Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar cumartesi ne yedim hemen onu yazayım ilk olarak

gündüz yediklerimi yazmıştım akşamda bir tabak domates çorbası
3 / 4 tane ızgara köfte 1 tabak cacık ve 1 haşlanmış patates

sonra arkadaşımıza gittik pasta vardı bende creme ole yapmıştım tüm ısrarlara rağmen bir lokma bile almadım pastadan :hooray:

dün de sabah 1 dilim ekmek ve peynir
öğlen ayran 1 salatalık 2 grissini
arada 2 grissini
akşam bir kase taze fasulye yarım tabak bulyon çorba 1 kase salata yedim

midem iyice küçüldü zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus tartılmıyorum bu hafta 71 i görmek istiyorum inşallah olur:kedi::kedi::kedi:

nazlım kayınvalidenlere gidecekmişsiniz hadi hayırlısı bakalım inşalah çok iyi vakit geçirirsinzi
nurhayatcım ben dayanamıyorum tv de izlerken bile çok üzülüyorum Allah o meleklerin yardımcısı olsun birde çocuk esirgemede başlarına gelen kötü şeyler varya öyle şeylerini okuyunca kendime gelemiyorum hiç mafoldumben

İNŞALLAH ÖZGECİĞİM alkisalkisalkis BENDEN SANA KOCAMAN 1 ALKIŞ PASTAYI YEMEDİĞİN İÇİN. SÜPERSİN CANIM.:lepi:

kaynanamlar dün gittik özgeciğim. kaptık pohçamızı gittik herşey çok güzel geçti. inşallah hep böyle devam eder.:Saruboceq:

kızlar günaydın
haftasonu birazcık cozuttum ben ya :kedi:
ama şimdi tartıldım 200 gr vermişim haftasonunda :roflol:
cts arkadaşa yemeğe gitmiştik saat 8den sonra yemek yedik
fırında tavuk patates vardı, tavuğu yedim sadece
pilav ve cacık yedim yanında
bi de kek yapmıştı çikolata soslu ondan yedim :mymeka:

dün de karpuz peynir ekmek ve akşam da patates salatasıyla geçti
ama dondurma yedim 1 kaseden fazla

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim..zemuszemus

1 dilim ekmek üzeri kaşar fırında
2si bir arada neskafe

nasılsınız bakim hafta sonunuz nasıl geçti? ben anlattım çeyizlerle boğuştuk yeni bir hafta başlıyor dünki kaçamaktan sonra diyete aynen döndümherkesten süper yorumlar aldım acayip farketmişsin dediler dün biraz bol şeylerde giymiştim erkekli karışıktı çeyiz alma,bu arada ben düğüne nasıl bi kıyafet alacağıma karar veremiyorumfisfisfis yardım edin banadelikafaduldenelbisemi alayım yoksa yazlık pantolonlu tunik takımlardanmı :sm_confused:napıcam 3 hafta kaldı düğüne hala kararsızım benbenneyaptımki

günaydın yumukum bence elbise al derim çok güzel elbiseler var.

nasıl elbise???model olarak tarif edebilirmisin???
yazlık tunık pantolon alırsan mutlaka pantolonu beyaz tunuğide civiltili bir renk almanı tavsiye ederim...turuncu kahveli veya mavi kahveli yada kırmızılı kahveli gibi...ama tunik uzun olacak tiril tiril uçuşacak...
çok şık duruyor cidden havalı ve sporda duruyor birazcık beyaz pantolon çok asil....

çok güzel elbiselerde var ama cidden iyi bir model ve renk seçimiyle kendini gösteriyor..

elbise olarak karışık desenli saten elbiseer var bu sene abiye modellerinde üzerinede tesettür için cepken eklemişler düz renk o tarzlara bakayım bi dedim ama tabi üzerimde nasıl duracağı önemli birde senin dediğin gibi altı beyaz pantolon üstü böyle incecik tül tarzı içi göstermeyen tiril tiril takımlar var yada onlar gibi bişey aslına bakarsanız elbiseyi bir daha giyemeyebilirim ama takım olursa heryere giderCADIARZU off off bu kararsızlık ne kötüdelikafadulden

kızlar bende pazar günü yedim yaaa çok moralim bozuk ama bir gün tatil yapayım dedim kendime ..ne dersiniz???
bide ben cuma akşamı bişi yememiştim cumartesi bi tartıldım 100 gr fazla geliyordum tartıda..sumu topladı vücut neden öyle oldu ya???
bende dedim yiyeyimde kendine gelsin vücut pazar yedim işte...
bugün meyve yiyeceğim yanıma aldım..

