Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi geceler yettim gayriiidelikafaduldendelikafadulden

nasılsınız kızlar ay ben bugün ne sabah ne akşam uğrayamadım sabah acil işe gene geç kaldımkaydirigubbakcemile3 akşamda arkadaşlar yemeğe çağırmış geldim giyindim çıktık,gece 12 civarıydı geldik nasılsınız bakim ben bugün fena kaçırdım:mymeka:
sabah;
3 grissini
şekersiz çay

öğlen
3 lokma(izmir lokması belki bilmeyen vardır)

ara
2 çatal kabak yemeği
2 çatal yoğurt
ekmeğin köşesinden ufak bi parça

akşam işte bu kısım tam dayaklıkklava:
malum yemeğe gittik
bir kepçe mercimek çorbası
yarım tabak köfteli patates
3 kaşık pilav
salata
cacık
1 dilim beyaz ekmek

üstüne 2 şekerpare
3dilim karpuz her türlü eleştiriye açığım:mymeka:-tatlicadiarzu-
bi geçmişe bakayım ben

fisfisfis baya ilginç konuşmalar edilmiş takımda bi durgunluk var sanırım nedenini söyliyim ben geçen hafta tam gün çalıştım giremedimya hiç ondan kesin:roflol::roflol::tomato:-tatlicadiarzu- ama haftaya yarım gün hep burdayım ben herkesin her lafına maydonoz olayımda görün gününüzü:lepi: şaka bi yana bazen hayat telaşı meşgul edebilir masa başında tüm gün çalışan biriyle benim gibiler yada evde olanlar bir olmuyo,evde olunca evin işi bitmez çalışınca zaten eve geliyosun yemekti işti güçtü ben anca bu saattlerde fırsat bulabiliyorum :1closedeyes:
maytapçım kutlarım gııı daha nice 10 senelere inşallah:1hug: evlatlarınla beraber huzurlu mutlu

kıız yumukum burdamısın seeen? senindemi uykun kaçtı? yarın nasıl olsa pazar dimi doya doya uyuruz :)

kıız yumukum burdamısın seeen? senindemi uykun kaçtı? yarın nasıl olsa pazar dimi doya doya uyuruz :)

kaydirigubbakcemile3 evet tatil oleyyyhihoyyyt ya gündüz leri giremiyorum bu hafta çok yoğundum gesmekten geldik biraz takılayım dedim herkeslere rep verdim bi nazımla meleğim kaldı onlara veremedim:çok üzgünüm:

nasılsın nurhayacım okuyorum tedavin nasıl gidiyor?

öyle yumukum.. ıyi olmak için tedaviyi kesmiyom zaten. bana epilepsi hastalarında kullanılan ilaçlardan verdi doktor. Bugün az kalsın düğünde bayılacaktım. Gözlerim kayıyo net göremiyorum sanki aniden ayağımın altından bişey vışşştt diye geçiyo.kaç kere zendeledim. Ama kullanıyom napim? Bugün saat 6 da nasıl uykum geldi sonra başka düğüne gittik mecburen toparlandım gittik. geldiğimde çok fenaydım sonra açıldım. Şimdide uykuya dair tık yok laelaelaelaelae

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya ilaç baya ağır gelmiş sana çok zor:çok üzgünüm: en kısa zamanda biter tedavin inşallah:Saruboceq:

nurhayatcım iyi geceler ben çıkıyorum..a.s.

ayrıca kızlar atölyede bikaç resim çekildim bakarsınız bi ara hepinize kocaman öpücükler iyi geceler:1hug:

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya ilaç baya ağır gelmiş sana çok zor:çok üzgünüm: en kısa zamanda biter tedavin inşallah:Saruboceq:

sağol canım.. Perde dikişleri nasıl gidiyo yerimseniben ben çalışırken mağaza sahipleri modelleri beğenmediği zaman gıcık olurdum :))) bazılarıda dikemez bize sipariş verirlerdi biz diktirip gönderirdik.Bu arada ben Brillantta çalıştım Görsel Planlama Sorumlusuydum. İzmirdede vardı ismini unuttum şimdi ama kardeşler perde B.Store olabilir :)

heee hatayda vardı izmirde hatay diye bi yer varmı? var dimi? orda vardı bide izmirin başka yerindeydi..

