kıız yumukum burdamısın seeen? senindemi uykun kaçtı? yarın nasıl olsa pazar dimi doya doya uyuruz :)
iyi diyelim iyi olsun kadın beni deneme tahtasına çevirdi :))
öyle yumukum.. İyi olmak için tedaviyi kesmiyom zaten. bana epilepsi hastalarında kullanılan ilaçlardan verdi doktor. Bugün az kalsın düğünde bayılacaktım. Gözlerim kayıyo net göremiyorum sanki aniden ayağımın altından bişey vışşştt diye geçiyo.kaç kere zendeledim. Ama kullanıyom napim? Bugün saat 6 da nasıl uykum geldi sonra başka düğüne gittik mecburen toparlandım gittik. geldiğimde çok fenaydım sonra açıldım. Şimdide uykuya dair tık yok laelaelaelaelae
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya ilaç baya ağır gelmiş sana çok zor:çok üzgünüm: en kısa zamanda biter tedavin inşallah:Saruboceq:
arada bir cozutmak lazım dimi yumukum ...... ...-tatlicadiarzu-Şeniziyi geceler yettim gayriiidelikafaduldendelikafadulden
nasılsınız kızlar ay ben bugün ne sabah ne akşam uğrayamadım sabah acil işe gene geç kaldımkaydirigubbakcemile3 akşamda arkadaşlar yemeğe çağırmış geldim giyindim çıktık,gece 12 civarıydı geldik nasılsınız bakim ben bugün fena kaçırdım:mymeka:
sabah;
3 grissini
şekersiz çay
öğlen
3 lokma(izmir lokması belki bilmeyen vardır)
ara
2 çatal kabak yemeği
2 çatal yoğurt
ekmeğin köşesinden ufak bi parça
akşam işte bu kısım tam dayaklıkklava:
malum yemeğe gittik
bir kepçe mercimek çorbası
yarım tabak köfteli patates
3 kaşık pilav
salata
cacık
1 dilim beyaz ekmek
üstüne 2 şekerpare
3dilim karpuz her türlü eleştiriye açığım:mymeka:-tatlicadiarzu-
bi geçmişe bakayım ben
maytabım hayırlı seneler olsun canım ....kızlar ayyyyy çok duygulandım yawww
bizim bugün 10.senemiz doluyor
eşim geldi elleri boş
biraz takıldı gitti traş olmaya
bende aşklarından bulasını dinliyorum bangır bangır kapı çalıyomuş çıktı kapıya bakınn dedi geri gitti
bi baktım kapıda bi herif
açtım elinde şahane bir çiçek güllerden kalp yapılmış ayyyy nası oldum anlatamam gözlerim doldu adama ne diicemi şaşırdım teşekkür edip kapadım kapıyı utandımda:)))))))))
bugün biraz kaçırmama müsaade varmı kızlar
akşam kızanları bırakıp yemeğe gidicez başbaşa
evet cozutmadan olmuyokaydirigubbakcemile3arada bir cozutmak lazım dimi yumukum ...... ...-tatlicadiarzu-Şeniz
6. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ
yumukum
Hedef : Eylül => 70
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 81
Şimdiki Kilo : 75
Verilen Kilo: 6
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: 7%
Karne Notu : 300
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni :hooray:
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 400 iken, Haziran ayında 300 e düşmüş. Durumundaki gerilemeye rağmen, takımın en iyi kilo vereni olmaya devam ediyor. Tebrik ederim.
yumukum senide tebrik ederim canım .....
perde dikişleri süper canım yoğunluk var epey,koltuk örtüsü dikmeye başladım bu ara geri gelen işimiz nerdeyse yok diyebiliriz çok şükür..sağol canım.. Perde dikişleri nasıl gidiyo yerimseniben ben çalışırken mağaza sahipleri modelleri beğenmediği zaman gıcık olurdum :))) bazılarıda dikemez bize sipariş verirlerdi biz diktirip gönderirdik.Bu arada ben Brillantta çalıştım Görsel Planlama Sorumlusuydum. İzmirdede vardı ismini unuttum şimdi ama kardeşler perde B.Store olabilir :)
heee hatayda vardı izmirde hatay diye bi yer varmı? var dimi? orda vardı bide izmirin başka yerindeydi..
toparlanalım o zaman nazcım bunun çözümü ayrılmak olmamalı bence
hoşgeldin hayalcim 2 haftada 10 kg verdin sırrını sölesene neler yiyosun bakalım
kızlar ayyyyy çok duygulandım yawww
bizim bugün 10.senemiz doluyor
eşim geldi elleri boş
biraz takıldı gitti traş olmaya
bende aşklarından bulasını dinliyorum bangır bangır kapı çalıyomuş çıktı kapıya bakınn dedi geri gitti
bi baktım kapıda bi herif
açtım elinde şahane bir çiçek güllerden kalp yapılmış ayyyy nası oldum anlatamam gözlerim doldu adama ne diicemi şaşırdım teşekkür edip kapadım kapıyı utandımda:)))))))))
bugün biraz kaçırmama müsaade varmı kızlar
akşam kızanları bırakıp yemeğe gidicez başbaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?