Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:roflol: :roflol: :roflol:
ne gülüyom kıs ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
GÜLMEYıN nan biz öylebi takımız işte ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
verdim, verdim ama sana veremedim aeben:))
BEN TAKMIYOM REP MEP ..sırnaşık şey
siz gardaşıma bol bol verin biliyorumki k.k. girdiginde ilk işi repi kaç puan olmuş ona bakacak ...:1shok::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
seviyorum be jetonu dört köşeli kalbi temiz gardaşımı ....Şeniz

gel artık yahu ...:gitme::gitme:

Son düzenleme:
kimse yohmu:sm_confused:,

brn akşam yemeğimde bir dolma yerim demiştim 2 tane yedim:mymeka:
biber dolmasını 6 gibi yedim...
eşim gelincede 9 gibi karpız yedim:içelim:

ehh fena değil sanırım....
zaten şuan karnım çok aç ama yatcam hemen

Son düzenleme:
yaa sinir oluyorum yaa akşam gene +2.5 çıktım yuh dedim ben bu hafta toparlayamam
zaten hep 60dan korkuyodum bak deviremedim işte

günaydın 6. takımın hatunları . bugün santralde son günüm biraz sonra ineceğim aşıya . aşağıdaki pc kıllık yapmaz inşallahta gün içinde girebilirim. olmuyor sizsiz ya çok alışmışım ben buraya . hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydınz kızlarcım kaç gündür giremiyorum malesef oğluş yeniden çok hasta ateşleriçinde günlerdir vücudu da kırmızı noktalar döktü çok üzgünüm bugün işe geldim mecburen annemde hasta teyzem bakarım diyip bakmadı herkes kendi derdinde uyku derdinde benim telaşım başka nefret ediyorum böyle olunca herşeyden üfff neyse bebeğim daha öncede havalae geçirdiği için ateşi olunca çok ama çok korkuyorum en son tartıldığımda geçen hafta verdiğim 2 kiloyu geri almıştım. Şimdi size bir soru özelliklede deneyen arkadaşlara monti amcaya güya bugün başlıycam ama tek korkum geçen hafta verdiğim 2 kiloyu hemen şap diye geri aldım bundan sonrada öyle olur mu yani deneyenler Naz, Aaben, Maytap sanırım denemiştilütfen bir yorum yapın yani ben kaçırabilirim % 100 prensiple dediklerine uyamayabilirirm sizce yapmayayım mı bu diyeti....

çok kaçırabilirim diyosan yapma canım gerçi bu işte uzman olmuş isimler yanıtlasın sorunu ben kitabı tekrar okuyup tekrar başlııcam monti amcaya
rüzgara geçmiş olsun refcim çok zor çocuğun hasta olması altüst oluyo insan
günaydın kızlar kahvaltımı ediyorum
peynir zeytin yumurta beyazı domates salatalık biber

merhaba refim bizde merak ettik seni ..
ogluşa çok çok geçmiş olsun canım ......a.s.seni böyle gördükçe bende üzülüyorum inan ....:gitme:umarım çabuk atlatır ......

canım diyet konusunda sana tavsiyem . monti çok güzel bir diyet çokta saglıklı ve kilo konusunda kesin çözüm ..ama senin bu hareketli hayatında ne kadar uygulanır orasını bilemem tabi . bide biliyorsun monti kaçamagı kabul etmiyor ayrıca ilk haftada kilo pak verilmiyor en az kaçamaksız 10 gün yapman lazımki kilo varmaya başlayasın ...
şöyleki laram okulda pişen yemeklerden yerken merçimek çorbasının içine patates katılıp katılmadıgına kadar inçeleyip ona göre yiyyordu çok sevdigi halde türk kahvesini bile içmiyordu ..... eger kendide bu azmı görüyorsan bi kaç hafta hiç ara vermeden başla derim ama tyok dersen . yumukun yaptıgı diyette güzel biraz düşük kl. ama sen yapıyorsun düşük kl. o yütüzden sana uyar . hemda kısa zamanda sonuç veriyor ..... karar senin canım ama bana sorarsan 2. şıkkı sana öneririm .

günaydın kızlarr

aebenım benı uyandırma taktigi geliştirmiş sanırsam yanlış numara hesabına bu hasta kadıncagazı uyandırdı merdaneli ana, gestapooo :)))))
iyi düşünmüşün zaten fatuyla pinarımda olmasa repin kıymatını bilemeyecektik... iyiki uyandırmısın aebenım hem benım hastalık hafiflemiş onu gördüm hemide 79 u gördüm seviyorum seni öptümmm

refimm kıyamam canım ya nazar deyiyo senın ogluşa üzme kendini kötü şeyleri aklına getirip kaç tane bebik vardır hasta olmadan buyuyen senı birascık daha fazlı nazlı o kadar böle düşün

refim düzgünce diyet birascıkda spor olunca o diyet bu diyet peşine düşmedende oluyo monti amca hata götürmüyo bence tam anlamıyla yapınca işe yarıyo yapanlardan gördüğüm kadarıyla ole

naslım gec artık kendi yerine olmuyo böle

nilum maşalah sende yumukum gibi çok azimli cıktın 1 dolmaya üzülüyosun bu çokgüzel bişiy bence hep böyle devm eder inş. ve kısa zamanda hedefine ulaşırsın pınarım bizim arkadasımız kaynanası belini kırdı onla ilgilendiği için takımdan uzak kaldı canım benım ya gelsin sende cok seveceksinn onu

maytappp haftaya olursun inş.59 sıkma canını sen daha öncede basardın gene basaracan hiç takılma üzülme herzamanmı teknede dügüne gidecen ohh iyiki yemişsin boşverr tamam mı? küççük yakışıklıları öpüyorumm...

asimmm nerdesinnnnnnnnnnnnnn

bediş kıs uyandırdıgım için özürrrrrrr. hehe .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Şeniz

bediş kıs uyandırdıgım için özürrrrrrr. hehe .....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Şeniz

yok yok iyi oldu uyku sersemi unutup wc ye gittim ohh gecmiş şükürr sayende ben akşama kadar yatakta kıvranırdım gecmedi die opuyorumnanaktan

küyoo hoşgeldin canım nasıl oldun???
nasılsın geçtimi ağrın sızın.....

of benim arada çay kahve kaçamaklarım olmasa..bide yürüyüşü bıraktım yinee(( allahım yaaa.gecelerinde hiç hayrı yok bi bakmışım saat 12 olmuş..1 haftadır ütü yapamadım vakit yetmiyoooo bana (((((

Ya ben Aabencim monti amcamın kitabını okuyorum ve onu uygulamak istiyorum hem sınırlı yenmediği için daha mantıklı gelyor en azından aç gezmem diymi ama hem ben pek düşük kalorili diyet yapamıyorum en fazla 1 hafta sonra yeniden bozuyorum türk kahvesini ben çiğden kaşık kaşık yiyorum sadece ona uyamam gibi geliyor gerisini yaparım sanki denesem mi acaba? Boşa mı vakit kaybederim? Ablamın 8 Ağustosta düğünü var yapıpta 70 e flan düşsem offffff aklım çok karışıkkkkkkkkkk

gözlerime inanamıyorum kütoomm erken kalkmışşş
kütommm dün neyin vardı neden gittin doktora ne dedi

bu arada günaydın geçmişi okuyup geliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…