Bence hızma yaşlılara daha çok yakışıyor ben yaşlandığımda olsun diye deldirmiştim.
birde burnun güzel olması da önemli bence kemikli bir burunda hiç de hoş duracağını bende düşünmüyorum :bbo::bbo:
nilü yutup o kötü olaydan sonra gelmemeye başladı kolay değil bayramda yanlarına gidecekti ve sürekli ne kadar özlediğinden bahsediyordu cenazelerine gitmek kısmetmiş:gitme:
balıkesirde yaşıyordu o değil mi çanakkale miydi yoksa ya ben öyle birşey hatırlıyorum bazen giriyorum sayfasına uzun zamandır online olmamış ama viva arada giriyor makyaj bölümüne bakmış yutup da tam çatlaktı çok komikti inşallah toparlanmıştır neredeyse bir yıl olacak değil mi
Alıntı:
daylight kullanıcısından alıntı Mesajı göster
mekanları cennet olsun ;sen bir doktora git en iyisi çok büyük bir acı kolay degil Allah sana selamet versin bu kadar kaybın war ve kkdasın çok garibime geldi
öncelikle iyi dileğin için teşekkür ederim..seninde söylediğin gibi bu kadar kaybım varken yani başka bir ifadeyle kimsem kalmamışken burda olmam çok garibine gelmiş...bilmem hayatında yeri doldurulamayacak bu kadar çok kaybın oldu mu? olmadıysada dilerim olmaz..etrafındaki insanlar bir bir çekilipte tek başına kaldığında konuşacak birilerini istiyorsun eğer bulamıyorsan içini bi şekilde dökmek istiyorsun..senin burdaki ortamın nasıl bilmem ama biz 6.takımdakilerle buranın dışındada görüştüğümüz için herşeyimi bilirler..kimsem kalmamış işte anlamıyor musun..kime içimi dökeyim..üstelik bir ev düşün içinde annen baban ve kardeşinle mutlu olduğunuz bir sürü şey yaşadığınız bir ev işte..sonra bir anda ev müthiş bir yalnızlığa ve sessizliğe gömülüyor..onca güzel şeyin yaşandığı evde tek başına kalmak hiçte kolay olmuyor..hiçbişeyden başka ürperiyorsun..yanında kimse yoksa o sırada tutunacağın dalın sağlam olup olmadığını düşünemiyorsun..sadece anlatmak ağlamak istiyorsun..dilerim bu duygular içinde bişeylere canını atmak tutunmak zorunda kalmazsın..sana teessüf ederim..kızlar sizden ricam biliyorsunuz iyi bir kullanıcı değilim bu arkadaşımızın bu yazımı okumasını bi şekilde sağlayın siz daha iyi bilirsiniz..bana moralden çok üzüntü oldu..inanın ben hiç bu yönden bakmamıştım..burda olmamın garip olabileceğini o psikolojiyle düşünemedim..allah hiçbirinize dengesizlik yapacak kadar büyük acılar vermesin...içinizi dökecek kiminiz varsa elinizden almasın..çok üzgünüm hepinize teşekkür ederim tekrardan..
mesajı buldum
hım ben ta sabah hiç bunları konuşmadan nerden aklıma geldi onuda bilmiyorum ...:çok üzgünüm: mesaj yazmıştım hatta arada bir siliniyo linkindekiler diye özelede atmiştim ...canakkaleydi ösgem aklıma bişiy geldi 6. takım kızları olarak birer satır bişiler yazın ona ben mesaj atayım belki cevap verir bize
hayırdır neyin var bediş ....ben kaçıyorum kızlar bi saglık ocagına gidip ilaç alayım olmayacak böle haydın görüşürük
geçmiş osen git dr.tunaydınlar kızlar
ben çok kötü fena hasta oldum dr gitmem die inat ettim kociş kızdı gitti
ne güzel gezmeye gidecektim ben bugun kk dan tanıştıgım arkadasımla offf
diyet süper gidiyo dun
sabah kahvaltı klasik
ara kiraz 1 kase
akşam 2 3 kaşık bezelye yagsız tuzsus yogurt domates salatalık bikaç yudum kola
gece çok acıktım bi tabak marul
olabilir nilüm ama bence pazar gününün ve dünün acısı çıkıyor . 67.5 görmüştüm ama 68 ilk kez uzun zamandır . ve geçen hafta pazartesi 65.2 oldugumu düşününce ...mafoldumbenkafamçokkarıştıabenciğim annişin geldiğinden beri biraz kaçtı ya senin ondan kılo aldın .ama oturmamıştır kılon bu hafta verirsin bence....
yumukcum bence bileziklerin çok olsun şık durur..düğünde abartı takılar benim hoşuma gidiyor...
ayrıca ben altını çoookkk severim....çok imitasyon takamıyorum kaşıntı tutar zaten bei 1 saat sonra genelde....
altındada modern takılar var şimdi eskisi gibi değil..çok hoşuma gider ....
aeben bence seninki de şişliktir mümkün değil çünkü o kadar olması kızlar toplu halde moralimizi bozmadan devam ediyoruz okeyto
menün harika canım kaydirigubbakcemile5buarada bugün sabah
1 dl ekmek
haşlanmış yumurta ve domatez
1 bardak tek şekrli çay
öğlen.....
