Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gız akife mi diyet yaptırtıyon gız
biz onu göbüklü de yirik bitirrik......
eyü bakh yeğenimize

özgeciğim diyetin süper gitmiş tatlım böyle devam ederse sen bu haftada baya kilo verirsin canım.opuyorumnanaktan

kızlar bugün yediklerim
kahvaltı
1 domates,1 dilim k.ekmeği,şekersiz çay,peynir,4 zeytin

öğle
1 dilim k.ekmeği, 1 tabak semizotu yemeği

ara
şekersiz çay, pedibör bisküvi 4 tane yemişimdir :)

akşam
bol limonlu göbek salata

ara
orta şekerli türk kahvesi

bu kadaaaarrr :umursamaz:

:lepi::lepi: süper cnm bugün harika olmuş listenalkisalkisalkis

verirsin bence özgeciğim yumukla beraber yaptığın diyete devam ediyorsun değilmi.
evet canım diyete aynen devamzemuszemus
özgem senin diyette süper gidiyo geçen hafta 1.5 gitti bu haftada kesin 1 gider harikasın cnmkaydirigubbakcemile5
bilmem ki inşallah gider yarım kilo gitsin ben ona da razıyım yaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:alemsin ya ben behlülü sevmem o yüzden benim kociş rahat ben sarışınlardan hoşlanmam gerçi herüfüm sarışın ama ben onun melek kalbini seviorummm :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
özgeciğim diyetin süper gitmiş tatlım böyle devam ederse sen bu haftada baya kilo verirsin canım.opuyorumnanaktan
valla nazcım bir kilo hatta yarım kiloya razıyım inşallah o zaman ne oluyorum zemuszemuszemuszemus 6 lı rakamlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tartının resmini çekip öyle yapacağım kilo bildirimini he bir göreyim o günleri zemuszemuszemuszemuszemuszemus:kedi:

süperrrrrsiinnn hihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar kahvaltımı edip geliyorum
domates zeytin peynir
1 dl salam
1 yumurta haşlanmış
1 dl ekmek

maytapppp canım kayısı kıvamında yumurta istedi :umursamaz:
çayı koy yumurtamı kaynat geliyorum ben sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akifcime üzüldüm ama yazın çocuklar hiç bir şey yemek istemiyorlar o yüzden vermiştir annesi onu özel bakıma alır yine tosun paşa olur yakışıklı erkeğimizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın maytapçığım , günaydın özgeciğim .

ya ben bir yerlere davet edilip gitmeyi hiç sevmiyorum . bu hafta bende diyet falan kalmayacak galiba . insanların ısrar etmelerine uyuz oluyorum. dün nişanlımın halasına ve amcasına gittik zorla bana yemek yedirdiler bide o yetmezmiş gibi börekte koydular allahtan 1 dilimle yırttım.

ayy aynen benimde sorunum eşimle akşam yemnekleri...yalnız oturmasın diye otuıruyorum alıyorum meyvemi....anacım benimki yemek yerken onun tabağından yine çöpleniyorum bi iki çatal sonra kalkıp illa kendimede koyuyorum....oturmayacağım diyorum valla artık ya...

tabi olaya birde iyi yönünden bakmak gerekli değil mizemuszemuszemuszemus

dün akşam kayınvalidemin parkeleri yapıldı börek yapmış yine mirmirmirmirmirmirmirmir

ben gittim evde yedim

fırında bir adet balık fırın poşetine bir tane patatesi doğradım mis gibi sadece onu yedim CADIARZUCADIARZU yoksa benim diyet güme gidecekti zor toparladım :umursamaz::umursamaz:

buarada günaydın kızlar...
dün listemi yazayım...
sabah.....yarım kaşarlı tost
1 bardak çay
öğlen...... 2 kepçe sehirye çorbası
ara...........kiraz
akşam.......fırında tavuklu bamya(1 but yedim)
karpuz
eşim yemekten sonra çerez le gazoz içerken onun çerezinden biraz çöplendim gazozundan 2 yudum içtim..

ben malesef toparlayamadım evlerine ilk defa gittim ve bişey diyemedim. allahtan kendi tabağımı ben koydum yoksa halim haraptııııı.:1no2:

afiyet osun nilücüğüm. öğlen hiçbişey yememişsin canım.

istediğin yumurta olsun güzelim en kayısısından yaparım sanada bi tane
inşallah düzelir özgecim dünden beri bütün menülerini özenle hazırladım kendi ara öğünlşerimi atladığım gibi çocuğun meyvesiyle yoğurdunuda atlıyodum bazen ama hepsi bi arada olsun istersen bütün gün mutfaktan çıkamıyosun yaa

bende gıcık oluyorum misafirliklere insan mutlaka yemiicem diye gidiyosun bi dünya yiyip geliyosun

menün güzel canım bak benimde canım bamya istedi gördünmü geçenpazarda gördüm 1 avuç getirmişler sormadım bile fiyatını kimbiklir 10 mu 15mi

afiyet osun nilücüğüm. öğlen hiçbişey yememişsin canım.

evt canım öğlen canım hiçbişi istemedi..sıcaktan sanırım..çorbayı bile zor içtim.sonradan midem delinmesin açlıktan diye.:lepi:

buarada bamyayı ayvalıkta annemler almış onun dolabından yarısını aldım geldim daha bursada çıkmamış zatensırnaşık şey kaça olduğunuı bilmiyorum..
çok severim bamyayı bende hele fırında tavukla enfes bişi oluyor...:lepi:

Günaydın kızlarcım bugün ne yedim yazayım sabah 2 dilim tam buğday ekmeği ve biraz peynir. Acil düzeltmem lazım kendimi bu sabah 74,400 çıktım çok kötü hissediyorum Samsunda 2 kişi sizi en son 4 yıl önce görmüştük ipinceciktin kilo almışsın dedi. çöktüm resmen... Kayınvalidemin evinden albümlerden eski reismlerimi çaldım biraz :) inanılmaz deforme ve kötü şuan vücudum meğer ne güzelmişim :) Dün geceden beri monti amcanın kitabını okuyorum Nazlıcım bana yol göster en kısa zamanda başlıyayım istiyorum. Aabenim gelsin onada ihtiyacım var kitabı biraz hazmedeyim başlayacağım...

Nazlı sen montiden beri kaz kilo verdin canım zor mu yapabilirmiyim monti amcamın linki varmı sende Aaben açmıştı hani ???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…