Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben bugün edeyim ya ..evde olmak ne güzel yaa..ohhhhh valla...keyfim yerinde...ama hiç iş yapası gelmiyo insanın valla..pineklemek istiyorum sankikaydirigubbakcemile3

vallamı..o nasıl yapılıyo??*şimdi yapıcam 4 e kadar bekleteyim diyorum yetelimi??sonra nasıl yapıyorsun salçalı yapcam ben...yapılır dimi
evet simdi yapsan olur . ben bu sosu hem ete hem tavuga yapıyorum . ete göre miktarını sen ayarla . şalça .. süt . kara biber . azda sıvı yag . yogur eti iyce . sonra dolaba koy beklesin akşama kadar . hafifte tuz at az ama sonra pişirirken tekrar eklersin .... bu sosu izgara yaparken de kullanıyorum ama o zaman süt yerine yogurt kullanıyorum tavukta ....zevke göre kekikte atabilirsin .cokacimcoook

kızlar ben bugün edeyim ya ..evde olmak ne güzel yaa..ohhhhh valla...keyfim yerinde...ama hiç iş yapası gelmiyo insanın valla..pineklemek istiyorum sankikaydirigubbakcemile3
senneiş yapıyordun nilü ben kaçırdımmıki .. kaydirigubbakcemile3

kıslar bu arada ref kaç gündür yok ortalarda en son oglan hastaydı bişi yoktur umarım ....delikafadulden

ANTEP TERBİYELİ BİFTEK

MALZEMELER:

1 kilo biftek
2 yemek kaşığı antep biber salça
5 diş sarımsak
1/2 su bardağı süt veya
3 kaşık yoğurt
1/2 su bardağı sıvı yağ
tuz,karabiber,kekik

YAPILIŞI:

Bir kapta biftekler ve salça, yağ, dövülmüş sarımsak, yoğurt veya süt, tuz, karabiber,kekik harmanlanır. Ağzı kapaklı bir kapta bir gece buzdolabında bekletilir.(biftek o zaman daha yumuşak olur). Ertesi gün ya teflon tavada, ya ızgarada yada kömür ateşinde pişirilir. Yanında sadeyağlı sade pilav (bizim yöreye özgü bir yağ.Tatlı ve yemeklere kullanılır.Çok güel bir tat ve koku verir.)ve turşu tavsiye ederim.
alıntıdır.

günaydın fıstıklar nasılsınız?

dün yediklerimi yazmaya bile korkuyorum :kedi:

sabah

1 zeytinli poğaça, 1 şekersiz çay

öğle

2 y.k. kadar pilav
1 domates

akşam

1 biber dolması
patates salatası
1 kase light yoğurt

veee geceye geliyoruz

1 kase dondurma ve cips lmaz: lmaz: :kedi:

bak ben hiç süt koymam bi de öyle denemek lazım CADIARZU

zeytinyağ, tuz, karabiber, kekik ve soğan koyarım öyle bekletirim

evet canım kıslar öyle yapıyor meyveli bol sebzeyle telefi ediyorlar .. aaaaaa bak ona bi çözüm daha var dur ben sana püskütün yazısını getireyim kılementin ...kaydirigubbakcemile2

yoğurtlu sosu bende tavuğa yapıyorum hatta fırın poşetine diziyorum nefis oluyor..hemde hafifi bir rejim yemeği olabilir:lepi:
eti dediğin gibi sütle yapayım ozaman canım...
senneiş yapıyordun nilü ben kaçırdımmıki .. kaydirigubbakcemile3

kıslar bu arada ref kaç gündür yok ortalarda en son oglan hastaydı bişi yoktur umarım ....delikafadulden

bizim kendi işimiz...inşaaat malzemelri satıyoruz ama ince işi..
banyo malzemeler ,seramik,parke, vitrifiye grubu gibi malzemeler...
ben mağzada duruyorum..:kedi:

AebencıĞım ref samsuna gıttı bu hafta olmayacak 21 hazıran gerı dÖnerım demıŞtı.

Püsküüt kullanıcısından alıntı

Bu kilo işi bir türlü yerine oturmuyor.. Bir alıyorum, bir veriyorum.. Hacıyatmaza döndüm.. :roflol:

Arada yaptığım kaçamaklar bazen pahalıya mal oluyor.. Bir süre önce Cumartesi akşamı güzel bir masada saatlerce oturmanın bedelini 1.5 kilo alarak ödedim..

Ertesi gün aklıma yeni bir yöntem geldi.. Heyecanla uyguladım.. ıki günde gitti 1.5 kilo..

Şimdi onu da paylaşmak istiyorum. Sanırım arada metabolizmayı şaşırtmak için de kullanılabilir..

Günün kalorili tek öğünü "kahvaltı" olarak yenilecek. (örn: 2 tane tost / omlet ve sosis)
Sonraki her öğün ara öğün niteliğinde olacak.. ve iki saatte bir yenilecek. (1 bardak süt / 8 tane erik / söğüş / 1 bardak çorba)

Yemenin son saati yok.. ıki saatte bir mutlaka yeniliyor..

Deneyen olursa, normal rejim seyrinde bu yönteme geçip de kilo vermesi durduğu halde faydası olan mutlaka buraya paylaşımını yazsın ki; daha çok arkadaşımızın faydalanmasını sağlayalım..

Merakla bekliyorum.. yerimseniben

püskütün başarı öyküsünden getirdim ....

günaydın 6.takımın fıstıkları
nazlıcımmenün süper koçum fazlalıkta adet olacaksındır belki şişliktir cnm

elifçiğim cozutmuşsun yine poğçalar , cipsler falan ,u dönüşü yaptın inşallah.

senin sosa birazda süt kat canım . bak ozaman etin dahada yumşak oldugunu göreceksin .....

evet meslegini söylemiştin ama yeni fıstıklar çok olunca ben karıştırdım ...Şeniz
AebencİĞİm ref samsuna gİttİ bu hafta olmayacak 21 hazİran gerİ dÖnerİm demİŞtİ.
bak onuda unutmuşum ...:kedi:

günaydın 6.takımın fıstıkları
nazlıcımmenün süper koçum fazlalıkta adet olacaksındır belki şişliktir cnm

sağol maytapçığım inşallah ondandır canım . sabah sabah moralim bozuldu. okadar uğraşıyorum neden böyle oluyor diye söylendim kendime.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…