küyoo hoşgeldin canım nasıl oldun???
nasılsın geçtimi ağrın sızın.....
of benim arada çay kahve kaçamaklarım olmasa..bide yürüyüşü bıraktım yinee(( allahım yaaa.gecelerinde hiç hayrı yok bi bakmışım saat 12 olmuş..1 haftadır ütü yapamadım vakit yetmiyoooo bana (((((
canım kitabı ukuyup incelikleri kafaya koyduktan sonra neden olmasın ama bak kahveye dayanamam diyorsun montide yasaklar yasak gülüm ya kahveyi kes yada hiç başlamaYa ben Aabencim monti amcamın kitabını okuyorum ve onu uygulamak istiyorum hem sınırlı yenmediği için daha mantıklı gelyor en azından aç gezmem diymi ama hem ben pek düşük kalorili diyet yapamıyorum en fazla 1 hafta sonra yeniden bozuyorumtürk kahvesini ben çiğden kaşık kaşık yiyorum sadece ona uyamam gibi geliyor gerisini yaparım sanki denesem mi acaba? Boşa mı vakit kaybederim? Ablamın 8 Ağustosta düğünü var yapıpta 70 e flan düşsem offffff aklım çok karışıkkkkkkkkkk
günaydın 6. takım nasılsınız?
iyiyiz melegemmm sen nasılsınnn Şeniz
iyi diyelim iyi olalım inşallah :1no2: keyfim yok bu sabah :çok üzgünüm:
ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3yok yok iyi oldu uyku sersemi unutup wc ye gittim ohh gecmiş şükürr sayende ben akşama kadar yatakta kıvranırdım gecmedi die opuyorumnanaktan
gözlerine inan ben uyandırdım .....:roflol:gözlerime inanamıyorum kütoomm erken kalkmışşş
kütommm dün neyin vardı neden gittin doktora ne dedi
bu arada günaydın geçmişi okuyup geliyorum kızlar
ah canım 1 dolmaya vicdan azabı çekmişin ...:kedi:kimse yohmu:sm_confused:,
brn akşam yemeğimde bir dolma yerim demiştim 2 tane yedim:mymeka:
biber dolmasını 6 gibi yedim...
eşim gelincede 9 gibi karpız yedim:içelim:
ehh fena değil sanırım....
zaten şuan karnım çok açama yatcam hemen
bencede haksız sayılmazlar ....şakkıdı bi sopada ben alacam elime şimdi o çocugun sütünü azaltma .....yaa bende bütün gün evde ne güzel diyet yapıyorum akşam oluyo bahçeye iniyoruz çaya biri kurabiye getiriyo biri çekirfdek biri kısır mutlakada yediriyolar sana diyetteyim diyemem sopayla kovalarlar zaten senin sütün azaldı bu ara diyolar bende kaynana bi tane diilki
nan daha dün verdim ŞenizŞenizŞenizben aeben kıslar . pınarıma rep verin gelince sevinsin gardaşım .......
bencede haksız sayılmazlar ....şakkıdı bi sopada ben alacam elime şimdi o çocugun sütünü azaltma .....klava: kilo her zaman verilir ama bidaha mehmeti emziremessin ...
gözünde büyütme 60 .ı maytap .yaa sinir oluyorum yaa akşam gene +2.5 çıktım yuh dedim ben bu hafta toparlayamam
zaten hep 60dan korkuyodum bak deviremedim işte
evet ya dön artık ......zemuszemusgünaydın 6. takımın hatunları . bugün santralde son günüm biraz sonra ineceğim aşıya . aşağıdaki pc kıllık yapmaz inşallahta gün içinde girebilirim. olmuyor sizsiz ya çok alışmışım ben buraya . hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum kızlar.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3
gözlerine inan ben uyandırdım .....:roflol:
sbah benimki gidiyudu garajın iç kapısının anahtarını arabada unutmuş ..... görevliyi, evini arıyorum yok . benimki bekliyomu garaj kapısında ....:roflol: bizim görevlinin hatununun adı rabia .. bediayla karıştırmışım aceleden bı taraftanda cepbin batarya zayıf diyomu ..:roflol: aradım kesik kesik derinden ses ne dedigide anlaşılmıyo :roflol: hım mım diye sesler geliyo .:roflol::roflol: demezmi ben bediş diye ...
ama olsun bak işe yaramışım .....opuyorumnanaktan
o sırada aşagıdan zile basıldı rabiş kapıyı açmış benimkine ....kafamçokkarıştı ne ekşınlı bir gün başladı ...
nan daha dün verdim ŞenizŞenizŞeniz
tekrar merhaba;
inanılmaz yorgunum aslında kayınvalidemi taşımaya başladık dün akşam in çık in çık bu akşamda devam edeceğiz koltukları sileceğim bu akşam sanki tek gelin benim eltim hiç birşey yapmadı cuma günü yazlığa gitmenin kavgasını yapıyo sabır Allahım neyse hayırlısıyla bitse şu işler bu akşam daha da çok yorulacağız gibi gözüküyor.
dün akşam tavuk sote yedim biraz sonra akşam 11 falan gibi kurabiye yedim bir tane çayın yanına 1 e geliyordu eve geldiğimzde ee duş al vs saat 1.5 oldu gece kociş uyandırdı gece yarısıuyamamış neymiş efendim cumartesi fayanslarımızı alalım diye düşünmüş..
ve bunu düşündüğünde gece saat 3 tü . 15 dak. tepemde anlattı durdu. yani yorgunluğun üstüne birde yarım yamalak bir uyku ile işe geldim ... beyefendi sabah az daha geç kalıyordu gece düşünmek senin neyine dimi amakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:bbo::bbo::bbo::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
yok bebem yaa ondan diil ek gıdaya başlıyınca züt azaldı ben diyete başladığında şubattı opğlan 4 aylıktı 6 aya kadar sadeceanne sütü verdim ben o zaman nası yetti
onlar istiyolarki çocuk ağzını çekince süt karşıya fışkırsın ama hiç bi zaman olmadıki benim ööle 70kende olmadı 65 kende
nan daha dün verdim ŞenizŞenizŞeniz
tekrar merhaba;
inanılmaz yorgunum aslında kayınvalidemi taşımaya başladık dün akşam in çık in çık bu akşamda devam edeceğiz koltukları sileceğim bu akşam sanki tek gelin benim eltim hiç birşey yapmadı cuma günü yazlığa gitmenin kavgasını yapıyo sabır Allahım neyse hayırlısıyla bitse şu işler bu akşam daha da çok yorulacağız gibi gözüküyor.
dün akşam tavuk sote yedim biraz sonra akşam 11 falan gibi kurabiye yedim bir tane çayın yanına 1 e geliyordu eve geldiğimzde ee duş al vs saat 1.5 oldu gece kociş uyandırdı gece yarısıuyamamış neymiş efendim cumartesi fayanslarımızı alalım diye düşünmüş..
ve bunu düşündüğünde gece saat 3 tü . 15 dak. tepemde anlattı durdu. yani yorgunluğun üstüne birde yarım yamalak bir uyku ile işe geldim ... beyefendi sabah az daha geç kalıyordu gece düşünmek senin neyine dimi amakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:bbo::bbo::bbo::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?