bediş ablanlar gittimi .......
aynen .....:roflol::roflol::roflol::roflol:pinti akrep ne olacak kaydirigubbakcemile3
güle güle takın yumukum bileziklerini ve yüzügünü .......hihoyyytiyi geceler kızlar..
nasılsınız bakim?
ben yorgun ve uykusuzummirmirmirmir amcam misafir bende yengem istanbula gitmiş ancak girebildimyerimseniben bugün yediklerim sabah nesfit yağsız süt
akşam nesfit yağsız süt biraz sonra koca bi tabak vişneeeedelikafadulden çok seviyorum ben vişneyi iş çıkışı bahçıvan satıyodu hemen aldımopuyorumnanaktan bugünlük bukadar bide kendime ıncık cıncık satan biyerden bissürü bilezik aldım böle tellerden bide kalın siyah altın rengi falan kıyafetimle uyumlu bide yüzük aldım:lepi:
günaydın özkem ....Şenizgünaydın kızlar kimsecikler yok galiba
yumukcum sende benim gibi incik boncuk meraklısısın galiba ben altından nefret ederim
kocişe kuyumcu arkadaşları var çok şanslısın diyolar altın alma derdi yokya :roflol:
bende dün kolyemi tamir ettim. yıllar önce kotondan almıştım çokda severim keratayı :roflol: dün akşam onu dizdim aynı eskisi gibi oldu
heyttt nerelerdesinizi siz yahuuuuu
bu arada dün akşam 2 tane küçük mercan balığı ve patates yedim :)
sanada günaydın elifim günün o güneş kadar aydınlık olsun ....:1hug:
iyi geceler kızlar..
nasılsınız bakim?
ben yorgun ve uykusuzummirmirmirmir amcam misafir bende yengem istanbula gitmiş ancak girebildimyerimseniben bugün yediklerim sabah nesfit yağsız süt
akşam nesfit yağsız süt biraz sonra koca bi tabak vişneeeedelikafadulden çok seviyorum ben vişneyi iş çıkışı bahçıvan satıyodu hemen aldımopuyorumnanaktan bugünlük bukadar bide kendime ıncık cıncık satan biyerden bissürü bilezik aldım böle tellerden bide kalın siyah altın rengi falan kıyafetimle uyumlu bide yüzük aldım:lepi:
güle güle takın yumukum bileziklerini ve yüzügünü .......hihoyyyt
tüm gün 2 kase nesfit ha ...laelaelaelaelae
günaydın özkem ....Şeniz
nasıl gidiyor diyet uyabiliyormusun ....:kedi:
ben dün biraz uyamadım galiba . akşam bebelerin dolmasının dışını yiyim derken dolmada yadim ....:mymeka: pek güzel olmuştu ya ...-tatlicadiarzu- ve baskül bu sabah benişok etti . nerdeyse 68 dayanmışım ..:1shok: ne güzel diyet yaparak kilo alıyorum ..:gitme:fisfisfis
ya geçen hafta ne güzeldi hergün veriyordum 300..500 gr. :gitme:baktımda notlarıma ne güzel hergün veriyormuşum .... bu sefer ne yanlış yaptım .. bugün işi sıkı tutucam liste neyse aynen yiycem ..Çok üzgünüm çoook olacak başka yolu yok ramazana kadar 60 olmak istiyorum ...hihoyyyt
özke senin hedefin 65 ne zamana kadar . söylermisin ona göre not yazayım ..
yada sen tam olarak yaz mesajınıda ben ondan kopyalayımanalizlere.gamyoncuiremsu
nazlı yok anlaşılan pc deki sorun bu hafta devam edecek .....
evet nülücüm biraz aykırı olmuş ama kilo verme menüsü olmasada alma menüsüde degil ,üzülme bak ben almışım .:gitme:güle güle kullan takılarını..bu gidişle incecik olacaksın...iyice küçülttün mideyi canım...
günaydınnnn
offf bende aynen...dünakşam 1 tane patatez dolması yedim...yani hem dolma hemde patatezzdelikafadulden
dün yediklerimi yazayım
sabah........
1 dl ekmek
peynir domatez
1 bardak tek şekerli çay
ara....
1 yeşil küçük armutlardan
öğlen...........
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 servis kaşığı türlü yemeği
1 kase sütlaç
akşam.......
1 patatez dolması
2 kaşık yoğurt
3 parça karpuz
bu menüm pek iyi değildi .....:sinifsinif:
hadi bakalım olsun ....kaydirigubbakcemile3TEMMUZ SONUNA KADAR HEDEFİM 67 KİLO OLMAK.
İKİSİNİN ORTASI OLSUN :roflol:
aa 3 gündür refde yok ortalıkta ...:1ninca:Sağol Nazlıcım
Temmuz ayı sonu hedef kilom :70
Bunu be defa kesinlikle başarıcam zira Ağustos ayı başında zaten ablamın düğünü var ve Monti amca diyetim benide severse banada yardım ederse başarıca Allahın izni ile...
Motivasyonumun düşme ve karne notumun düşme sebebi tamamen benim hayatımdaki yoğunluk ve karmaşadan kaynaklanıyor. Okul+İş+Staj+Bebeğim+Kocam+Ev İşleri+ ve ekonomik kriz stresi ile geçmiş bir kış geçirdim Haziran başına kadar da yoğun kurs programım vardı derslerimi vermek için. Ama çok şükür istediğim dersleri verdim. Yeni stres dönemi Ağustos ayı kalan dersleri Eylül başındaki sınavda vermem lazım :) Özetle şimdi spor yamayada vakit bulabilirim belki yapmasam bile artık motivasyonum tam başarıcam inşallah...
NAzlıcım sen seçip eklermisin fazlalıklar varsa sil lütfen tüm hayatımı anlattım ama olan biten bunlar...:Saruboceq:delikafadulden:1hug:turkbayragi
TAMAM sen getir gamzeyi ben döferim ......:roflol::roflol::roflol:aeben ben tartıldım 71.6 çıktım ama hiç üzülmedim çünkü kendimi şiş hissediyorum dedim ya cumartesi akşamı ve pazar günü benim için faciaydı
cumartesi akşamı lise arkadaşımla buluştum 10 yıl sonra eşim bıraktı bizi ve gitti kuşadasındaydık
Starbucks ta kahve içtik ve ben tart yedimve kahveler de inanılmaz kalorili toll boy içtim ama yinede halim yaman
ondan sonra gece kokoreç yedik yarım ekmek offf ertesi günü hiç anlatmayayım bütün suç gamzenin onu dövün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?