Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa inşallah gelirsiniz aebenciğim esenler benim işyerime çok yakın.delikafadulden
inşallah nazlım . ama istanbul ankara gibi degil çokk karışık biyer ya allah sizlere kolaylık versin ankara heryere 2. dolmuşla ulaşabilirsin bi ucundan bi ucuna ... istanbul ıh .

hemen atlayayım ymukum bunun açıkrenkli ve desenli olanını ve hatta biraz kısa olanını tavsiye ederim .... altınada beyaz pontolon ....

hoşgeldin cnm.. yaz için senin dediğin daha uygun tabi ama bunuda çok beğendim sonbaharda belki bu tarz bişey olabilir haklısınız

bekliyoruz canım...buhafta bizde izmire gideceğiz düğüne...
sonraki haftada bursada var ikisine bende elbise giyeceğim:lepi:

melek bana arkadaşlık teklif etsene ben bulamadım nerdendi ???sen gönder bana bende bakmak istiyorum resme

Şeniz ah canım benim ...opuyorumnanaktan hızlı geçtim çok sayfa olunca fark edememişim . :mymeka: bana ...kaydirigubbakcemile3 sen es geçilecek hatunmusun ....yerimseniben

benim çok iş var şu mobilyacı dolapları getirmedi guya bugün getirecekti siz siz olun akrabaya iş yaptırmayın .:dilcikar: valla 2. ay olacak tüm temizligim onu bekliyor .delikafadulden
annemlerde gelecek ... şimdi çocukların yorganlarını küvete bastım kaldırıyorum ya temiz olsun bu sefer kendim yıkıycam su kokusu olsun ya hep kuru temizleme olmuyo .... şimdi kalkmam lazım .

anlaşılan ben bu günlerde idyet yapamycam umarım tekrar 70 dogru çıkmam .laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

nilüfer sana arkadaşlık teklif ettim yoksa birbirimizin resimlerini göremicez:))

buarada elbisemi sözümde giymiştim ben

zayıf olsam arada kaynarım da 70 kg'lık hatunu nasıl görmedin kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin

melek çok gücelllll...mora bayılırım süper üstüde işli falan:lepi:
sizin yakınmı düğünü olan kişi baya ağır kıyafet...
benimki bukadar abiye değil biraz spor bile yani tatilde geceleri yeneğe çıkarken falan bile giyeceğim aldığım elbiseyi...herkez çok şık giyiniyo anacım bende eksik kalmıyayım diyorum))))
bizim düğün uzak ya biri burda çalışan bi elemanın izmirdekide alışveriş yaptığımız bi firmanın satış müdürüymüş...
öyle yanii..çok ağır giyinmiyorum yakınları giyer okadar abiyeyi...dimi ama..

çok yakın arkadaşımız canım, sınıf arkadaşımız
hem eşimin nikah şahidiydi
eşimde şimdi onun nikah şahidi olcak
şahidin karısı da şık olsun di mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tonton tonton giycez artık elbiseyi :kedi:

senin elbisende çok hoşmuş

tabi tabiii)))nikah şahidi baş köşelerde olur sende eşi olaraktan en güzellerden olursun..çok şık giyin canım..bende saç baş falan biraz daha havalandırırm kendimi artık o gece:lepi:
ben şimdi yemeğe iniyorum görüşürüz..

afiyet olsun canım

tabi saç, baş ,makyaj da oldu mu süper :lepi:

bi de kayınvalidemlerin orda olcak düğün, onlarda söze, düğüne gelememişlerdi
yakından görsünler beni de öyle

nehaber bebekler bir slm vereyim dedim.kaydirigubbakcemile5
hemşomm kütom asim özgem nazlım refim ceylinim fatum melekciğim yumukum nil hanım ve henüz isimlerini aklımda tutamadığım yeni üylerimiz neler yapıyorsunuz bakemmmbuyrunnnnnnnnn
kütocuk taşındınmı kuşuma.s

herkes kaçmış canım ama ben kendi adıma iyiyim:))
sen nasılsın?

bediş acele bir kararla taşıncaktı hemen heralde taşınmıştır

Elıf senın kullanıcı adın deĞıŞıklık ıstedıkten ne kadar sonra deĞıŞtı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…