bizim orucu merak eden cadılar detaylı bilgi burda,
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...51-saglik-orucu-zayiflama-deneyimlerimiz.html...
naz geçen hafta nerdeyse 4 kılo vermişsin ya negüzel..tebrikler canım
ben buraya giremiyorum ya çok sinirim bozuldu ...2. Sınıf vatandaş olduk galiba burada..yasaklıymışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş banaaaaaaaaaaaaa
ben buraya giremiyorum ya çok sinirim bozuldu ...2. sınıf vatandaş olduk galiba burada..yasaklıymışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş banaaaaaaaaaaaaa
ben buraya giremiyorum ya çok sinirim bozuldu ...2. sınıf vatandaş olduk galiba burada..yasaklıymışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş banaaaaaaaaaaaaa
Nazlı sen montiden beri kaz kilo verdin canım zor mu yapabilirmiyim monti amcamın linki varmı sende Aaben açmıştı hani ???????????
iyidir nilüşcum. Lahmacunların acısı hala çıkmadı hala 80imgünaydın nuroş .nber canım
kaçanzi aşkı memnuya bakıcam
iyidir nilüşcum. Lahmacunların acısı hala çıkmadı hala 80imlahmacunlardan önce 79 dum ona canım sıkıldı. Dün az yedim bide ceza olarak ama yok faydası olmamış :çok üzgünüm:
özgecim sen bu diyete devam ediyorsan kesin verirsin bu hafta da. az kaldı azzzz alacaksın emeklerinin karşılığını...
ben bu hafta kesineksideyim off offf
dünden beri de kendimi acayip şiş hissediyorum. :umursamaz:
canım benim hiç belli olmaz bende kendimi şiş hissediyorum pazar faciasından beri mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
inşallah veririm ayy inşalllahhhh dediğim gibi 6 lı rakamlara düştüğüm zaman tartının resmini çekip öyle bildirim yapacağım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim hiç belli olmaz bende kendimi şiş hissediyorum pazar faciasından beri mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
inşallah veririm ayy inşalllahhhh dediğim gibi 6 lı rakamlara düştüğüm zaman tartının resmini çekip öyle bildirim yapacağım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende başardığım zaman tartının resmini koyuyordum :lepi:
asim vallahada billahada yeyolar ya senağalama,
nan zeytinli poğaçanın tadını unuttum be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?