Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet bak aynı benim sostan yanlız sarımsak hariç ......cokacimcoook

abenciğim son bişi daha..kekik koymuyormusun??
evet tavuga daha çok koyyorum . ete ona oranla daha az...yerimseniben hatta bazab toz kırmızı biberler varya ondanda katarım rengi daha koyu olur o zaman ..... ben mutfakta pek ölçü kullanmam genelde göz kararı . eeee 15 senelik ev hatunuyuz bide 5 sene bekarlıgı kat 20 sene ...:1shok::1shok:
bakın benim diyeti hafta sonu yaptıgım yalancı su böregi bozdu .senağlama çok kolay ama bi okadarda nefis . hazır yufka ve . fiyonk makarnayla yapıyorum inanın gerçek su böregi gibi oluyor ....cokacimcoook

çok seviyorum yaa aynı şeylerden bulursam kaçırmıyorum biraz zor oluyo malum 6yaş 7-8 yaş için bulduğumu 1 yaş için zor buluyorumlülülülülülü

çok tatlı olmuşlar ama opuyorumnanaktan

bizi de annem kardeşimle ikiz gibi giydirirdi kaydirigubbakcemile3
gerçi bizim aramızda 2 yaş var sadece

çok seviyorum yaa aynı şeylerden bulursam kaçırmıyorum biraz zor oluyo malum 6yaş 7-8 yaş için bulduğumu 1 yaş için zor buluyorumlülülülülülü
bügün rüyamda bi veledi emziriyodum ..sırnaşık şey seninkine sütlenecekmişim bak ....opuyorumnanaktan

ya kızlar benim canım çok sıkılıyor. ben sabahları kalkıp işe gelmeyi hiç istemiyorum artık. hem iş olmamasından hemde 4. ayımıza gireceğiz maaş alamıyoruz. buda beni inanılmaz derecede işten soğuttu. offfff yaaa. ya işler açılsın yada kapatacaklarsa kapatsınlar ben bu stresle daha fazla yaşamak istemiyorummmm.

abenciğim bana tarifini özelden vea buradan yazabilirsin canım..su böreğinide yaparım:):9yufkamda var..hehehe))))çeşit olsun:)

abenciğim bana tarifini özelden vea buradan yazabilirsin canım..su böreğinide yaparım:):9yufkamda var..hehehe))))çeşit olsun:)
FIRSAT bulsan yemek tarıflerine neler ekliycem ama bualmıyorum . inan cepte resinlerini hep çekiyorum bir türlü ekleyemiyorum .

kısaca şöyle anlatayım . yarım paker fiyonk makarnayı normaldan az fazla haşla .

içinide 250 gr kadar . ben pek ölçü kullanmam ama sende göz kararı yaparsın . peynirin içine maydonoz birada istege baglı dere otu keriştir .bi kenarda dursun ..

ben bütük 1. tepsi için 3. yufka kullanıyorum . ilkkatı tepsiyi yaglayıp ser .. en atta gelen yereyarımyüfkadaha ser . ama aralarına . sos dökeceksin .
bak onuda yazmadım dimi ..
sosu ise 2 bar yakın süt . 4 yumurta . yumurtanın 2 tenesinin sarısını üstü için ayır .braz tuz . at . bu sosu
yag ise sostan ayrı sürülecek . yufkalar serildikçe önce yag sonra sos . bu hamurlaşmayı önler ..

ay pek karışık oldu .

1. tam yufkayı tepsiyi yaglayıp seriyorsun tekrar yaglayıp soslayıp yarım yufkadaha seriyorsun ....
haşalgıgın ve biraz yagladıgın makarnaların yarısınıda düküyorsun . bu makarnaların üstüne sostan döküp . peynir içinide yayyorsun . . üstüne tekrar 1 kat yufka serip önce yag sonra sos döküyorsun . kalan makarnayıda bi önceki gibi yayyorsun . gine yag ve sos dükerek . en üstünede 1. yufka ... yumurta sarısı sürüp . çörek ötu ve susam döküp pişiriyorsun .

ay çok karışık oldu galiba ...ama çok güzel oluyor .cokacimcoook

abencim çok teşekkürler ya çok hoş gözüküyor..yapayımmı acaba ya..merak ettim valla...
yapacaım fırsat kalırsa..sağol canım canım...zemuszemus

karıştııı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı 250 grlık peynir maydonoz dereotu ayrı bi karışım makarna ayrı sos ayrı bi karışım.. ilk önce ben peynir maydonozlu karışımıda makarnaya eklenecek sandım :)

kiz allah sizi ne yapmasin emi bu tarif burda verilirmi yahu cokacimcoookburasi diyet gruplari ac gezen var diyetinin 2. gununde olan zemuszemusalyazmali var sonra ustune corekotu susam ekiceksin cok guzel oluyo diyosunuz yaaaaaa
neyse bir merhaba demeden pat diye girdim ilk bu tarif cekti dikkatimi
herkeze merhaba onceliklen aebenim bu diyet ilk bakildiginda zor gibi gorunuyo fakat baslayinca guzel ve inaniyorum guzel sonuc cikacak
hepnize kolay gelsin yapmayinlmaz: bu tarifi ben dnedim cok kotu sırnaşık oluyo cok kilo aldiriyo gicik oldugunuz biri varsa ona verin bu tarifi yapip yapip kilo alsin:jeyyar:

aplam ellerine sağlık geldiğimi pişman ettin takımınıza he ,
börek neysede aplam makarna neeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaa...
slm herkese...

günaydın kızlar.
aebenciğimin böreğinden tatmış biri olarak denemenizi bende tavsiye ederim çok güzel yapıyor bu gacı böreğicokacimcoook

ben bu hafta çocuklarımla birlikte 2 haftalığına memlekete doğru bir yolculuk yapmayı düşünüyorum.:icecream:
aslında burdada her sabah komşularımla yürüyüş yapıyordum ama :umursamaz:
kızımda ordada yaparız anne sabahları diyor.
inşallah yapabilirim çünkü bu yürüyüşler bana çok iyi geliyordudelikafadulden
eğer birdaha uğrayamazsam hepinize güzel bir bensiz 2 hafta geçirmenizi diliyorum.
umarım geldiğimde çok güzel kilolar vermiş olarak görürüm sizi.
doradan sevgiler ve öpücükler Şeniz

iyi yolculuklar,iyi tatiller doracım.

iyi tatiller doracığım. bol bol eğlen canım. opuyorumnanaktan

hehe zenanım sen 2. sayfa önceya bak baklavanın resmine .....kaydirigubbakcemile3
ya umarım iyi sonuç alırsınız . öylen yok o diyetteya beni zoelar gibime geliyor ...... sabahta 1. dl. ekmek . ben çok yemege alışmişin galiba ...mafoldumben
hihihi))))
ben dedim abenciğim özelden ver diye adımız çıkcak valla))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayben size yapmıştim dimi o börekten ....unutmuşum ...:kedi:

doram güle güle git gez canım ....opuyorumnanaktan

ben öyleden sonra kızılaya iniyorum fıstıklar . dr. randevüsüna ... ordanda eşimin birosuna geçerim büyük ihtimal .... herkase güzel bir olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…