Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:delikafadulden

ayy çok kötü ya..offfffff...allah sabır versin...
bende merak ettim nasıl acaba ??ne yapıyor??

hay allahım yawww...offff bende sinir oldum ya...
öteki arkadaşın neden çok garibine gitmiş acaba.....allahım yarabbim yaaa....klava:

canakkaleydi ösgem aklıma bişiy geldi 6. takım kızları olarak birer satır bişiler yazın ona ben mesaj atayım belki cevap verir bize
hım ben ta sabah hiç bunları konuşmadan nerden aklıma geldi onuda bilmiyorum ...:çok üzgünüm: mesaj yazmıştım hatta arada bir siliniyo linkindekiler diye özelede atmiştim ...
zaten ondan sonra nilünün çizelgesi dikkatimi çektiya enson 5. ayda girmiş 1 ay önce .....:gitme: aceba hala memlekettemi yksa evinemi döndü kardeşini alıp ....:gitme:
ben kaçıyorum kızlar bi saglık ocagına gidip ilaç alayım olmayacak böle haydın görüşürük
hayırdır neyin var bediş ....

geçmiş osen git dr. lmaz:

çok acıkınca marul ha tamam sen olmuşun bediş gelsin 75 ...:lepi:

olabilir nilüm ama bence pazar gününün ve dünün acısı çıkıyor . 67.5 görmüştüm ama 68 ilk kez uzun zamandır . ve geçen hafta pazartesi 65.2 oldugumu düşününce ...mafoldumbenkafamçokkarıştı

aeben bence seninki de şişliktir mümkün değil çünkü o kadar olması kızlar toplu halde moralimizi bozmadan devam ediyoruz okeyto

aeben bence seninki de şişliktir mümkün değil çünkü o kadar olması kızlar toplu halde moralimizi bozmadan devam ediyoruz okeyto

evet evet moral bozmak yok tam gaz devam diyete kızlar ben geçen hafta nasıl -2 verdim bilmiyorum ama moral bozmak yok ben dün tekrardan başladım tam gazzzz

menün harika canım kaydirigubbakcemile5
Allahım dünyada nekadar kendini bilmez ve patavatsız insan var sanki onun üzerine vazife gelde sinir olma kadının kimsesi kalmamış burda biraz olsun moral buluyor onu bile çok görmüşler,yazık diyorum bukadar cahil bir toplumda gelişmeye çalışıyoruz henüz beyinlerimizi avrupalılaştıramamışken birde abye gircez diye göbeğimiz çatlıyor eğitim şart gerçektenlmaz:

kızlar bugünkü menüm;

sabah,
tam bir kahvaltıkaydirigubbakcemile3saymama gerke yok sanırım

ikindi işyerinde yarım akıtma arkadaş getirmiş

akşam nesfit yağsız süt

gecede fişnee yicem nım nım nım:lepi:

ıyı akŞamlar kızlarr dr gıttım teslerım yapıldı kum dÖkÜyomusum bol ıltıhap varmıŞ kan degerım dÜŞÜkmÜŞ bussuru bıŞıy saydı 6 ıĞne var :s neyse kaldı 5

sabah yarım kase yogurt 5 etıform Şımdıde 1 tabak makarna yedım yeter bugunluk gece karpuz meyve ot ÇÖp bıŞı yerım gunu kapatırım

okeyto .....kaydirigubbakcemile3Şeniz

kıs moral bozan kim bugün süperim ...:lepi:
evet evet moral bozmak yok tam gaz devam diyete kızlar ben geçen hafta nasıl -2 verdim bilmiyorum ama moral bozmak yok ben dün tekrardan başladım tam gazzzz
:lepi:
evet tam gaz ben akşam yemegimi yadim yürüyüşe gidiyorum kıslar ......zemuszemus

geçmiş olsun sancınmı vardı ya bol su iç bari ......
ne iynesi kan mı ...süprizzzzz

ayrıca seni tekrar diyet modunda gördügüme sevindim ...:lepi:

geçmiş olsun sancınmı vardı ya bol su iç bari ......
ne iynesi kan mı ...süprizzzzz

ayrıca seni tekrar diyet modunda gördügüme sevindim ...:lepi:

antibiyotık igneler idrar yollarında cok sancı ve kanamam vardı sabahtan beri çok kötüydüm gecer ya bişiy olmas

bende seviniyom ya bu sabah 79 a azcık kalmıştı yarın olur belki

hadi bakalım 300 500 gram yag erisin inş.
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

ben de menümü vereyim ...

kavaltı .
1 dl. ekmek .
40 gr. peynir .
domates.

öylen .
1 yumurtayla salata .....

ara .
diger 1. yumurta ....kaydirigubbakcemile3öylen hakkım 2 idi birini sonraya koydum ...acıkıyorum ben ya sıksık ...

ara .
10 fıstık ..
1 kase kiraz.

akşam .,,
1kep. çorba.
patlıcan közleme .
4 köfte.
1 kase çacık ...

canım çok tatlı istedi . küçükbir acuç kuru üzüm ....

aa bak unuttum bende geçenlarde göz damlası yazdırmak için dr. gittim gözlerime bakınca sen kansızsın dedi . yarın gel bi tahlil yapalım dedifisfisfis
yaptırdim şükür ilaç kullanacak kadar düşük degil dedi bol bol siyah üzüm ispanak . pekmez ye dedi .....mirmirmirmir
aslında diyet yapalım derken bazı gıdalardan eksik kalıyoruz galiba ....kaydirigubbakcemileklava:

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnm benneyaptımki kum taş dökmek çok sancılıymış sanırım kardeşime sık sık olur ikibüklüm yatar en kısa zamanda düzelirsin inş.:teselli:

antibiyotık igneler idrar yollarında cok sancı ve kanamam vardı sabahtan beri çok kötüydüm gecer ya bişiy olmas

bende seviniyom ya bu sabah 79 a azcık kalmıştı yarın olur belki
aa geçenlerde bendede olmuştuya bediş ,,ama bende sadece intahaplanma vardı kum falan yoktu, o yüzden sancımda yoktu geçer tez zamanda inşallah .....:1hug:

ben yürüdüm gelelide çok oldu ama kimse yazmamış hayırlı geceler olsun ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…