ben öyleden sonra kızılaya iniyorum fıstıklar . dr. randevüsüna ... ordanda eşimin birosuna geçerim büyük ihtimal .... herkase güzel bir olsun ....
kız iptal oldu yemek ...anneannesi hastalanmış acil istanbula gidiyorlarmış...sinir oldum gııı....yani allah şifa versinde ben bisürü hazırlık yaptım allahtan dolmaları pişirmedim difrize attım ....offf.....
şansa bak...
kız iptal oldu yemek ...anneannesi hastalanmış acil istanbula gidiyorlarmış...sinir oldum gııı....yani allah şifa versinde ben bisürü hazırlık yaptım allahtan dolmaları pişirmedim difrize attım ....offf.....
şansa bak...
Elİf nasılsın benİm canım sıkılıyor.ya Özge yok bugÜn merak ettİm bİŞey yoktur İnŞallah asİde uĞramadı hİÇ.
biz gelelim mi yerimseniben yerimseniben
benimde canım sıkılıyo nazlıcım
bi aşağı bi yukarı dolanıyom
kocişim de geldi opuyorumnanaktan
boş boş oturmaktan çok sıkılıyorum artık. benim nişanlım gelmiyor yaaaaa.....mafoldumben
beni görmeye gelmez zaten :mymeka:
işi var ondan geldi, yanıma yukarı çıkmadı bile :umursamaz:
sabah acele çıkmışın galiba hı kavaltı bile etmemişin ...delikafaduldeniyi akşamlar kızlar ben bugün sabah 9da işe gittim o yüzden sabah uğrayamadım takıma nasılsınız?
bugün yediklerim şöyle
sabah,
2 grissini şekersiz çay
öğlen;
2 şişe ayran
2 grissini
1 salatalık
akşam;
1 kase domates çorbası
1 porsiyon közlenmiş patlıcan
küçük haşlama but
salata
gece
yeşil elma
bu arada bende özgem gibi şişmeye başladım hastalancam yaklaştı dün gece karnım en az 3 aylık vardıkaydirigubbakcemile3bugün daha iyi görünüyo:kedi: cumaya bakalım belli olcak belki veremem ama regl döneminden yoksa diyet süper aynen devam:lepi:
sabah acele çıkmışın galiba hı kavaltı bile etmemişin ...delikafadulden
can sıkıntısından resim çektim evmin:):)bilgisayardada vardı..
kafayı yedim galiba..kaydirigubbakcemile3
hepsini albüme yükledim ....buyrun gelin hadiikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?