Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok şükür atlattın canım....
ee kilolar ne durumda..devammı diyete????
resimleri merakla bekliyorum şeker..

evet çok şükür bitti nihayet düyet elbetteki düğün yemeklerinden sonra gümledikaydirigubbakcemile3 kiraz diyeti falanda olmadı anlıyacağın resimleri inş. akşama yüklerim
yumukçuğumda bugün başlayacaktı kiraz diyetine başladımı acaba

yok nazlım nerdee okadar yorgun ve halsizdimki bide kiraz diyetini kjaldırmazdı bu bünyekaydirigubbakcemile3

kızlar giremedim dün girdimde yazamadım, benimde diyet iyi gidio derkene dün gece erkek kardeşim sen geldin bi yemeğe gidelim demesin mi, desin
gittik ama gitmeden önce günü nasıl geçirdiğimden bahsedeyim
sabah zeytin peynir domates salatalık bir dilim kepekli ekmek
ara öğün iki kayısı
sonra 45 dakika kadar sindinin cdsindeki sporu yaptık terleme eşofmanıylan
öğlen yağzıs tuzsuz yoğurt çorbası
ara öğün 2 kayısı bol bol su malum günde 3 4 lt su içiorum
akşama kardeşim aradı diyetteyim diyorum o hala aylardır samsundasın göremedim seni akşam yemeğe çıksak nolur felan diyerekten gittik ızgara köfte yedim ekmeksiz
bu sabahda kaşarlı tost yedim
ara öğünde dışardaydım bol bol su içtim 4 tane küçük şişe su bitirdim (ankarayı bilenler bilir) kızılaydan ulusa yürüdüm ordan yeniden ulustan kızılaya sonra kızılaydan sıhıyeye sonra sıhıyeden tekrar kızılaya yürüdüm

saat 4 te 100 gr dut yedim
saat 5 te yoğurt çorbası bir kase yine yağsız tuzsuz salata 4 5 yemek kaşığıda ıspanak yemeği yedim.
akşama belki yine sindinin cdsini yapicem..

bu arada arkadaşımın amcası hörbilayfcı anam adam resmen yapıştı ille satalım ille satalım bana dediki sen şimdi 101 kilosun 5 sene sonra 120 olursun dedi
bende dedimki 120 olursam dedim senin ağzını burnunu kırarım dedim.
sonra bu halde kimsede beğenmez seni dedi böyle satıcılıkmı olur ya terbiyesiz adam, dedim beni beğenen beğenmiş, beş yıllık ilişkim var. sonra bana dioki, oda mı şişman
hayır gayet orantılı dedim şişmanları şişmanlar mı sever dedim daha bisürüde bişi dedim. adam arkadaşımın amcası 60'a düşim gitcem ofisine, bir zamanlar şişko ama gururlu bi genç vardı o benim ulen diycem
neyse agedeşler dayı kızı var bizde pek giremiom nete ama okuyom yazdıklarınızı.. Allah detoksunuzu muavffak etsin hepinizi mıncırdım ...

öff kızlar pc allak bullak oldu güzel hallattim şimdi google arama motoru açılmıyo anlamıyorumki herkesdemi öle bendemi sorun var nese belki yarında giremem haberiniz olsun google olmadımı kkya ulaşmak ölüm ötesi

sen yine iyi dayanmışsın yazer ben olsaydım odama okkalı bir kafa atardım. bu arada menülerin güzel canım.:lepi::lepipuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr diyeceğim ama nazcım yine başbaşayız...:1hug:

günaydın şekerrra.s.

nasıl geçti dün akşamın canım ????ben kirazlarımı yedikten sonra 2 parçada karpuz yedim:tomato:

ama sabah tartıya bi çıktım tam 67 geliyorum :dance::teytey:
ya çok mutluyum :teytey:
kız bu diyet işe yarıyor galiba yaa....devam canım devam kendimi incecik hissetmeye başladım falla havaya girdim hepten:dance::dance:
şimdide kahvaltımı yaptım canikom...e tab i 1 tabak kirazdı menüm....
sen nasılsın nasıl gidiyor???

ayy yazer kıl oldum adama yaaa ....delimidir nedir hayret doğrusu...
ben olsam kavga ederdim aynennn(((((((((((((((((((((
ne densiz insanlar var gerçekten....
buarada akşam yemeğe çıkmışsın ama dozajını kaçan bişey yok canım ızgara köfte yemişsin neticede....güniçindede sporun yürüyüşün herşeyin tam alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın canım bende iyiyim şuana kadar çok iyi gidiyor. Kendimi hiç aç hisetmiyorum bende sabah kahvaltımı 1 kase kiraz ile yaptım.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Montiye devam bugün tam 1 hafta oldu mutluyum gururluyum bu kez beynimde bitti bu iiş tıpkı sigara gibi mutlaka zayıflıycam inşallah. Kirazcılar bu diyet nasıl uygulanıyor? neden cırcırsınız??? Kaç kilo veridniz????????

