- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
ben kaçtım görüşürük inş. utu falan yapım biraz haydı Allaha emanetsiniz byby
kızlar bardak dedinizde aklıma geldi biz bu c.tesi bi şankırtı sesi ile uyandıkk.. eşiimm hhoooyyyt diye bişey çıkardı ben onun sesine uyandım 8 de.. :) hemen kalktım depremmi oluyo diye salona bi gittim vitrindeki bardaklar falan hepsi vitrini alt tarafına inmiş üstüste.. üstteki cam rafın altındaki 1 destek kırılmış alt rafa düşmüş onun ağırlığı ve vurmasından alt rafın destekleri kırılmış oda aşşağı inmiş mafoldumben çok üzüldüm ama deprem olmamasına şükrettim.bütün kesme bardaklarım kadehler vs.. hiç kullanmadan çöpe gitti. şimdi vitrinim bomboşş.. bide vitri camıda kırılmış.. :çok üzgünüm: şimdi bomboşş vitrinim..
selam kızlar ancak yazabildim bugün çok yoğundummm:umursamaz::umursamaz:
deprem demişken öncelikle yazayım dedim
cumartesi öğlen burada deprem oldu 5.0 tekerlekli sandalye gidip geldi altımda anlayamadım önce annemle msnde yazışıyordum annem dedi 4. katta oturuyorlar diyoki aşağı mı insem acaba daha tehlikeli otur oturduğun yerde dedim ama bende korktum
pazar günü diyet faciaydı bozmak yediklerimin yanında az kalır herhalde bütün suç kocişte öğlen bana pide yiyelim dedi ok. dedim kaşarlı pide
akşam annemlerdeydik sarma yaptım ve bol tereyağlı pilav tavuklu ondan yedim
gece 11 de cips bugün normal şekilde devam ediyorum sabah tartılmadım korkudan ama inşallah almamışımdırmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nazlım okudum ama yazamadım tatlım sana da merhabalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hmm aklımda birşeyler daha vardı ama unuttum:kedi::kedi:
fatumm millet senin yüzünün güzelliğinden selülitlerini görmez rahat ol sen :1hug::1hug:
Selam 6. takımın güzellleri ve en çıtır olma yolunda ilerleyenleri. nasılsınız arkadaşlar yazın gelmesi ve sıcakların başlamasıyla gevşeme yoktur umarım bende varda:))
aebenim sen nasılsın şekerim temizliğin altındamı kaldı yaff:))
Selam 6. takımın güzellleri ve en çıtır olma yolunda ilerleyenleri. nasılsınız arkadaşlar yazın gelmesi ve sıcakların başlamasıyla gevşeme yoktur umarım bende varda:))
aebenim sen nasılsın şekerim temizliğin altındamı kaldı yaff:))
özgeciğim zaten takım haftasonu cozutmuş canım ama herkes bugün tam gaz diyete devam ediyor ne güzel. ooo ben piknikte yediklerimi yazsam utanıyorum ama yazmaya onun için yazmayım ben :kedi:
herkes cozutmuş ya o yüzden gönlümüz rahat olsun zemuszemuszemuszemus
ben bugün kaldığım yerden devam ediyorum inşallah bu hafta kilo verebilirim cadıarzucadıarzu
bizim orucu merak eden cadılar detaylı bilgi burda,
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...51-saglik-orucu-zayiflama-deneyimlerimiz.html...
hayalim datlum kıymetlum baktım ben linkinize hadi bakalım hayırlısı olsun demek o düşündüğüm kadar zararlı birşey değilmiş
ama iyi irade var sizde 41 kere maşşallah canım arkadaşım benim mua mua mua
sen anladın onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada çirkin senin bi keremmmm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kokmuşşşşşşşşzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
doğru valla demek beni arada fırçalaman gerekliymiş senin :roflol:özge ensene tokadı yeyince döktürmüşün hacı :roflol:...
hoşgeldin reficim çok sevindim hiç kendini üzdüğüne değmedi bak tebrikler canıma.s.Merhaba kızlar tatil bitti döndüm 1 iyi 1 kötü haberim var. Kötü haber 1,5 kilo almışımiyi haber matematik dahi çalıştığım 5 derside vermişim boşuna ağlamışım günlerce geçemedim diye çok şükür allah verdim 5 dersimide Eylül sınavına 4 dersim kaldı bakalım hayırlısı :)
oy kütom gelmiş naber canım naptın evini bitirebildinmi gel artık sensiz buralar çok ıssız:çok üzgünüm:selam kuzular napıyonuzzz
iyi olur vala haklı ben etkisiz elemanım dogru karar
hayalım maşşallah süperrrrrr
yumukumda yapar mezun olur acaip iradeli benım yumukum yakışır ona hakediyo
bugün ne yedim hemen yazıyorum:)
sabah 1 dilim ekmek 3 dilim macar salam şekersiz nescafe
öğlen 2 tane ayran 1 salatalık 1 domates
ara da 2 grissini
refcim hiç üzülme hemen verirsin o 1.5 kiloyu
bu arada ne yazacaktım unuttum demiştim ya
refçim boşuna o kadar kendini üzmüşsün tebrikler tatlım diyecektim :roflol:
selam kızlar ancak yazabildim bugün çok yoğundummm:umursamaz::umursamaz:
fatumm millet senin yüzünün güzelliğinden selülitlerini görmez rahat ol sen :1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?