Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ösgem hayırlısı olsun fıstıgım belkide boşuna üzdün kendini devam edeceksin işine ayrıca neti neden iptal ettirdin yenı eve nakil yaptırırdın

nulüşş sıkma canını tartıya takılma sen üstüne düşeni fazlasıyla yapıyosun su Az içiyo olabilirmisin yaglar idrarla atıyo bol su tuketmen lazım yoksa bekliyo vucutta parcalanmış erimiş olsalarda

nuro darıldımı acaba bize ya tatil işinden emınmısınız inş. tatildedir

neyse bakalım kaynanana git gez gel sonra caresine bakarız artık sıkma canını sadece cok fazla almamaya calış ben gibi 5 kilo alıp ayların emegini çöpe atma

neyse kaynanama gidince inşallah etli,tereyağlı,bol yağlı yemekler yapar inşallah da aç kalırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaten kocam da diyo, sen orda aç kalırsın, karpuz ekmek yersin diye lülülülülülü
çok sinir oluyor benim yemek seçme huyuma,
ayy bende çok utanıyorum ama napıyım yiyemediğim şeyi içim almıyor
valla arkadaşlar bile yemeğe çağırırken bana göre yapıyolar yemekleri

anam bi de yemek ayırmasam 100 kilo olcam heralde :roflol: :roflol:

hayırlısı olsun özgecim
madem başka eleman alcaklar, niye sizi çıkarıyolar??

canım ben kalıyorum diğer arkadaşı çıkardılar onun yerine alacaklar
eğer yeni gelen çalışırsa devam edecek
çünkü ben raporlama kısmındayım işin benimle sorunları yok bugüne kadar bana hiçbir şey söylenmedi
çıkarılan arkadaş satışta ama çalışmıyordu:uhm::1shok::1shok::1shok:

ösgem hayırlısı olsun fıstıgım belkide boşuna üzdün kendini devam edeceksin işine ayrıca neti neden iptal ettirdin yenı eve nakil yaptırırdın

canım bizim sözleşme bitmişti 4 gb tı eve taşınınca sınırsız alacağız o yüzden devam etmedik data hattıyla bağlandım bir ara onun faturaları fırladı bizde kapattık canikom

:lepi::lepi::lepi:
:lepi:

pazar günündede bizimkilere nazaran fena geçmemiş .....kaydirigubbakcemile2
canım yag kasa dönüşüyor baskül bazan oyun oynar bizimle ...:kedi:

kızlar selam kalabalıkmışburası bu satte
nazlım nerde bugün hiç rastlayamadım
acaip iştahım yok bugün çok işim vardı onları hallettim ki bide baktım karnım acıkmış
başım tutmuş gidiimde şehriyeli pirinççorbası yapmıştım bi tabak içiimbari
ve bugünü sona erdiriim

alkisalkisalkisalkisalkisalkiszemuszemuszemuszemus:teytey::dance:alkisalkisalkis

hamarat hatun ben anladımki cocugum olsa şapka cıkarılacak bi pasaklı olacam 2 misafir geliyo die evın altı üstüne geliyo içinden cıkamıyorumm

aman o iştah hiçbirimize ugramasın uzak olsun bizden memetın corbasınımı içecen asim gibi

naslı arkadasının pc de oda yavasmış gelemiyo bu yuzden

sabah 1 parca ekmek domate szeytın peynır 2 sekerli nescafe

şimdide 1 kase kirazz
afiyet olsun .......
kelementt aebenn cıkın ortaya alttan alttan bakmayın oleeee
aa bebelerden fırsatmi kalıyo ayol anca okuyup kaçıyorum bazan

benim komşuyla kuaföre gittik . onun için .. ayın 1 de tatile gidiyoda yenilendi .....

aslında benimde ihtiyaç var ama bu sefer kendim boyayım diyorum ..

evet nazlı olmayınce takımın bir yeri eksik kalıyo sanki o hep burda oludu . sabah yazmış ... pc agır diye .....

ama sen geçmişi okumuyosun maytap hatun ...:dilcikar::dilcikar:

pinti akrep ne olacak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…