yemek olarak etli nohut varmışş..
evet canım haklısın denemeden olmuyo haftaya gidip dolaşcam artık
aklımda o varda duruş önemli tabikaydirigubbakcemile3 gidince görcez artık
ayrıca nurhayatcım yaptığın şey çok güzel cnım takdir ediyorum seni o çocukları sevindirmekle ne kadar büyük bir sevaba girmişsiniz kutluyorum canım Rabbim hiç bir çocuğu anasız babasız yapayalnız bırakmasın:Saruboceq:
hemen atlayayım ymukum bunun açıkrenkli ve desenli olanını ve hatta biraz kısa olanını tavsiye ederim .... altınada beyaz pontolon ....http://4.bp.blogspot.com/_E9PAxOqfNlE/Se-BDizcR4I/AAAAAAAABAI/HMxzWolMBDY/s400/Blouse_coklat.jpg
kızlar ben bunun gibi bişey istiyorum çok hoşuma gitti ya :lepi:
ŞenizŞenizhayırlı günler aebencim :)
ŞenizŞenizgünaydın aebencim hoşgeldin canım benim
ŞenizŞenizHoŞgeldİn aebencİĞİm .
hemen atlayayım ymukum bunun açıkrenkli ve desenli olanını ve hatta biraz kısa olanını tavsiye ederim .... altınada beyaz pontolon ....
özgem kuşum nasıl gidiyor diyetin bzmamışın bakıyorumda ....
nalım az hasarla atlatmaya çalışmışın olsun bu haftadan sonra artık hatasız devan canım ..
bende hafta sonu diyet falan kalmadı kıslar nekadar zararlı şey varsa hapsinden yedim ....
bu günlerde pak giremiyorum neta kusura bakmayın.. bebler bide pc sorun var . bi kaç saat geçince otamatik olarak kapanıyor . bu konuda bir fikri olan varmi ....
bide artık yaz geldi malum evde duramıyoruz . sabah kızımın konturolü vardı ona gittim . yaz temizligini yapıyorum yavaş yavşr . 1.2. hafta sonra kız kardeşim ve annemler geleçek ...
onlar gelmeden bu hafta istabula gelebilirim . tam kesin degil ama benım kinin orda ihalesi var sizide götüreyim diyor Allahdan bir mani olmassa . görümcemde var orda esenlerde .... bakalım .
gözümden kaçmış bak ...gelmiş kılamentin .Yarın bütün gün evde yokum yazamayabilirim.
Bugün dışarıda salata yedim, evde akşam sadece ayran ve grissini yedim. Gezmede yaş pastalar ve baklavalar arasından bir çatal, yani yarımdan az baklava yedim. Ama gelin görün ki yarın için kalıba dökülen dondurma gibi bol krem şantili tarifler oluyor ya, onlardan yaptım. İki paket krem şantiymiş ben üç biliyordum üç kullandım kalıptan taştı ben de ziyan olmasın CADIARZU diyerek bir kaç kaşık yedim. Sonra bir pişman oldum bir pişman oldum :) Sanırım ortak olarak en iyi bildiğimiz duygu bu pişmanlıklar :) Çok kötü hissediyorum çünkü benim kaşıkla yediğim miktar normal dilim kesince olan porsiyondan çok daha fazla oluyor. Donmuş değil ya. Offffffffff..
mafoldumben
Neyse hepinize güzel bir hafta diliyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?