küto ev tasıdı neti kesildi belkide biraz köye gittiler yakında gelir .aeben aplam hoşgeldin kız nerdeki küto neyin...
biliyorum aleysenim bende bu olmasın diye elimden geleni yapıyorum şu ana ben listede bile degilim ama gönlüm razı olmuyor bu durumlara .....:kedi:evet aynen dediğin gibi aebencim... kimse yazmıyor,ben de yazmıyorum...başkaları yazmıyoken ben niye yazayım...öyle öyle zaten yazılacak birşey bulunmuyor ve insan soğuyor...9. takım bu şekilde dağıldı sayılır..hatta ben muhabbet olmadığı için istediğim kiloya ulaşamadan mezun oldum...neyseki hacerimiz yeniden toparlıyor yerimseniben
merhabalar fıstıklar..........
hım okudum biraz herkes kendince haklı .......
ama takımı böyle bırakamayız ....toparlanmak lazım .... evet farkındaysanız herkes ayni şeyi söylüyor ......:sm_confused: ama farkındamısınız bilmem ama çözümmü herkes birazda kendinde aramalı .. :dilcikar:evet kimse fazla yazmıyor çünkü kimse yazmıyor neden o yazmıyor diye .-tatlicadiarzu- sizce bu biraz bencillik degilmi :mymeka:
bu yazdıklarımı sizlerle samimiyetime iyi niyetimi bildiginiz için ablanız olarak .yazıyorum ...a.s.
Özge kuşum . ve asiii.. şurda bir ay sabredin geri toparlanacagız ...fakat farkında olmanız gereken sizin kendinizinde yazmaması :mymeka:kendiniz yazmazken başkalarını eleştirmeniz biraz bencilce ..:1hug:
bediş yakında gelir ....:1ninca:
pınarda burda olur yakında .Şeniz
ceylinin sende en kısa zamanda kendini toplayıp takıma yazmaya ve diyete başlıyorsun ......:umursamaz: yoksa kilo falan veremessin gülüm bunu sende biliyorsun .:1hug:
yumukum ne kadar çalışsada mutlaka girip yedigini içtigini yazıyor ....kaydirigubbakcemile5ve kilosunuda veriyor ..sositososito
kılementin bana kızma canım ama böyle devam edersen seni takımdan çıkarmak zorunda kalacagız canım . :gitme: gerekli paylaşımda bulunmuyorsun takıma girerken sana kuralları yazmıştık tatlım ..
bana gelince kıslar takım ve sizler için bi süre sonra ye tekrar dönecegim ve başkanlıgı yeniden devralacagım tabi isterseniz ......vereliniortak takımın bu şekilde dagılmasına gönlüm razı olmuyor ....:1hug::enbuyukkk:
ay en çenesi düşük benim dimi ...kaydirigubbakcemile3Kimler cevaplamış?
Kullanıcı ismi .....Mesajlar
aeben............... 2,128
Naz.................. 1,972
kütahya ............ 1,287
Melek ...............1,136
pin@rim ............. 872
ozgekrd ..............780
hayal gözlü ......... 615
referans ...............602
mmmf27 .............. 532
Dora ................... 493
cceylin ................ 467
asi_bulut .............391
yumukum ............375
fatunuz .................330
NURHAYATK ........267
nilüfer79 151
akrep33 128
Tuana 70
azra_sila 59
klementine ............55
Mehalim 54
ASi_DENiZ 34
husel 27
gülay_gülay 19
kadis 19
k.a.y.r.a. 18
cok yanlizim 18
open_sea 15
nereus 12
LİLLYUM 11
viva la vita 10
melis08 10
jasmin1 9
semiha 8
enesin_annesi 8
Püsküüt 7
TopKek 7
Kalliste 7
EBRULUM 6
Neslihan 6
didomido 6
askcicegi 5
iltercakir 4
hozlemk 4
yagmurrrr 4
yapabilirim 4
sweetly-m 3
keremimmm 3
Lara 3
asya25 3
ad1 2
sismankız 2
ikra21 2
miyase 2
dimplehawk 2
sportie 2
chilligunesh 2
LUBABE 2
pelince 2
selma12. 2
meham 2
alleysen 1
duru16 1
Editoryal 1
gulan06 1
fatos56 1
ceren16 1
mukora1 1
julyan 1
wittedmemory 1
meyram 1
*JUJU* 1
olu_gelin 1
azad 1
kirazz_z 1
yazılmıyo diyen arkadaşlar bi bakın kim ne kadar yazıyo opuyorumnanaktan
betüş nerdeysiki kıs buluşuyosunuz ...kaydirigubbakcemile2booooooow baya şiler olmuş,
neyse hastaya şifalar inş acil,
olur ablam betüş geldi abla 1 saat sonra buluşuyoruz ay ne mutluyum ya
:sm_cool::sm_cool:delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance:sositosositosositosositosositosositozemuszemuszemuszemus...