2 kepçe şehriye çorbası
1 dl ekmek
akşam....
yine dünden dolma var ya
1 biber yerim
1 kaşık yoğurtla
akşam eşim geldiğindede 9 gibi karpuz yerim..
ogadddrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Allahım dünyada nekadar kendini bilmez ve patavatsız insan varAlıntı:
daylight kullanıcısından alıntı Mesajı göster
mekanları cennet olsun ;sen bir doktora git en iyisi çok büyük bir acı kolay degil Allah sana selamet versin bu kadar kaybın war ve kkdasın çok garibime geldi
öncelikle iyi dileğin için teşekkür ederim..seninde söylediğin gibi bu kadar kaybım varken yani başka bir ifadeyle kimsem kalmamışken burda olmam çok garibine gelmiş...bilmem hayatında yeri doldurulamayacak bu kadar çok kaybın oldu mu? olmadıysada dilerim olmaz..etrafındaki insanlar bir bir çekilipte tek başına kaldığında konuşacak birilerini istiyorsun eğer bulamıyorsan içini bi şekilde dökmek istiyorsun..senin burdaki ortamın nasıl bilmem ama biz 6.takımdakilerle buranın dışındada görüştüğümüz için herşeyimi bilirler..kimsem kalmamış işte anlamıyor musun..kime içimi dökeyim..üstelik bir ev düşün içinde annen baban ve kardeşinle mutlu olduğunuz bir sürü şey yaşadığınız bir ev işte..sonra bir anda ev müthiş bir yalnızlığa ve sessizliğe gömülüyor..onca güzel şeyin yaşandığı evde tek başına kalmak hiçte kolay olmuyor..hiçbişeyden başka ürperiyorsun..yanında kimse yoksa o sırada tutunacağın dalın sağlam olup olmadığını düşünemiyorsun..sadece anlatmak ağlamak istiyorsun..dilerim bu duygular içinde bişeylere canını atmak tutunmak zorunda kalmazsın..sana teessüf ederim..kızlar sizden ricam biliyorsunuz iyi bir kullanıcı değilim bu arkadaşımızın bu yazımı okumasını bi şekilde sağlayın siz daha iyi bilirsiniz..bana moralden çok üzüntü oldu..inanın ben hiç bu yönden bakmamıştım..burda olmamın garip olabileceğini o psikolojiyle düşünemedim..allah hiçbirinize dengesizlik yapacak kadar büyük acılar vermesin...içinizi dökecek kiminiz varsa elinizden almasın..çok üzgünüm hepinize teşekkür ederim tekrardan..
mesajı buldum
okeyto .....kaydirigubbakcemile3Şenizaeben bence seninki de şişliktir mümkün değil çünkü o kadar olması kızlar toplu halde moralimizi bozmadan devam ediyoruz okeyto
:lepi:evet evet moral bozmak yok tam gaz devam diyete kızlar ben geçen hafta nasıl -2 verdim bilmiyorum ama moral bozmak yok ben dün tekrardan başladım tam gazzzz
geçmiş olsun sancınmı vardı ya bol su iç bari ......İyİ akŞamlar kızlarr dr gİttİm teslerİm yapıldı kum dÖkÜyomusum bol İltİhap varmıŞ kan degerİm dÜŞÜkmÜŞ bussuru bİŞİy saydı 6 İĞne var :s neyse kaldı 5
sabah yarım kase yogurt 5 etİform Şİmdİde 1 tabak makarna yedİm yeter bugunluk gece karpuz meyve ot ÇÖp bİŞİ yerİm gunu kapatırım
okeyto .....kaydirigubbakcemile3Şeniz
kıs moral bozan kim bugün süperim ...:lepi:
:lepi:
evet tam gaz ben akşam yemegimi yadim yürüyüşe gidiyorum kıslar ......zemuszemus
geçmiş olsun sancınmı vardı ya bol su iç bari ......
ne iynesi kan mı ...süprizzzzz
ayrıca seni tekrar diyet modunda gördügüme sevindim ...:lepi:
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:hadi bakalım 300 500 gram yag erisin inş.
İyİ akŞamlar kızlarr dr gİttİm teslerİm yapıldı kum dÖkÜyomusum bol İltİhap varmıŞ kan degerİm dÜŞÜkmÜŞ bussuru bİŞİy saydı 6 İĞne var :s neyse kaldı 5
sabah yarım kase yogurt 5 etİform Şİmdİde 1 tabak makarna yedİm yeter bugunluk gece karpuz meyve ot ÇÖp bİŞİ yerİm gunu kapatırım
aa geçenlerde bendede olmuştuya bediş ,,ama bende sadece intahaplanma vardı kum falan yoktu, o yüzden sancımda yoktu geçer tez zamanda inşallah .....:1hug:antibiyotık igneler idrar yollarında cok sancı ve kanamam vardı sabahtan beri çok kötüydüm gecer ya bişiy olmas
bende seviniyom ya bu sabah 79 a azcık kalmıştı yarın olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?