nilü senin göbek atan kızı görünce yutup aklıma geldi ... onun çizelgeside böyleydi ...:gitme::gitme: nasıl şu an acebaaaa..... annesini. babasını .teyzesini .eniştesini ve anneannesini . geçen sene bayramda trafik kazasında kaybetmişti .....mafoldumben:gitme:.
ben aslında takı hiç takamam işte anca böyle düğünlerde ki parmağımda alyans bile yok 2 gün takarım 3.gün nereye koyduğumu bulamam farkında olmadan çıkarıyorum eşimde işi dolayısıyla takmıyo allahtanda kavga etmiyoruzkaydirigubbakcemile3fazla geliyo bana aklımda nokta gibi sürekli oynarım düğün bikaç saat bişey sorun olmaz sanırım
bende senin gibiyim alyansımı takmayı bile unutuyorum, bazen evin içinde kaybediyorum da kaydirigubbakcemile3
benim eşimde takmıyo alyansını zaten :dilcikar: :mymeka:
ben aslında takı hiç takamam işte anca böyle düğünlerde ki parmağımda alyans bile yok 2 gün takarım 3.gün nereye koyduğumu bulamam farkında olmadan çıkarıyorum eşimde işi dolayısıyla takmıyo allahtanda kavga etmiyoruzkaydirigubbakcemile3fazla geliyo bana aklımda nokta gibi sürekli oynarım düğün bikaç saat bişey sorun olmaz sanırım
ben alyans takıyorum
birde altın hızma istiyorum bakalım nasıl duracak şimdiye kadar hep gümüş kullandım ama bilezik kolye küpe bana göre değil :umursamaz::umursamaz:
ösgeee bende istiyorum hızma ama sormayı bile denemedim kesin istemez yani ama çok güzel bişiy
benimki kulağımdaki ekstradan 2 deliğe bile kıyameti kopardıki hızmayı sormam bile
deli be sanki kulaklarım gözüküyo sokakta:mymeka:
nilü senin göbek atan kızı görünce yutup aklıma geldi ... onun çizelgeside böyleydi ...:gitme::gitme: nasıl şu an acebaaaa..... annesini. babasını .teyzesini .eniştesini ve anneannesini . geçen sene bayramda trafik kazasında kaybetmişti .....mafoldumben:gitme:.
benim 5 delik var kızz))))
hızmayı sevmem..yani genç kızlara yakışıyor bence..
5 tane küpe takmıyorum tabi deli ayten gibi..gençlik hatırası işte
allah böyle acı yaşatmasın kimseye çokkk zorrrr(((((
allah sabır versin kızcağıza....
iyidir inşallah..neden gelmiyor acabaa????
nilü yutup o kötü olaydan sonra gelmemeye başladı kolay değil bayramda yanlarına gidecekti ve sürekli ne kadar özlediğinden bahsediyordu cenazelerine gitmek kısmetmiş:gitme:
balıkesirde yaşıyordu o değil mi çanakkale miydi yoksa ya ben öyle birşey hatırlıyorum bazen giriyorum sayfasına uzun zamandır online olmamış ama viva arada giriyor makyaj bölümüne bakmış yutup da tam çatlaktı çok komikti inşallah toparlanmıştır neredeyse bir yıl olacak değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?