Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oy oy oy çaya bakın çaya :),
anam ben çok seviyorum ama içemiyorum benim sağlık orucunda yasak ...

sağlık orucuna bu haftadamı devam hayalim. yan etkileri oldumu hiç canım. başağrısını nasıl geçirdin. benim bir arkadaşım var ona anlattım oda yapmak istiyor. herhangi bir sağlık problemin oldumu canım.

geçmiş olsun canım gelen mala gelsin nilünün dediği gibi benimkiler 10 yıldır vitrin bekliyo 10 yıldır kaç kere kullandın de bakalım ya 2 dir ya 3 zaten vitrinimide attım yerine şu yaşam ünitelrinden yaptırdım ama onada camlı iki dolap yaptırmıştım gene kurtulamadım kesmelerden evimi alınca daha modern bi yaşam ünitesi istiyorum ozaman ne kesme ne fincan hiç bişey olmıcak görünen:lepi: deprem olmadığına şükür diyelim üzülme canım,geçen gün izmirde deprem olmuş melek sen duydunmu cnm ben hiç hissetmedim:1shok:

yumukum lütfen kendini sınayarak yap ve meysuyunu kesinlikle % 100 olanlardan al,
kötü hissedersen haberimiz olsun emi gülüm,
suyu 2,5-3 lt iç malum onunda fazlası zarar...
he şaşmaya gelince hemde ne şaşırtma hem görenler şaşıyo hem bünye:roflol::roflol::roflol:...

bikaç gün deniyim cnm eğer çok halsiz dşersem bırakırım ,meyve suyuna dikkat edicem suyada aynı şeklide haydi gazamız mübarek ola sonuçlar cumaya:lepi:

tamam asiciğim düşünün siz . dediğim gibi ben gitmenizi istemiyorum canlarım.

kızlar bana müsade iş saatim geldi hepinizi öpüyorum akşama görüşmek üzre aebenim uğramadı bugün merak ettim CADIARZU haydin birden gittim bena.s.

kızlar bana müsade iş saatim geldi hepinizi öpüyorum akşama görüşmek üzre aebenim uğramadı bugün merak ettim CADIARZU haydin birden gittim bena.s.

aebenciğimin dün annesi geldi. bu hafta giremeyebilirim merak etmeyin dedi. sanada kolay gelsin yumukum iyi çalışmalar sana .

geçmiş olsun diyelim. canınıza bişey olmasın. ben de olsam çok üzülürdüm. ama bende vitrinimi beğenmemeye başladım. aslında kırılsa yenisini almak için bahane olur delikafadulden daha 4 senelik evliyim uzun zamandır eşyalarımı da beğenmemeye başladım. hep keşke daha değişik alsaydım diyorum. hele de şıkır şıkır evleri görünce benim ki çok sadeymiş gibi geliyor bana

oy oy oy çaya bakın çaya :),
anam ben çok seviyorum ama içemiyorum benim sağlık orucunda yasak ...
oy oy oyyy
ben yapamam o diyeti. hele de çay yoksa laelaelaelaelae
ben akşam yemeğini çok çok azaltınca hatta geçiştirince çok güzel kilo veriyorum aslında. yapılmayacak bişey de değil benim için ama eşimin sofraya yalnız oturmasını istemiyorum opuyorumnanaktan bundan sonra akşam yemeklerine dikkat edicem tekrardan. 56,2 ye de öyle düştüm zaten. ama şimdi kesin 57 yi geçmiştir yine kaydirigubbakcemile

asim ben ilk yaptığımda neler çektim o çay içememenin yüzünden,
kıs akşam yemeyince hepimiz veriyoruz cadı asorunumuz akşam yememeyi başaramayıp bide fazla yiyoruz...

ay kızlar ne kaynatmışsınız alıntı yaptım ama silindi gitti annamadım
mutfakbitti sayılır bişey kalmadı avizeleri silicem o kadar
haftasonu herkes kaçırmış hayırlısı unutuyoruz ve yola devamediyoruz temmuzda tatil planlarımız var yada ağustos başı gibi ve ben o zamana kadar55 olmak isityorum küçük bebe ve çıtır annesi olarak çıkmak istiyorum tatile bakalım hayırlısı
neyse birazdan doktora çıkıcaz inşallah iyileşmiştir kuzu
öğle sonu burdayım inşallah hatunlar sizi seviyorum kimse çıkmasın dövecem heeeeee

çıkmadan ne yediğimide yazayım
sabah domates peynir zeytin ekmek
ara 1 tabak kiraz
öğlen şuan 1 tabak k-fleks süt

Merhaba kızlar tatil bitti döndüm 1 iyi 1 kötü haberim var. Kötü haber 1,5 kilo almışım iyi haber matematik dahi çalıştığım 5 derside vermişim boşuna ağlamışım günlerce geçemedim diye çok şükür allah verdim 5 dersimide Eylül sınavına 4 dersim kaldı bakalım hayırlısı :)

hoşgeldin refiim. tatil nasıl geçti. fazla bir kilo almamışsın refim. ben olsam kesin 3 kilo ile geri gelirdim. derslerden geçmene çok sevindim canım.opuyorumnanaktan

hoşgeldin refiim. tatil nasıl geçti. fazla bir kilo almamışsın refim. ben olsam kesin 3 kilo ile geri gelirdim. derslerden geçmene çok sevindim canım.opuyorumnanaktan

Çok sağol NAzlıcım ne yapıcam bilmem bu kilolarla :) Ya Nazlıcım geçen haftaki liste elinde mi kim ne kadar verdi merak ettim :) çatlıycam valla...

6.takım 109. etap sonuçları

asibulut ( 56,5 / 56,2 / 0,3 / 0,53 % )
kütahya ( 79,0 / 79,0 / 0,00 / 0,00 % )
cceylin ( 61,5 / 61,5 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 75,5 / 75,5 / 0,00 / 0,00 % )
Naz ( 57,5 / 55,3 / 2,2 / 3,83 % )
mmmf27 ( 61,6 / 60,5 / 1,1 / 1,79 % )
yumukum ( 75,0 / 75,0 / 0,00 / 0,00 % )
ozgekrd ( 72,3 / 70,8 / 1,5 / 2,07 % )
nurhayatk ( 80,0 / 80,0 / 0,00 / 0,00 % )
klementine ( 73,5 / 72,5 / 1,0 / 1,36 % )
nilüfer 79 ( 68,6 / 68,5 / 0,1 / 0,15 % )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 761,0 / 754,8 / 6,2 / 0,81 % )

verirsin kiloları canım. ben montiyle baya verdim kaçamak yapmadan tamamlayamadım bir şu montiyi 2 hafta çok iyi gidiyor. sonra biryerlere gidiyorsun diyet güm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…