Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mrb arkadaşlar 73 kg 60 düşmek istiyorum ve aranıza katılmak istiyorum benide aranıza kabul edermisiniz:kedi:

mrb arkadaşlar 73 kg 60 düşmek istiyorum ve aranıza katılmak istiyorum benide aranıza kabul edermisiniz:kedi:

hoşgeldin rozalin takımımızda boş yer yok ama istersen burdan bize yazabilirsin elimizden geldiğince sana destek oluruz canım . 8. takımda boş yer vardı sanırım. opuyorumnanaktan

nilüüüü öğlen yemeğini pardon kirazını yedin mi ? kirazı çok severim ama fazlada yiyince insanın içi bayılıyor bu diyetten sonra ben uzun süre kiraz görmek istemiycem sanırımmmmm. ve en sonunda regli olabildim üzerimden sanki büyük bir yük kalktı.....

ben bu kikoyla 10 kilo gelinlikte taşırım valla . ALLAH mesut etsin inşallah bir yastıkta kocasınlar.

senin kilonda ne varmış inceciksin canım sen kafana çok takıyosun kilolarını,bizim kızın boyuda çok kısa 1.50 civarı sen gayet iyi görünüyosun..amin canım huzurlu mutlu olurlar inşallah..

kızlar bana müsade işe gidiyorum hepinizi öptüm akşama görüşrüüz..a.s.

görüşürüz yumukçuğum kolay gelsin sana canım.

yok canım daha yemedim ..herkez yemeğini yesin mutfak boşalınca alıp kirazımı iniyorum))),
onlar yerken canım çekmesin...bugünde yemek bi güzelmiş anlatamam ama boşverrrrr....
herzaman yeriz yine onlaredan...
evet canım benimde içimi bayıyor inanki..hele sabahları....
bende bidaha kiraz yemeyi düşünmüyorm aynennnnnnndelikafaduldendelikafadulden
buarada benimde regl olmam lazım ya keşke olsamda rahatlasam...
regli oluncada biraz kilo giderr...ayyyy vallahi buhaftadan sonra hızlanacak sanırım benim kilo vermem....öyle umud ediyorum ....

sen yedinmi canım mis gibi leziz kirazlarını????
heee..benim dolapta soğumadalara..buzzz gibi yicem onları içim serinlesin canım güzel menümüzlee:lepi:

Wedding Dress Pictures - Designer Wedding Dresses | Brides.com

nazcım şu siteye bir baksana belkide 3000 tane gelinlik modeli var ve dünya çapındaki ünlü modacalırın gelinlikleri...
ben geçen sene nedeyse bu gelinliklerin hepsine bakmıştım))))hehehe))))
burdan seçmiştim ....burası yabancı bir site ve türk sitelerindede bu gelinliklerin kopyası bulunuyor ama belli başlı bazı modeller işte...
sayfanın altında yabancı isimler var ya..onlar modacıların isimleri..tıklayarak onuj modellerine giriyorsun...
ismin yanında yazan sayılarda kaç modelinin olduğunu gösteriyor ....
belki burası sana gelinlik konusunda başka fikirlerde verebilir...

bak bide resmin üzerine tıklayınca kenarda bilgileri var..kumaş olarak ne kullanılmış ne renk kullanılmış yazıyor...
hemen modelin altında küçük resimler çıkıyor onlarda gelinliğin belli bölümlerini yakından gösteriyor..işlemesi dikişi vs... gibi...
ben onları kaydedip fotğrafçıda bastırmıştım ve modaevine götürmüştüm...
işlemesini bile aynı yapmıştı..

hoşgeldin rozacım...
kontenjanlı listemiz ve şuandada dolmuş durumda..ama bizle beraber olabilirsin..zaten liste çok önemli değil burada motivasyonu başarmaya çalışıyoruz tatlım...
günlük yediklerini falan yazarsın dilersen:):1hug:

sağol canım ben burda yazmak istiyom siz kiraz diyetimi yapıyorsunuz?

evet canım kiraz diyeti yapıyoruz ahmet marankinin nilüfer 1 kilo vermiş şimdiye kadar ben henüz tartılmadım perşembe sabahı tartıcam bakalım sonuç nasıl çıkacak. ben kendi açımdan fazla yemelerimi durdurmuş oldum kiraz diyetiyle son 2 haftadır doğru düzgün diyet yapadım.

sağol canım ben burda yazmak istiyom siz kiraz diyetimi yapıyorsunuz?

tamam canım...burada bizlerle paylaşım yaparsın ozaman...
biz kiraz diyeti yapıyoruz nazla...
3 gün sürüyor...
sabah öğle akşam yarım kg kiraz yiyoruz..
arada bitki çayları ve sebze suları ...bol su içiyoruz birde...
ama belli tarihleri var..5-6-7 temmuz
marankinin sitesindede tam bilgi bulabilirsin bu konuyla ilgili...
marankinin kiraz diyeti bu...
ben 1.5 kg ya yakın verdim gibi:lepi::lepi::lepi:
arada siyah çay kaçamağımda var...normalde oda yasak aslında...yeşilçay serbest

ben mis gibi kirazımı yedim nülücüğüm aman tadıda bir güzeldi anlatamam hem onu bulamayanlarda var insanlar çöpten yemek yiyiyorlar pes etmek yok sonuna kadar devam ne güzel ne güzel kiraz yemek ...

68,500 ve 68,300 arasında gidip geliyordum 15 gündür..
bu sabah 67 çıktım..

:teselli:tamam canım günlük yazarım yediklerimi :kedi:
bugün sabah 2 dilim çavdarlı ekmek 5 adet zeytin bir dilim peynir 1 bardakta yeşil çay içtim çayı şekersiz içiyorum bende diyete başlayalı 3 gün oldu kocişim kg aldın zayıfla diyormafoldumbenbana yardım ederseniz çok sevinirim

ben mis gibi kirazımı yedim nülücüğüm aman tadıda bir güzeldi anlatamam hem onu bulamayanlarda var insanlar çöpten yemek yiyiyorlar pes etmek yok sonuna kadar devam ne güzel ne güzel kiraz yemek ...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy canım çektiii benimdeedelikafaduldendelikafadulden
hemen bende gidip yiyeyim kıpkırmızı kirazlarımı....
iyice soğumuşlardır valla canımı çektirdin bakdelikafaduldendelikafadulden

evt insanlar çöpten yiyor düşün yani....yazık çok yazık...
keşke onlarında kirazı olsa dimimafoldumben

bence çok güzel...
tabi banada yardımcı oluyopr arkideşler bende bazı şeyleri bilmiyorum aslında..
ama yeşil çay çok iyi metabolizmayı çok çalıştırıyor canım...

naz geçmiş sayfada gelinlik modeli için gönderdiğim linki gördün dimi??

menün güzel canım bunların yanında domates ve salatalıkta yiyebilirsin sabah kahvaltını ne kadar iyi yaparsan diğer öğünlerde okadar az acıkırsın canım kendine ara öğünlerde yap ara öğünlerde meyve türü beslenebilirsin yada 1 avuş beyaz leblebi yiyebilirsin beyaz leblebi çok tok tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…