Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay ay ay .. canım ya sen görülmeyecek hatunmusun ...naniknanik
kıs çok işim var bildigin gibi degil . ben altta olduma bakma bebeler oturuyor bende izin verirlerse bakıyorum sultanım .....kaydirigubbakcemile3

değilim dimi?:roflol::roflol::roflol:
tamam affedildim de sonuç listelerinde seninde adın yok sen neden çıktın bakalım canımın içi? sen yaz ben okurum girdiğimde yada özelime yaz hayatım...annenlerin gelmesi beni çok sevindirdi,kendiminkileri görmüş gibi oldum,perşembede ben gidiyorum annemlere ,kısmetse artık ağustosta görüşürük..
tüm takımı öptüm....opuyorumnanaktan

selam garulaaa nasıısnız bakem?
ben 1 haftaya tatile çıkıom
tatil değiel de önemli olan 3 temuz evlilik yıldönümü
1. yılmız btiyor
bakalım benüm herüf ne etcek
pek beceremez o yüzden ben yönlendiriom
ehüü
yüzümüğün siparişini verdik şimcikten
Ayyy baş belasıyım ben yaa

hatunlar selam valla gecemizin içine edildidesem yeri
gittik restorana deniz kenarı yoktu deniz kenarının bir sıra gerisine kurulduk
siparişlerimizi verdik
anam o ne millette bi hareket
neo falan dedik faaaaaarrrrrrreeeeeee
ben tabi rahat dururmuyum durmadan gözümün önünden geçiyo ben biçığlık ortalığı ayağa kaldırıyorum bütün karılar benimle beraber cozutuyoı puff ne fenaydı yaa denizden çıkıyo bişey yapamıyoruz diye açıklama yapıyo şef garson tepemizde durmadan
benüm herüfte yüksek fikirlerinden birini sundu bacak bacak üstüne at %50 değme şansı olsun diye
adamların ayaklarının arasından geçiyo hiç tınlamıyolar sanırım erkekliğe b.k sürdürmemek amaçlı bişey bütün karılar şık şıkıdım ve çığlık çığlığa görmeniz lazımdı halimizi çok komiktik yaa daha önce hiç rastlamadık orda bööle şeylere
üzerime çiğ yağdı gece yarısına doğru hepimize şal dağıttılar
yemekler güzeldi
ızgara köfte çoban salata ve z.yağlılardan götürdüm kepek ekmeği yoktu normal ekmek yemedim ama genede sabah yol su elektrik olarak dönmüştüğ bana bu hafta toparlanma haftası sanırsam

benüm herüfte yüksek fikirlerinden birini sundu bacak bacak üstüne at %50 değme şansı olsun diye

:roflol: :roflol: :roflol: bu erkekler bi alem ya

kızlaaar album ekledim ve dolu foto koydum isteyen bakabiliiiirrr.....
Maytabım anlamıyorum bu fareden korkanları valla. ben olsam umursamazdım ama o fare oraya geliyosa mutfağada giriyodur düşüncesi beynimi kemirir dururdu o ayrı :))) ozaman yemek yiyemezdim valla..

Bu arad şu analiz işi güzelmişya :) önümüzdeki ay benimde yapılacak öylemi? karnemi alacağım zemuszemus

günaydın güzeller tükanı ben açtım herhalde bugün
bugün mutfakta son günüm inşallah nefret ediyorum en çok orsı oyalıyo temizlikte
daha kahvaltı etmedim ama biliyorum ne yiicemi peynir domates zeytin salatalık ekmek

evet evet ben isterim senin tekrar kaptan olmanı bu süper olur. dün pikniğe gittik çok güzel geçti. tabi bende diyet falan kalmadı. 2 gün boyunca şok yapıcam kızlar sadece meyve ve salata yiyeceğim. dün yediklerim bana azcık kilo olarak geri dönmüş. öfffffffffffffffffffff

günaydın maytapçığım. evlilik yıldönümün kutlu olsun canım . eşin ve çocuklarınla nice senelere tatlım.

sağol nazcım
banada yıldönümü yemeği accuk kilo olarakdönmüş bende bu hafta k-flex aldım bakalım işe yarııcakmı

bende iki gün boyunca şok yapıcam maytabım. sadece sebze ve meyve yiyeceğim. daha sonra montiye devam edicem.

özgem yavru kuşum nasılsın. sana hak vermiyor değilim. ama ben takımın eski hallerini tam olarak bilmiyorum. ben elimden geldiğince herkese yorum yapmaya çalışıyorum ve hep buralarda oluyorum. 1 ay sonra herkes geri dönecek lütfen sende ayrılma takımdan.

ben dün bütün gün evde tembellik yaptım ,hiç bi iş yapmadım kaydirigubbakcemile3

bende hergün işyerinde tembellik yapıyorum iş olmadığı için boş boş oturuyorum bütün gün . canımda sıkılmıyor değil yani.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…