Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saolasın canım benım düne göre çok iyiyim şükürler olsun

cayı kahveyide çok görme kendine şekersizinden azıcık içiver ya bişiy olmaz sanırım bende aynmen 1 gun yurudum gerisi fıssss spora üşenmesek neler olacakta tembellik saolsun bizde oldukca daha çok debeleniriz buralarda ayy sorma 7/24 evdeyim iş bitmiyo çalışanlara üzülüyorum ben

canım kitabı ukuyup incelikleri kafaya koyduktan sonra neden olmasın ama bak kahveye dayanamam diyorsun montide yasaklar yasak gülüm ya kahveyi kes yada hiç başlamalmaz:
ama şöyle bir durumda ver tekrar yemişin bu hafta o yüzden çok yemege alışmış bünye montiye başlayınca ek kilo almassın . zemuszemus hadi hayırlısı .

sana yardım için elimden geleni yaparım canım .....opuyorumnanaktan
hadi bismillah ...
ha şunuda ekleyim yemek serbest diye iyce tıka basa yersen sonuç alamassın ona göre ...naniknanik bunu gözlemlerimden ve kendimden biliyorum ...:1ninca:

yok yok iyi oldu uyku sersemi unutup wc ye gittim ohh gecmiş şükürr sayende ben akşama kadar yatakta kıvranırdım gecmedi die opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3
gözlerime inanamıyorum kütoomm erken kalkmışşş
kütommm dün neyin vardı neden gittin doktora ne dedi

bu arada günaydın geçmişi okuyup geliyorum kızlar
gözlerine inan ben uyandırdım .....:roflol:

sbah benimki gidiyudu garajın iç kapısının anahtarını arabada unutmuş ..... görevliyi, evini arıyorum yok . benimki bekliyomu garaj kapısında ....:roflol: bizim görevlinin hatununun adı rabia .. bediayla karıştırmışım aceleden bı taraftanda cepbin batarya zayıf diyomu ..:roflol: aradım kesik kesik derinden ses ne dedigide anlaşılmıyo :roflol: hım mım diye sesler geliyo .:roflol::roflol: demezmi ben bediş diye ...
ama olsun bak işe yaramışım .....opuyorumnanaktan
o sırada aşagıdan zile basıldı rabiş kapıyı açmış benimkine ....kafamçokkarıştı ne ekşınlı bir gün başladı ...

yaa bende bütün gün evde ne güzel diyet yapıyorum akşam oluyo bahçeye iniyoruz çaya biri kurabiye getiriyo biri çekirfdek biri kısır mutlakada yediriyolar sana diyetteyim diyemem sopayla kovalarlar zaten senin sütün azaldı bu ara diyolar bende kaynana bi tane diilki

ah canım 1 dolmaya vicdan azabı çekmişin ...:kedi:
6. yemişin yatana kadar erimiş zaten üzülme boş yere ....:lepi:

bencede haksız sayılmazlar ....şakkıdı bi sopada ben alacam elime şimdi o çocugun sütünü azaltma .....klava: kilo her zaman verilir ama bidaha mehmeti emziremessin ...

şu evde yürüyüşüde astım bu ara dvd ye çekip tvkarşısında yapmak istiyorum pc de zor oluyo ufacık ekran nese ben yapamadımda burdan bi komşu abimiz bugün flasbellek getircek videoları atıcaz o dvdye çekicek artık tv karşısında yapabiliciim inşallah
bediş kız iyi olmuş bak yanşışmanlış erken kalkmışın bende 4 de uyumamıştım daha sabah 8 de akifin çığlıklarına koştum

ben aeben kıslar . pınarıma rep verin gelince sevinsin gardaşım .......
nan daha dün verdim ŞenizŞenizŞeniz

tekrar merhaba;
inanılmaz yorgunum aslında kayınvalidemi taşımaya başladık dün akşam in çık in çık bu akşamda devam edeceğiz koltukları sileceğim bu akşam sanki tek gelin benim eltim hiç birşey yapmadı cuma günü yazlığa gitmenin kavgasını yapıyo sabır Allahım neyse hayırlısıyla bitse şu işler bu akşam daha da çok yorulacağız gibi gözüküyor.