günaydın refimmm bu kiraz diyeti maranki amcamın 3 gün boyunca sadece kiraz su ve bitki çayı tüketiyorsun canım . ama belli tarihler var ozamanlar yapmak gerekiyor. 5-6-7 temmuz ve 20-21-22 temmuzda yapmak gerekiyormuş ayın şekillerine göre oluyor ben henüz tartılmadım. nilücüğüm 1 kilo vermiş. sürekli kiraz yediğimiz için doğal olarak oda cırcır yapıyor canım. senide tebrik ederim canım . ben montiyi kışın yapmaya devam edice çünkü ben karpuza dayanamam.

günaydın kızlar ben kiraz diyeti yapmıyorum ama dün bende cırcır oldumkaydirigubbakcemile3 nilücüm çok sevindim canım cumaya kadar 2 kilo kesin gider senin..

kızlar resimlerimi albüme yükleyemiyorum sürekli bağlantı sıfırlandı diyo,acaba resim boyutlarımı farklı bende buraya yüklüyorum bakın bakalım düğünde nasıl görünüyormuşum kaydirigubbakcemile5

http://img189.imageshack.us/img189/2116/s5004482.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/8250/1001807.jpg

http://img189.imageshack.us/img189/4217/s5004323.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/9977/s5004569.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/7503/s5004566.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/5852/s5004585.jpg

http://img73.imageshack.us/img73/3415/s5004598.jpg

NAzcım yaa bir sıkıntım var şu montignac diyetinin benim hala kaydetmemiş olduğum bir linki vardı sabahtan beri arıyorum ama bulamadım vivanın açtığı canım sende varzsa bir zahmet verirmisin :) bu kez kaydedicem sözzzzzzz((

maşallah yumukçuğum hepsinde çok güzel çıkmışsın. ben gelinliğe bayıldım yanlız. boydan çekilmiş gelinlik resmi varsa ondan koyabilirmisin malum evlenecek biri olaraktan gelinlik bakmaya başladım.

maşallah yumukçuğum hepsinde çok güzel çıkmışsın. ben gelinliğe bayıldım yanlız. boydan çekilmiş gelinlik resmi varsa ondan koyabilirmisin malum evlenecek biri olaraktan gelinlik bakmaya başladım.

gelinliği çok güzeldi gerçekten ama şuan elimdeki resimlerde yok daha gelcek olan resimler var onlarda vardır canım yüklerim bi ara

gelinliği çok güzeldi gerçekten ama şuan elimdeki resimlerde yok daha gelcek olan resimler var onlarda vardır canım yüklerim bi ara

tamam yumukçuğum sağol . sende çok güzel çıkmışsın resimlerde elbisende çok güzel olmuş canım. eee içindeki güzel. opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar
dünkü menümü yazıyorum
kahvaltı
bir yeşil ema bir nektarin
ara
kk kaşar peyniri
öğle
ızgara tavuk ve salata
ara
6 adet yulaflı bisküvi
akşam
bir pors. bamya
bir dilim ekmek
salata
2 parça kavun
yatmadan önce
bir bardak süt
ve avogato yağrağı, mısır püskülü, kiraz sapı, yeşil çay (bir kupa içtim)
ve yatmadan önce 40 dk nivea bodynin cd sini çalıştım

yanlız akşam yemeğinden sonra benim kızım bana çubuk kraker yedirdi kendi elleriyle:) sanırım bi 10 tane yedim (ama çok incecik bişey biliyorsunuz)

yumukcum süper çıkmışsın canım okadar şık ve zarifsin ki..sana baktıkça içim açıldı kızz.....
varya benim eltime okadar benziyorsun ki.tarzınız falan aynı yani..yüzünüde aynı ikiz gibisiniz resmen:):)
bu resimlerde falan acayip benzettim sizi...
bence düğünde süper olmuşsun gerçekten çok zevklisin..
o üzzerindeki kaftan gibi şeyi nerden aldın canım...nişanda giydiğin tunikte süper ötesi...
nerden aldığını yazabilirmisin??mağza adı falan yada markası ne??

menün iyi retbull okadar çubuk krakerden bişey olmaz canım.sporda yapmışsın ne güzel

evt canım ben arada siyah çay kaçamağıda yapıyorum ve dün akşam 2 parça karpuz yedim...
yani ona rağmen gitmiş....
yemek yemiyorum diye bana bügün işyerinde kızıyorlar ama kimseyi takmıyorum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…