nuron birazdaha ver dahada fıstık olacaksın .. yanındaki hetun sana benziyor kim .....
biz karnemizi aldık geldik ......
2. taktir . tosunumunkide hepsi 5.
3 karnede 4 ü göremedik ....:teytey:
kızlar sabah
1 dilim ekmek 3 4 tane macar salam
çay 2 fincan
yedim
birazdan öğlen yemeğimi yiyeceğimm
yumukcum yeni eklemiş arkadaş her öğünden sonra soda içiliyormuş arkadaşı gönderdim soda alacak bana getirince de öğlen yemeğimi yiyeceğimmm
2 grissini 1 salatalık 1 bardak yoğurtt
evet şimdi baktım onuda ederik herşeyi yapıyoz zaten o kusur kalmasınkaydirigubbakcemile3
bugün yediklerim şöyle
sabh;
1 dilim aşırı kızarmış ekmek nerdeyse yanıyodukaydirigubbakcemile3
2 dilim salam
1 kk peynir
öğlen;
4 bardak ayran
ara;
3 grissini
akşam;
1 kase kepekli makarna
kıymalı domates
bir kase cacık
gece;
1 elma
bukadar öğlen vaktim olmadı domates salatalıkta vardı alel acele ayranı içtim ama işyerinde bağırsaklarım bozuldu mahvoldum akşama kadar wcnin her taşını ezberledimkaydirigubbakcemile3
valla bu rejim güzelmi kızlar sizce ya bana hiç sağlıklı gelmiyor..bişi olmasın sağlığınıza...
akşam yediğini öğlen ye bari bütün gün enerjin oluyormu yumukcum....
geçenlerde rejim için bi söz duymuştum bakın yazayım çok gücelll...
sabah kahvaltını kırallar gibi yap
öğle yemeğini prensler gibi ye
akşam yemeğinide dilenciler gibiii:roflol::roflol:
maşşallah kızlarına
benimde kardeşim karne aldı takdir aldı ama ilkokulda tabiki hepsi 5 olacak onada söylüyorum ortaokulda göreceğiz diye CADIARZUCADIARZU gerçi abime benzemiş o matematik süper abimde össde falan full yapmıştı ben onlara benzememişim benim tarih edebiyat çok iyidir matematik orta seviyed
doram senin kızını da tebrik ediyorum ne güzel başarılarıyla mutlu oluyorsunuz Allah herkese yaşatsın
nurhayat ben göremedim resimlerini:sinifsinif::sinifsinif: albümüne eklesene bende göreyimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?