Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet aynen dediğin gibi aebencim... kimse yazmıyor,ben de yazmıyorum...başkaları yazmıyoken ben niye yazayım...öyle öyle zaten yazılacak birşey bulunmuyor ve insan soğuyor...9. takım bu şekilde dağıldı sayılır..hatta ben muhabbet olmadığı için istediğim kiloya ulaşamadan mezun oldum...neyseki hacerimiz yeniden toparlıyor yerimseniben

aeben aplam hoşgeldin kız nerdeki küto neyin ...
küto ev tasıdı neti kesildi belkide biraz köye gittiler yakında gelir .
. pınarda kayın validesine bakıyordu agaçtan düşmüştü şimdi iyi ama oda tatile gitti gelir 2 haftaya kadar .....

özke ve asü cadısıda takımın eski ruhu yok siz yoksunuz diye ayrılmak istiyorlar siz dönünce bizde geri gelicez diye ....

nazlımda herkes gidiyo diye mezun olmak istiyor ...

vel hasıl hepsi benden bir güzel sopa istiyor ...klava:kaydirigubbakcemile3Şeniz

Kimler cevaplamış?

Kullanıcı ismi .....Mesajlar
aeben............... 2,128
Naz.................. 1,972
kütahya ............ 1,287
Melek ...............1,136
pin@rim ............. 872
ozgekrd ..............780
hayal gözlü ......... 615
referans ...............602
mmmf27 .............. 532
Dora ................... 493
cceylin ................ 467
asi_bulut .............391
yumukum ............375
fatunuz .................330
NURHAYATK ........267
nilüfer79 151
akrep33 128
Tuana 70
azra_sila 59
klementine ............55
Mehalim 54
ASi_DENiZ 34
husel 27
gülay_gülay 19
kadis 19
k.a.y.r.a. 18
cok yanlizim 18
open_sea 15
nereus 12
LİLLYUM 11
viva la vita 10
melis08 10
jasmin1 9
semiha 8
enesin_annesi 8
Püsküüt 7
TopKek 7
Kalliste 7
EBRULUM 6
Neslihan 6
didomido 6
askcicegi 5
iltercakir 4
hozlemk 4
yagmurrrr 4
yapabilirim 4
sweetly-m 3
keremimmm 3
Lara 3
asya25 3
ad1 2
sismankız 2
ikra21 2
miyase 2
dimplehawk 2
sportie 2
chilligunesh 2
LUBABE 2
pelince 2
selma12. 2
meham 2
alleysen 1
duru16 1
Editoryal 1
gulan06 1
fatos56 1
ceren16 1
mukora1 1
julyan 1
wittedmemory 1
meyram 1
*JUJU* 1
olu_gelin 1
azad 1
kirazz_z 1

yazılmıyo diyen arkadaşlar bi bakın kim ne kadar yazıyo opuyorumnanaktan

booooooow baya şiler olmuş,
neyse hastaya şifalar inş acil,
olur ablam betüş geldi abla 1 saat sonra buluşuyoruz ay ne mutluyum ya
:sm_cool::sm_cool:delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance:sositosositosositosositosositosositozemuszemuszemuszemus...

biliyorum aleysenim bende bu olmasın diye elimden geleni yapıyorum şu ana ben listede bile degilim ama gönlüm razı olmuyor bu durumlara .....:kedi:
ama bilinki önce kendimizi sorgulamamızlazım bazı şeyler için o bana yazmıyor cevap vermiyordiye kürküne küsüp geri çekilmemek lazım . biz bunu çok yaşadık ben takıma il girdigim zaman o zaman bulunuan bazı arkadaşlar aralarında konuşur ben sap gibi kalırdım . hatta o zaman teşeküür butonu verdi o kişiler hep birbirinin teşekkür butonuna basar benim yazılarım kalırdı ama yılmadım ben elimden geldigi kadar bu durumu düzeltmeye çalıştım :kedi:ve takım olarak bi çizgi yakaladık ve şimdi bu çizginin bozulmasını istemiyorum ... bizler burda hayatı paylaştık yazdıgımız yazılarda hep gönüldendi bunu burayada yansıttık . özge ve asinin şikayetide burdan kaynaklanıyor artık eskisi gibi degil diye ...:kedi:

canım ben yazıyordum ama yazdıklarıma hiç yorum yapılmamış olması vs bendeki yazma istediğini bitirdi eskiden çok fazla yazardım hatırlarsan ama artık yazma isteği yok bende sadece okuyup çıkıyorum

ay en çenesi düşük benim dimi ...kaydirigubbakcemile3
betüş nerdeysiki kıs buluşuyosunuz ...kaydirigubbakcemile2

nan özge gelirsem elma yanaklarını ıssırırım bak herkes aynı şeyi söylüyo .....:kedi:
belki sende onlara yazmıyorsun hı .şutarafagitti bu yönden düşündünmü hiç .gamyoncuiremsu

elifçim zahmet edip verilerle yazı miktarlarını getirmişsin eline sağlık
ama listedeki lara viva takımın eski üyeleri ve msj temizliklerinde mesajları gitmiş
daha önce yazdığım gibi yazılarım monolog halini aldı anlatabiliyormuyum
bu veriler benim için hiç bir şey ifade etmiyor anlıyacağınız aebencim

buraya yazılıyor evet
ama kişisel sohbetler halinde anlatabiiyormuyum denk gelirse cevaplandırılma gibi birşey var hoşgeldin tamam o kadar eskiden öyle değildik.
şu anda dönen muhabbet şeklinde değildi paylaşımımız yada ben bunadım ve ütopik bir şey oluşturdum kafamda öyle olduğunu sanıyorum yanılıyormuyum??? bilmiyorum.....

