melekkk fenle kendini kız 71 i görme sakın bak almak ne kolay yaa sinir bi durum
malesef şekercim yaa mafoldumben mafoldumben
neyse bakalım kaynanana git gez gel sonra caresine bakarız artık sıkma canını sadece cok fazla almamaya calış ben gibi 5 kilo alıp ayların emegini çöpe atma
hayırlısı olsun özgecim
madem başka eleman alcaklar, niye sizi çıkarıyolar??
ösgem hayırlısı olsun fıstıgım belkide boşuna üzdün kendini devam edeceksin işine ayrıca neti neden iptal ettirdin yenı eve nakil yaptırırdın
:lepi::lepi::lepi:tunaydın gene uykuculugum tuttu benım kızın banaa ama çok yorgunum hala ev berbat ve şimdi arkadasım gelecek :S panugu almaya
haftasonu çözütmayan bitek ben varım galibaa oleyyy ama daha 4 gunluk diyet hayatım var oleyimi geri aldım 1 kilo getmiş mutluyum
:lepi:selam kızlar nasılsınız????
ben çok güzel bir hafta sonu geçirdim ve ikitane düğünüde kazasız belasız atlattımzemuszemus
ay kendimi okadar iyi hissediyorum ki...hiç kılo almamışım hafta sonu..çünkü yemedimzemuszemus
cumartesi akşam düğündü pasta kurabiye hiç bişi yemedimzemuszemus
akşam yemeğindede
3 ızgara köfte
eşimin kolasından birkaç yudumlmaz:
pazar günü yediklerim
sabah
1 dilim uno lıght
sucuklu omlet
2 bardak çay
domatez peynir
öğlen............
sünnet düğününde pilav et vardı hiçbirinden yemedim..
kayınvalideme geçtik
1 tabak dut yedim
akşam..............
2 tane ızgara pirzola
1 servis kaşığı sade makarna
salata
canım yag kasa dönüşüyor baskül bazan oyun oynar bizimle ...:kedi:ya ama kızlar benim kılom aynıydı bu hafta ...bi tuhaflık var çünkü nekdar kılom aynıda çıksa ben zayıflamışım...
düğünde simli bi buluzum vardı onu giyince yanlardan pörtlüyordu ve hatta nasıl giyeceğimi düşünüp duruyordum
dün bi giydim dümdüz duruyor........
eşimde bana küçüldün diyor........
ama tartı aynı yaw ne iş?????
bende kendimi hafif hissediyorum ayrıca...opuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkızlar müdürler geldi büyük ihtimalle bugün işte son günüm
evet yok ayrılıcam demişti ....nuroş nerde ya hiç gelmedi kızlar ben merak ediyorum bu hatunu cumadan beri yohhh:sm_confused:
alkisalkisalkisalkisalkisalkiszemuszemuszemuszemus:teytey::dance:alkisalkisalkisson durumu bildiriyorum arkadaşımı çıkarttılar ben hala buradayım bir süre daha deneyecekler başka elemanlar alacaklarmış yani bana birşey olmadı buradayım en az 1 ay daha devam eder diye düşünüyorum
kızlar selam kalabalıkmışburası bu satte
nazlım nerde bugün hiç rastlayamadım
acaip iştahım yok bugün çok işim vardı onları hallettim ki bide baktım karnım acıkmış
başım tutmuş gidiimde şehriyeli pirinççorbası yapmıştım bi tabak içiimbari
ve bugünü sona erdiriim
afiyet olsun .......sabah 1 parca ekmek domate szeytın peynır 2 sekerli nescafe
şimdide 1 kase kirazz
aa bebelerden fırsatmi kalıyo ayol anca okuyup kaçıyorum bazankelementt aebenn cıkın ortaya alttan alttan bakmayın oleeee
evet nazlı olmayınce takımın bir yeri eksik kalıyo sanki o hep burda oludu . sabah yazmış ... pc agır diye .....hamarat hatun ben anladımki cocugum olsa şapka cıkarılacak bi pasaklı olacam 2 misafir geliyo die evın altı üstüne geliyo içinden cıkamıyorumm
aman o iştah hiçbirimize ugramasın uzak olsun bizden memetın corbasınımı içecen asim gibi
naslı arkadasının pc de oda yavasmış gelemiyo bu yuzden
afiyet olsun .......
aa bebelerden fırsatmi kalıyo ayol anca okuyup kaçıyorum bazan
benim komşuyla kuaföre gittik . onun için .. ayın 1 de tatile gidiyoda yenilendi .....
aslında benimde ihtiyaç var ama bu sefer kendim boyayım diyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?