Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

KISLAR ŞU ANDA trt. 2 DE . sabanın purogramında . 5. takımdaN BıR arkadaş türk sanat müzügi söylüyor ......

merhabalar kızlar.a.s...yumukum ve özge yaptığınız diet gerçekten çok hoşuma gitti,başarılar dilerim....bu dietle vermemek mümkün müdür ki?ağzını tutunca olur. ben hamurişi olmadan 38 gün nasıl dayanabilirim:roflol: o ayrı konu tabiii ama dönünce muhakkak denememe gereken bir diet.....:enbuyukkk:
eeee daha daha nasılsınız? ben haftaya anneme gidicem nasipse 1 ay oralardayım,eee sıkıldık artık biraz tatil lazım...artık gelince bol bol girereim ve dietlere devam ederiz.....
yeni arkadaşlara selam...replerinizi verdim dikkat ederseniz...kaydirigubbakcemile5
aebenim 6bin küsür olmuşuz yarısını ver bacım fazla gelir sana allah muhafaza...:jeyyar::roflol:
bende eczanede bir zayıflama hapıyla tanıştım,EXODEKS,hiçbir zararı yokmuş,eczaneden güvenle alınıp kullanılabiliyormuş..düzenli kullanımda çok güzel verdiriyormuş,ama 6-12 ay devam edilecek...fiyatı 35 tl. yani makul ve 28 gün gidiyor...ilgilenenlerin dikkatine.....
kayınvalidem bayaa iyi,artık koltuk değnekleriyle koşuyor dersem yalan olmaz...çılgın karı....delikafadulden
herkezi öopuyorumnanaktanptüüüüümmmmm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çok teşekkürler, koçum opuyorumnanaktan Bugün kahvaltıda elma yedim, öğlen K flakes, ama gel gör ki akşam yine bir yemekteydik ve ben tam 7 saat hiçbir şey yememiştim. Yarım lahmacun ve bir küçük dilim börek yedim. mafoldumben Tatlıları falan yemedim. Ya çok üzülüyorum böyle olunca. Bir şey farkettim evde çalışırken, 2 hafta süreyle nerdeyse hiç evden çıkmadım ve bence o şekilde düzenli kilo verdim. Çünkü sürekli bilgisayarın başında sadece yemek saatlerinde kalkıyordum ve 3 litre de su içiyordum. Şimdi sürekli dışarıda işlerim oluyor, bana misafir geliyor. Ev pasta dolu mesela şu an. Ben krize giriyorum. Sinir krizine :) Bu hayat temposunda diyet yapmak, daha doğrusu düzenli yemek yemek çok zor. Pratik olan yemekler hep bol kalorili. Ben bu 20 kiloyu nasıl aldığımı da çözdüm. Tiroit, antidepresan onlar ayrı da, asıl hareketsizlik ve hazır yemekten almışım.lmaz:

günaydın 6. takımın fıstıkları

dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k. kadar beyaz peynir

ara

5 adet erik

öğlen
3 adet köfte
çoban salata
1 su bardağı yoğurt

ara

9 adet erik

akşam

1 tabak menemen
1 kase yoğurt

ara

1 adet şeftali

ve 1 saat 15 dakika tempolü yürüdüm:lepi:

nazlı napıosun canım???çalışıyormusun??
ben yürüyüşe çıkayım diyorum şimdi...

evet nilücüğüm çalışıyorum ben tekstil makinaları yapan bir firmanın satınalmasını yapıyorum. uzun zamandır iş yok genelde bu aralar boş boş oturuyorum. bu arada evin çok güzel canım. sağlıklı ve mutlu birşekilde evinde yaşamanı diliyorum.

günaydınlar bugün erken uyandım birazdan işe gideceğim kahvaltı ediyorum aeben:lepi: kahvaltım;
1 dilim kızarmış ekmek
4 dilim salam
şekersiz çay

akşama görüşmek üzre hepinizea.s.

evet okudum geldim. çoğunluk diyet yapamamış. ben de bu yapamayanlardanım. ne güzel gaza gelmiştim. kaçırdım yine maalesef
bir kere motivasyonum düştü mü devam edemiyorum.
eeee nasılsınız bakalım a.s.

ben iyiyim asiciğim. pazar günü hariç benim diyet iyi gidiyor. bakalım cuma günü nasıl sonuç alacağım.

tekrar selam kızlar

geçmişi okudum geldimopuyorumnanaktan

dünkü eğitim çok güzeldi inanılmaz güzel şeyler olacak teknoloji ile ilgili benden söylemesi 30 temmuzu bekleyin gerçi 2 temmuzda ön başvurular alınacağı için 15 temmuza kadar 3g nin hayatımıza kattıklarını görebileceksiniz ki bize anlatılanların yanında küçücük bir şey bu ....

dün elifcim senin iş yerinin önünden geçtim yemeğe giderken arabadan inip yanına gelesim geldi ama kalabalıktık olmadı...

benim diyet iyi gidiyor...
dün yapamadım o ayrı bir mesele 15 kişilik grup olarak yemeğe gittik ve gittiğimiz yerde satala türü şeyler yoktu bir tane lahmacun yedim mafoldumbenmafoldumben en ince hamur onda var diye patlayacaktım zaten akşamda salata ve meyva yiyerek telafi etmeye çalıştım

bu arada kayınvalidemin mutfak dolapları ve kapıları takıldı bu hafta taşınacak sonra biz başlıyoruz ki bizim herşey planlı zaten kapı modelleri falan belli en fazla 1 ay sürer diyor eşim inşallah bir an önce biterde bizde taşınırız evimizekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

plazada 11 yıldır görmediğim çocukluk arkadaşım çalışıyor izmire evlenmiş en son depremden 1 kaç ay önce görüşmüştük telefon açtım buradayım diye o vardiyalı çalışıyor çünkü ve büyük bir şans ki o da oradaymış ve karşılaştık 10 dak. sohbet edebildik çokkk güzeldi ya düşünün 4 5 yaşından beri arkadaştık küçükken onların evi bizim apt. karşısındadı ve bahçeliydi onların bahçesinde evcilik oynar bebeklerimize kıyafet dikerdik
çocukluk çok güzel yaa gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

eski bir dostu görmek çok güzel oldu dünkü eğitimde foto çekildik arkadaşlarla arada canımız sıkıldı belki koyarım albüme ama arkadaşın telde fotolar gelsin bakarız

oy çenem düştü hepinizi öptm.

bu arada sabah 1 dilim ekmek 3 4 macar salam ve 2 si bir arada nescafe içtim bilginize...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden pınarım gardaşım . hoş geldin ama gidiyomuşun ....:1hug: valla özlettin iyce kendini ha ....buyrunnnnnnnnn

bütün replarim sana feda olsun hayatım senden dgerlimi .....:1hug:

git gez bakalım tatili hak ettin ...hihoyyyt
canım exodeks şu kromla üzüm çekirdegi deyilmi .... ben krom kullandım faydasını göremedim ama sende olur belki .. hadi hayırlısı . silim kremleri ne yaptın kıs ..:1rolleyes:

ve en önemli ayrıntıyı atlamışın ..kaç kilosunnn .:jeyyar:
hadi güle güle git gel ...a.s.

aebenciğim ben enson pınarla msn de konuşmuştum. 81,5 ile ayrılmıştı bizden 4 kilo aldığını ama 1 kilosunu verdiğini söylemişti canım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…