Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pinti akrep ne olacak kaydirigubbakcemile3
aynen .....:roflol::roflol::roflol::roflol:
vallah bu sefer hak etti . şimdi ben arkadaşı götürdüm o ilk gidiyo . boya 20 dedi kesimle 25 . ben rica edince tamam abla sen ilk muşterimsin dedi kabul etti .... bide arkasına fön cekti oh ..

dedim tamam benimkinide öyle yap . hemde dip boya benimki dedim yok 25 dedi ... ...:1shok:kaydirigubbakcemile3
bende dedim sana inat kendim boyyacagım bu sefer ......lülülülülülü evde az kızıl olacaktı zaten renk oturdu dip boya yapsam yeter.....

iyi geceler kızlar..

nasılsınız bakim?
ben yorgun ve uykusuzummirmirmirmir amcam misafir bende yengem istanbula gitmiş ancak girebildimyerimseniben bugün yediklerim sabah nesfit yağsız süt
akşam nesfit yağsız süt biraz sonra koca bi tabak vişneeeedelikafadulden çok seviyorum ben vişneyi iş çıkışı bahçıvan satıyodu hemen aldımopuyorumnanaktan bugünlük bukadar bide kendime ıncık cıncık satan biyerden bissürü bilezik aldım böle tellerden bide kalın siyah altın rengi falan kıyafetimle uyumlu bide yüzük aldım:lepi:

günaydın kızlar kimsecikler yok galiba
yumukcum sende benim gibi incik boncuk meraklısısın galiba ben altından nefret ederim
kocişe kuyumcu arkadaşları var çok şanslısın diyolar altın alma derdi yokya :roflol:

bende dün kolyemi tamir ettim. yıllar önce kotondan almıştım çokda severim keratayı :roflol: dün akşam onu dizdim aynı eskisi gibi oldu

heyttt nerelerdesinizi siz yahuuuuu

bu arada dün akşam 2 tane küçük mercan balığı ve patates yedim :)

güle güle takın yumukum bileziklerini ve yüzügünü .......hihoyyyt
tüm gün 2 kase nesfit ha ...laelaelaelaelae
günaydın özkem ....Şeniz
nasıl gidiyor diyet uyabiliyormusun ....:kedi:

ben dün biraz uyamadım galiba . akşam bebelerin dolmasının dışını yiyim derken dolmada yadim ....:mymeka: pek güzel olmuştu ya ...-tatlicadiarzu- ve baskül bu sabah benişok etti . nerdeyse 68 dayanmışım ..:1shok: ne güzel diyet yaparak kilo alıyorum ..:gitme:fisfisfis

ya geçen hafta ne güzeldi hergün veriyordum 300..500 gr. :gitme:baktımda notlarıma ne güzel hergün veriyormuşum .... bu sefer ne yanlış yaptım .. bugün işi sıkı tutucam liste neyse aynen yiycem ..Çok üzgünüm çoook olacak başka yolu yok ramazana kadar 60 olmak istiyorum ...hihoyyyt

özke senin hedefin 65 ne zamana kadar . söylermisin ona göre not yazayım ..
yada sen tam olarak yaz mesajınıda ben ondan kopyalayımanalizlere.gamyoncuiremsu
nazlı yok anlaşılan pc deki sorun bu hafta devam edecek .....

güle güle kullan takılarını..bu gidişle incecik olacaksın...iyice küçülttün mideyi canım...

günaydınnnn

offf bende aynen...dünakşam 1 tane patatez dolması yedim...yani hem dolma hemde patatezzdelikafadulden
dün yediklerimi yazayım
sabah........
1 dl ekmek
peynir domatez
1 bardak tek şekerli çay
ara....
1 yeşil küçük armutlardan
öğlen...........
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 servis kaşığı türlü yemeği
1 kase sütlaç
akşam.......
1 patatez dolması
2 kaşık yoğurt
3 parça karpuz

bu menüm pek iyi değildi .....:sinifsinif:

evet nülücüm biraz aykırı olmuş ama kilo verme menüsü olmasada alma menüsüde degil ,üzülme bak ben almışım .:gitme:

günaydın kızlarrrr
kahvaltımı yazayım sayfayı açtım memo ağlamaya başladı
peynir domates salatalık zeytin ekmek
kahvaltım güzeldi bakalım öğlene Allah kerim

aeben ben tartıldım 71.6 çıktım ama hiç üzülmedim çünkü kendimi şiş hissediyorum dedim ya cumartesi akşamı ve pazar günü benim için faciaydı
cumartesi akşamı lise arkadaşımla buluştum 10 yıl sonra eşim bıraktı bizi ve gitti kuşadasındaydık
Starbucks ta kahve içtik ve ben tart yedim ve kahveler de inanılmaz kalorili toll boy içtim ama yinede halim yaman
ondan sonra gece kokoreç yedik yarım ekmek offf ertesi günü hiç anlatmayayım bütün suç gamzenin onu dövün

aa 3 gündür refde yok ortalıkta ...:1ninca:

kızlar ben bu sabah geçen seneden beri giymediğim bi elbisem var onu giydim çok rahat oldu
geçen sene giydiğimde korkunç olmuştu , zor sığmıştım içine
ama o zaman daha zayıftım

6. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı CEVABI......

