evet cnm hissetmezmi eski resimlerime bakıyorumda aman yarabbim ben neymişim diyorum bu sene bunu kesin başarcam ben hep birlikte birbirimize destek olarak :lepi:süüüppeerr olmana sevindim yumukum kilolar gidince incecik olunca insan kendini süppeerr hissediyo dimi :)) o fotoları şirketteki örnek mağazada çekindim:)
oy memleketiymiş bide alkisalkisalkis ben ordan bi ev istiyorum ya şöyle denize karşı evin bahçesi olsun bahçede çardak biraz tepede oturup denizi seyretmek istiyorum bide şu salıncaklardan alayım tam olsun:lepi: hayale bak be:roflol:yumukcum ayvalık akçaydan çok farklı biryer..ayvalığı tavsiye ederim.bin kat hatta onbin kat daha güzel ve kaliteli bi yer ayvalıkkk....
memleketim diye demiyorumopuyorumnanaktan amma çok daha gücellllkaydirigubbakcemile5
offf off bende diyorum ki ben diyet yapamıyorum
valla kızlar sizden iyiyim galiba laf aramızda kaydirigubbakcemile3
aaaa aaaaa aaaaa olmadı şimdi.. sen susurluğa git.. yiye yiye mc menü ye bide kola iç oldumu hiççç.. orda bi dinlenme tesisi gibi biryer var yol üzerinde.. çok güzel ayranı var ayran yanında da tostla gayet güzel geçiştirebilirdin olmadı nilüş olmadı hiççlmaz:
bu arada sana olmadı derken sütü taşırdım bu sefer kendimelmaz: olmadı dedim :))
hafta sonu herkes abarmış:roflol: tmm kızlar hafta sonunu hafızalardan siliyoruz:lepi: pazartesiyle birlikte yeni bir gün yeni bir hafta yeni bir diyet diyerek başlıyoruz bu cuma hepimiz kilo vercez ok analiz raporlarında bende gerileme varmış benim acilen karne notumu yükseltmem lazımkaydirigubbakcemile3 yalnız bişey diyimi şaşırtıcıdır ben ilk okulda sınıf birincisiydim 4-5 sene önce şöyle teferruatlı bi kuran kursuna gittim ordada sınıf birinciliğiyle bitirdim şimdide takımda birinci olmuşum :lepi: kocamın kalbinde birinciyim:roflol: kayınvaldemin gözünde en has bir numara gelinim soracıma babamın ilk göz ağrısıyım tamam çok abarttım hehehe:hooray::roflol:
orayı bende biliyorum bursaya giderken durup ayran içmiştik süperdi gerçekten..
sütümü taşırdın oyy nefret ederim ocaktan süt temizlemeyigenelde bende taşırırım dakaydirigubbakcemile3
evet yumukum sen 1.cisin sen dehasın sen harikulade birisin sen sen senn varya.. seni tarif edecek kelime lugatta henüz yeralmamış. Pesss diyorum süpppeeer ötesi mega ultra süpperrrsin :roflol: :roflol: :roflol:
susurlukta ayran içip tost yemek varken mcdonald's a mı gidilir nilü :umursamaz:
ayy bende cts çilek reçeli yapıyodum, 2 tencere ikisi de taştı
yapıştı, kocişe kızgındım çok bi sinirle silmişim ki Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :roflol:
günaydın nurocuğum nasılsın
:roflol::roflol::roflol: geçen arkadaşta böyle pes ettikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güneşlik dikiyorum demiştimya sürekli artık daha güzel dikiyorum demi diye kızın başının etini yiyorum,aradada verdim demi kilo belli oluyo demi diye soruyorum ,geçen gün daha ağzımı açtım evet canım çok kilo verdin ve süper güneşlik dikiyosun dedi ben koptum ama:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: geçen arkadaşta böyle pes ettikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güneşlik dikiyorum demiştimya sürekli artık daha güzel dikiyorum demi diye kızın başının etini yiyorum,aradada verdim demi kilo belli oluyo demi diye soruyorum ,geçen gün daha ağzımı açtım evet canım çok kilo verdin ve süper güneşlik dikiyosun dedi ben koptum ama:roflol::roflol::roflol:
bizim şöför abide diyete başladı
her gördüğünde bak diyo göbek gitti di mi , bişey kalmadı bak laelaelaelaelae
evet diyorum çok zayıfladın, göbek baya küçülmüş a.s
alemsin sen yaaa.. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: megolaman seniii..
