inşallah nazlım . ama istanbul ankara gibi degil çokk karışık biyer ya allah sizlere kolaylık versin ankara heryere 2. dolmuşla ulaşabilirsin bi ucundan bi ucuna ... istanbul ıh .aaa inşallah gelirsiniz aebenciğim esenler benim işyerime çok yakın.delikafadulden
hemen atlayayım ymukum bunun açıkrenkli ve desenli olanını ve hatta biraz kısa olanını tavsiye ederim .... altınada beyaz pontolon ....
ama aebencim nazlıyla özgenin sayfasında bende yazdım beni nasıl görmedin orda mafoldumben
haftasonu biraz cozuttum maleseflmaz:
yumukum elbise giymeyi çok seven bir insan olarak ben elbise diyorum
bende size temmuzda arkadaşın düğününde giyeceğim elbiseyi koyayım
Şeniz ah canım benim ...opuyorumnanaktan hızlı geçtim çok sayfa olunca fark edememişim . :mymeka: bana ...kaydirigubbakcemile3 sen es geçilecek hatunmusun ....yerimsenibenama aebencim nazlıyla özgenin sayfasında bende yazdım beni nasıl görmedin orda mafoldumben
haftasonu biraz cozuttum maleseflmaz:
yumukum elbise giymeyi çok seven bir insan olarak ben elbise diyorum
bende size temmuzda arkadaşın düğününde giyeceğim elbiseyi koyayım
Şeniz ah canım benim ...opuyorumnanaktan hızlı geçtim çok sayfa olunca fark edememişim . :mymeka: bana ...kaydirigubbakcemile3 sen es geçilecek hatunmusun ....yerimseniben
benim çok iş var şu mobilyacı dolapları getirmedi guya bugün getirecekti siz siz olun akrabaya iş yaptırmayın .:dilcikar: valla 2. ay olacak tüm temizligim onu bekliyor .delikafadulden
annemlerde gelecek ... şimdi çocukların yorganlarını küvete bastım kaldırıyorum ya temiz olsun bu sefer kendim yıkıycam su kokusu olsun ya hep kuru temizleme olmuyo .... şimdi kalkmam lazım .
anlaşılan ben bu günlerde idyet yapamycam umarım tekrar 70 dogru çıkmam .laelaelaelaelaekafamçokkarıştı
slm 6.takımn güzelleri a.s.
bakın pastayla geldiim ama diet pasta buua.s
slm 6.takımn güzelleri a.s.
bakın pastayla geldiim ama diet pasta buua.s
melek çok gücelllll...mora bayılırım süper üstüde işli falan:lepi:
sizin yakınmı düğünü olan kişi baya ağır kıyafet...
benimki bukadar abiye değil biraz spor bile yani tatilde geceleri yeneğe çıkarken falan bile giyeceğim aldığım elbiseyi...herkez çok şık giyiniyo anacım bende eksik kalmıyayım diyorum))))
bizim düğün uzak ya biri burda çalışan bi elemanın izmirdekide alışveriş yaptığımız bi firmanın satış müdürüymüş...
öyle yanii..çok ağır giyinmiyorum yakınları giyer okadar abiyeyi...dimi ama..
tabi tabiii)))nikah şahidi baş köşelerde olur sende eşi olaraktan en güzellerden olursun..çok şık giyin canım..bende saç baş falan biraz daha havalandırırm kendimi artık o gece:lepi:
ben şimdi yemeğe iniyorum görüşürüz..
nehaber bebekler bir slm vereyim dedim.kaydirigubbakcemile5
hemşomm kütom asim özgem nazlım refim ceylinim fatum melekciğim yumukum nil hanım ve henüz isimlerini aklımda tutamadığım yeni üylerimiz neler yapıyorsunuz bakemmmbuyrunnnnnnnnn
kütocuk taşındınmı kuşuma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?