Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

buarada tünaydın kızlar
dün yediklerim

kahvaltı
1dilim k.ekmeği,şekersiz çay,1 domates,salatalık,3 zeytin,peynir,kaşar

ara
az şekerli sütlü nescafe

akşam
1 biber dolması 1 kabak dolması salata 3 dilim karpuz
şekersiz çay

ara
1 kase kiraz 3 kayısı

KardeŞlerım benımle dalga geÇtıler zaten bız gıyerız artık deyıp gÜldÜler. Ama gÖstercem ben onlara

teşekkür ederim tatlım ama işte insan üzülüyo. fakat üzülmeninde faydası yok gerçekler bunlar. Bu arada bu ay tatile götürüyolarmış büyük gruptakileri bi dahaki gelişimizde ne getirelim dedik görevli parmak arası terliklerden kaprilerden getirin dedi tatile gideceklermiş.Her bedenden çocuk var beden no farketmez dedi. Aklınızda bulunsun kızlar eğer tanıdığınız varsa bunların üretimini yapan bahçelievler çocuk esirgeme kurumuna yönlendirebilirsiniz.

bu saate kadar yediklerimide yazayım ben

sabah

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adaet salatalık
k.k kadar beyaz peynir

ara

4 adet kuru kayısı

öğlen

1 tabak etli taze fasülye ( yemeğin içinde sadece 2 küçük parça et yakaladım )
1 su bardağı yoğurt

şimdilik bu kadar akşam ne yerim bilmiyorum evdeki yemeklere bağlı.

hemen atlayayım ymukum bunun açıkrenkli ve desenli olanını ve hatta biraz kısa olanını tavsiye ederim .... altınada beyaz pontolon ....

aynen katılıyorum......
sonbaharlık sanki bu kıyafet...
açık renkli olanı bencede...

özgem kuşum nasıl gidiyor diyetin bzmamışın bakıyorumda ....

nalım az hasarla atlatmaya çalışmışın olsun bu haftadan sonra artık hatasız devan canım ..

bende hafta sonu diyet falan kalmadı kıslar nekadar zararlı şey varsa hapsinden yedim ....

bu günlerde pak giremiyorum neta kusura bakmayın.. bebler bide pc sorun var . bi kaç saat geçince otamatik olarak kapanıyor . bu konuda bir fikri olan varmi ....

bide artık yaz geldi malum evde duramıyoruz . sabah kızımın konturolü vardı ona gittim . yaz temizligini yapıyorum yavaş yavşr . 1.2. hafta sonra kız kardeşim ve annemler geleçek ...
onlar gelmeden bu hafta istabula gelebilirim . tam kesin degil ama benım kinin orda ihalesi var sizide götüreyim diyor Allahdan bir mani olmassa . görümcemde var orda esenlerde .... bakalım .

nülü hafta sonu sende kaçırmışın ama olsun bakalım telefi edersin ....cumaya kadar aradabir kaçamak iyidir vucudu az kl. alıştırmaz ......

asü göremedim ...

kılementinde yok ortalarda sünneti atlatamadımı acebe ....

elif nerde devam ediyormu . geri sayfaları biraz karıştırdın galiba .....

bediş gelmemiş henüz ....

hafta sonu pınarımımımı gördüm ne nerde kaldı gardaşım benim ....

ceylin kuzum pazartesi başlıyorum tam gaz demiş ama göremedim .....

aaa inşallah gelirsiniz aebenciğim esenler benim işyerime çok yakın.delikafadulden

pınarım msnde şimdi bu hafta altınoluğa tatile gidecekmiş ondan sonra gelicem aranıza dedi. asiciğim bir ara göründü sonra kayboldu patron var galiba . elifçiğim sabah sanki bir ara burdaydı.

gözümden kaçmış bak ...gelmiş kılamentin .

canım asla pişman olma kaçamak herzaman olacaktır . önemli olan u dönüşünü başarıyla yapmak aman kaçamak oldu diyipde salıvermemek önemli olan ....yerimseniben

ama aebencim nazlıyla özgenin sayfasında bende yazdım beni nasıl görmedin orda mafoldumben

haftasonu biraz cozuttum malesef lmaz:

yumukum elbise giymeyi çok seven bir insan olarak ben elbise diyorum

bende size temmuzda arkadaşın düğününde giyeceğim elbiseyi koyayım

yaz sezonunda gezmeler başlıyor tabi olsun abenciğim şimdilik biz bekliyoruz...sende git istanbullara ne güzel gezersiniz...

pazar günü yedim bende ama buhafta hiç bozmayacağım....
çok kararlıyım ..herşeye dikkat edeceğim mutlaka kılo vereceğim inşallah....kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…