oy oy oy çaya bakın çaya :),
anam ben çok seviyorum ama içemiyorum benim sağlık orucunda yasak...
kızlar bardak dedinizde aklıma geldi biz bu c.tesi bi şankırtı sesi ile uyandıkk.. eşiimm hhoooyyyt diye bişey çıkardı ben onun sesine uyandım 8 de.. :) hemen kalktım depremmi oluyo diye salona bi gittim vitrindeki bardaklar falan hepsi vitrini alt tarafına inmiş üstüste.. üstteki cam rafın altındaki 1 destek kırılmış alt rafa düşmüş onun ağırlığı ve vurmasından alt rafın destekleri kırılmış oda aşşağı inmiş mafoldumben çok üzüldüm ama deprem olmamasına şükrettim.bütün kesme bardaklarım kadehler vs.. hiç kullanmadan çöpe gitti. şimdi vitrinim bomboşş.. bide vitri camıda kırılmış.. :çok üzgünüm: şimdi bomboşş vitrinim..
düşün canım sen bak ben hayalin yaptığı diyeti uygulamaya başlıcam eğer güzel sonuç alırsam ve sağlık problemi yaşmazsam sanada tavsiye ederim belki arada şok diyet yapmak lazım bünyeyi şaşırtmak için ne dersin gülümkaydirigubbakcemile5yerimseniben
yumukum lütfen kendini sınayarak yap ve meysuyunu kesinlikle % 100 olanlardan al,
kötü hissedersen haberimiz olsun emi gülüm,
suyu 2,5-3 lt iç malum onunda fazlası zarar...
he şaşmaya gelince hemde ne şaşırtma hem görenler şaşıyo hem bünye:roflol::roflol::roflol:...
kızlar bana müsade iş saatim geldi hepinizi öpüyorum akşama görüşmek üzre aebenim uğramadı bugün merak ettim CADIARZU haydin birden gittim bena.s.
kızlar bana müsade iş saatim geldi hepinizi öpüyorum akşama görüşmek üzre aebenim uğramadı bugün merak ettim CADIARZU haydin birden gittim bena.s.
aebenin misafirleri var, annesi gelicekti
kızlar bardak dedinizde aklıma geldi biz bu c.tesi bi şankırtı sesi ile uyandıkk.. eşiimm hhoooyyyt diye bişey çıkardı ben onun sesine uyandım 8 de.. :) hemen kalktım depremmi oluyo diye salona bi gittim vitrindeki bardaklar falan hepsi vitrini alt tarafına inmiş üstüste.. üstteki cam rafın altındaki 1 destek kırılmış alt rafa düşmüş onun ağırlığı ve vurmasından alt rafın destekleri kırılmış oda aşşağı inmiş mafoldumben çok üzüldüm ama deprem olmamasına şükrettim.bütün kesme bardaklarım kadehler vs.. hiç kullanmadan çöpe gitti. şimdi vitrinim bomboşş.. bide vitri camıda kırılmış.. :çok üzgünüm: şimdi bomboşş vitrinim..
düşün canım sen bak ben hayalin yaptığı diyeti uygulamaya başlıcam eğer güzel sonuç alırsam ve sağlık problemi yaşmazsam sanada tavsiye ederim belki arada şok diyet yapmak lazım bünyeyi şaşırtmak için ne dersin gülümkaydirigubbakcemile5yerimseniben
oy oy oyyyoy oy oy çaya bakın çaya :),
anam ben çok seviyorum ama içemiyorum benim sağlık orucunda yasak...
Merhaba kızlar tatil bitti döndüm 1 iyi 1 kötü haberim var. Kötü haber 1,5 kilo almışımiyi haber matematik dahi çalıştığım 5 derside vermişim boşuna ağlamışım günlerce geçemedim diye çok şükür allah verdim 5 dersimide Eylül sınavına 4 dersim kaldı bakalım hayırlısı :)
hoşgeldin refiim. tatil nasıl geçti. fazla bir kilo almamışsın refim. ben olsam kesin 3 kilo ile geri gelirdim. derslerden geçmene çok sevindim canım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?