kişi bazlı değil takım halinde dönerdi cevaplar bir kişi yanıtlamaz herkes firkini söylerdi örneğin aeben yazdı ona lara farklı yazardı küto farklı pınar farklı vs vs vs

Şenizbiliyorum fıstıgım bak ben sana laf attım hemen düştün ...:dance::roflol:

yerim seni sazanım .....ŞenizŞenizhehe radarın var dimi sürekli okuyorsun takımı .. kaydirigubbakcemile3

dönüşümüz muhteşem olacak ...:1hug:

canım benim doğru eski üyeler olabilir, mesajlar silnmiş olabilir
düşün ben geldiğimden beri 1000 küsür mesaj yazmışım buraya
demek ki sizinde mesajlarınız silinmemiş bu zaman zarfında yerimseniben
nazlımın da hergün şikayet ettiği bu
genelde nazlı , ben ve aebenden başka kimse olmuyo çok fazla sengözlerimebaksanab
bunu söylemek istemiştim a.s a.s Şeniz

beni bugün üzmeyin herüflede papaz oldum zaten ......

ben biraz sog sol toplayım gelirim .......

kaydirigubbakcemile3 biliyoruz elifim senin benim gibi çeneyin düşük oldugunu ..Şeniz..:roflol::roflol:

özge ondan ve bireysel bassetmiyor tatlım .:1rolleyes::1hug:..

takımda sadece takım olrak kilo konuşmuyorduk buda takım içinde samimi olyordu bu eskisi gibi degil özgenin bahsettigi kişisel degil yanlış anlaşılmasın ...:kedi:

kızlar ayyyyy çok duygulandım yawww
bizim bugün 10.senemiz doluyor
eşim geldi elleri boş
biraz takıldı gitti traş olmaya
bende aşklarından bulasını dinliyorum bangır bangır kapı çalıyomuş çıktı kapıya bakınn dedi geri gitti
bi baktım kapıda bi herif
açtım elinde şahane bir çiçek güllerden kalp yapılmış ayyyy nası oldum anlatamam gözlerim doldu adama ne diicemi şaşırdım teşekkür edip kapadım kapıyı utandımda:)))))))))
bugün biraz kaçırmama müsaade varmı kızlar
akşam kızanları bırakıp yemeğe gidicez başbaşa

ben kişisel olarak algılamadım zaten
demek istediğimi ifade edemedim sadece

canım benim nice 10 senelere bazen küçk süprizler bizi nasılda mutlu ediyor...
ay acaba bizde 10. seneyi görecekmiyiz ( inşallah:Saruboceq::Saruboceq:)
evlatlarınızla birlikte huzurlu nice güzel senelere inşallah

sağol özgecim aminn
tabiki görürsünüz senlere su gibi akıp geçiyo valla
geçen konuşuyoruz 10 sene oldu bea dile kolay diye
hala genciz hala güzeliz diyo benim herüfte az megalomandırda kendileri

oooooo süpeeerr kııızz maytabım hadi iyisin.. nekadar şanslısın böyle :) kızanları bırakın 1 güncük ne olacak.. tebrik ederim bu arada.. çok çok öptüm.

Vİtaminler konusunda bir bilgim yok nurom ama B12 bol miktarda tam ekmekte bulunuyor ..
hadii beeee.. ozaman ben ekmek yemiyim demi????
zaten B12 vitamin ilacını alıyom.

Kızlar bende bu hafta burda pek bulunamadım ama biliyorsunuz sağlık problemlerim var hastaneye gidiyorum sürekli.ya kan vermeye yada fizik tedaviye.. saat 1 de randevum oluyo eve gelişim saat 4.Ama genede paylaşımda bulunmaya çalışıyorum ama önümüzdeki hafta cuma gününden itibaren yine çok fazla şekilde burada olacağım zaten ben buraya girmeden duramıyorumki.
Bakın şimdi düğünden geldim akşama yine düğün var ama kayınvalidenin elinden birşekilde kurtuldum geldim size yazmak için onlar yemek hazırlıyolar hatta yemek yemek için beni bekliyolar yemin ederim. Ama buraya uğramadn duramıyorum. Yapmayın böyle ben kendi adıma özür dilerim ama sağlık problemlerim var onlarla uğraşıyorum. Ama önümüzdeki haftalarda daha çok paylaşımda bulunucam emin olun. Öpüyorum hepinizi

Bu 2 hafta öyle oldu ama önümüzdeki perşembe fizik tedavim bitiyor Allahın izniyle artık hastaneye gitmem inşallah. Bıktım yahu.. Hastanelik işi olanlara Allah yardım etsin. Bi gidiyosun kopamıyosun yaa.

Beni yazmamışsın. Unutmuşsun küstüm :umursamaz: dediğim gibi önümüzdeki hafta cuma gününden itibaren bomba gibi dönücem :)

beni bugün üzmeyin herüflede papaz oldum zaten ......

ben biraz sog sol toplayım gelirim .......

oldu canım topla da gel :) ben kaçar kızlar.. arıyolar valla :) muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…