Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar ancak yazabildim bugün çok yoğundummm:umursamaz::umursamaz:

deprem demişken öncelikle yazayım dedim
cumartesi öğlen burada deprem oldu 5.0 tekerlekli sandalye gidip geldi altımda anlayamadım önce annemle msnde yazışıyordum annem dedi 4. katta oturuyorlar diyoki aşağı mı insem acaba daha tehlikeli otur oturduğun yerde dedim ama bende korktum

pazar günü diyet faciaydı bozmak yediklerimin yanında az kalır herhalde bütün suç kocişte öğlen bana pide yiyelim dedi ok. dedim kaşarlı pide
akşam annemlerdeydik sarma yaptım ve bol tereyağlı pilav tavuklu ondan yedim

gece 11 de cips bugün normal şekilde devam ediyorum sabah tartılmadım korkudan ama inşallah almamışımdırmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

nazlım okudum ama yazamadım tatlım sana da merhabalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hmm aklımda birşeyler daha vardı ama unuttum:kedi::kedi:

fatumm millet senin yüzünün güzelliğinden selülitlerini görmez rahat ol sen :1hug::1hug:

özgeciğim zaten takım haftasonu cozutmuş canım ama herkes bugün tam gaz diyete devam ediyor ne güzel. ooo ben piknikte yediklerimi yazsam utanıyorum ama yazmaya onun için yazmayım ben :kedi:

Selam 6. takımın güzellleri ve en çıtır olma yolunda ilerleyenleri. nasılsınız arkadaşlar yazın gelmesi ve sıcakların başlamasıyla gevşeme yoktur umarım bende varda:))

aebenim sen nasılsın şekerim temizliğin altındamı kaldı yaff:))

aebenciğimin annesi geldi 1 hafta kalacaklarmış. onun için aebenciğim bu hafta buraya uğramayabilir annesiyle hasret giderecekler.:1hug:

ooo canım benim seni buralarda görmek ne güzel:asigim:

özgeciğim zaten takım haftasonu cozutmuş canım ama herkes bugün tam gaz diyete devam ediyor ne güzel. ooo ben piknikte yediklerimi yazsam utanıyorum ama yazmaya onun için yazmayım ben :kedi:

herkes cozutmuş ya o yüzden gönlümüz rahat olsun zemuszemuszemuszemus

ben bugün kaldığım yerden devam ediyorum inşallah bu hafta kilo verebilirim CADIARZUCADIARZU

herkes cozutmuş ya o yüzden gönlümüz rahat olsun zemuszemuszemuszemus

ben bugün kaldığım yerden devam ediyorum inşallah bu hafta kilo verebilirim cadıarzucadıarzu

verirsin bence özgeciğim yumukla beraber yaptığın diyete devam ediyorsun değilmi.

hayalim datlum kıymetlum baktım ben linkinize hadi bakalım hayırlısı olsun demek o düşündüğüm kadar zararlı birşey değilmiş
ama iyi irade var sizde 41 kere maşşallah canım arkadaşım benim mua mua mua
sen anladın onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu arada çirkin senin bi keremmmm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kokmuşşşşşşşşzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

BENCEDE MAŞALLAH ÖZGECİĞİM ŞAHSEN BEN YAPAMAM YAPSAMDA OKADAR DAYANAMAM EN FAZLA 3 GÜN DAYANIRIM HERHALDE.....

hoşgeldin reficim çok sevindim hiç kendini üzdüğüne değmedi bak tebrikler canıma.s.
selam kuzular napıyonuzzz
oy kütom gelmiş naber canım naptın evini bitirebildinmi gel artık sensiz buralar çok ıssız:çok üzgünüm:
iyi olur vala haklı ben etkisiz elemanım dogru karar

hayalım maşşallah süperrrrrr

yumukumda yapar mezun olur acaip iradeli benım yumukum yakışır ona hakediyo

evet denicem bakalım düğün var kııızım 2 haftada 5 daha vermem lazım :lepi:

bugün sabah yeşil çay
öğlen 2 kaşık yoğurt 1 salatalık 2 grissini yedim
ara 2 bardak meyve suyu içtim
ilacımı aldım işten çıkmadan onuda içtim kaydirigubbakcemile3 bugün bağırsak temizliği var yarın başlıyorum akşam için türlü pilav cacık var pilav ve cacık yiyeceğim az yarın için bugün hafif beslenmem gerekiyomuş bide hayalin eklediği topik bende açılmadı neden acabafisfisfis

topik kapatılmış eğersem bende neden ben giremiyom beceriksismiyim acaba diyodum:çok üzgünüm: deilmiş:lepi:

bugün ne yedim hemen yazıyorum:)

sabah 1 dilim ekmek 3 dilim macar salam şekersiz nescafe
öğlen 2 tane ayran 1 salatalık 1 domates
ara da 2 grissini

refcim hiç üzülme hemen verirsin o 1.5 kiloyu
bu arada ne yazacaktım unuttum demiştim ya
refçim boşuna o kadar kendini üzmüşsün tebrikler tatlım diyecektim :roflol:

özgem senin diyette süper gidiyo geçen hafta 1.5 gitti bu haftada kesin 1 gider harikasın cnmkaydirigubbakcemile5

ben geldimm
puff ya oğlan kilo vermiş kızlar yanlışlıkla onamı rejim yaptırıyom ne
şaka biyanada sinirlerim bozuldu fecii
geçen hafta hasta ve iştahsızdı evde temizlik vardı çokta üstelemedim o yüzden kendime çok kızdım :mymeka:
neyse inşallah düzelir 1 haftada tam 300gr vermiş
ben bile bazen o kadar veremiyom yaa
neyse bundan sonra üzerine düşücem
bende geldim arkadaş geldi çay may içtik yanında bişey yemedim
sonacııma muffağa girdim yemeklerimi yaptım
fasulye hala pişiyo
onları hazırlarken ayaküstü k-fleksimi götürdüm
1 tanede hıyar yedim
daha bişi yemem 9 gibi kiraz kayısı yerim

selam kızlar ancak yazabildim bugün çok yoğundummm:umursamaz::umursamaz:

fatumm millet senin yüzünün güzelliğinden selülitlerini görmez rahat ol sen :1hug::1hug:

öske kociş şu son lafı duymasın... zaten kıskandırıom ben herüfü fazlasıylann.......
nası mı?
aşkımemnu izlerkene
aşkım şu bihter ne hoş bayan ya maşallahı var (ses yok) (ya da bana ne aşkım ve bana yapılan ltifatlar)
sonra da
aayy behlül de süper ama gözleri harka yaaaaaaaaa.........
herüf: aşkıııııımmmmmmmmm........
......klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…