Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebenciğim bana klsa daha çok yürüyecektim ama bizim komşunun küçük kızıda takıldı bana önceden hızlı hızlı hareket etti sonra yoruldu canım. bende uzatmadım fazla .

AL bol ekmekli ama güzel bir menü daha .....kaydirigubbakcemile5Şeniz

kızlar bugün erkencyim çünkü haftasonu düğünü olan arkadaşın bugün nikahı var eşim şahit bende gidicem nikahlarına.Bu arada bacaklarımdaki tüyler deri altından çıkmaya başladılar hafta sonuna kadar çıkmazsa ben elbiseyi nasıl giyicem ya napsamki acaba?

aebenciğim bana klsa daha çok yürüyecektim ama bizim komşunun küçük kızıda takıldı bana önceden hızlı hızlı hareket etti sonra yoruldu canım. bende uzatmadım fazla .
yok yok nazlım 1. saat hadı buçukdaha yeterli abartma fazla . herşeyi kararında yap ..yerimseniben

maşallah aebenciğim kızlar haftaya iyi başladılar. ya ben sabah tartıya çıktım azcık fazla gösterdi beni neden olaki acaba anlamadım ben.

ya kızlar bişi sorcam..şimdi akşam yemeğinde bi yemek çeşidim biftek olcek ama bu sefer sosta bekletmk istiyorum...
sirkeli kekikli soğansuyundan mı ne bi sos yapıp bekletiyordu eltim şimdi onuda arayıp sorayacağım havalara girmesin)))))
siz bliyormusunuz nasıl yapıldığını...yanınada mantarı bişi yapmak istiyorum mantarda var..napim yaa ben??

şu an sana önerecegim pek bişi yok nurom ama . epilasyondan sonra şu guttonun karınca yagı varya baya geç çıkartıyo . en az 2 hafta .

yok yok nazlım 1. saat hadı buçukdaha yeterli abartma fazla . herşeyi kararında yap ..yerimseniben

tamam aebenciğim. sahilde yürüyüz yolu boyunca yürüyorum oda 1,5 saat yapıyor. eve kadarda 20 dk falan yapıyor ama eve çıkarken yavaş yavaş yürüyorum . yorulmuş oluyorum çünkü.:lepi:

pudra sür:lepi:

et için en güzel soslardan biri süttür nilüm . süt eti çok yumşatıyor . ben genelde süt ,salça ,karabiberre yatırırım ..

maşallah aebenciğim kızlar haftaya iyi başladılar. ya ben sabah tartıya çıktım azcık fazla gösterdi beni neden olaki acaba anlamadım ben.

suyu mu fazla kaçırdın nazlım? yada bünye direniyo? bende dün bügün tartılıyom tammm 80 :) yani ibre 8 ile 0 ın tam ortasında :))) birazcık gerilemiyo ama benim takıldığım kilo 80 olacak gibi görünüyo :))) 3 kilo daha gitseydide yuvarlak hesap soranlara 10 kilo verdim deseydim sırnaşık şey

nazlıcım geçen benimde öyle odu 68.600 dü cumartesi sabahı 68.700 çıkmıştım bişi yemediğim halde..
pazar gündüde tıkındığım için 69 çıkmıştı ama dünden beri 68.500 çıkıyorum:lepi::lepi:

herhalde vücut direniyo sonra gidiyo yine:içelim:

Herkese günaydın! Elmamı yiyip yürüyüşe başlıyorum :)
sünneti atlattın galiba kılementinim ....Şeniz
nazlı hafta sonu bozdugun için canım bu 2. bozuşun oldugu için tartıya yansımış olsun üzülme u dönüşü ve tekrar eski moduna dönmen herşeyi halleder ....yerimseniben

et için en güzel soslardan biri süttür nilüm . süt eti çok yumşatıyor . ben genelde süt ,salça ,karabiberre yatırırım ..

vallamı..o nasıl yapılıyo??*şimdi yapıcam 4 e kadar bekleteyim diyorum yetelimi??sonra nasıl yapıyorsun salçalı yapcam ben...yapılır dimi

benim en çok takıldığım kilo 60 tı onu geçtim çok şükür. sende 80 geçersin nurhayatçığım. ben günde yaklaşık olarak 2 litre su içiyorum ama bilmiyorum ki reglim yaklaşıyor ondan oabilir.

maytop hatun kırmızlanmışın ç k.k. kartı aldın herhal ....hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…