Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben pilatese kaçar .......... dünde yapmıştım hatta akşam 45dk ayrobik yapmıştım ..

nazlım seni altta görüyorum canım hefini yazda ekleyeyim analizlere ....
bu arada gel artık ya özledik seni iyce alişmişiz seni burda görmeye ...

selamlar..

günaydın kızlar amcam vardı misafirim onu yolcu ettim uçarak geldim

kahvaltım mecburen normal oldu amcam sen çok zayıflamışın kızım dedi:lepi:
özgecim evet altın sevmiyorum genelde imitasyon takarım tesettürlü olduğum için kolye küpe değilde bilezik yüzük daha çok kullanıyorum,ma bu kez abarttım kolumda yaklaşık 13-14 bilezik olacak şangır şungurkaydirigubbakcemile3ama görüntü süper tunikle aynı renkler bide

merhaba kızlar bu bilgisayar beni deli etti . şimdi nasıl girdim siteye anlamadım. gözlerim yaşardı valla . neyse perşembe günü kendi yerimde olacağım artık. hedefimm temmuz sonuna kadar 50 kilo olmak ve mezun olmak aebenciğim.

dünden beri diyetim çok güzel gidiyor. aebenciğim kusura bakma bu pc yüzünden analiz raporuyla ilgili yardım edemedim sana. diyeti beraber yapalım demişsin ama ben salam tarzı şeyleri hiç sevmiyorum . onların yerine alternatif bişeyler yiyebilirsem neden olmasın yaparım tabi.

nazcım canım bende nefret ederim salam tarzı şeylerden evime bir kere sosis girdi onuda annemler getirdi şarküteri gibi onlar ...
hem çok zararlı ığğğ
ama bu diyet için yiyorum.. ama istersen onun yerine peynir de yiyebilirsin bence ??
nasıl fikir ama :roflol:

Doraammm gelmişşşş
canım benim özlettin kendini ahhh bide cadaloz pınar gelse ne güzel olacak yaaaaaa
nasıl geçti tatilin

zemuszemus evet tunikle süper oluyo helede yarım koluysa zemuszemus
tamam nazlım ekledim ....kaydirigubbakcemile5
iyi fikir ....:lepi:
Doraammm gelmişşşş
canım benim özlettin kendini ahhh bide cadaloz pınar gelse ne güzel olacak yaaaaaa
nasıl geçti tatilin
delikafaduldendelikafadulden kıs erkenmi geldin ...Şeniz

oalabilir özgeciğim o diyetin listesini ben bilgisayarıma kaydetmiştim. bende başlayayım yarın. ben salam tarzı şeyleri ekmeksiz yiyemem ama böyle çok ince dilimler halinde kessem yiyebilirm sanırım.opuyorumnanaktan

nazlım önemli degil canım biz takımız her konuda birbirimize yardım etmeliyiz .......

kavaltım . 1. dl kızarmış ekmek . 40 gr. beyaz peynir ....y.domates ...
az öncede yeşil içtim ..

naz ben form ekmek aldım ondan yiyorum bir tane bir dilim peynirle yersin süper olur işte :)
ben çok memnunum diyetten ama diyorum ya şişlik var bende ama görünürde birşey yok göbiş falan gitti
inşallah baskülde de gider bir an önce

ben pc çocuklara deverediyorum ........

saçlarımada bi dip boya atayım ....
iyi günler herkese........

abenciğim annişin geldiğinden beri biraz kaçtı ya senin ondan kılo aldın .ama oturmamıştır kılon bu hafta verirsin bence....

yumukcum bence bileziklerin çok olsun şık durur..düğünde abartı takılar benim hoşuma gidiyor...
ayrıca ben altını çoookkk severim....çok imitasyon takamıyorum kaşıntı tutar zaten bei 1 saat sonra genelde....
altındada modern takılar var şimdi eskisi gibi değil..çok hoşuma gider ....

tamam özgeciğim bende yarın başlıyorum ozaman o diyete montiye biraz ara vereyim.

evet bi gün peynir bi güm kaşar ....cokacimcoook
bende ekmegi tam bugdaydan yiyyorum .
kıslar diyete en güzel adapte eden şey spor bence insan spor yapınca o kadar eziyet çekiyorum madem bogazımıda tutayım diyor....kaydirigubbakcemile3

:a015::a015::a015:
nilü senin göbek atan kızı görünce yutup aklıma geldi ... onun çizelgeside böyleydi ...:gitme::gitme: nasıl şu an acebaaaa..... annesini. babasını .teyzesini .eniştesini ve anneannesini . geçen sene bayramda trafik kazasında kaybetmişti .....mafoldumben:gitme:.

ay ne zor bir durum ALLAH düşmanımın bile başına vermesin. ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun İNŞALLAH :Saruboceq:

ben aslında takı hiç takamam işte anca böyle düğünlerde ki parmağımda alyans bile yok 2 gün takarım 3.gün nereye koyduğumu bulamam farkında olmadan çıkarıyorum eşimde işi dolayısıyla takmıyo allahtanda kavga etmiyoruzkaydirigubbakcemile3fazla geliyo bana aklımda nokta gibi sürekli oynarım düğün bikaç saat bişey sorun olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…