım ondamı böle oldu kinekaydirigubbakcemile3

şu benim takvim niye çıkmıyor yaw sinir oldum heee..
ya daha önce herkeze yapıyordum ben hamileyken....
şimdi neden olmuyoo anlamadım kıl oldum kıllllllllllllllllllllll

evet şimdi baktım onuda ederik herşeyi yapıyoz zaten o kusur kalmasınkaydirigubbakcemile3
bugün yediklerim şöyle
sabh;
1 dilim aşırı kızarmış ekmek nerdeyse yanıyodukaydirigubbakcemile3
2 dilim salam
1 kk peynir

öğlen;
4 bardak ayran

ara;
3 grissini

akşam;
1 kase kepekli makarna
kıymalı domates
bir kase cacık

gece;
1 elma

bukadar öğlen vaktim olmadı domates salatalıkta vardı alel acele ayranı içtim ama işyerinde bağırsaklarım bozuldu mahvoldum akşama kadar wcnin her taşını ezberledimkaydirigubbakcemile3

valla bu rejim güzelmi kızlar sizce ya bana hiç sağlıklı gelmiyor..bişi olmasın sağlığınıza...
akşam yediğini öğlen ye bari bütün gün enerjin oluyormu yumukcum....
geçenlerde rejim için bi söz duymuştum bakın yazayım çok gücelll...

sabah kahvaltını kırallar gibi yap
öğle yemeğini prensler gibi ye
akşam yemeğinide dilenciler gibiii:roflol::roflol:

bu diyet bana çok uygun canım bana gündüz hiç etki yapmıyor gayet iyi ben akşamları titremeye başlıyorum o yüzden akşam öğünü sıkı bişeyler lazım bana irademe hakim olabilmek için ayrıca diyetteki akşam öğünleri çabuk sindirilen şeyler en geç 7 de yerim yemeğimi 10 demez gurultu başlıyokaydirigubbakcemile3 o yüzden diyeti sevdim ben e güzelde kilo veriyorum süpey süpey süpey anlıcan:lepi::lepi:

albüme ekleyemiorum canım boyutları büyükmüş ondan buraya ekledim ama 1257.sayfada canım ordan bakabilirsin.

Son düzenleme:
Diyete Karşıyım Şiiri

Dostlar, atışır da yiğitler susar mı
Elma ilen armut, piftek yerini tutar mı
Adem olan layt marul yutar mı
Er kişi hazzetmez kepekten liften
Zarar gelmez hiç ufak bir göbekten...

Doymuş ile doymamış bir olur mu
Sıratta galoriden sual olur mu
Hiç nutrasweetten baklava olur mu
Zarar gelmez orta boy bir göbekten...

Coşar şu deli gönül börek, mantı, pizzayla
Ürkütme gözünü hiç hacimle enle boyla
Elastik bir heyvandır mide olur yayla
Zarar gelmez hiç tahterevan bir göbekten...

Çiçek dalda güzeldir, guzu şişte...
Üç beyazı tartışmak boş bu işte
Fikirler değişir her yiyişte
Zarar gelmez kimseye MUHTEŞEM bir göbekten...

alıntıdır :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…