Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

süüüppeerr olmana sevindim yumukum kilolar gidince incecik olunca insan kendini süppeerr hissediyo dimi :)) o fotoları şirketteki örnek mağazada çekindim:)
evet cnm hissetmezmi eski resimlerime bakıyorumda aman yarabbim ben neymişim diyorum bu sene bunu kesin başarcam ben hep birlikte birbirimize destek olarak :lepi:
oy memleketiymiş bide alkisalkisalkis ben ordan bi ev istiyorum ya şöyle denize karşı evin bahçesi olsun bahçede çardak biraz tepede oturup denizi seyretmek istiyorum bide şu salıncaklardan alayım tam olsun:lepi: hayale bak be:roflol:
offf off bende diyorum ki ben diyet yapamıyorum
valla kızlar sizden iyiyim galiba laf aramızda kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

orayı bende biliyorum bursaya giderken durup ayran içmiştik süperdi gerçekten..

sütümü taşırdın oyy nefret ederim ocaktan süt temizlemeyi genelde bende taşırırım dakaydirigubbakcemile3

evet yumukum sen 1.cisin sen dehasın sen harikulade birisin sen sen senn varya.. seni tarif edecek kelime lugatta henüz yeralmamış. Pesss diyorum süpppeeer ötesi mega ultra süpperrrsin :roflol: :roflol: :roflol:

orayı bende biliyorum bursaya giderken durup ayran içmiştik süperdi gerçekten..

sütümü taşırdın oyy nefret ederim ocaktan süt temizlemeyi genelde bende taşırırım dakaydirigubbakcemile3

susurlukta ayran içip tost yemek varken mcdonald's a mı gidilir nilü :umursamaz:

ayy bende cts çilek reçeli yapıyodum, 2 tencere ikisi de taştı
yapıştı, kocişe kızgındım çok bi sinirle silmişim ki Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :roflol:

evet yumukum sen 1.cisin sen dehasın sen harikulade birisin sen sen senn varya.. seni tarif edecek kelime lugatta henüz yeralmamış. Pesss diyorum süpppeeer ötesi mega ultra süpperrrsin :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: geçen arkadaşta böyle pes ettikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güneşlik dikiyorum demiştimya sürekli artık daha güzel dikiyorum demi diye kızın başının etini yiyorum,aradada verdim demi kilo belli oluyo demi diye soruyorum ,geçen gün daha ağzımı açtım evet canım çok kilo verdin ve süper güneşlik dikiyosun dedi ben koptum ama:roflol::roflol::roflol:

reçelde felaket ya tatlı bide yapış yapış ıyyy çok sinir ben onuda hep taşırıımkaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı haftalar günaydın nasılız cadılar,
özge anam ömrümde gördüğüm en çirkin kızsın yaaaaaaaaaaa...

günaydın nurocuğum nasılsın

iyiyim nazım sen nasılsın? ilk defa süt alayımda yoğurt mayalayım dedim sütü taşırdım kendime iş çıkardım :))) açıldımı uykun? sabah uykum var diyodun.. çok sıcak bugün yaaaaa... ben bide bu sıcakta hastaneye gidiyom üzerine sıcak kum torbası koyuyolar bide saat ilerledikce sinirlerim bozuluyo.. bitse artık şu fizik tedavi.. bi faydasınıda görmedim heee.. :1closedeyes:

alemsin sen yaaa.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: megolaman seniii..

bizim şöför abide diyete başladı
her gördüğünde bak diyo göbek gitti di mi , bişey kalmadı bak laelaelaelaelae
evet diyorum çok zayıfladın, göbek baya küçülmüş a.s

alemsin sen yaaa.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: megolaman seniii..

megoloman değil kıs sevindirik oluyrumzemuszemus ilk defa bu sene bukadar kilo verdim hayatımda ilk kez dikiş diktim mutlu olunca sürekli soruyom demekkikaydirigubbakcemile3 en sonunda arkadaş böyle bi sistem buldu:lepi::roflol:

bende iyiyim nurom çay falan içtim açıldı benim uyku. biter canım sen sıkma canını. sağlığın yerinde olsunda gerisini boşver.

Çayın alt demliği evdeki kaynanadır; devamlı kaynar durur..

Üst demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadıkça o olgunlaşır, demlenir...

Gelinin kocası ise bardaktır; biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin...

Çocuklar çayın sekeridir; tat verir...

Görümce ise cay kaşığıdır; arada bir gelir ve karıştırır gider...

Kaynataya gelince; o da bardak altıdır ; dökülenleri bir araya toplar...

Çay deyip de geçmemek lazım demek ki... bir durmak, düşünmek lazım ..

konuyla alakası yok ama kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

offf off bende diyorum ki ben diyet yapamıyorum
valla kızlar sizden iyiyim galiba laf aramızda kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: valla 2 gün kaçtı hep böyle yapmıyorum yaaaa

kızım herhalde ayvalıktan gelirken fırından ayvalık tost ekmeklerinden aldım yaparım tostumu evde))hehehe)))susurlukta tost yiyip napim hazır rejımim bozulmuşken mc royal yiyem dedim:):)hamburgere bayılırım valla....

evt memleketim canım..resimöde çekildik..ayvalıktada düğündede...biara koyarım canım ayvalığı...
cundada satılık arsamız var anam çift cepheden deniz manzarası:):)satalım sana bak arsa kalmadı cundada izin vermiyorlar..kriz olmasa çoktan satmıştıkta....bekliyor alıcısını artık

bizim şöför abide diyete başladı
her gördüğünde bak diyo göbek gitti di mi , bişey kalmadı bak laelaelaelaelae
evet diyorum çok zayıfladın, göbek baya küçülmüş a.s
evet yaa insan soruyo :) bende kaynanam ile görümceme sürekli diyorum diyeti şöyle yapıyom böyle yapıyom şu kadar kilo verdim falan diye... onlar da aaa iyi ama baya verdin diyolar.. herseferinde diyom ama.. şimdi siz böyle deyince benimde aklıma geldi kesin arkamdan dalga geçiyolardır.. 2 kilo verdi anlattıkça anlatıyo diye.. :roflol: :roflol: :roflol: bi daha demiyim barii.. :kedi:

Valla şekerim ben çayı şekersiz içiyorum kaşığa gerek yok.. görümcenin karıştırmasına izin vermiyorum :roflol: :roflol: :roflol: harbiden öyle hee.. karıştıramıyoo.. :roflol: birkereside karıştırmak istedi çıkardım bardaktan şöyle bi silkeledim birdaha karıştırmak istemedi :roflol:

nuroş hafta sonu yediklerini yazsana sırnaşık şey
kaçma gel burayakaydirigubbakcemile ...yaz hadi bekliom kuzum

günaydın kızlar
bende cumadan beri çok kötü yiyorum. kesin kilo aldım. tartılmaya korkuyorum valla.
bugünden itibaren toparlanmaya başlıyorum inşallah
nazlıcım bizi listeden çıkartmamışsın. keşke çıkartsaydın canım yaa. konu üzerine de konuşulmuş kapanmış diye uzatmak da istemiyorum. ama sizlerde farkındasınız ki eski ruh yok takımda. tabii bizler de eskisi gibi yazmıyoruz bu bir gerçek ama inanın muhabbete giremeyince yazacak birşey de bulamıyorum yaniii
takımda olmanın sorumluluğu olunca yazamamak beni geriyor
zaten listeden çıksam da aynı şekilde arada girer yazarım şimdiki gibi

ne şanslı karısın heee.. cundada arsa ne demek.. way wayy waaayyy. ben olsam çalışmaz yan gelir yatardım evimde.. ehahahaha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…