Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben buraya giremiyorum ya çok sinirim bozuldu ...2. sınıf vatandaş olduk galiba burada..yasaklıymışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş banaaaaaaaaaaaaa

nilüfercim konu incelemeye alınmış akşam sağlıklımı değilmi diye bakılcakmış,
sağlıklı bulursa açılır sanırım tekrar haber ederim gülüm,
7. takımda paylaşım devam ediyor fıstık...

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
akşam tam diyetsüper gidiyordu ki arkadaşıma bebek görmeye gittim. orada ikram edilenlerden yedim biraz. bir de kolayı fazla kaçırdım yaww

dün ne yedim
sabah 2 dilim kadar ekmeğin arasına acıka + peynir cokacimcoook
ara ayran
öğlen et sote + 2 ince dilim ekmek + salata
ara yarım grisini
ara 1 yoğurt
akşam menemen + 2 bardak kola
misafirlikte küçük 1 dilim kek + 3 susamlı çubuk + eti cin + 1 bardak kola kaydirigubbakcemile

özgecim sen bu diyete devam ediyorsan kesin verirsin bu hafta da. az kaldı azzzz alacaksın emeklerinin karşılığını...

ben bu hafta kesineksideyim off offf
dünden beri de kendimi acayip şiş hissediyorum. :umursamaz:

iyidir nilüşcum. Lahmacunların acısı hala çıkmadı hala 80im lahmacunlardan önce 79 dum ona canım sıkıldı. Dün az yedim bide ceza olarak ama yok faydası olmamış :çok üzgünüm:

yaaa yok böyle bişey yaaaa
sanki normal insanlar arada lahmacun dürüm yemiyor mu offf anlamıyorum :umursamaz:
bize neden kilo olarak geri dönüyor hemen kafamçokkarıştı

canım benim hiç belli olmaz bende kendimi şiş hissediyorum pazar faciasından beri mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

inşallah veririm ayy inşalllahhhh dediğim gibi 6 lı rakamlara düştüğüm zaman tartının resmini çekip öyle bildirim yapacağım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende başardığım zaman tartının resmini koyuyordum :lepi:

bir de havalar sıcak yaa belki de ondan şişiyoruzdur hee :kedi:
sabah yüzüğüm parmağıma zor girdi. hala da yüzüğün yanlarından etlerim fışkırık durumda :sinifsinif:

maytap viva ile rakip olduğunda 57,5 muhydu o zaman neydi ilk gören kazanacaktı. maytapcık da tartının resmini çekip koymuştu :1rolleyes:

anam süper fikir bende yapcem hedefe geldiğim gün tartıynan poz vircem ben üstte o altta,
özge mannağı takıma foto koydum baksana ...

asim vallahada billahada yeyolar ya senağalama,
nan zeytinli poğaçanın tadını unuttum be...

canım zeytinli poğaça istedi delikafadulden
ben de birkaç kaçamaktan fazlasını yapmıyorum kaydirigubbakcemile
ama geçen hafta çok fazla çiğ köfte yedim. eşim pek sevmez aslında ama ben çok seviyorum cokacimcoook geçen hafta yalakalığı üzerindeydi. benim için kaç kere çiküfte yedi opuyorumnanaktan hemiii deee dürümmm olarak yawww mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…