nan özge gelirsem elma yanaklarını ıssırırım bak herkes aynı şeyi söylüyo .....:kedi:canım ben yazıyordum ama yazdıklarıma hiç yorum yapılmamış olması vs bendeki yazma istediğini bitirdi eskiden çok fazla yazardım hatırlarsan ama artık yazma isteği yok bende sadece okuyup çıkıyorum
Şenizbiliyorum fıstıgım bak ben sana laf attım hemen düştün ...:dance::roflol:elifçim zahmet edip verilerle yazı miktarlarını getirmişsin eline sağlık
ama listedeki lara viva takımın eski üyeleri ve msj temizliklerinde mesajları gitmiş
daha önce yazdığım gibi yazılarım monolog halini aldı anlatabiliyormuyum
bu veriler benim için hiç bir şey ifade etmiyor anlıyacağınız aebencim
buraya yazılıyor evet
ama kişisel sohbetler halinde anlatabiiyormuyum denk gelirse cevaplandırılma gibi birşey var hoşgeldin tamam o kadar eskiden öyle değildik.
şu anda dönen muhabbet şeklinde değildi paylaşımımız yada ben bunadım ve ütopik bir şey oluşturdum kafamda öyle olduğunu sanıyorum yanılıyormuyum??? bilmiyorum.....
kişi bazlı değil takım halinde dönerdi cevaplar bir kişi yanıtlamaz herkes firkini söylerdi örneğin aeben yazdı ona lara farklı yazardı küto farklı pınar farklı vs vs vs
elifçim zahmet edip verilerle yazı miktarlarını getirmişsin eline sağlık
ama listedeki lara viva takımın eski üyeleri ve msj temizliklerinde mesajları gitmiş
daha önce yazdığım gibi yazılarım monolog halini aldı anlatabiliyormuyum
bu veriler benim için hiç bir şey ifade etmiyor anlıyacağınız aebencim
buraya yazılıyor evet
ama kişisel sohbetler halinde anlatabiiyormuyum denk gelirse cevaplandırılma gibi birşey var hoşgeldin tamam o kadar eskiden öyle değildik.
şu anda dönen muhabbet şeklinde değildi paylaşımımız yada ben bunadım ve ütopik bir şey oluşturdum kafamda öyle olduğunu sanıyorum yanılıyormuyum??? bilmiyorum.....
kişi bazlı değil takım halinde dönerdi cevaplar bir kişi yanıtlamaz herkes firkini söylerdi örneğin aeben yazdı ona lara farklı yazardı küto farklı pınar farklı vs vs vs
kaydirigubbakcemile3 biliyoruz elifim senin benim gibi çeneyin düşük oldugunu ..Şeniz..:roflol::roflol:canım benim doğru eski üyeler olabilir, mesajlar silnmiş olabilir
düşün ben geldiğimden beri 1000 küsür mesaj yazmışım buraya
demek ki sizinde mesajlarınız silinmemiş bu zaman zarfında yerimseniben
nazlımın da hergün şikayet ettiği bu
genelde nazlı , ben ve aebenden başka kimse olmuyo çok fazla sengözlerimebaksanab
bunu söylemek istemiştim a.s a.s Şeniz
kaydirigubbakcemile3 biliyoruz elifim senin benim gibi çeneyin düşük oldugunu ..Şeniz..:roflol::roflol:
özge ondan ve bireysel bassetmiyor tatlım .:1rolleyes::1hug:..
takımda sadece takım olrak kilo konuşmuyorduk buda takım içinde samimi olyordu bu eskisi gibi degil özgenin bahsettigi kişisel degil yanlış anlaşılmasın ...:kedi:
kızlar ayyyyy çok duygulandım yawww
bizim bugün 10.senemiz doluyor
eşim geldi elleri boş
biraz takıldı gitti traş olmaya
bende aşklarından bulasını dinliyorum bangır bangır kapı çalıyomuş çıktı kapıya bakınn dedi geri gitti
bi baktım kapıda bi herif
açtım elinde şahane bir çiçek güllerden kalp yapılmış ayyyy nası oldum anlatamam gözlerim doldu adama ne diicemi şaşırdım teşekkür edip kapadım kapıyı utandımda:)))))))))
bugün biraz kaçırmama müsaade varmı kızlar
akşam kızanları bırakıp yemeğe gidicez başbaşa
kızlar ayyyyy çok duygulandım yawww
bizim bugün 10.senemiz doluyor
eşim geldi elleri boş
biraz takıldı gitti traş olmaya
bende aşklarından bulasını dinliyorum bangır bangır kapı çalıyomuş çıktı kapıya bakınn dedi geri gitti
bi baktım kapıda bi herif
açtım elinde şahane bir çiçek güllerden kalp yapılmış ayyyy nası oldum anlatamam gözlerim doldu adama ne diicemi şaşırdım teşekkür edip kapadım kapıyı utandımda:)))))))))
bugün biraz kaçırmama müsaade varmı kızlar
akşam kızanları bırakıp yemeğe gidicez başbaşa
hadii beeee.. ozaman ben ekmek yemiyim demi????Vİtaminler konusunda bir bilgim yok nurom ama B12 bol miktarda tam ekmekte bulunuyor ..
