Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın asiciğim gerçektende kola biraz fazla açmış onun dışında menün güzel canım.

asim valla bende geçen hafta yedim çiğ küfte napam ya önceki 2 hafta malum diyetteydim
oy valaha unuttum sabah bi pastane var kapalı yerde anam ne kokuyo yav :d...

asim valla bende geçen hafta yedim çiğ küfte napam ya önceki 2 hafta malum diyetteydim
oy valaha unuttum sabah bi pastane var kapalı yerde anam ne kokuyo yav :d...

çiğ köfte çok zararlı mı acaba
sonuçta bulgur çok zararlı değil
acı da metabolizmayı hızlandırır
dürüm olmasaymışş :umursamaz:

yok hayatım kimse giremiyo senle alakası yok konu incelemedeymiş

hııı bende üstüme alındım k.k kartım yok diye

yaaa yok böyle bişey yaaaa
sanki normal insanlar arada lahmacun dürüm yemiyor mu offf anlamıyorum :umursamaz:
bize neden kilo olarak geri dönüyor hemen kafamçokkarıştı

biz normal değiliz ki anormal insanlar grubundayız delikafaduldendelikafadulden

asi ne yorum tebrik ederim gülüm ya,
dürümüde kıvırcığa yap tatlış be öle yapıyorum sorası baya acılı oluyo ama olsun değio be :roflol:...

günaydın kızlar...

herkesler burda ne güzelopuyorumnanaktan ben bugünden itibaren başladım meyve suyumu yudumluyorum şuanda süprizzzzz cumaya kadar nekadar faydası olcak merak ediyorum:lepi:
hayalcim resimlerine baktım cnm acayip farketmişsin hele o 100 lük resimler :1shok: şimdi süper görünüyosun kaydirigubbakcemile5

Beni kaynanam mahvettii ( habersiz gibidyordum yıllardır pek kilo almıyordum ama malesef bu sefer bi gittik baklava 2 çeşit börek 2 çeşit kek perde pilavı dolma sarma mantı samsun pidesi torunu geliyor diye zahir abartmış mahvetti beni ye ye ye ye şişko yaptılar görümcemin planıydı bence bu

hayal bende baktım resimlere ayyyy nasıl farketmiş yaa..valla süpersin böyle devam et..alkisalkisalkisalkisalkisalkis...sen bekarmısın buarada????
100 küsürlük resimlerinde gerçekten çok aşırııı....lmaz:
şuanki halinde süper...yüzün bile güzelleşmişşş..:lepi:alkisalkisalkis

Asicim bencede kııvırcıkla marulla yersen hiçbirşey olmaz merak etme şekerrrrrr

asi ne yorum tebrik ederim gülüm ya,
dürümüde kıvırcığa yap tatlış be öle yapıyorum sorası baya acılı oluyo ama olsun değio be :roflol:...

benim dediğim lavaş ama :kedi:
ayak üstü hızlıca yiyebilmek için lavaşın içine koyduruyoruz biz marulu :roflol:
yanımızda her yeri karıştıran gitme oğlum yapma oğlumdan anlamayan bir velet olunca onun ilgisini çekmeyecek yerlerde ışık hızıyla indiriyoruz mideye :kedi:

off anammmm
olsun canım senede kaç kere gidiyorsunuz ki zaten :roflol: :roflol: :roflol:
bu kadar güzel bir çeşitliliği kaçırsaydın üzülürdüm adınaaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kadın siz geliyonuz diye heves etmiş ne güzel yemekler pişirmiş kızkaydirigubbakcemile3 nankör gadın,şimdi depo yapmışın süper yiyeceklerle artıkın depoyu boşaltma zamanı geldi kaydirigubbakcemile5bende temmuzun 12-13 gibi antalyaya gitmeyi düşünüyorum 10 gün kadar kalma planımız var annem benide senin kayınvalden gibi karşılıcak biliyorum kafamçokkarıştıbirde acayip gezdirme huyları var oranın köftesi meşhur buranın kebabı meşhur ben kaç kilo alıp gelirim bilmem,bu 3 hafta benim normalden fazla verip öyle gitmem lazımkaydirigubbakcemile3

günaydınlar hatunlarr nasılsınızzzz??

sabah erkenden kalkıpp kahvaltı hazırladım evi de süpürdümmm bugün temzilik günüü gelsin hareket gitsin harekett

bencede reffim görümcen sana koplo kurmuş canım. üzme kendini tatlım verirsin sen merak etme . montiye başlayacağın zaman her türlü yardıma varım. hatta seninle beraber yaparız canım.

işte biyere gittiğine pişman oluyo insan..ayy samsun pidesi falan dedin canım çekti:roflol:

yumukum, asi_bulut+, cceylin+, dimplehawk, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+

süper şu kalabalığa bakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yumukum, asi_bulut+, cceylin+, dimplehawk, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+

süper şu kalabalığa bakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cceylin, asi_bulut+, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+, yumukum+

aşağısı kaynıyo kızlarrrr :=)))

sizde geldiniz tam oldu kızlar...hoşgeldiniza.s.

günaydınlar hatunlarr nasılsınızzzz??

sabah erkenden kalkıpp kahvaltı hazırladım evi de süpürdümmm bugün temzilik günüü gelsin hareket gitsin harekett

hoşgeldin canımmm
özlettin kendiniiii Şeniz

işte biyere gittiğine pişman oluyo insan..ayy samsun pidesi falan dedin canım çekti:roflol:

aynen yaaa
samsun pidesini bilmiyorum ama okuyunca gurultularım arttı :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…