- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
ben geldimm
puff ya oğlan kilo vermiş kızlar yanlışlıkla onamı rejim yaptırıyom ne
şaka biyanada sinirlerim bozuldu fecii
geçen hafta hasta ve iştahsızdı evde temizlik vardı çokta üstelemedim o yüzden kendime çok kızdım :mymeka:
neyse inşallah düzelir 1 haftada tam 300gr vermiş
ben bile bazen o kadar veremiyom yaa
neyse bundan sonra üzerine düşücem
bende geldim arkadaş geldi çay may içtik yanında bişey yemedim
sonacııma muffağa girdim yemeklerimi yaptım
fasulye hala pişiyo
onları hazırlarken ayaküstü k-fleksimi götürdüm
1 tanede hıyar yedim
daha bişi yemem 9 gibi kiraz kayısı yerim
bugün ne yedim hemen yazıyorum:)
sabah 1 dilim ekmek 3 dilim macar salam şekersiz nescafe
öğlen 2 tane ayran 1 salatalık 1 domates
ara da 2 grissini
refcim hiç üzülme hemen verirsin o 1.5 kiloyu
bu arada ne yazacaktım unuttum demiştim ya
refçim boşuna o kadar kendini üzmüşsün tebrikler tatlım diyecektim :roflol:
kızlar bugün yediklerim
kahvaltı
1 domates,1 dilim k.ekmeği,şekersiz çay,peynir,4 zeytin
öğle
1 dilim k.ekmeği, 1 tabak semizotu yemeği
ara
şekersiz çay, pedibör bisküvi 4 tane yemişimdir :)
akşam
bol limonlu göbek salata
ara
orta şekerli türk kahvesi
bu kadaaaarrr :umursamaz:
nazlıcım bu saatte seni burda görmek ne güzel kızzz bütün gün nöbettutuyon topikte
evet canım diyete aynen devamzemuszemusverirsin bence özgeciğim yumukla beraber yaptığın diyete devam ediyorsun değilmi.
bilmem ki inşallah gider yarım kilo gitsin ben ona da razıyım yaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanözgem senin diyette süper gidiyo geçen hafta 1.5 gitti bu haftada kesin 1 gider harikasın cnmkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol:alemsin ya ben behlülü sevmem o yüzden benim kociş rahat ben sarışınlardan hoşlanmam gerçi herüfüm sarışın ama ben onun melek kalbini seviorummm :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kediöske kociş şu son lafı duymasın... zaten kıskandırıom ben herüfü fazlasıylann.......
nası mı?
aşkımemnu izlerkene
aşkım şu bihter ne hoş bayan ya maşallahı var (ses yok) (ya da bana ne aşkım ve bana yapılan ltifatlar)
sonra da
aayy behlül de süper ama gözleri harka yaaaaaaaaa.........
herüf: aşkıııııımmmmmmmmm..............klava:
valla nazcım bir kilo hatta yarım kiloya razıyım inşallah o zaman ne oluyorum zemuszemuszemuszemus 6 lı rakamlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3özgeciğim diyetin süper gitmiş tatlım böyle devam ederse sen bu haftada baya kilo verirsin canım.opuyorumnanaktan
süperrrrrsiinnn hihoyyythihoyyytkızlar bugün yediklerim
kahvaltı
1 domates,1 dilim k.ekmeği,şekersiz çay,peynir,4 zeytin
öğle
1 dilim k.ekmeği, 1 tabak semizotu yemeği
ara
şekersiz çay, pedibör bisküvi 4 tane yemişimdir :)
akşam
bol limonlu göbek salata
ara
orta şekerli türk kahvesi
bu kadaaaarrr :umursamaz:
günaydın kızlar kahvaltımı edip geliyorum
domates zeytin peynir
1 dl salam
1 yumurta haşlanmış
1 dl ekmek
geçmiş olsun diyelim. canınıza bişey olmasın. ben de olsam çok üzülürdüm. ama bende vitrinimi beğenmemeye başladım. aslında kırılsa yenisini almak için bahane olur delikafadulden daha 4 senelik evliyim uzun zamandır eşyalarımı da beğenmemeye başladım. hep keşke daha değişik alsaydım diyorum. hele de şıkır şıkır evleri görünce benim ki çok sadeymiş gibi geliyor bana
oy oy oyyy
ben yapamam o diyeti. hele de çay yoksa laelaelaelaelae
ben akşam yemeğini çok çok azaltınca hatta geçiştirince çok güzel kilo veriyorum aslında. yapılmayacak bişey de değil benim için ama eşimin sofraya yalnız oturmasını istemiyorum opuyorumnanaktan bundan sonra akşam yemeklerine dikkat edicem tekrardan. 56,2 ye de öyle düştüm zaten. ama şimdi kesin 57 yi geçmiştir yine kaydirigubbakcemile
günaydın maytapçığım , günaydın özgeciğim .
ya ben bir yerlere davet edilip gitmeyi hiç sevmiyorum . bu hafta bende diyet falan kalmayacak galiba . insanların ısrar etmelerine uyuz oluyorum. dün nişanlımın halasına ve amcasına gittik zorla bana yemek yedirdiler bide o yetmezmiş gibi börekte koydular allahtan 1 dilimle yırttım.
tabi olaya birde iyi yönünden bakmak gerekli değil mizemuszemuszemuszemus
dün akşam kayınvalidemin parkeleri yapıldı börek yapmış yine mirmirmirmirmirmirmirmir
ben gittim evde yedim
fırında bir adet balık fırın poşetine bir tane patatesi doğradım mis gibi sadece onu yedim CADIARZUCADIARZU yoksa benim diyet güme gidecekti zor toparladım :umursamaz::umursamaz:
buarada günaydın kızlar...
dün listemi yazayım...
sabah.....yarım kaşarlı tost
1 bardak çay
öğlen...... 2 kepçe sehirye çorbası
ara...........kiraz
akşam.......fırında tavuklu bamya(1 but yedim)
karpuz
eşim yemekten sonra çerez le gazoz içerken onun çerezinden biraz çöplendim gazozundan 2 yudum içtim..
maytapppp canım kayısı kıvamında yumurta istedi :umursamaz:
çayı koy yumurtamı kaynat geliyorum ben sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akifcime üzüldüm ama yazın çocuklar hiç bir şey yemek istemiyorlar o yüzden vermiştir annesi onu özel bakıma alır yine tosun paşa olur yakışıklı erkeğimizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende gıcık oluyorum misafirliklere insan mutlaka yemiicem diye gidiyosun bi dünya yiyip geliyosungünaydın maytapçığım , günaydın özgeciğim .
ya ben bir yerlere davet edilip gitmeyi hiç sevmiyorum . bu hafta bende diyet falan kalmayacak galiba . insanların ısrar etmelerine uyuz oluyorum. dün nişanlımın halasına ve amcasına gittik zorla bana yemek yedirdiler bide o yetmezmiş gibi börekte koydular allahtan 1 dilimle yırttım.
buarada günaydın kızlar...
dün listemi yazayım...
sabah.....yarım kaşarlı tost
1 bardak çay
öğlen...... 2 kepçe sehirye çorbası
ara...........kiraz
akşam.......fırında tavuklu bamya(1 but yedim)
karpuz
eşim yemekten sonra çerez le gazoz içerken onun çerezinden biraz çöplendim gazozundan 2 yudum içtim..
afiyet osun nilücüğüm. öğlen hiçbişey yememişsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?