Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu saat itibarı ile yediklerim

sabah

3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir

ara

5 adet yeşil erik

öğlen

3 adet köfte
çoban salata
1 su bardağı yoğurt.

ben öyleden sonra kızılaya iniyorum fıstıklar . dr. randevüsüna ... ordanda eşimin birosuna geçerim büyük ihtimal .... herkase güzel bir olsun ....

sağol aebenciğim sanada güzel bir gün olsun inşallah.opuyorumnanaktan

kız iptal oldu yemek ...anneannesi hastalanmış acil istanbula gidiyorlarmış...sinir oldum gııı....yani allah şifa versinde ben bisürü hazırlık yaptım allahtan dolmaları pişirmedim difrize attım ....offf.....
şansa bak...

olsun canım ya hayırlısı olsun . Inşallah tez zamanda iğleşir hastaları. Ben geleyim yemeğe

Elıf nasılsın benım canım sıkılıyor.ya Özge yok bugÜn merak ettım bıŞey yoktur ınŞallah asıde uĞramadı hıÇ.

biz gelelim mi yerimseniben yerimseniben

Elİf nasılsın benİm canım sıkılıyor.ya Özge yok bugÜn merak ettİm bİŞey yoktur İnŞallah asİde uĞramadı hİÇ.

benimde canım sıkılıyo nazlıcım
bi aşağı bi yukarı dolanıyom
kocişim de geldi opuyorumnanaktan

biz gelelim mi yerimseniben yerimseniben

benimde canım sıkılıyo nazlıcım
bi aşağı bi yukarı dolanıyom
kocişim de geldi opuyorumnanaktan

boş boş oturmaktan çok sıkılıyorum artık. benim nişanlım gelmiyor yaaaaa.....mafoldumben

beni görmeye gelmez zaten :mymeka:
işi var ondan geldi, yanıma yukarı çıkmadı bile :umursamaz:

benim nişanlımda utanıyor onun için gelmiyor işyerime gelse bile kapıdan hemen bana bişey veriyor veya alıp gidiyor. gel çay iç diyorum gelmiyor opuyorumnanaktan

yemeğe gelin kızlar yaa:)
bikaç arkadaşı çağırdım tabi herkezin işi var galiba son anda kim gelir ayol...siz gelin bariikaydirigubbakcemile

can sıkıntısından resim çektim evmin:):)bilgisayardada vardı..
kafayı yedim galiba..kaydirigubbakcemile3
hepsini albüme yükledim ....buyrun gelin hadiikaydirigubbakcemile3

ay sıkıldımmm ben evdeee yaaa..offf..ben hayatta evde oturamam valla...çok sıkıldımmmmmmmmdelikafadulden

nazlı napıosun canım???çalışıyormusun??
ben yürüyüşe çıkayım diyorum şimdi...

iyi akşamlar kızlar ben bugün sabah 9da işe gittim o yüzden sabah uğrayamadım takıma nasılsınız?
bugün yediklerim şöyle
sabah,
2 grissini şekersiz çay

öğlen;
2 şişe ayran
2 grissini
1 salatalık

akşam;
1 kase domates çorbası
1 porsiyon közlenmiş patlıcan
küçük haşlama but
salata

gece
yeşil elma

bu arada bende özgem gibi şişmeye başladım hastalancam yaklaştı dün gece karnım en az 3 aylık vardıkaydirigubbakcemile3bugün daha iyi görünüyo:kedi: cumaya bakalım belli olcak belki veremem ama regl döneminden yoksa diyet süper aynen devam:lepi:

sabah acele çıkmışın galiba hı kavaltı bile etmemişin ...delikafadulden

sabah acele çıkmışın galiba hı kavaltı bile etmemişin ...delikafadulden

evet cnmkaydirigubbakcemile3 8:50de arkadaş telefonla uyandırdı paldır küldür giyindim çıktım kahvaltı olarak yapabileceğim simit poğaça olacaktı o yüzden çantamdaki grissinilere takıldım bende iyide oldu aslındakaydirigubbakcemile2

can sıkıntısından resim çektim evmin:):)bilgisayardada vardı..
kafayı yedim galiba..kaydirigubbakcemile3
hepsini albüme yükledim ....buyrun gelin hadiikaydirigubbakcemile3

nilücüm evin çok güzelmiş canım zevkli döşenmiş Allah yuvanızdan huzurunuzu eksik etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…