Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

megoloman değil kıs sevindirik oluyrumzemuszemus ilk defa bu sene bukadar kilo verdim hayatımda ilk kez dikiş diktim mutlu olunca sürekli soruyom demekkikaydirigubbakcemile3 en sonunda arkadaş böyle bi sistem buldu:lepi::roflol:

ay ben heryaz veririm sonra 2 ay geçmeden yavaş yavaş almaya başlarım...geçen senede ramazan girdi ben aldım kıloları....
bu senede öyle olur yaw tam veririm ramo girer gelir 5 kılo birden..ramoda çok alıyorum ya...
bu sene dikkat edicem valla....

valla eşimde bende şekersiz içiyoruz zaten çocuğumuz yok
çay kaşığına da ihtiyacımız yok , görümce uzakta
kettle kullanıyorum, çaydanlık altı yok, kaynanam uzakta
kupada içiyoruz ,çay tabağına gerek kalmıyo , kayınpeder de uzakta

bi bardak , bi çaydanlık üstü yaşayıp gidiyoruz :roflol: :roflol:

porselen kupalar çay bardaklarından daha serttir, aynı kocam gibi
porselen demlikler de , normal çaydanlıklardan çabuk kırılır, aynı benim gibi

ayyy ne güzel oldu, çay içişimiz bize benziyo demek ki alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kaç para bacımkaydirigubbakcemile3 bak kesin beni bekliyo o arsa anlaşalım:roflol:
asim canım insan hep eskiye özlem duyar,eski muhabbetlerinizi ben bilmiyorum şurda kaç aydır takımdayım ama yeni yüzler yeni sohbetler..çıkmayın takımdan illa şart değil 1. olmamız maksat birbirimizi motive edip kilo vermek a.s.

Üst demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadıkça o olgunlaşır, demlenir... zaman geçtikçe kararır, acılaşır sositososito delikafadulden

allahtan ben de şekersiz içiyorum. bir de kaşıkla uğraşamzdım doğrusu :kedi:

günaydın asiciğim. siz çıkmaya karar verdiyseniz bu hafta yazarım. ama benim gönlüm çıkmamanızdan yana . yinede karar sizin . :gitme:

ne şanslı karısın heee.. cundada arsa ne demek.. way wayy waaayyy. ben olsam çalışmaz yan gelir yatardım evimde.. ehahahaha..

amannn görende trilyoner sancak kız ne alaka)))heheh))),,
bide annemle babamın bebişim benim deelll:):)
bide ben evde oturamayacağımı bikere daha anladım geçen evde kaldığımda sıkıntıodan patladım...işimi dahada çok seviyorummmm:):)stresim yok kız benim işte o yüzden gerçekten şanslıyım bu konuda..işim çok kıymetli çookkk....canım işimopuyorumnanaktan

yumukcum senin orası ...canım bak kurarsın salıncağı çift cephe:):)sağdan soldan başın döner denizle

yok anacım benim için yaz kış farketmiyokaydirigubbakcemile3 heran kilo alabilirim ramazanda tam tersi veriyorum ben bakalım bu ramazan nolcakCADIARZU

nuroş hafta sonu yediklerini yazsana sırnaşık şey
kaçma gel burayakaydirigubbakcemile ...yaz hadi bekliom kuzum

kız yazdımya kısa ve öz :kedi: okumadınmı yoksa? :kedi:
C.tesikahvaltı
domates,salatalık,1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay

düğüne gittik tepindik oynadık kurtlarımızı döktük

Akşam
1 adet karnı yarık ama karnıyarığı görümcem yaptı rejim usulu yapmış patlıcanları haşlamış yağda kızartmamış, 1 kase cacık, 1 dilim kepek ekmeği

ara
şekersiz çay
kiraz,kayısı
pazarkahvaltı
domates salatalık peynir zytin şekersiz çay 1 dilim kepek ekmeği

ara
karpuz

akşam
menemen,2 dilim kepek ekmeği,2 lahmacun, azıcık haşhaşlı çörek(tattım), 3 tane ikram bisküvi :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

ara
orta şekerli kahve

tamam tamam ödeştiikk bu hafta sıfırdan başlıyoruuuzz.. :tomato:

