megoloman değil kıs sevindirik oluyrumzemuszemus ilk defa bu sene bukadar kilo verdim hayatımda ilk kez dikiş diktim mutlu olunca sürekli soruyom demekkikaydirigubbakcemile3 en sonunda arkadaş böyle bi sistem buldu:lepi::roflol:
Valla şekerim ben çayı şekersiz içiyorum kaşığa gerek yok.. görümcenin karıştırmasına izin vermiyorum :roflol: :roflol: :roflol: harbiden öyle hee.. karıştıramıyoo.. :roflol: birkereside karıştırmak istedi çıkardım bardaktan şöyle bi silkeledim birdaha karıştırmak istemedi :roflol:
kaç para bacımkaydirigubbakcemile3 bak kesin beni bekliyo o arsa anlaşalım:roflol::
evt memleketim canım..resimöde çekildik..ayvalıktada düğündede...biara koyarım canım ayvalığı...
cundada satılık arsamız var anam çift cepheden deniz manzarası:):)satalım sana bak arsa kalmadı cundada izin vermiyorlar..kriz olmasa çoktan satmıştıkta....bekliyor alıcısını artık
asim canım insan hep eskiye özlem duyar,eski muhabbetlerinizi ben bilmiyorum şurda kaç aydır takımdayım ama yeni yüzler yeni sohbetler..çıkmayın takımdan illa şart değil 1. olmamız maksat birbirimizi motive edip kilo vermek a.s.günaydın kızlar
bende cumadan beri çok kötü yiyorum. kesin kilo aldım. tartılmaya korkuyorum valla.
bugünden itibaren toparlanmaya başlıyorum inşallah
nazlıcım bizi listeden çıkartmamışsın. keşke çıkartsaydın canım yaa. konu üzerine de konuşulmuş kapanmış diye uzatmak da istemiyorum. ama sizlerde farkındasınız ki eski ruh yok takımda. tabii bizler de eskisi gibi yazmıyoruz bu bir gerçek ama inanın muhabbete giremeyince yazacak birşey de bulamıyorum yaniii
takımda olmanın sorumluluğu olunca yazamamak beni geriyor
zaten listeden çıksam da aynı şekilde arada girer yazarım şimdiki gibi
Çayın alt demliği evdeki kaynanadır; devamlı kaynar durur..
Üst demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadıkça o olgunlaşır, demlenir...
Gelinin kocası ise bardaktır; biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin...
Çocuklar çayın sekeridir; tat verir...
Görümce ise cay kaşığıdır; arada bir gelir ve karıştırır gider...
Kaynataya gelince; o da bardak altıdır ; dökülenleri bir araya toplar...
Çay deyip de geçmemek lazım demek ki... bir durmak, düşünmek lazım ..
konuyla alakası yok ama kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
bende cumadan beri çok kötü yiyorum. kesin kilo aldım. tartılmaya korkuyorum valla.
bugünden itibaren toparlanmaya başlıyorum inşallah
nazlıcım bizi listeden çıkartmamışsın. keşke çıkartsaydın canım yaa. konu üzerine de konuşulmuş kapanmış diye uzatmak da istemiyorum. ama sizlerde farkındasınız ki eski ruh yok takımda. tabii bizler de eskisi gibi yazmıyoruz bu bir gerçek ama inanın muhabbete giremeyince yazacak birşey de bulamıyorum yaniii
takımda olmanın sorumluluğu olunca yazamamak beni geriyor
zaten listeden çıksam da aynı şekilde arada girer yazarım şimdiki gibi
ne şanslı karısın heee.. cundada arsa ne demek.. way wayy waaayyy. ben olsam çalışmaz yan gelir yatardım evimde.. ehahahaha..
ay ben heryaz veririm sonra 2 ay geçmeden yavaş yavaş almaya başlarım...geçen senede ramazan girdi ben aldım kıloları....
bu senede öyle olur yaw tam veririm ramo girer gelir 5 kılo birden..ramoda çok alıyorum ya...
bu sene dikkat edicem valla....
yumukcum senin orası ...canım bak kurarsın salıncağı çift cephe:):)sağdan soldan başın döner denizle
nuroş hafta sonu yediklerini yazsana sırnaşık şey
kaçma gel burayakaydirigubbakcemile ...yaz hadi bekliom kuzum
ay ben heryaz veririm sonra 2 ay geçmeden yavaş yavaş almaya başlarım...geçen senede ramazan girdi ben aldım kıloları....
bu senede öyle olur yaw tam veririm ramo girer gelir 5 kılo birden..ramoda çok alıyorum ya...
bu sene dikkat edicem valla....
