zemuszemus evet tunikle süper oluyo helede yarım koluysa zemuszemusselamlar..
günaydın kızlar amcam vardı misafirim onu yolcu ettim uçarak geldim
kahvaltım mecburen normal oldu amcam sen çok zayıflamışın kızım dedi:lepi:
özgecim evet altın sevmiyorum genelde imitasyon takarım tesettürlü olduğum için kolye küpe değilde bilezik yüzük daha çok kullanıyorum,ma bu kez abarttım kolumda yaklaşık 13-14 bilezik olacak şangır şungurkaydirigubbakcemile3ama görüntü süper tunikle aynı renkler bide
tamam nazlım ekledim ....kaydirigubbakcemile5merhaba kızlar bu bilgisayar beni deli etti . şimdi nasıl girdim siteye anlamadım. gözlerim yaşardı valla . neyse perşembe günü kendi yerimde olacağım artık. hedefimm temmuz sonuna kadar 50 kilo olmak ve mezun olmak aebenciğim.
iyi fikir ....:lepi:nazcım canım bende nefret ederim salam tarzı şeylerden evime bir kere sosis girdi onuda annemler getirdi şarküteri gibi onlar ...
hem çok zararlı ığğğ
ama bu diyet için yiyorum.. ama istersen onun yerine peynir de yiyebilirsin bence ??
nasıl fikir ama :roflol:
delikafaduldendelikafadulden kıs erkenmi geldin ...ŞenizDoraammm gelmişşşş
canım benim özlettin kendini ahhh bide cadaloz pınar gelse ne güzel olacak yaaaaaa
nasıl geçti tatilin
nazcım canım bende nefret ederim salam tarzı şeylerden evime bir kere sosis girdi onuda annemler getirdi şarküteri gibi onlar ...
hem çok zararlı ığğğ
ama bu diyet için yiyorum.. ama istersen onun yerine peynir de yiyebilirsin bence ??
nasıl fikir ama :roflol:
naz ben form ekmek aldım ondan yiyorum bir tane bir dilim peynirle yersin süper olur işte :)
ben çok memnunum diyetten ama diyorum ya şişlik var bende ama görünürde birşey yok göbiş falan gitti
inşallah baskülde de gider bir an önce
ben pc çocuklara deverediyorum ........
saçlarımada bi dip boya atayım ....
iyi günler herkese........
evet bi gün peynir bi güm kaşar ....cokacimcoooknaz ben form ekmek aldım ondan yiyorum bir tane bir dilim peynirle yersin süper olur işte :)
ben çok memnunum diyetten ama diyorum ya şişlik var bende ama görünürde birşey yok göbiş falan gitti
inşallah baskülde de gider bir an önce
nilü senin göbek atan kızı görünce yutup aklıma geldi ... onun çizelgeside böyleydi ...:gitme::gitme: nasıl şu an acebaaaa..... annesini. babasını .teyzesini .eniştesini ve anneannesini . geçen sene bayramda trafik kazasında kaybetmişti .....mafoldumben:gitme:.:a015::a015::a015:
nilü senin göbek atan kızı görünce yutup aklıma geldi ... onun çizelgeside böyleydi ...:gitme::gitme: nasıl şu an acebaaaa..... annesini. babasını .teyzesini .eniştesini ve anneannesini . geçen sene bayramda trafik kazasında kaybetmişti .....mafoldumben:gitme:.
abenciğim annişin geldiğinden beri biraz kaçtı ya senin ondan kılo aldın .ama oturmamıştır kılon bu hafta verirsin bence....
yumukcum bence bileziklerin çok olsun şık durur..düğünde abartı takılar benim hoşuma gidiyor...
ayrıca ben altını çoookkk severim....çok imitasyon takamıyorum kaşıntı tutar zaten bei 1 saat sonra genelde....
altındada modern takılar var şimdi eskisi gibi değil..çok hoşuma gider ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?