ramazanda bende kilo alıyorum. inanır mısın bende 3 ayların gireceğini duyunca ilk aklıma gelen o oldu. şimdi 2 ay çabala çabala ver ramazanda al :sinifsinif:

yumukum işte ben de motivasyonumu kaybettim. onun da etkisi var. sanırım bu kilonun altına düşmek benim için çok zor olacak. bu kiloya geldim buna şükür diyorum. çaba kalmadı çok da fazla. o yüzden listede olmasam da burada olurum zaten. benim vereceğim 100 gram 200 gram ne işe yarasın takıma katkım olmadıktan sonra mirmirmirmir

günaydın asiciğim. siz çıkmaya karar verdiyseniz bu hafta yazarım. ama benim gönlüm çıkmamanızdan yana . yinede karar sizin . :gitme:

cumaya kadar düşünelim o zaman laelaelaelaelae

kız şairmisin sen ne kadar güzel yazmışsın.. :1shok: pes yanii.. süper olmuş sırnaşık şey

hee lahmacunlar:):)okiş bidaha yok..benim psikolojık hiç karnım acıkmadı şimdi..elmamı yemeyi düşünüyorum...
acıkırsam arpa şehriye çorbası içeceğim sadece...

kızlar bardak dedinizde aklıma geldi biz bu c.tesi bi şankırtı sesi ile uyandıkk.. eşiimm hhoooyyyt diye bişey çıkardı ben onun sesine uyandım 8 de.. :) hemen kalktım depremmi oluyo diye salona bi gittim vitrindeki bardaklar falan hepsi vitrini alt tarafına inmiş üstüste.. üstteki cam rafın altındaki 1 destek kırılmış alt rafa düşmüş onun ağırlığı ve vurmasından alt rafın destekleri kırılmış oda aşşağı inmiş mafoldumben çok üzüldüm ama deprem olmamasına şükrettim.bütün kesme bardaklarım kadehler vs.. hiç kullanmadan çöpe gitti. şimdi vitrinim bomboşş.. bide vitri camıda kırılmış.. :çok üzgünüm: şimdi bomboşş vitrinim..

çay konusu açılmışken bende ibrahim saraçoğlunun kitabından okuduğum bir bilgiyi aktarayım...
çay 1-2 dakıka demlenirse en uyarıcı maddeleri o anda almış olursunuz...biraz kalp çarpıntısı tansiyon ve hafif gerginlik yapabilir...az demleyip açık çay içtiğini sanan kişiler bu yönde yanılırlar.....
4-5 dakıka demlenmiş çay tamamen sindirim sistemi üzerine etki eder...çok yemek yenmiş bir öğünün üzerine bu sürede demlenmiş çayı içtiğinizde midenizin nasıl rahatladığını görünce şaşıracaksınız...
8 dakika demlenmiş çay en güzelidir..tamamen rahatlatıcı ve keyif verici çaydır....

aaa bende çok üzüldüm yazık olmuşşş.....
ama cana geleceğine mala gelsin napcan canım...yenilersin bardaklarını bi ara...çok güzel vitrin takımları var vallahi..benimkiler bile 1 senede eskidi sanki modeli..artık kesmeler yok.....boşver boş kalsın vitrin sade dururkaydirigubbakcemile3

öylede hiç kullanmamış olmama üzüldüm.. kenarı yaldızlı kadehlerim vardı onlarda gitti.. olsun ama dediğin gibi cana geliceğine mala gelsin.

düşün canım sen bak ben hayalin yaptığı diyeti uygulamaya başlıcam eğer güzel sonuç alırsam ve sağlık problemi yaşmazsam sanada tavsiye ederim belki arada şok diyet yapmak lazım bünyeyi şaşırtmak için ne dersin gülümkaydirigubbakcemile5yerimseniben

oy oy oy çaya bakın çaya :),
anam ben çok seviyorum ama içemiyorum benim sağlık orucunda yasak ...

kız şairmisin sen ne kadar güzel yazmışsın.. :1shok: pes yanii.. süper olmuş sırnaşık şey

:kedi: :kedi: Şeniz

aa çok geçmiş olsun
insanın içi gidiyo valla, bardağına tabağına di mi?
benim eşimde tv'yi ayarlamak için tv ünitesini çekmiş, orda da hiç kullanmadığım taşlı bardaklarım vardı
eve gelince hemen onlara baktım bişey olmuş mu diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…