ben aeben kıslar . pınarıma rep verin gelince sevinsin gardaşım .......
ne gülüyom kıs ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol: :roflol: :roflol:
BEN TAKMIYOM REP MEP ..sırnaşık şeyverdim, verdim ama sana veremedim aeben:))
merhaba refim bizde merak ettik seni ..Günaydınz kızlarcım kaç gündür giremiyorum malesef oğluş yeniden çok hasta ateşleriçinde günlerdir vücudu da kırmızı noktalar döktüçok üzgünüm bugün işe geldim mecburen annemde hasta teyzem bakarım diyip bakmadı herkes kendi derdinde uyku derdinde benim telaşım başka nefret ediyorum böyle olunca herşeyden üfff neyse bebeğim daha öncede havalae geçirdiği için ateşi olunca çok ama çok korkuyorum en son tartıldığımda geçen hafta verdiğim 2 kiloyu geri almıştım. Şimdi size bir soru özelliklede deneyen arkadaşlara monti amcaya güya bugün başlıycam ama tek korkum geçen hafta verdiğim 2 kiloyu hemen şap diye geri aldım bundan sonrada öyle olur mu yani deneyenler Naz, Aaben, Maytap sanırım denemiştilütfen bir yorum yapın yani ben kaçırabilirim % 100 prensiple dediklerine uyamayabilirirm sizce yapmayayım mı bu diyeti....
bediş kıs uyandırdıgım için özürrrrrrr. hehe .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?