arada bir cozutmak lazım dimi yumukum ...... ...-tatlicadiarzu-Şeniz

maytabım hayırlı seneler olsun canım ....

hani bana demiştinya ne şanslı hatunsun diye ....şutarafagitti bende sana diyorum canım ....:1hug: afiyet olsun ..

bazan mutluluk çüçücük ayrıntıdadır ....sengözlerimebaksanab

nurom geçmiş olsun tez zamanda saglıgına kavuşursun inşallah .......

elifim sanada hayırlı haftasonları tatlım ....

6. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 20 Haziran 2009
Kaynak : 109. Etap
Takım Mevcudu : 8
Sınıfı Geçenler : 4
Sınıfta Kalanlar : 4
Analiz Notu : 50 (6. Takımın %50 si sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Mayıs ayı ile aynı kalmıştır. ılerleme gösteren üye sayısı ile gerileme gösteren üye sayısı aynı. Daha önce sınıfı geçen bir üye bu ay statüsünü kaybederek sınıfta kalmış.

asibulut
Hedef : Yaza girerken => 55
Başlangıç Tarih : 18.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 16
Başlangıç Kilo : 63,5
Şimdiki Kilo : 56,2
Verilen Kilo: 7,3
Minimum Değer: 16
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 46
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Mayıs ayında 40 iken, Haziran ayında 46 olmuş.

kütahya
Hedef : 70
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 97 (54. ile 59. etaplar arasında ara vermiştir. 5 etap, 1 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Şimdiki Kilo : 79
Verilen Kilo: 18
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: 19%
Karne Notu : 120
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 136 iken, Haziran ayında 120 olmuş. Gerileme durumu iki aydır devam ediyor. Dikkat!

cceylin
Hedef : Haziran => 55
Başlangıç Tarih : 27.06.2008
Kaç aydır rejimde? : 11
Başlangıç Kilo : 64,6
Şimdiki Kilo : 61,5
Verilen Kilo: 3,1
Minimum Değer: 11
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 28
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 41 iken, Haziran ayında neredeyse yarı yarıya azalmış ve 28 olmuş. Gerileme durumu iki aydır devam ediyor. Dikkat!
Beklenen : Yeni bir hedef belirlemesi gerekiyor.

özgekrd
Hedef : Haziran => 65 Temmuz => 60
Başlangıç Tarih : 25.07.2008
Kaç aydır rejimde? : 10
Başlangıç Kilo : 79
Şimdiki Kilo : 70,8
Verilen Kilo: 8,2
Minimum Değer: 10
Kilo kaybı yüzdesi: 10%
Karne Notu : 82
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Mayıs ayında 71 iken, Haziran ayında 82 olmuş. ıstikrarlı ilerlemesine devam ederse Temmuz ayında sınıfı geçme olasılığı oldukça yüksek.

referans
Hedef : Temmuz => 65
Başlangıç Tarih : 19.12.2008
Kaç aydır rejimde? : 5
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 75,5
Verilen Kilo: 4,5
Minimum Değer: 5
Kilo kaybı yüzdesi: 6%
Karne Notu : 90
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 115 iken, Haziran ayında 90 a düşmüş. Böylece sınıfı geçme statüsünü kaybetmiş.
Beklenen : Durumundaki gerilemeye ilişkin açıklama alalım. Temmuz hedefini yeniden belirlemesi uygun olacaktır.