kaç para bacımkaydirigubbakcemile3 bak kesin beni bekliyo o arsa anlaşalım:roflol:
asim canım insan hep eskiye özlem duyar,eski muhabbetlerinizi ben bilmiyorum şurda kaç aydır takımdayım ama yeni yüzler yeni sohbetler..çıkmayın takımdan illa şart değil 1. olmamız maksat birbirimizi motive edip kilo vermek a.s.
günaydın asiciğim. siz çıkmaya karar verdiyseniz bu hafta yazarım. ama benim gönlüm çıkmamanızdan yana . yinede karar sizin . :gitme:
valla eşimde bende şekersiz içiyoruz zaten çocuğumuz yok
çay kaşığına da ihtiyacımız yok , görümce uzakta
kettle kullanıyorum, çaydanlık altı yok, kaynanam uzakta
kupada içiyoruz ,çay tabağına gerek kalmıyo , kayınpeder de uzakta
bi bardak , bi çaydanlık üstü yaşayıp gidiyoruz :roflol: :roflol:
porselen kupalar çay bardaklarından daha serttir, aynı kocam gibi
porselen demlikler de , normal çaydanlıklardan çabuk kırılır, aynı benim gibi
ayyy ne güzel oldu, çay içişimiz bize benziyo demek ki alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar bardak dedinizde aklıma geldi biz bu c.tesi bi şankırtı sesi ile uyandıkk.. eşiimm hhoooyyyt diye bişey çıkardı ben onun sesine uyandım 8 de.. :) hemen kalktım depremmi oluyo diye salona bi gittim vitrindeki bardaklar falan hepsi vitrini alt tarafına inmiş üstüste.. üstteki cam rafın altındaki 1 destek kırılmış alt rafa düşmüş onun ağırlığı ve vurmasından alt rafın destekleri kırılmış oda aşşağı inmiş mafoldumben çok üzüldüm ama deprem olmamasına şükrettim.bütün kesme bardaklarım kadehler vs.. hiç kullanmadan çöpe gitti. şimdi vitrinim bomboşş.. bide vitri camıda kırılmış.. :çok üzgünüm: şimdi bomboşş vitrinim..
aaa bende çok üzüldüm yazık olmuşşş.....
ama cana geleceğine mala gelsin napcan canım...yenilersin bardaklarını bi ara...çok güzel vitrin takımları var vallahi..benimkiler bile 1 senede eskidi sanki modeli..artık kesmeler yok.....boşver boş kalsın vitrin sade dururkaydirigubbakcemile3
yumukum işte ben de motivasyonumu kaybettim. onun da etkisi var. sanırım bu kilonun altına düşmek benim için çok zor olacak. bu kiloya geldim buna şükür diyorum. çaba kalmadı çok da fazla. o yüzden listede olmasam da burada olurum zaten. benim vereceğim 100 gram 200 gram ne işe yarasın takıma katkım olmadıktan sonra mirmirmirmir
cumaya kadar düşünelim o zaman laelaelaelaelae
çay konusu açılmışken bende ibrahim saraçoğlunun kitabından okuduğum bir bilgiyi aktarayım...
çay 1-2 dakıka demlenirse en uyarıcı maddeleri o anda almış olursunuz...biraz kalp çarpıntısı tansiyon ve hafif gerginlik yapabilir...az demleyip açık çay içtiğini sanan kişiler bu yönde yanılırlar.....
4-5 dakıka demlenmiş çay tamamen sindirim sistemi üzerine etki eder...çok yemek yenmiş bir öğünün üzerine bu sürede demlenmiş çayı içtiğinizde midenizin nasıl rahatladığını görünce şaşıracaksınız...
8 dakika demlenmiş çay en güzelidir..tamamen rahatlatıcı ve keyif verici çaydır....
kız şairmisin sen ne kadar güzel yazmışsın.. :1shok: pes yanii.. süper olmuş sırnaşık şey
kızlar bardak dedinizde aklıma geldi biz bu c.tesi bi şankırtı sesi ile uyandıkk.. eşiimm hhoooyyyt diye bişey çıkardı ben onun sesine uyandım 8 de.. :) hemen kalktım depremmi oluyo diye salona bi gittim vitrindeki bardaklar falan hepsi vitrini alt tarafına inmiş üstüste.. üstteki cam rafın altındaki 1 destek kırılmış alt rafa düşmüş onun ağırlığı ve vurmasından alt rafın destekleri kırılmış oda aşşağı inmiş mafoldumben çok üzüldüm ama deprem olmamasına şükrettim.bütün kesme bardaklarım kadehler vs.. hiç kullanmadan çöpe gitti. şimdi vitrinim bomboşş.. bide vitri camıda kırılmış.. :çok üzgünüm: şimdi bomboşş vitrinim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?