Kızlar bende bu hafta burda pek bulunamadım ama biliyorsunuz sağlık problemlerim var hastaneye gidiyorum sürekli.ya kan vermeye yada fizik tedaviye.. saat 1 de randevum oluyo eve gelişim saat 4.Ama genede paylaşımda bulunmaya çalışıyorum ama önümüzdeki hafta cuma gününden itibaren yine çok fazla şekilde burada olacağım zaten ben buraya girmeden duramıyorumki.bende bu dertten muzdaribim özgeciğim takım artık bomboş bir tek ben burda oluyorum. özellikle bu hafta takımda incin top oynadım beraber. ama ayrılmayalım lütfen pınarımda gelicek 1 ay sonra kütonda ozamana kadar pc tamir olur ben mezun olurum yakında aebenim benim yerime girer. yani bilmiyorum şimdi sizde giderseniz ben yapayalnız kalıcam buralarda.:gitme::teselli:
Bu 2 hafta öyle oldu ama önümüzdeki perşembe fizik tedavim bitiyor Allahın izniyle artık hastaneye gitmem inşallah. Bıktım yahu.. Hastanelik işi olanlara Allah yardım etsin. Bi gidiyosun kopamıyosun yaa.evet kızlar sadece sabahları görünüp çıkıyorlar. başka zaman nilifer dışında yenilerden kimseyi göremiyorum bende. kızlar bizler bir tek burda ben şu kilodayım demek için bulunmuyoruz. herşeye rağmen 6. takım bizim bir ailemiz. ben kimseyle konuşamadığım çoğu şeyimi buraya yazıyorum sizlerle konuşuyorum. ben 6. takımı ve arkadaşlarımı çok seviyorum. toplayalım artık kendimizi. opuyorumnanaktan
Beni yazmamışsın. Unutmuşsun küstüm :umursamaz: dediğim gibi önümüzdeki hafta cuma gününden itibaren bomba gibi dönücem :)merhabalar fıstıklar..........
hım okudum biraz herkes kendince haklı .......
ama takımı böyle bırakamayız ....toparlanmak lazım .... evet farkındaysanız herkes ayni şeyi söylüyor ......:sm_confused: ama farkındamısınız bilmem ama çözümmü herkes birazda kendinde aramalı .. :dilcikar:evet kimse fazla yazmıyor çünkü kimse yazmıyor neden o yazmıyor diye .-tatlicadiarzu- sizce bu biraz bencillik degilmi :mymeka:
bu yazdıklarımı sizlerle samimiyetime iyi niyetimi bildiginiz için ablanız olarak .yazıyorum ...a.s.
Özge kuşum . ve asiii.. şurda bir ay sabredin geri toparlanacagız ...fakat farkında olmanız gereken sizin kendinizinde yazmaması :mymeka:kendiniz yazmazken başkalarını eleştirmeniz biraz bencilce ..:1hug:
bediş yakında gelir ....:1ninca:
pınarda burda olur yakında .Şeniz
ceylinin sende en kısa zamanda kendini toplayıp takıma yazmaya ve diyete başlıyorsun ......:umursamaz: yoksa kilo falan veremessin gülüm bunu sende biliyorsun .:1hug:
yumukum ne kadar çalışsada mutlaka girip yedigini içtigini yazıyor ....kaydirigubbakcemile5ve kilosunuda veriyor ..sositososito
kılementin bana kızma canım ama böyle devam edersen seni takımdan çıkarmak zorunda kalacagız canım . :gitme: gerekli paylaşımda bulunmuyorsun takıma girerken sana kuralları yazmıştık tatlım ..
bana gelince kıslar takım ve sizler için bi süre sonra ye tekrar dönecegim ve başkanlıgı yeniden devralacagım tabi isterseniz ......vereliniortak takımın bu şekilde dagılmasına gönlüm razı olmuyor ....:1hug::enbuyukkk:
beni bugün üzmeyin herüflede papaz oldum zaten ......
ben biraz sog sol toplayım gelirim .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?