Naz
Hedef : Haziran => 55
Başlangıç Tarih : 16.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 63,5
Şimdiki Kilo : 55,3
Verilen Kilo: 8,2
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 13%
Karne Notu : 205
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Mayıs ayında 170 iken, Haziran ayında 205 olmuş. Böylece Haziran ayı için koyduğu hedefe de ulaşmış. Tebrik ederim.

mmmf27
Hedef : Temmuz => 58
Başlangıç Tarih : 06.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 3
Başlangıç Kilo : 68,5
Şimdiki Kilo : 60,5
Verilen Kilo: 8
Minimum Değer: 3
Kilo kaybı yüzdesi: 12%
Karne Notu : 267
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Mayıs ayında 255 iken, Haziran ayında 267 olmuş.

yumukum
Hedef : Eylül => 70
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 75
Verilen Kilo: 6
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 300
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni :hooray:
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 400 iken, Haziran ayında 300 e düşmüş. Durumundaki gerilemeye rağmen, takımın en iyi kilo vereni olmaya devam ediyor. Tebrik ederim.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Her üye için karnelerin altına "BEKLENEN" başlığıyla düştüğüm notlardan yola çıkarak hazırlayacağınız analiz raporu cevabını, EN GEÇ 17 TEMMUZ 2009 (113.Etap) gününe kadar iletmeniz gerekmektedir. Aksi halde, takım analizi bir daha yapılmayacaktır.
NOTLAR:
1- Mayıs girişli üyelerin analizi Temmuz, Haziran girişli üyelerin analizleri de Ağustos ayında yapılacaktır.
2- Sınıfı geçmek için minimum karne notu 100 olmalıdır.
3- Sınıfta kalan üyelerden her ay açıklama almıyoruz. Durumlarında değişme olabilmesi açısından 3 ay süre veriyoruz.
4- Takımın en iyi kilo vereni değişmediği sürece, açıklama almamıza gerek yok.
ARŞıV:
Nisan 2009 Analiz Raporu : http://www.kadinlarkulubu.com/6415251-mesaj66.html
Nisan 2009 Cevap: http://www.kadinlarkulubu.com/6599968-mesaj91.html
Mayıs 2009 Analiz Raporu : http://www.kadinlarkulubu.com/6891698-mesaj115.html
Mayıs 2009 Cevap : http://www.kadinlarkulubu.com/6908584-mesaj117.html

yeni üyelerin analızi bidaki ay yapılacaktır ....
lütfen açıklama gerekenler yapsın ayrıca belirtmeyeyim ....
kırmızıyla belisttiklerim üyeler lütfen gerekli açıklamayı yapsın ve analiz raporumuzu verelim ....

yumukum senide tebrik ederim canım .....

Son düzenleme:
kıslar merhaba hayırlı hafta sonları hepinize benim bugün akşam ennemler geliyor 1. hafta kadar .nete giremem büyük ihtimal girsemda merhaba diyecek kadar ......

sizi size emanet ediyorum .. sevgiler .....

arada bir cozutmak lazım dimi yumukum ...... ...-tatlicadiarzu-Şeniz
evet cozutmadan olmuyokaydirigubbakcemile3

çok teşekkürler :lepi:kaydirigubbakcemile5

perde dikişleri süper canım yoğunluk var epey,koltuk örtüsü dikmeye başladım bu ara geri gelen işimiz nerdeyse yok diyebiliriz çok şükür..
heee hatayda vardı izmirde hatay diye bi yer varmı? var dimi? orda vardı bide izmirin başka yerindeydi..

evet canım hatay var hemde bana çok yakın yürüyerek 10 dk o dediğin yeride biliyorum çok büyük bir mağaza harika biyer

selamlar hatunlarrr:=))

evde tek başıma kaldım akşama babama güzel bi sofra hazırlayayım diyorum ne yapsam diye düşünüyorummm:kedi:

toparlanalım o zaman nazcım bunun çözümü ayrılmak olmamalı bence

hoşgeldin hayalcim 2 haftada 10 kg verdin sırrını sölesene neler yiyosun bakalım

10 kilo muuu:1shok: hem de 2 haftada şaka mı buuu:1shok:

ayy enişte beye on üzerinden on veriyorummmmaytapcım nice on senelere canımmm Allah bana da uzun ömürlü bir evlilik nasib etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…