iyiyim nazım sen nasılsın? ilk defa süt alayımda yoğurt mayalayım dedim sütü taşırdım kendime iş çıkardım :))) açıldımı uykun? sabah uykum var diyodun.. çok sıcak bugün yaaaaa... ben bide bu sıcakta hastaneye gidiyom üzerine sıcak kum torbası koyuyolar bidesaat ilerledikce sinirlerim bozuluyo.. bitse artık şu fizik tedavi.. bi faydasınıda görmedim heee.. :1closedeyes:
Çayın alt demliği evdeki kaynanadır; devamlı kaynar durur..
Üst demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadıkça o olgunlaşır, demlenir...
Gelinin kocası ise bardaktır; biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin...
Çocuklar çayın sekeridir; tat verir...
Görümce ise cay kaşığıdır; arada bir gelir ve karıştırır gider...
Kaynataya gelince; o da bardak altıdır ; dökülenleri bir araya toplar...
Çay deyip de geçmemek lazım demek ki... bir durmak, düşünmek lazım ..
konuyla alakası yok ama kaydirigubbakcemile3
offf off bende diyorum ki ben diyet yapamıyorum
valla kızlar sizden iyiyim galiba laf aramızda kaydirigubbakcemile3
aaaa aaaaa aaaaa olmadı şimdi.. sen susurluğa git.. yiye yiye mc menü ye bide kola iç oldumu hiççç.. orda bi dinlenme tesisi gibi biryer var yol üzerinde.. çok güzel ayranı var ayran yanında da tostla gayet güzel geçiştirebilirdin olmadı nilüş olmadı hiççlmaz:
bu arada sana olmadı derken sütü taşırdım bu sefer kendimelmaz: olmadı dedim :))
evet cnm hissetmezmi eski resimlerime bakıyorumda aman yarabbim ben neymişim diyorum bu sene bunu kesin başarcam ben hep birlikte birbirimize destek olarak :lepi:
oy memleketiymiş bide alkisalkisalkis ben ordan bi ev istiyorum ya şöyle denize karşı evin bahçesi olsun bahçede çardak biraz tepede oturup denizi seyretmek istiyorum bide şu salıncaklardan alayım tam olsun:lepi: hayale bak be:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet yaa insan soruyo :) bende kaynanam ile görümceme sürekli diyorum diyeti şöyle yapıyom böyle yapıyom şu kadar kilo verdim falan diye... onlar da aaa iyi ama baya verdin diyolar.. herseferinde diyom ama.. şimdi siz böyle deyince benimde aklıma geldi kesin arkamdan dalga geçiyolardır.. 2 kilo verdi anlattıkça anlatıyo diye.. :roflol: :roflol: :roflol: bi daha demiyim barii.. :kedi:bizim şöför abide diyete başladı
her gördüğünde bak diyo göbek gitti di mi , bişey kalmadı bak laelaelaelaelae
evet diyorum çok zayıfladın, göbek baya küçülmüş a.s
Çayın alt demliği evdeki kaynanadır; devamlı kaynar durur..
Üst demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadıkça o olgunlaşır, demlenir...
Gelinin kocası ise bardaktır; biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin...
Çocuklar çayın sekeridir; tat verir...
Görümce ise cay kaşığıdır; arada bir gelir ve karıştırır gider...
Kaynataya gelince; o da bardak altıdır ; dökülenleri bir araya toplar...
Çay deyip de geçmemek lazım demek ki... bir durmak, düşünmek lazım ..
konuyla alakası yok ama kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: valla 2 gün kaçtı hep böyle yapmıyorum yaaaa
kızım herhalde ayvalıktan gelirken fırından ayvalık tost ekmeklerinden aldım yaparım tostumu evde))hehehe)))susurlukta tost yiyip napim hazır rejımim bozulmuşken mc royal yiyem dedim:):)hamburgere bayılırım valla....
evt memleketim canım..resimöde çekildik..ayvalıktada düğündede...biara koyarım canım ayvalığı...
cundada satılık arsamız var anam çift cepheden deniz manzarası:):)satalım sana bak arsa kalmadı cundada izin vermiyorlar..kriz olmasa çoktan satmıştıkta....bekliyor alıcısını artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?