Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:1shok::1shok: aman yarabbim çok feci bişey bu ya bütün aileni aynı gün kaybetmek çok sağlam bi yapıya sahip olmak lazım arkalarından ayakta durabilmek için Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

bende senin gibiyim alyansımı takmayı bile unutuyorum, bazen evin içinde kaybediyorum da kaydirigubbakcemile3
benim eşimde takmıyo alyansını zaten :dilcikar: :mymeka:

bende senin gibiyim alyansımı takmayı bile unutuyorum, bazen evin içinde kaybediyorum da kaydirigubbakcemile3
benim eşimde takmıyo alyansını zaten :dilcikar: :mymeka:

aynen canım ama benim eşimin işi müsait deil takamsına dyoda çalışıyo renk teknisyeni bide eli sürekli boyanın içinde sonra yüzükten çıkaramıyo boyaları birde ellerini yıkamak için solvent kullanıyo yüzükte bi oyuntu model kalmadı zatenkaydirigubbakcemile3 aman yüzük önemli değil kalbinde olmasın opuyorumnanaktan

tunaydınlar kızlar

ben çok kötü fena hasta oldum dr gitmem die inat ettim kociş kızdı gitti

ne güzel gezmeye gidecektim ben bugun kk dan tanıştıgım arkadasımla offf

diyet süper gidiyo dun

sabah kahvaltı klasik

ara kiraz 1 kase

akşam 2 3 kaşık bezelye yagsız tuzsus yogurt domates salatalık bikaç yudum kola

gece çok acıktım bi tabak marul

ben alyans takıyorum
birde altın hızma istiyorum bakalım nasıl duracak şimdiye kadar hep gümüş kullandım ama bilezik kolye küpe bana göre değil :umursamaz::umursamaz:

refim oglusunun dogum günü kutlu olsun canım uzun saglıklı ömürler versin Rabbim hp yüzünü güldüren bi evlat olsun inş.

nazlım bende yapmak istedim o diyetide dedigin gibi salam falan ıgkk peynirle yaparsak olur kıymalı yemek yemem sebzelerimi yogurtlu yesem olur bence... sence....

ben alyans takıyorum
birde altın hızma istiyorum bakalım nasıl duracak şimdiye kadar hep gümüş kullandım ama bilezik kolye küpe bana göre değil :umursamaz::umursamaz:

ösgeee bende istiyorum hızma ama sormayı bile denemedim kesin istemez yani ama çok güzel bişiy

benimki kulağımdaki ekstradan 2 deliğe bile kıyameti kopardıki hızmayı sormam bile
deli be sanki kulaklarım gözüküyo sokakta:mymeka:

benim 5 delik var kızz))))
hızmayı sevmem..yani genç kızlara yakışıyor bence..
5 tane küpe takmıyorum tabi deli ayten gibi..gençlik hatırası işte

buarada bugün sabah
1 dl ekmek
haşlanmış yumurta ve domatez
1 bardak tek şekrli çay
öğlen.....
2 kepçe şehriye çorbası
1 dl ekmek
akşam....
yine dünden dolma var ya
1 biber yerim
1 kaşık yoğurtla
akşam eşim geldiğindede 9 gibi karpuz yerim..
ogadddrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

ben evlenmeden önce deldirdim burnumu 8 9 yıl oldu 18 19 yaşlarındaydım
kulağımda 5 tane delik vardı ama 2 tanesi kapandı kıkırdağımı deldirmek istedim kociş kızdı :umursamaz:
bende bir daha söyleyemedim lmaz:

REFCıM YAKIŞIKLI OĞLUNLA NıCE GÜZEL YILLARA ıNŞALLAH RABBıM ıYıLERLE KARŞILAŞTIRSIN EVLADINI

allah böyle acı yaşatmasın kimseye çokkk zorrrr(((((
allah sabır versin kızcağıza....
iyidir inşallah..neden gelmiyor acabaa????

benim 5 delik var kızz))))
hızmayı sevmem..yani genç kızlara yakışıyor bence..
5 tane küpe takmıyorum tabi deli ayten gibi..gençlik hatırası işte