Analiz Tarihi : 20 Haziran 2009
Kaynak : 109. Etap
Takım Mevcudu : 8
Sınıfı Geçenler : 4
Sınıfta Kalanlar : 4
Analiz Notu : 50 (6. Takımın %50 si sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Mayıs ayı ile aynı kalmıştır. ılerleme gösteren üye sayısı ile gerileme gösteren üye sayısı aynı. Daha önce sınıfı geçen bir üye bu ay statüsünü kaybederek sınıfta kalmış.

cceylin
Hedef : Haziran => 55
Başlangıç Tarih : 27.06.2008
Kaç aydır rejimde? : 11
Başlangıç Kilo : 64,6
Şimdiki Kilo : 61,5
Verilen Kilo: 3,1
Minimum Değer: 11
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 28
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 41 iken, Haziran ayında neredeyse yarı yarıya azalmış ve 28 olmuş. Gerileme durumu iki aydır devam ediyor. Dikkat!
Beklenen : Yeni bir hedef belirlemesi gerekiyor.

geri dönmek üzere ayrılıyor bu hafta o yüzden hedefini almadık .püskütüm ....

özgekrd

Hedef : Haziran => 65 Temmuz => 60
Başlangıç Tarih : 25.07.2008
Kaç aydır rejimde? : 10
Başlangıç Kilo : 79
Şimdiki Kilo : 70,8
Verilen Kilo: 8,2
Minimum Değer: 10
Kilo kaybı yüzdesi: 10%
Karne Notu : 82
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Mayıs ayında 71 iken, Haziran ayında 82 olmuş. ıstikrarlı ilerlemesine devam ederse Temmuz ayında sınıfı geçme olasılığı oldukça yüksek.
Beklenen : Yeni bir hedef belirlemesi gerkiyor .

TEMMUZ SONUNA KADAR HEDEFıM 67 KıLO OLMAK

referans
Hedef : Temmuz => 65
Başlangıç Tarih : 19.12.2008
Kaç aydır rejimde? : 5
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 75,5
Verilen Kilo: 4,5
Minimum Değer: 5
Kilo kaybı yüzdesi: 6%
Karne Notu : 90
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Mayıs ayında 115 iken, Haziran ayında 90 a düşmüş. Böylece sınıfı geçme statüsünü kaybetmiş.
Beklenen : Durumundaki gerilemeye ilişkin açıklama alalım. Temmuz hedefini yeniden belirlemesi uygun olacaktır.

referans

Temmuz ayı sonu hedef kilom :70

Motivasyonumun düşme ve karne notumun düşme sebebi tamamen benim hayatımdaki yoğunluk ve karmaşadan kaynaklanıyor
. Okul+ış+Staj+Bebeğim+Kocam+Ev ışleri+ ve ekonomik kriz stresi ile geçmiş bir kış geçirdim Haziran başına kadar da yoğun kurs programım vardı derslerimi vermek için. Ama çok şükür istediğim dersleri verdim. Yeni stres dönemi Ağustos ayı kalan dersleri Eylül başındaki sınavda vermem lazım :)
Özetle şimdi spor yapmayada vakit bulabilirim belki yapmasam bile artık motivasyonum tam başarıcam inşallah...

Naz
Hedef : Haziran => 55
Başlangıç Tarih : 16.01.2009
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 63,5
Şimdiki Kilo : 55,3
Verilen Kilo: 8,2
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 13%
Karne Notu : 205
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Mayıs ayında 170 iken, Haziran ayında 205 olmuş. Böylece Haziran ayı için koyduğu hedefe de ulaşmış. Tebrik ederim.
Beklenen : Yeni bir hedef belirlemesi gerekiyor.

nazlı şu an pc sorunundan yok gelince ekliyecegim

4- Takımın en iyi kilo vereni değişmediği sürece, açıklama almamıza gerek yok.

YUMUKUMU TEBRıK EDERıZ ........

TAMAM sen getir gamzeyi ben döferim ......:roflol::roflol::roflol:

ne diyim özkem kendim yerken başkasına niye yedin diyemem fıstıkım afiyet olsun ...:kedi::1rolleyes:Şeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…