Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eee kolay değil 2 tane çocuk var bitmez tabi iş. opuyorumnanaktan

ee mehtapçım bende çocuk yok, gelen giden yok
keyfe keder yaşıyorum kaydirigubbakcemile3

o günlerimi özlemedim desem yalan olur ama bu tyempoya o kadar alıştımki birden bire o günlere dönsem uçurumdan yuvarlanmış gibi olurum herhalde
yok yok ben pıtırcıklarımla evimde çok mutluyum darısı size inşallah

günaydın bacılarrrrdelikafadulden nasılsınız bakim nazım meleğim özgem nilüm ne kaa kalabalık burası böyle :lepi: ben hafta sonunu bol bol yiyerek geçirdim zemuszemuskaydirigubbakcemile2 dün gece hayalin yaptığı diyeti inceledim epey bi benim 2 haftalık şok bir diyete ihtiyacım var malum 4-5 temmuz düğün onu yapmaya karar verdim iyice okudum yalnız meyve sebze suyu bol bol su aralarda yeşil çay 3 günde bir bağırsak temizliği bukadar,orda bi ilaç ismi vermişler müsil etkisi yapan yada becerebilirsen lağman ben lağmanı yapamam zannımcakaydirigubbakcemile3 3 günde bir akşamları o ilaç iyidir bugün başlıyorum denemeye bana şans dileyim :lepi:

günaydın tatlım..bende cuma günü izmirde düğündeydim sonra ayvalığa annemlerin yanına geçtik..küçük bir tatil...ama ne diet ne bi halt kaldı moralim bozuk şimdide.yedim içtim hiç mutlu değilim..tek tesellim kilo almamışımm
allahtan...valla cuma yediklerim sabah:yağsız gözleme4/1 i.. tek şekerli çay
yol için yanıma meyve aldım kiraz kayısı ve 1 yeşil elma ..yolda bi güzel yedik..akşamüzeri artık çok karnım acıkmıştı eşimde yolda cips kola çerez almış...çerez yemedim 1 paket cipsi yedim kolaylasenağlamasenağlama

düğünde akşam yediklerim..patatez püresi üzeri biftek..
aralarda tavuk nugget (1 adet) börek (1 adet) meyve olarak karpuz (3 parça)pastadan(2 çatal)
günaydın kızlaaaarrr.. naber?

günaydın tatlış

aminnn inşallah :Saruboceq:

gerçi bazen arkadaşlarla biraraya geliyoruz
birinde 2 çocuk, birinde 1 bebek
Allah'ım diyorum sabır ,ben bakabilir miyim acaba?
o ordan koşturuyo, öteki bi yerden
bebek ağlayıp duruyoo
biz kocişle kaççak yer arıyoruz :roflol: :roflol:

günaydın canım kolay gelsin sana bünyeyi şaşırtayım diyosun yani :sm_confused:

günaydın kızlaaaarrr.. naber?

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
resimlerine baktım çok hoş bi gelin olmuşsun
seninde evlilik gazisi olduğun belli kilo açısından :kedi: kaydirigubbakcemile3

cumartesi...
sabah....2 parça kıymalı 1 parça ıspanaklı rulo börek
2 bardak tek şekerli çay
öğlen.....kiraz,3 kayısı
akşamüzeri...kızarmış dondurma..üzeri bol ceviz ve çikolata sosludelikafadulden
akşam..... kızartma sardalya balığı
börülce salatası
1 dilim ekmek

ben dün diyeti kaçırdım yaaa.. tamda akşamüstü yanii..bütüngün aç aç dolaş sonra da ye olacak işmi yaaa.. Akşama kadar temizlik yaptım sadece kahvaltı ettim sonra saat 6 da menemen yaptım yedik çok acıkmıştım ondan 2 dilim kepek ekmeği yedim buraya kadar herşey normal.. sonra kayınvalidemler çağırdı çaya..oraya gittim baktım ikram bisküvi var ortada çaylarına bandırıp yiyolar bende bayılırım çaya bandırarak bisküvi yemeye ağzımın suları aktıı aktııı aktııı aldım 1 tane yedim baktım 2 tane daha bana var tabakta ve bana göz kırpıyor lmaz: olmaaaz dedim o sırada kayınvalide yan komşularına geçti gele giden bi karışıklık o arada yuvarlayıverdim o 2 taneyide :kedi: ama çookk tatlıydı.. sonracıma kayınvalide geldi bi süre sonra tabağa 1 adet lahmacun koymuş ya komşu gönderdi dedi bugün oğlunun sünneti vardı mevlüt yapıldıda orda dağıttılar lahmacunu. Sana da gönderdi dedi. Yok mok ayy azıcık ucundan alayım derken yuvarlayuverdim onuda... sonra tam kalkıyodukki yan komşu baya bi lahmacun vermiş kalmış çok.. kayınvalidede bize verdi..Yok verme ben yemem dedim yersin yersin olsun yemezsende oğlum yer dedi.. neyysssee dedim eve geldik.. uyku tutmadı bilgisayar başında otururkene dolaba doğru uğradım baktım baktıım lahmacunlara takıldı gözüm aldım 1 tane daha yedimm.. sabah tartıldım 79 olan ben 80 çıktım çok pişmanım ama son pişmanlık neye yarar.. bu sabah ekmeksiz yapıcaktım kahvaltımı ama ilaç kullanıyorumya dokunur diye yine 1 dilim ekmek domates peynir zeytin yedim.

