Püsküüt kullanıcısından alıntı
Bu kilo işi bir türlü yerine oturmuyor.. Bir alıyorum, bir veriyorum.. Hacıyatmaza döndüm.. :roflol:
Arada yaptığım kaçamaklar bazen pahalıya mal oluyor.. Bir süre önce Cumartesi akşamı güzel bir masada saatlerce oturmanın bedelini 1.5 kilo alarak ödedim..
Ertesi gün aklıma yeni bir yöntem geldi.. Heyecanla uyguladım.. İki günde gitti 1.5 kilo..
Şimdi onu da paylaşmak istiyorum. Sanırım arada metabolizmayı şaşırtmak için de kullanılabilir..
Günün kalorili tek öğünü "kahvaltı" olarak yenilecek. (örn: 2 tane tost / omlet ve sosis)
Sonraki her öğün ara öğün niteliğinde olacak.. ve iki saatte bir yenilecek. (1 bardak süt / 8 tane erik / söğüş / 1 bardak çorba)
Yemenin son saati yok.. İki saatte bir mutlaka yeniliyor..
Deneyen olursa, normal rejim seyrinde bu yönteme geçip de kilo vermesi durduğu halde faydası olan mutlaka buraya paylaşımını yazsın ki; daha çok arkadaşımızın faydalanmasını sağlayalım..
Merakla bekliyorum.. yerimseniben
püskütün başarı öyküsünden getirdim ....
nazlı napıosun canım???çalışıyormusun??
ben yürüyüşe çıkayım diyorum şimdi...
evet okudum geldim. çoğunluk diyet yapamamış. ben de bu yapamayanlardanım. ne güzel gaza gelmiştim. kaçırdım yine maalesef
bir kere motivasyonum düştü mü devam edemiyorum.
eeee nasılsınız bakalım a.s.
selam kızlar ben geldim dün eğitimdeydim uğrayamadım geçmişi okuyup geliyorum
günaydın herkese nasılız hatunlar...
ii çok şükür nazlım sağol...
delikafaduldendelikafadulden pınarım gardaşım . hoş geldin ama gidiyomuşun ....:1hug: valla özlettin iyce kendini ha ....buyrunnnnnnnnnmerhabalar kızlar.a.s...yumukum ve özge yaptığınız diet gerçekten çok hoşuma gitti,başarılar dilerim....bu dietle vermemek mümkün müdür ki?ağzını tutunca olur. ben hamurişi olmadan 38 gün nasıl dayanabilirim:roflol: o ayrı konu tabiii ama dönünce muhakkak denememe gereken bir diet.....:enbuyukkk:
eeee daha daha nasılsınız? ben haftaya anneme gidicem nasipse 1 ay oralardayım,eee sıkıldık artık biraz tatil lazım...artık gelince bol bol girereim ve dietlere devam ederiz.....
yeni arkadaşlara selam...replerinizi verdim dikkat ederseniz...kaydirigubbakcemile5
aebenim 6bin küsür olmuşuz yarısını ver bacım fazla gelir sana allah muhafaza...:jeyyar::roflol:
bende eczanede bir zayıflama hapıyla tanıştım,EXODEKS,hiçbir zararı yokmuş,eczaneden güvenle alınıp kullanılabiliyormuş..düzenli kullanımda çok güzel verdiriyormuş,ama 6-12 ay devam edilecek...fiyatı 35 tl. yani makul ve 28 gün gidiyor...ilgilenenlerin dikkatine.....
kayınvalidem bayaa iyi,artık koltuk değnekleriyle koşuyor dersem yalan olmaz...çılgın karı....delikafadulden
herkezi öopuyorumnanaktanptüüüüümmmmm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafadulden pınarım gardaşım . hoş geldin ama gidiyomuşun ....:1hug: valla özlettin iyce kendini ha ....buyrunnnnnnnnn
bütün replarim sana feda olsun hayatım senden dgerlimi .....:1hug:
git gez bakalım tatili hak ettin ...hihoyyyt
canım exodeks şu kromla üzüm çekirdegi deyilmi .... ben krom kullandım faydasını göremedim ama sende olur belki .. hadi hayırlısı . silim kremleri ne yaptın kıs ..:1rolleyes:
ve en önemli ayrıntıyı atlamışın ..kaç kilosunnn .:jeyyar:
hadi güle güle git gel ...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?