benimde her yanım ağrıyo şu işler bitse bikaçgün ense yapsam diyorum ama bu evde işbitmiyonedense
eee kolay değil 2 tane çocuk var bitmez tabi iş. opuyorumnanaktan
ee mehtapçım bende çocuk yok, gelen giden yok
keyfe keder yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaaaarrr.. naber?
günaydın bacılarrrrdelikafadulden nasılsınız bakim nazım meleğim özgem nilüm ne kaa kalabalık burası böyle :lepi: ben hafta sonunu bol bol yiyerek geçirdim zemuszemuskaydirigubbakcemile2 dün gece hayalin yaptığı diyeti inceledim epey bi benim 2 haftalık şok bir diyete ihtiyacım var malum 4-5 temmuz düğün onu yapmaya karar verdim iyice okudum yalnız meyve sebze suyu bol bol su aralarda yeşil çay 3 günde bir bağırsak temizliği bukadar,orda bi ilaç ismi vermişler müsil etkisi yapan yada becerebilirsen lağman ben lağmanı yapamam zannımcakaydirigubbakcemile3 3 günde bir akşamları o ilaç iyidir bugün başlıyorum denemeye bana şans dileyim :lepi:
o günlerimi özlemedim desem yalan olur ama bu tyempoya o kadar alıştımki birden bire o günlere dönsem uçurumdan yuvarlanmış gibi olurum herhalde
yok yok ben pıtırcıklarımla evimde çok mutluyum darısı size inşallah
günaydın bacılarrrrdelikafadulden nasılsınız bakim nazım meleğim özgem nilüm ne kaa kalabalık burası böyle :lepi: ben hafta sonunu bol bol yiyerek geçirdim zemuszemuskaydirigubbakcemile2 dün gece hayalin yaptığı diyeti inceledim epey bi benim 2 haftalık şok bir diyete ihtiyacım var malum 4-5 temmuz düğün onu yapmaya karar verdim iyice okudum yalnız meyve sebze suyu bol bol su aralarda yeşil çay 3 günde bir bağırsak temizliği bukadar,orda bi ilaç ismi vermişler müsil etkisi yapan yada becerebilirsen lağman ben lağmanı yapamam zannımcakaydirigubbakcemile3 3 günde bir akşamları o ilaç iyidir bugün başlıyorum denemeye bana şans dileyim :lepi:
günaydın tatlım..bende cuma günü izmirde düğündeydim sonra ayvalığa annemlerin yanına geçtik..küçük bir tatil...ama ne diet ne bi halt kaldı moralim bozuk şimdide.yedim içtim hiç mutlu değilim..tek tesellim kilo almamışımm
allahtan...valla cuma yediklerim sabah:yağsız gözleme4/1 i.. tek şekerli çay
yol için yanıma meyve aldım kiraz kayısı ve 1 yeşil elma ..yolda bi güzel yedik..akşamüzeri artık çok karnım acıkmıştı eşimde yolda cips kola çerez almış...çerez yemedim 1 paket cipsi yedim kolaylasenağlamasenağlama
düğünde akşam yediklerim..patatez püresi üzeri biftek..
aralarda tavuk nugget (1 adet) börek (1 adet) meyve olarak karpuz (3 parça)pastadan(2 çatal)
günaydın canım kolay gelsin sana bünyeyi şaşırtayım diyosun yani :sm_confused:
günaydın nurocum süperr:lepi: resimlerine baktım cnm harika çıkmışsın hepsinde perdelerde süperdi ayrıcakaydirigubbakcemile3
offf off bende diyorum ki ben diyet yapamıyorum
valla kızlar sizden iyiyim galiba laf aramızda kaydirigubbakcemile3
pazar
sabah....peynirli omler
üzzeri domatez soslu biber kavurma
1 dilim ekmekle yağına sosuna bandıra bandıradelikafadulden
2 bardak çay
öğlen.........
susurlukta mola verdik....
ayy bu çok fena yaadelikafadulden
mc donalds tan mc royal menü ve 6 lı soğan kızartması...kolayıda ,içtim:mymeka:
akşam....
muhliye yemeği azıcık(bu yemek bir ot yemeğidir..biz giritliyiz giritliler bilir...bağırsaklarıda çalıştırır)
akşam 2 bardak çay...
ekmekte yedim battı balık yan going.. diyerekten
çok fena biliyorum ama yazın arkadaşlar...çok kötüyüm ya çookkk...mafoldumbenmafoldumben
bugün elmamı aldım yanıma..rejime devamkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?