sabah..
1dilim uno lıght ekmek
2 ince dilim kaşar
söğüş kestiğim domatezden 4 dilim
2 kuru kayısı

öğlen.....
sadece çorba içeceğim

yanımda da
5 erik
3 kayısı
1 yeşil elma
1 muz var

bunları yemeyi düşünüyorum..ama belki muzu yemem en sona bırakacağım çok acıkırsam yerim...
ne dersiniz???

cepkenleri biliyorum canım..bende nişan elbisemde giymiştim üzeri çok açık diye...

bence tunıkli pantolon daha şık olacak gibime geliyor...yinede bi denersin hepsini..
süper tunuıklı takımlar görmüştüm...tunipin yaka kısmına boncuklarla süslemişler bide şıktı yani..
elbiseden daha güzel duranları bile var...o saten elbisede cepkenle veya şalla klasık uygulama yani herkezin vazgeçilmezi..1 düğünde kesin birileri giymiştir .biraz değişik olabilirsin bence tunık ve beyaz pantolonla...uşuşan kumaşlar yazın daha güzel duruyor sanki..
deneyerek karar verirsin artık..

nilücüğüm öğlen sadece çorba içmen olmaz yanına yoğurt falan al ne yemek varsa ondan çok az alıp ye sonra acıkıp akşam yemeklere saldırırsın canım.

bende şimdiye kadar hep bedenimden küçük alırdımki zayıflayım diye ama hiç başarılı olamadım verdim kardeşime hiç giyemediğim kıyafetleri :)) ama şimdi kararlıyım kilo veriyorum buseferde üzerime uygun şeyler alıyorum :) bende c.tesi günü düğün için elbise aldım çok güzel çok hoşuma gitti.,
Nilüfer sen kotonda güzel şeyler var demiştinya direk oraya gittim evet çok elbise vardı dolu doluu :))) yarım kol göğüs altından bollaşıyo saten hafif dizüstü üstünde kocaman kocaman çiçekleri yaprakları var yarım kollu çok hoşuma gitti :)))
bu arada insan zayıflayınca kıyafet alırken fiyatlara bakmadan deli gibi kıyafet deniyo :)))
heee dün de pazara çıktık eşimle.Kapri alıcaktım kendime bi tezgahta baktım L beden bir kapri gördüm ama çok küçük satıcıya dedimki bunun kalıbımı yanlıştı L beden yazıyo ama bence bu XS :))) satıcı ne derse beğenirsin " Bayan o garson model ve genç kızlar için )kafamçokkarıştı bende eşime diyom bana sen kartsın demek istedi :)

çok güzel birşey yapmışsın canım...
bende üzüldüm şimdi yaa...o miniklerin ne suçu var yaa...hele ki o bebekler..:1no2:.allahım ne acı ya zavallılar....umarım orada güzel bakılıyorlardır.
Valla yerlerini ben beğendim iyi bakılıyolar gibi ama randevusuz girilmemesi kafa karıştırabilir.Ama çok temizdi gittiğimiz 2 bölüm.bide 3-4 erkek çocuğunda aynı gömlek vardı.

Bi arkadaş bi kız çocuğuyla baya iyi anlaştı oyun oynadılar konuştular.Sonra görevli zaman doldu çıkalım arkadaşlar dedi kız üzüldü " gidiyomusun yine gelicekmisin" dedi rkadaşta "gelicem tabi" dedi. Bazı çocuklarda hiç yüz vermedi. Ben bi kız çocuğuyla ilgilendim.Beni sürekli itti bende ayy ayy düşüyorum düşüyorum falan yapınca gülmeye başladı ama yine de konuşmadı. Küskünler biraz.

Elbise al canım bence.

evet canım haklısın denemeden olmuyo haftaya gidip dolaşcam artık

Elbise al canım bence.

aklımda o varda duruş önemli tabikaydirigubbakcemile3 gidince görcez artık

ayrıca nurhayatcım yaptığın şey çok güzel cnım takdir ediyorum seni o çocukları sevindirmekle ne kadar büyük bir sevaba girmişsiniz kutluyorum canım Rabbim hiç bir çocuğu anasız babasız yapayalnız bırakmasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…