iyi diyelim iyi olsun kadın beni deneme tahtasına çevirdi :))
ay ay ay .. canım ya sen görülmeyecek hatunmusun ...naniknanik
kıs çok işim var bildigin gibi degil . ben altta olduma bakma bebeler oturuyor bende izin verirlerse bakıyorum sultanım .....kaydirigubbakcemile3
merhabalar fıstıklar..........
hım okudum biraz herkes kendince haklı .......
ama takımı böyle bırakamayız ....toparlanmak lazım .... evet farkındaysanız herkes ayni şeyi söylüyor ......:sm_confused: ama farkındamısınız bilmem ama çözümmü herkes birazda kendinde aramalı .. :dilcikar:evet kimse fazla yazmıyor çünkü kimse yazmıyor neden o yazmıyor diye .-tatlicadiarzu- sizce bu biraz bencillik degilmi :mymeka:
bu yazdıklarımı sizlerle samimiyetime iyi niyetimi bildiginiz için ablanız olarak .yazıyorum ...a.s.
Özge kuşum . ve asiii.. şurda bir ay sabredin geri toparlanacagız ...fakat farkında olmanız gereken sizin kendinizinde yazmaması :mymeka:kendiniz yazmazken başkalarını eleştirmeniz biraz bencilce ..:1hug:
bediş yakında gelir ....:1ninca:
pınarda burda olur yakında .Şeniz
ceylinin sende en kısa zamanda kendini toplayıp takıma yazmaya ve diyete başlıyorsun ......:umursamaz: yoksa kilo falan veremessin gülüm bunu sende biliyorsun .:1hug:
yumukum ne kadar çalışsada mutlaka girip yedigini içtigini yazıyor ....kaydirigubbakcemile5ve kilosunuda veriyor ..sositososito
kılementin bana kızma canım ama böyle devam edersen seni takımdan çıkarmak zorunda kalacagız canım . :gitme: gerekli paylaşımda bulunmuyorsun takıma girerken sana kuralları yazmıştık tatlım ..
bana gelince kıslar takım ve sizler için bi süre sonra ye tekrar dönecegim ve başkanlıgı yeniden devralacagım tabi isterseniz ......vereliniortak takımın bu şekilde dagılmasına gönlüm razı olmuyor ....:1hug::enbuyukkk:
günaydın güzeller tükanı ben açtım herhalde bugün
bugün mutfakta son günüm inşallah nefret ediyorum en çok orsı oyalıyo temizlikte
daha kahvaltı etmedim ama biliyorum ne yiicemi peynir domates zeytin salatalık ekmek
günaydın maytapçığım. evlilik yıldönümün kutlu olsun canım . eşin ve çocuklarınla nice senelere tatlım.
sağol nazcım
banada yıldönümü yemeği accuk kilo olarakdönmüş bende bu hafta k-flex aldım bakalım işe yarııcakmı
günaydın 6. takımın fıstıkları nasılsınız??
iyiyim bende nazlıcım
çok uykum var sadece mirmirmirmir
ben dün bütün gün evde tembellik yaptım ,hiç bi iş yapmadım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?