mrb arkadaşlar 73 kg 60 düşmek istiyorum ve aranıza katılmak istiyorum benide aranıza kabul edermisiniz:kedi:
ben bu kikoyla 10 kilo gelinlikte taşırım valla . ALLAH mesut etsin inşallah bir yastıkta kocasınlar.
senin kilonda ne varmış inceciksin canım sen kafana çok takıyosun kilolarını,bizim kızın boyuda çok kısa 1.50 civarı sen gayet iyi görünüyosun..amin canım huzurlu mutlu olurlar inşallah..
kızlar bana müsade işe gidiyorum hepinizi öptüm akşama görüşrüüz..a.s.
nilüüüü öğlen yemeğini pardon kirazını yedin mi ? kirazı çok severim ama fazlada yiyince insanın içi bayılıyor bu diyetten sonra ben uzun süre kiraz görmek istemiycem sanırımmmmm. ve en sonunda regli olabildim üzerimden sanki büyük bir yük kalktı.....
mrb arkadaşlar 73 kg 60 düşmek istiyorum ve aranıza katılmak istiyorum benide aranıza kabul edermisiniz:kedi:
sağol canım ben burda yazmak istiyom siz kiraz diyetimi yapıyorsunuz?
sağol canım ben burda yazmak istiyom siz kiraz diyetimi yapıyorsunuz?
:teselli:tamam canım günlük yazarım yediklerimi :kedi:hoşgeldin rozacım...
kontenjanlı listemiz ve şuandada dolmuş durumda..ama bizle beraber olabilirsin..zaten liste çok önemli değil burada motivasyonu başarmaya çalışıyoruz tatlım...
günlük yediklerini falan yazarsın dilersen:):1hug:
ben mis gibi kirazımı yedim nülücüğüm aman tadıda bir güzeldi anlatamam hem onu bulamayanlarda var insanlar çöpten yemek yiyiyorlar pes etmek yok sonuna kadar devam ne güzel ne güzel kiraz yemek ...
:teselli:tamam canım günlük yazarım yediklerimi :kedi:
bugün sabah 2 dilim çavdarlı ekmek 5 adet zeytin bir dilim peynir 1 bardakta yeşil çay içtim çayı şekersiz içiyorum bende diyete başlayalı 3 gün oldu kocişim kg aldın zayıfla diyormafoldumbenbana yardım ederseniz çok sevinirim
:teselli:tamam canım günlük yazarım yediklerimi :kedi:
bugün sabah 2 dilim çavdarlı ekmek 5 adet zeytin bir dilim peynir 1 bardakta yeşil çay içtim çayı şekersiz içiyorum bende diyete başlayalı 3 gün oldu kocişim kg aldın zayıfla diyormafoldumbenbana yardım ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?