[ı]günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
akşam tam diyetsüper gidiyordu ki arkadaşıma bebek görmeye gittim. Orada ikram edilenlerden yedim biraz. Bir de kolayı fazla kaçırdım yaww
dün ne yedim
sabah 2 dilim kadar ekmeğin arasına acıka + peynir cokacimcoook
ara ayran
öğlen et sote + 2 ince dilim ekmek + salata
ara yarım grisini
ara 1 yoğurt
akşam menemen + 2 bardak kola
misafirlikte küçük 1 dilim kek + 3 susamlı çubuk + eti cin + 1 bardak kola kaydirigubbakcemile[/ı]
asim valla bende geçen hafta yedim çiğ küfte napam ya önceki 2 hafta malum diyetteydim
oy valaha unuttum sabah bi pastane var kapalı yerde anam ne kokuyo yav :d...
yok hayatım kimse giremiyo senle alakası yok konu incelemedeymiş
iyidir nilüşcum. Lahmacunların acısı hala çıkmadı hala 80imlahmacunlardan önce 79 dum ona canım sıkıldı. Dün az yedim bide ceza olarak ama yok faydası olmamış :çok üzgünüm:
eee 1 günde alırız ama 1 günde veremeyiz bizzz işteee.....:çok üzgünüm:
bende de açık bakıyom arada :)
yaaa yok böyle bişey yaaaa
sanki normal insanlar arada lahmacun dürüm yemiyor mu offf anlamıyorum :umursamaz:
bize neden kilo olarak geri dönüyor hemen kafamçokkarıştı
bir de havalar sıcak yaa belki de ondan şişiyoruzdur hee :kedi:
sabah yüzüğüm parmağıma zor girdi. hala da yüzüğün yanlarından etlerim fışkırık durumda :sinifsinif:
evt bendede aynen sabahları yüzük girmiyor..bende akşam yatarken çıkarmamaya karar verdim sırnaşık şey sıcaklardanda şişiyoruz.yani
maytap viva ile rakip olduğunda 57,5 muhydu o zaman neydi ilk gören kazanacaktı. maytapcık da tartının resmini çekip koymuştu :1rolleyes:
Asicim bencede kııvırcıkla marulla yersen hiçbirşey olmaz merak etme şekerrrrrr
asi ne yorum tebrik ederim gülüm ya,
dürümüde kıvırcığa yap tatlış be öle yapıyorum sorası baya acılı oluyo ama olsun değio be :roflol:...
Beni kaynanam mahvettii( habersiz gibidyordum yıllardır pek kilo almıyordum ama malesef bu sefer bi gittik baklava 2 çeşit börek 2 çeşit kek perde pilavı dolma sarma mantı samsun pidesi torunu geliyor diye zahir abartmış mahvetti beni ye ye ye ye şişko yaptılar görümcemin planıydı bence bu
Beni kaynanam mahvettii( habersiz gibidyordum yıllardır pek kilo almıyordum ama malesef bu sefer bi gittik baklava 2 çeşit börek 2 çeşit kek perde pilavı dolma sarma mantı samsun pidesi torunu geliyor diye zahir abartmış mahvetti beni ye ye ye ye şişko yaptılar görümcemin planıydı bence bu
günaydınlar hatunlarr nasılsınızzzz??
sabah erkenden kalkıpp kahvaltı hazırladım evi de süpürdümmm bugün temzilik günüü gelsin hareket gitsin harekett
yumukum, asi_bulut+, cceylin+, dimplehawk, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+
süper şu kalabalığa bakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cceylin, asi_bulut+, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+, yumukum+
aşağısı kaynıyo kızlarrrr :=)))
günaydınlar hatunlarr nasılsınızzzz??
sabah erkenden kalkıpp kahvaltı hazırladım evi de süpürdümmm bugün temzilik günüü gelsin hareket gitsin harekett
işte biyere gittiğine pişman oluyo insan..ayy samsun pidesi falan dedin canım çekti:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?