pudramı ?? ama üstüne süper ince siyah çorap giyicem.Sonra çorap içi alacalı bulacalı olmasın :))))))))) fondotenmi yoksa? fondoten çorapın içinde alacalı olurmu??
evet simdi yapsan olur . ben bu sosu hem ete hem tavuga yapıyorum . ete göre miktarını sen ayarla . şalça .. süt . kara biber . azda sıvı yag . yogur eti iyce . sonra dolaba koy beklesin akşama kadar . hafifte tuz at az ama sonra pişirirken tekrar eklersin .... bu sosu izgara yaparken de kullanıyorum ama o zaman süt yerine yogurt kullanıyorum tavukta ....zevke göre kekikte atabilirsin .cokacimcoookvallamı..o nasıl yapılıyo??*şimdi yapıcam 4 e kadar bekleteyim diyorum yetelimi??sonra nasıl yapıyorsun salçalı yapcam ben...yapılır dimi
senneiş yapıyordun nilü ben kaçırdımmıki .. kaydirigubbakcemile3kızlar ben bugün edeyim ya ..evde olmak ne güzel yaa..ohhhhh valla...keyfim yerinde...ama hiç iş yapası gelmiyo insanın valla..pineklemek istiyorum sankikaydirigubbakcemile3
evet simdi yapsan olur . ben bu sosu hem ete hem tavuga yapıyorum . ete göre miktarını sen ayarla . şalça .. süt . kara biber . azda sıvı yag . yogur eti iyce . sonra dolaba koy beklesin akşama kadar . hafifte tuz at az ama sonra pişirirken tekrar eklersin .... bu sosu izgara yaparken de kullanıyorum ama o zaman süt yerine yogurt kullanıyorum tavukta ....zevke göre kekikte atabilirsin .cokacimcoook
evet canım kıslar öyle yapıyor meyveli bol sebzeyle telefi ediyorlar .. aaaaaa bak ona bi çözüm daha var dur ben sana püskütün yazısını getireyim kılementin ...kaydirigubbakcemile2Bugün dışarıdaydım haftaya çok kötü başladım. Diyet olarak. Yarın bütün gün meyve mi yesem ne yapsam? Siz bir gün fazla kaçırınca ertesi gün ne yapıyorsunuz kızlar?
Bu hafta kilo veremem kesin :sinifsinif:
evet simdi yapsan olur . ben bu sosu hem ete hem tavuga yapıyorum . ete göre miktarını sen ayarla . şalça .. süt . kara biber . azda sıvı yag . yogur eti iyce . sonra dolaba koy beklesin akşama kadar . hafifte tuz at az ama sonra pişirirken tekrar eklersin .... bu sosu izgara yaparken de kullanıyorum ama o zaman süt yerine yogurt kullanıyorum tavukta ....zevke göre kekikte atabilirsin .cokacimcoook
senneiş yapıyordun nilü ben kaçırdımmıki .. kaydirigubbakcemile3
kıslar bu arada ref kaç gündür yok ortalarda en son oglan hastaydı bişi yoktur umarım ....delikafadulden
fondoen bulaşır...çorap giyeceksen belli olmaz kız okadar ...
senin sosa birazda süt kat canım . bak ozaman etin dahada yumşak oldugunu göreceksin .....yoğurtlu sosu bende tavuğa yapıyorum hatta fırın poşetine diziyorum nefis oluyor..hemde hafifi bir rejim yemeği olabilir:lepi:
eti dediğin gibi sütle yapayım ozaman canım...
bizim kendi işimiz...inşaaat malzemelri satıyoruz ama ince işi..
banyo malzemeler ,seramik,parke, vitrifiye grubu gibi malzemeler...
ben mağzada duruyorum..:kedi:
bak onuda unutmuşum ...:kedi:AebencİĞİm ref samsuna gİttİ bu hafta olmayacak 21 hazİran gerİ dÖnerİm demİŞtİ.
maytap one kıs çifte spaydırmenleri yatırmışın ...kaydirigubbakcemile3günaydın 6.takımın fıstıkları
nazlıcımmenün süper koçum fazlalıkta adet olacaksındır belki şişliktir cnm
günaydın 6.takımın fıstıkları
nazlıcımmenün süper koçum fazlalıkta adet olacaksındır belki şişliktir cnm
elifçiğim cozutmuşsun yine poğçalar , cipsler falan ,u dönüşü yaptın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?