oy benimde en büyük hayalim bigün ayvalık yada akçaya yerleşmek çok seviyorum oraları opuyorumnanaktan

günaydın canım kolay gelsin sana bünyeyi şaşırtayım diyosun yani :sm_confused:

evet biraz şaşırsın bakalım belki düğüne kadar 70 olurum ya 5 kilo verebilirmiyimki 2 haftada bu diyetlefisfisfis

pazar
sabah....peynirli omler
üzzeri domatez soslu biber kavurma
1 dilim ekmekle yağına sosuna bandıra bandıradelikafadulden
2 bardak çay
öğlen.........
susurlukta mola verdik....
ayy bu çok fena yaadelikafadulden
mc donalds tan mc royal menü ve 6 lı soğan kızartması...kolayıda ,içtim:mymeka:
akşam....
muhliye yemeği azıcık(bu yemek bir ot yemeğidir..biz giritliyiz giritliler bilir...bağırsaklarıda çalıştırır)
akşam 2 bardak çay...

ekmekte yedim battı balık yan going.. diyerekten
çok fena biliyorum ama yazın arkadaşlar...çok kötüyüm ya çookkk...mafoldumbenmafoldumben
bugün elmamı aldım yanıma..rejime devamkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
günaydın nurocum süperr:lepi: resimlerine baktım cnm harika çıkmışsın hepsinde perdelerde süperdi ayrıcakaydirigubbakcemile3

süüüppeerr olmana sevindim yumukum kilolar gidince incecik olunca insan kendini süppeerr hissediyo dimi :)) o fotoları şirketteki örnek mağazada çekindim:)

yumukcum ayvalık akçaydan çok farklı biryer..ayvalığı tavsiye ederim.bin kat hatta onbin kat daha güzel ve kaliteli bi yer ayvalıkkk....
memleketim diye demiyorumopuyorumnanaktan amma çok daha gücellllkaydirigubbakcemile5

offf off bende diyorum ki ben diyet yapamıyorum
valla kızlar sizden iyiyim galiba laf aramızda kaydirigubbakcemile3

hafta sonu herkes abarmış:roflol: tmm kızlar hafta sonunu hafızalardan siliyoruz:lepi: pazartesiyle birlikte yeni bir gün yeni bir hafta yeni bir diyet diyerek başlıyoruz bu cuma hepimiz kilo vercez ok analiz raporlarında bende gerileme varmış benim acilen karne notumu yükseltmem lazımkaydirigubbakcemile3 yalnız bişey diyimi şaşırtıcıdır ben ilk okulda sınıf birincisiydim 4-5 sene önce şöyle teferruatlı bi kuran kursuna gittim ordada sınıf birinciliğiyle bitirdim şimdide takımda birinci olmuşum :lepi: kocamın kalbinde birinciyim:roflol: kayınvaldemin gözünde en has bir numara gelinim soracıma babamın ilk göz ağrısıyım tamam çok abarttım hehehe:hooray::roflol:

offf off bende diyorum ki ben diyet yapamıyorum
valla kızlar sizden iyiyim galiba laf aramızda kaydirigubbakcemile3

elifçiğim bende dahil olmak üzere kızlarla beraber haftasonu gazisiyiz. bende piknikte yedim baya klava:

aaaa aaaaa aaaaa olmadı şimdi.. sen susurluğa git.. yiye yiye mc menü ye bide kola iç oldumu hiççç.. orda bi dinlenme tesisi gibi biryer var yol üzerinde.. çok güzel ayranı var ayran yanında da tostla gayet güzel geçiştirebilirdin olmadı nilüş olmadı hiçç lmaz:
bu arada sana olmadı derken sütü taşırdım bu sefer kendime lmaz: olmadı dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…