dün akşam tavuk sote yedim biraz sonra akşam 11 falan gibi kurabiye yedim bir tane çayın yanına 1 e geliyordu eve geldiğimzde ee duş al vs saat 1.5 oldu gece kociş uyandırdı gece yarısıuyamamış neymiş efendim cumartesi fayanslarımızı alalım diye düşünmüş..
ve bunu düşündüğünde gece saat 3 tü . 15 dak. tepemde anlattı durdu. yani yorgunluğun üstüne birde yarım yamalak bir uyku ile işe geldim ... beyefendi sabah az daha geç kalıyordu gece düşünmek senin neyine dimi amakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:bbo::bbo::bbo::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

bencede haksız sayılmazlar ....şakkıdı bi sopada ben alacam elime şimdi o çocugun sütünü azaltma .....klava: kilo her zaman verilir ama bidaha mehmeti emziremessin ...

yok bebem yaa ondan diil ek gıdaya başlıyınca züt azaldı ben diyete başladığında şubattı opğlan 4 aylıktı 6 aya kadar sadeceanne sütü verdim ben o zaman nası yetti
onlar istiyolarki çocuk ağzını çekince süt karşıya fışkırsın ama hiç bi zaman olmadıki benim ööle 70kende olmadı 65 kende

yaa sinir oluyorum yaa akşam gene +2.5 çıktım yuh dedim ben bu hafta toparlayamam
zaten hep 60dan korkuyodum bak deviremedim işte
gözünde büyütme 60 .ı maytap .
evet ya dön artık ......zemuszemus

nilüm pınar bizim takım arkadaşımız izinde şimdi yakında gelir rep manyagıdırda kendisi . .....opuyorumnanaktan

ama ben sandımki bugun cuma ben unuttum sandım bi fırladım üstelik bizim yatak odası ve oturma oasında tel cekmiyo mutfaga salona gidersen ole delikafadulden:roflol:

Aabencim tamam ben tüm desteklerini bekleyerek son kararımı verdim başlıyorum. Yanlız ÖZge Akrep Hayal flan hiç mi kilo veremediler monti amca topiğini okuyorum zaman buldukça ama tam bititremedim 10 lu sayfalardayım hepsi yapmaya başlamış acaba neden veremediler? Birde canım sen tecrübelisin benim okuduğum kadaraıyla hala bitiremedim hiç fırsat oluyorda, soda yasak ben meyveli sodayı çok seviyor ve içiyordum, acaba yasak mı??? Lütfen bana yarım ettt ofisteyim mesela ne yiyeyim. Döner flan yiyebilirmiyim yanında ayran yada yoğurtla veya sebze yemeği mi alayım???

refcimmm yakışıklı oğluna çokk çokkk geçmiş olsun:ecrin_bebek:

maytapppp kısır niye diyonnn yaaa çok özledim mafoldumben

özkem bak spor olacak sana daha ne istiyosun ....kaydirigubbakcemile3
ayrıca olcayın kımetini bil . ne güzel danış edip senle paylaşıyo . bizimki olsa ben sora sora bi hal olurum tabi cevapda verirse bin şükür ....:tomato:

oh senin bebişler yine şanslıymış benim annem bizi 2 ay zor emzirmiş yengem emzirmiş sonra hiç sütü yoktu birtek kardeşim atakan şanslıymış öyle diyor o 3. 5 ay emebildi diye sonra milupalar aptamiller öyle büyüdü...
Allah yardımcısı olsun insanların ne paralar gidiyordu ya mamalara durumu olmayanlar ne yapıyor yazık ya fisfisfisfisfisfis

oyy ösgemm kıyamam ıgkkkk tasınma koltuk halı fayanss yaralarıma barnah bastın inş. sende tez zamanda atlatırsın erkeklerin senı ilgilendirmeyen bi konuyu heyecanla vır vır anlatması yokmu benımkıde inanmassın gecen gun köye fayans derdindeydi defolu alacaktık metrekaresi 6 liraymış gecen koçtaşta 7,5 süperler varmış ondanmı alsaymısız kafamçokkarıştı birde bu ara arabasının marifetleri bitmiyo yok enjeksiyonlumuymuş ne az yakıyomuş yok farları renk deiştiriyomuş be mubarek ferrarı aldın sanki ballandıra ballandıra akşamda ben agrıdan kıvranıyom aşkım arabamız çok güzel maşallah nazarım degecek die korkuyom bişiy dagıtalım demezmi:uhm: :mymeka: laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…