Bence hızma yaşlılara daha çok yakışıyor ben yaşlandığımda olsun diye deldirmiştim.
birde burnun güzel olması da önemli bence kemikli bir burunda hiç de hoş duracağını bende düşünmüyorum :bbo::bbo:

nilü yutup o kötü olaydan sonra gelmemeye başladı kolay değil bayramda yanlarına gidecekti ve sürekli ne kadar özlediğinden bahsediyordu cenazelerine gitmek kısmetmiş:gitme:
balıkesirde yaşıyordu o değil mi çanakkale miydi yoksa ya ben öyle birşey hatırlıyorum bazen giriyorum sayfasına uzun zamandır online olmamış ama viva arada giriyor makyaj bölümüne bakmış yutup da tam çatlaktı çok komikti inşallah toparlanmıştır neredeyse bir yıl olacak değil mi

allah böyle acı yaşatmasın kimseye çokkk zorrrr(((((
allah sabır versin kızcağıza....
iyidir inşallah..neden gelmiyor acabaa????

aminn tabiki çok zor şahsen düşünmek bile boguyor insanı yaşamak kimbilir nasıl bir acıdır

bende merak ediyorum telefonu var bende arıyorum acmıyor mesaj atıyorum cevap yok buraya gelip içini dökerdi bir kendini bilmez piskolojın bozuk senın ben ailemi kaybetsem pc basında olmazdım tarzında bişiy yazdı bidahada gelmedi

canakkaleydi ösgem aklıma bişiy geldi 6. takım kızları olarak birer satır bişiler yazın ona ben mesaj atayım belki cevap verir bize

ben kaçıyorum kızlar bi saglık ocagına gidip ilaç alayım olmayacak böle haydın görüşürük

Alıntı:
daylight kullanıcısından alıntı Mesajı göster
mekanları cennet olsun ;sen bir doktora git en iyisi çok büyük bir acı kolay degil Allah sana selamet versin bu kadar kaybın war ve kkdasın çok garibime geldi

öncelikle iyi dileğin için teşekkür ederim..seninde söylediğin gibi bu kadar kaybım varken yani başka bir ifadeyle kimsem kalmamışken burda olmam çok garibine gelmiş...bilmem hayatında yeri doldurulamayacak bu kadar çok kaybın oldu mu? olmadıysada dilerim olmaz..etrafındaki insanlar bir bir çekilipte tek başına kaldığında konuşacak birilerini istiyorsun eğer bulamıyorsan içini bi şekilde dökmek istiyorsun..senin burdaki ortamın nasıl bilmem ama biz 6.takımdakilerle buranın dışındada görüştüğümüz için herşeyimi bilirler..kimsem kalmamış işte anlamıyor musun..kime içimi dökeyim..üstelik bir ev düşün içinde annen baban ve kardeşinle mutlu olduğunuz bir sürü şey yaşadığınız bir ev işte..sonra bir anda ev müthiş bir yalnızlığa ve sessizliğe gömülüyor..onca güzel şeyin yaşandığı evde tek başına kalmak hiçte kolay olmuyor..hiçbişeyden başka ürperiyorsun..yanında kimse yoksa o sırada tutunacağın dalın sağlam olup olmadığını düşünemiyorsun..sadece anlatmak ağlamak istiyorsun..dilerim bu duygular içinde bişeylere canını atmak tutunmak zorunda kalmazsın..sana teessüf ederim..kızlar sizden ricam biliyorsunuz iyi bir kullanıcı değilim bu arkadaşımızın bu yazımı okumasını bi şekilde sağlayın siz daha iyi bilirsiniz..bana moralden çok üzüntü oldu..inanın ben hiç bu yönden bakmamıştım..burda olmamın garip olabileceğini o psikolojiyle düşünemedim..allah hiçbirinize dengesizlik yapacak kadar büyük acılar vermesin...içinizi dökecek kiminiz varsa elinizden almasın..çok üzgünüm hepinize teşekkür ederim tekrardan.
.

mesajı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…